Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
11.3.11 17:00
Flyingfrog píše:
Bruni: To se tam dopíďalila jak, pod tu postel?:-)

Před postelí je velká deka jako ta, pod kterou spím já. Tu překutálena válením sudů a nalezla pod postel, dělá to denně :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29730
11.3.11 17:01
Mirii píše:
Asho pls jak se jmenovala ta homeopatika na horecky - beladona? A jaka ta sila? Mamka je minule nesehnala, asi nejaka pidi lekarna ci co :nevim:
A jeste do prani pouzivas jake oleje a od jake firmy,just?

Jj Belladonna, mam ruzny potence, nejcastejs asi 9CH.

Just urcite ne, bud Eone, Ellinor nebo Nobilis Tilia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.11 17:03

A domecek je muj sen. Odmalicka jsem bydlela v baraku s velkou zahradou a dusovala se, ze do panelaku nepujdu. Byla jsem v nem kazdych 14 dni u taty. No a v 18 jsem odesla na kolej a ve 24 sup do panelaku :zed: NENAVIDIM ho a nikdy se tu jako doma citit nebudu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
11.3.11 17:05
Katy2 píše:
Achdarek píše:
zuzanecka81 píše:
mě právě zaujala u toho babylove cena a hlavně teda já ty jejich výrobky vcelku dost a spokojeně používám :think:
POli dávám UM Babylove a snáší to bez problémů. Dost jedla i jejich kaše. Já mám obecně babylove ráda.
Já Eli kupuji Bebu v Polsku, máme to do Polska cca 18km, tak že tam vždy zajedu, vezmu naftu, stavím se do Kauflandu a koupím Bebu Pro 600g za cca 150kč, tak že mě to vyjde levněji i než Babylove. :mrgreen:

Katy a můžu se zeptat z kterého města jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
11.3.11 17:08
mabis píše:
táááák právě dorazila druhá várka anavy od zelazuzu, tak vám to pěkně nafotím ;) až se mi to teda domotá v pračce ;)
PS: Zuzi a já pořád přemýšlela proč jsou ty plíny tak těžký (Anavy jdou krásně použít i jako obalový materál :D ) Hele co je v té lahvičce od Dedry??? nádherně to voní ;)
:mrgreen: No já jsem si myslela že Tě to pobaví :dance: …Říkala jsem si „Mabis bude hledat ten měsíčkový olej a další propriety a ono to bude v plínách :-D“…V té lahvičce je aviváž a je to na celou pračku. Dedra má totiž asi milion druhů aviváží a používá kosmetické parfémy, takže to krásně voní - tak vyzkoušej.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 17:11
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
Před postelí je velká deka jako ta, pod kterou spím já. Tu překutálena válením sudů a nalezla pod postel, dělá to denně :mrgreen:

Ty máš fakt akční dítě. :-) Ta moje je neskutečně lenošná a to je o fousík starší. 8-o Jen leží a hraje si s tím, co podám a nebo je na břiše a hraje si s tím, co neodhodí případně rozebírá puzzle. Ale sudy? To neznám.

asho: A nějaká šance na změnu? Nebo jako u nás, že se z bytu těžko hnu? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
11.3.11 17:11

tak se tu rozběhla debatka o bydlení :mrgreen:
my jsme právě ve fázi shánění většího bytu - a je to těžký, neb mám požadavek, že chci do okolních novopaneláků = celkem 3 baráky :lol:
a pak za takových 5 let bychom už mohli cosi postavit :mrgreen:

kolik vlastně to babylove um stojí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
11.3.11 17:13

a ony budou dneska anavy? jaký? esli mám číhat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 17:14

Já číhám na anavy pořád, včera jsem dumala, zda kliknout na kočku a myš druhé jakosti nebo ne, nakonec někdo rozhodl za mě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
11.3.11 17:15

A co se týče domů já vyrostla na baráku, pak jsme bydleli s drahým 7.let na bytě, mezitím svépomocí postavili domek, je to sice záhul na úklid, ale jsem za to vděčná a dělám to ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 17:18

anko: Pokud svépomocí, tak si pak člověk váží každého kamínku, což? I úklidu. :-)

Já mám v tomhle trochu smůlu v tom, že jsem si našla chlapa s bytem a hotovým projektem na ten mezonet a přikleplým úvěrem. Splácet to bude do důchodu. :zed: A silně pochybuju, že by byla nějaká šance to prodat. Každého rozumného člověka odradí ta čtyři patra bez výtahu a ještě vnitřní schody. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
11.3.11 17:20
Flyingfrog píše:
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
Před postelí je velká deka jako ta, pod kterou spím já. Tu překutálena válením sudů a nalezla pod postel, dělá to denně :mrgreen:

Ty máš fakt akční dítě. :-) Ta moje je neskutečně lenošná a to je o fousík starší. 8-o Jen leží a hraje si s tím, co podám a nebo je na břiše a hraje si s tím, co neodhodí případně rozebírá puzzle. Ale sudy? To neznám.

asho: A nějaká šance na změnu? Nebo jako u nás, že se z bytu těžko hnu? :-(

Zatim sance zadna. Ale mit tri pubose v jednom mrnavym pokoji, to si nedovedu predstavit. Momentalne se jim tam nevejde ani psaci stul, Maty ma koutek v loznici, tam uz neni vubec k hnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
11.3.11 17:24
Katy2 píše:
Achdarek píše:
zuzanecka81 píše:
mě právě zaujala u toho babylove cena a hlavně teda já ty jejich výrobky vcelku dost a spokojeně používám :think:
POli dávám UM Babylove a snáší to bez problémů. Dost jedla i jejich kaše. Já mám obecně babylove ráda.
Já Eli kupuji Bebu v Polsku, máme to do Polska cca 18km, tak že tam vždy zajedu, vezmu naftu, stavím se do Kauflandu a koupím Bebu Pro 600g za cca 150kč, tak že mě to vyjde levněji i než Babylove. :mrgreen:

To se někdo má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
11.3.11 17:25
zuzanecka81 píše:kolik vlastně to babylove um stojí? :think:

UM 2 600g 129 Kč, UM 3 500g 129 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.3.11 17:29
Flyingfrog píše:

Faaaakt? Já myslela, že je to vývojové stadium a že to mají všichni, takže ZAS mám něco extra, koukám :mrgreen: Ha ha, hrát si s tím, co podám - to jo, tak minutu a pak už se zas koulí pro něco dalšího :mrgreen:

Čtyři patra bez výtahu, to mám za sebou taky a děkuju pěkně. Nastěhovat tam ledničku byla fakt prdel, kočárek bych asi měla ve sklepě nebo nevím kde, čtyři tašky s nákupem vyrvat do schodů pocuc, s dítětem v náručí by to bylo vůbec žrádlo :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí