Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirii píše:
Asho pls jak se jmenovala ta homeopatika na horecky - beladona? A jaka ta sila? Mamka je minule nesehnala, asi nejaka pidi lekarna ci co
A jeste do prani pouzivas jake oleje a od jake firmy,just?
Jj Belladonna, mam ruzny potence, nejcastejs asi 9CH.
Just urcite ne, bud Eone, Ellinor nebo Nobilis Tilia.
A domecek je muj sen. Odmalicka jsem bydlela v baraku s velkou zahradou a dusovala se, ze do panelaku nepujdu. Byla jsem v nem kazdych 14 dni u taty. No a v 18 jsem odesla na kolej a ve 24 sup do panelaku
NENAVIDIM ho a nikdy se tu jako doma citit nebudu ![]()
Katy2 píše:Achdarek píše:Já Eli kupuji Bebu v Polsku, máme to do Polska cca 18km, tak že tam vždy zajedu, vezmu naftu, stavím se do Kauflandu a koupím Bebu Pro 600g za cca 150kč, tak že mě to vyjde levněji i než Babylove.zuzanecka81 píše:POli dávám UM Babylove a snáší to bez problémů. Dost jedla i jejich kaše. Já mám obecně babylove ráda.
mě právě zaujala u toho babylove cena a hlavně teda já ty jejich výrobky vcelku dost a spokojeně používám
Katy a můžu se zeptat z kterého města jsi?
mabis píše:
táááák právě dorazila druhá várka anavy od zelazuzu, tak vám to pěkně nafotímaž se mi to teda domotá v pračce
PS: Zuzi a já pořád přemýšlela proč jsou ty plíny tak těžký (Anavy jdou krásně použít i jako obalový materál) Hele co je v té lahvičce od Dedry??? nádherně to voní
Brunifid píše:Flyingfrog píše:Před postelí je velká deka jako ta, pod kterou spím já. Tu překutálena válením sudů a nalezla pod postel, dělá to denně
Bruni: To se tam dopíďalila jak, pod tu postel?:-)
Ty máš fakt akční dítě.
Ta moje je neskutečně lenošná a to je o fousík starší.
Jen leží a hraje si s tím, co podám a nebo je na břiše a hraje si s tím, co neodhodí případně rozebírá puzzle. Ale sudy? To neznám.
asho: A nějaká šance na změnu? Nebo jako u nás, že se z bytu těžko hnu? ![]()
tak se tu rozběhla debatka o bydlení ![]()
my jsme právě ve fázi shánění většího bytu - a je to těžký, neb mám požadavek, že chci do okolních novopaneláků = celkem 3 baráky ![]()
a pak za takových 5 let bychom už mohli cosi postavit ![]()
kolik vlastně to babylove um stojí? ![]()
Já číhám na anavy pořád, včera jsem dumala, zda kliknout na kočku a myš druhé jakosti nebo ne, nakonec někdo rozhodl za mě. ![]()
A co se týče domů já vyrostla na baráku, pak jsme bydleli s drahým 7.let na bytě, mezitím svépomocí postavili domek, je to sice záhul na úklid, ale jsem za to vděčná a dělám to ráda.
anko: Pokud svépomocí, tak si pak člověk váží každého kamínku, což? I úklidu. ![]()
Já mám v tomhle trochu smůlu v tom, že jsem si našla chlapa s bytem a hotovým projektem na ten mezonet a přikleplým úvěrem. Splácet to bude do důchodu.
A silně pochybuju, že by byla nějaká šance to prodat. Každého rozumného člověka odradí ta čtyři patra bez výtahu a ještě vnitřní schody. ![]()
Flyingfrog píše:Brunifid píše:Flyingfrog píše:Před postelí je velká deka jako ta, pod kterou spím já. Tu překutálena válením sudů a nalezla pod postel, dělá to denně
Bruni: To se tam dopíďalila jak, pod tu postel?:-)Ty máš fakt akční dítě.
asho: A nějaká šance na změnu? Nebo jako u nás, že se z bytu těžko hnu?Ta moje je neskutečně lenošná a to je o fousík starší.
Jen leží a hraje si s tím, co podám a nebo je na břiše a hraje si s tím, co neodhodí případně rozebírá puzzle. Ale sudy? To neznám.
Zatim sance zadna. Ale mit tri pubose v jednom mrnavym pokoji, to si nedovedu predstavit. Momentalne se jim tam nevejde ani psaci stul, Maty ma koutek v loznici, tam uz neni vubec k hnuti.
Katy2 píše:Achdarek píše:Já Eli kupuji Bebu v Polsku, máme to do Polska cca 18km, tak že tam vždy zajedu, vezmu naftu, stavím se do Kauflandu a koupím Bebu Pro 600g za cca 150kč, tak že mě to vyjde levněji i než Babylove.zuzanecka81 píše:POli dávám UM Babylove a snáší to bez problémů. Dost jedla i jejich kaše. Já mám obecně babylove ráda.
mě právě zaujala u toho babylove cena a hlavně teda já ty jejich výrobky vcelku dost a spokojeně používám
To se někdo má ![]()
zuzanecka81 píše:kolik vlastně to babylove um stojí?
UM 2 600g 129 Kč, UM 3 500g 129 kč.
Flyingfrog píše:
Ty máš fakt akční dítě.Ta moje je neskutečně lenošná a to je o fousík starší.
Faaaakt? Já myslela, že je to vývojové stadium a že to mají všichni, takže ZAS mám něco extra, koukám
Ha ha, hrát si s tím, co podám - to jo, tak minutu a pak už se zas koulí pro něco dalšího ![]()
Čtyři patra bez výtahu, to mám za sebou taky a děkuju pěkně. Nastěhovat tam ledničku byla fakt prdel, kočárek bych asi měla ve sklepě nebo nevím kde, čtyři tašky s nákupem vyrvat do schodů pocuc, s dítětem v náručí by to bylo vůbec žrádlo ![]()
Před postelí je velká deka jako ta, pod kterou spím já. Tu překutálena válením sudů a nalezla pod postel, dělá to denně