Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:asha píše:No a kolik těch plín teda máš?Katy2 píše:No ja mam rodicak jen 3800, vis? A uz taky neni celyasha píše:Ježiš kolik tam toho celkem už máš?Flyingfrog píše:To jsi zahledla spravne, uz je mam na hromadce
Já ani neviděla ty hezké AIO, zahlédla jsem jen retroautíčka.
Az prijde zuctovani, jsem mrtva… z rodicaku mi toho moc nezbyde
Jinak já mám tak rodičák jen 3800kč.
Já taky…
Katy2 píše:asha píše:A už máš na čem šít?Katy2 píše:Tak se nediv. Mam 4 pliny a tri vlozky. A to je konecna, naucim se sitasha píše:No a kolik těch plín teda máš?Katy2 píše:No ja mam rodicak jen 3800, vis? A uz taky neni celyasha píše:Ježiš kolik tam toho celkem už máš?Flyingfrog píše:To jsi zahledla spravne, uz je mam na hromadce
Jinak já mám tak rodičák jen 3800kč.![]()
![]()
![]()
![]()
Provokaterko! Nemam. Hlavne, ze uz mam Ottobre na ceste ![]()
hm, tak já ulovila jednu ubohoučkou plínu! jsem fakt naštvaná! to aby člověk nakoupil v x obchodech na netu, aby dostal vzory, co chce!
![]()
zuzanecka81 píše:
hm, tak já ulovila jednu ubohoučkou plínu! jsem fakt naštvaná! to aby člověk nakoupil v x obchodech na netu, aby dostal vzory, co chce!![]()
![]()
nakoupis u zelazuzu a mas to… zadnej stres, pohodicka ![]()
TEda holky vy jste rychlejší něž blesk
Člověk se ani nestačí ohlídnout a vše je fuč ![]()
asha píše:Katy2 píše:Provokaterko! Nemam. Hlavne, ze uz mam Ottobre na cesteasha píše:A už máš na čem šít?Katy2 píše:Tak se nediv. Mam 4 pliny a tri vlozky. A to je konecna, naucim se sitasha píše:No a kolik těch plín teda máš?Katy2 píše:No ja mam rodicak jen 3800, vis? A uz taky neni celyasha píše:Ježiš kolik tam toho celkem už máš?Flyingfrog píše:To jsi zahledla spravne, uz je mam na hromadce
![]()
![]()
![]()
A kdyby jen jeden, co?
![]()
lenholka píše:zuzanecka81 píše:nakoupis u zelazuzu a mas to… zadnej stres, pohodicka
hm, tak já ulovila jednu ubohoučkou plínu! jsem fakt naštvaná! to aby člověk nakoupil v x obchodech na netu, aby dostal vzory, co chce!![]()
![]()
ale tam zas nedostanu zadara ubrousky ![]()
Já mám teď na delší dobu s nakupováním utrum
Můžu si koupit až v porsinci, to už nebudeme platit auto ![]()
M-a-j-a píše:
Já mám teď na delší dobu s nakupováním utrumMůžu si koupit až v porsinci, to už nebudeme platit auto
Hele a co by jsi dělala do prosince kdyby jsi hnuskovala? Tak to ber prostě tak, že to co nedáš za hnusku dáš za látkovky.
![]()
Katy2 píše:asha píše:A kdyby jen jeden, co?Katy2 píše:Provokaterko! Nemam. Hlavne, ze uz mam Ottobre na cesteasha píše:A už máš na čem šít?Katy2 píše:Tak se nediv. Mam 4 pliny a tri vlozky. A to je konecna, naucim se sitasha píše:No a kolik těch plín teda máš?Katy2 píše:No ja mam rodicak jen 3800, vis? A uz taky neni celyasha píše:Ježiš kolik tam toho celkem už máš?Flyingfrog píše:To jsi zahledla spravne, uz je mam na hromadce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nejak zacit musim
![]()
A my jsme od zitrka na hnuskach…cely tyden, to jsem na to zvedava, nemel to na zadku ani nepamatuju.
Katy2 píše:M-a-j-a píše:Hele a co by jsi dělala do prosince kdyby jsi hnuskovala? Tak to ber prostě tak, že to co nedáš za hnusku dáš za látkovky.
Já mám teď na delší dobu s nakupováním utrumMůžu si koupit až v porsinci, to už nebudeme platit auto
![]()
![]()
No já bych to tak i brala, ale teď jsem toho nakoupila dost a finance docházejí. Ještě mám jednu objednanou z fleru ![]()
asha píše:
A my jsme od zitrka na hnuskach…cely tyden, to jsem na to zvedava, nemel to na zadku ani nepamatuju.
Jak to že budete od zítřka na hnuskách? ![]()
Aaaaaha, tak já než klikla na objednat, tak jsou fuč.
No nevadí.
Aspoň chlap nebude nadávat. ![]()