Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
11.3.11 13:23
mabis píše:
zuzanecka81 píše:
mabis píše:
Taťka je šikula, asi razí heslo, když to nejde silou jde to ještě větší silou, ten náš zapomííná dávat svrchňáky (ale anavy naštěstí ustojí jedno počůrání ;)Jinak sice to nebylo na mě, ale my dávali malé do8mi měsíců Bebilon HA (polskej Nutrilon o 60,– levnější)do 10 měsíce klasickej Nutrilo a pak už jedeme na Hami a to Hami mi přijde ze všech nejchutnější, jinak od roku dostává ráno plnotučný mlíčko a večer Hami
:mrgreen: ten můj taky zapomíná :lol: horší je, když zapomene při večerním přebalení - už se mu to párkrát stalo, ale zatím jsem to vždycky hned odhalila :lol:já uvažuju o té :think: dm bio um
Já když jsem pak viděla kolik toho vypije, tak jsem šla hlvně po ceně ;)
my jsme bohužel částečně na UM od 2,5 měsíce a plně od 3,5 (s odsávačkou jsem si užila své a příště v podobném případě, to fakt kvůli 80ml sezbíraných pracně za celej den hrotit nebudu ;) - neukamenujte mě ;) ) a ona v těch 3 měsícich pila 120-150ml 8krát za den… měsíčně padlo 10 plechovek Nutrilonu HA (cca 2500,–) a plus 2krát denně laktobacily protože nás to stavělo a zabíraly jen ty biogaia (600,–)

jsou to pěkný sumičky… jak psala Katy: za to by bylo plín! já si spočetla, že za ten půlrok odsávání jsem nakonec ještě tisícovku v plusu - 7tis. anavy, 8tis. by stálo um :lol:
mě právě zaujala u toho babylove cena a hlavně teda já ty jejich výrobky vcelku dost a spokojeně používám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
11.3.11 13:25
zuzanecka81 píše:
jj, to mýdlo mě taky hned napadlo.a jaký plíny vlastně dáváte vy, zkušené látkařky a nosnice? myslím do šátků a nosítek? :think: nerada bych v létě tahala dítě s hnuskou, aby se mi pěkně zapařilo…

Já jsem Ondru nosila hodně cca do 6 měsíců, teď už míň. Nikdy jsem to moc nerozlišovala na plíny do šátku a mimo šátek, stejně jsem ho jako mimino nosila hlavně doma a na zahradě, takže to se mi nechtělo ho kvůli tomu přebalovat. Teď dávám normální plínu na ven, tj. AIO nebo kapsovku (svoje nebo Mommy's, Fuzzi, pak pár mých prototypů). Určitě bych nepoužila Itti Bitti. To je jediná látkovka, která mi kdy u děcek protekla (když nepočítám vadnou BI a SW kapsovku). Jo a pak teda hnuska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 13:27
Katy2 píše:
Fly a ty flišáčky bych asi pořádně vydrbala mýdlem, přeci jen mýdlo flecc ucpává. :mrgreen:

Chichi, no jedny bych obetovat mohla. :mrgreen:

Zuzko : Doslo mi maslo. Tak pls kolik penezi mam poslat a hlavne dotaz: takhle jak je ho muzu mazat nebo jeste neco s nim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.3.11 13:29
zuzanecka81 píše:
mabis píše:
zuzanecka81 píše:
mabis píše:
Taťka je šikula, asi razí heslo, když to nejde silou jde to ještě větší silou, ten náš zapomííná dávat svrchňáky (ale anavy naštěstí ustojí jedno počůrání ;)Jinak sice to nebylo na mě, ale my dávali malé do8mi měsíců Bebilon HA (polskej Nutrilon o 60,– levnější)do 10 měsíce klasickej Nutrilo a pak už jedeme na Hami a to Hami mi přijde ze všech nejchutnější, jinak od roku dostává ráno plnotučný mlíčko a večer Hami
:mrgreen: ten můj taky zapomíná :lol: horší je, když zapomene při večerním přebalení - už se mu to párkrát stalo, ale zatím jsem to vždycky hned odhalila :lol:já uvažuju o té :think: dm bio um
my jsme bohužel částečně na UM od 2,5 měsíce a plně od 3,5 (s odsávačkou jsem si užila své a příště v podobném případě, to fakt kvůli 80ml sezbíraných pracně za celej den hrotit nebudu ;) - neukamenujte mě ;) ) a ona v těch 3 měsícich pila 120-150ml 8krát za den… měsíčně padlo 10 plechovek Nutrilonu HA (cca 2500,–) a plus 2krát denně laktobacily protože nás to stavělo a zabíraly jen ty biogaia (600,–)
jsou to pěkný sumičky… jak psala Katy: za to by bylo plín! já si spočetla, že za ten půlrok odsávání jsem nakonec ještě tisícovku v plusu - 7tis. anavy, 8tis. by stálo um :lol:
mě právě zaujala u toho babylove cena a hlavně teda já ty jejich výrobky vcelku dost a spokojeně používám :think:

my jednu dobu kupovaly babylove kaše a ty malé nějak nejely :( hlavně kup co nejmenší balení na zkoušku at to po tobě neplive ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 13:33
Flyingfrog píše:
Katy2 píše:
Fly a ty flišáčky bych asi pořádně vydrbala mýdlem, přeci jen mýdlo flecc ucpává. :mrgreen:

Zuzko : Doslo mi maslo. Tak pls kolik penezi mam poslat a hlavne dotaz: takhle jak je ho muzu mazat nebo jeste neco s nim?

Fly, ale to není oběť, ono by to fakt mělo fungovat, že to ten flecc trochu více zacpe a nebudou protékat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
11.3.11 13:36
mabis píše:
zuzanecka81 píše:
mabis píše:
zuzanecka81 píše:
mabis píše:
mě právě zaujala u toho babylove cena a hlavně teda já ty jejich výrobky vcelku dost a spokojeně používám :think:
my jednu dobu kupovaly babylove kaše a ty malé nějak nejely :( hlavně kup co nejmenší balení na zkoušku at to po tobě neplive ;)

ok, já zatím doufám ten měsíc vydržím jen s mým mlíkem. tak času dost na rozmýšlení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 13:36

Tak si tak prochazim ctvrti rodinnych domku a zahradek. To by se pliny krasne susily. Ja do nich vzduch nedostanu, protoze primo nad ctyrproudovku odmitam veset. :cert: Ja chci domek a zahradkuuu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
11.3.11 13:37
Flyingfrog píše:
Katy2 píše:

teď to tu někdo řešil, ivuska dávala návod jak namíchat - v minulých čtyřiceti stránkách to někde je :mrgreen: já ho ale mažu takhle samotné - mi ta konzistence vyhovuje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.3.11 13:37

Tak to já se těším, jak budu naopak nejvíc nosit OD půlroka :palec: Dneska trénujeme kapsu na záda :dance:

• Citovat
  • Upravit
5086
11.3.11 13:41
zuzanecka81 píše:
Flyingfrog píše:
Katy2 píše:

teď to tu někdo řešil, ivuska dávala návod jak namíchat - v minulých čtyřiceti stránkách to někde je :mrgreen: já ho ale mažu takhle samotné - mi ta konzistence vyhovuje :palec:

1804 nebo tak nějak ;) (byla tam 4ka na konci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
11.3.11 13:41
Flyingfrog píše:
Tak si tak prochazim ctvrti rodinnych domku a zahradek. To by se pliny krasne susily. Ja do nich vzduch nedostanu, protoze primo nad ctyrproudovku odmitam veset. :cert: Ja chci domek a zahradkuuu.

Však se těším, až bude venku hezky a vyhodím sušák na terasu. :palec:
A až bude malá větší a před oknem jí uděláme pískoviště a prolejzačku. A v létě napustíme bazének :dance:
Vyrostla jsem v paneláku, už bych tam nechtěla. Já jsem baráková.

• Citovat
  • Upravit
5393
11.3.11 13:43
Flyingfrog píše:

fly, já mám aspoň tu zahrádku - v létě si nechám od honzy postavit nějaký bidlo a budu vozit plíny sušit na zahrádku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
11.3.11 13:43
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
A až bude malá větší a před oknem jí uděláme pískoviště a prolejzačku. A v létě napustíme bazének :dance:

jojo baracek je pekna vec, ale taky peknej zrout penez tak nevim nevim porad, chlap by taky chtela ale ja se bojim tech financi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
11.3.11 13:44
lenholka píše:
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:
jojo baracek je pekna vec, ale taky peknej zrout penez tak nevim nevim porad, chlap by taky chtela ale ja se bojim tech financi :nevim:

já bych se bála toho uklízení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
11.3.11 13:46
Brunifid píše:
Flyingfrog píše:

nám dnes dovezli cihlyčky na domeček ;) příští týden začínáme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure