Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
10.3.11 20:50

Nějak jsem nezaregistrovala kdo a kdy se chystáte na ten veletrh…? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.3.11 20:51
zuzanecka81 píše:
Katy, ještě k plínám a um :lol: jsem si to tak spočetla, že vlastně tou mojí odsávací dřinou mám všechny anavy zadarmo, neb bych ty peníze utratila za um 8-o mám v nich 7tisíc :oops:

No vidíš, tak pěkně odsávej dál a můžeš vesele nakupovat Anavy, to nebudeš muset doma ani nic vysvětlovat a když už by někdo třeba manžel remcal, tak mu tím zalep hubu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.3.11 20:53
Mirii píše:
Katy2 píše:
Mirii píše:
Katy vidis Achdarek je chvali :lol: , mas nejakej smejd :mrgreen:Dosel ti dnes farmers? Sestre uz anoooo :dance:
Mě nedošel, tak že jak na sviňu dojde zítra jak je manžel doma a stejně tak Tuly-Tuly. :zed: :zed: :zed: :zed:
Jsem zvedava jak tuly vysvetlis :lol:

No o Farmers ví, o plínach samo že ne. Naštěstí mám ale spíklence a to tchýni, pošťačka vždy zvoní na ní, je to tak domluvené, protože když jezdíme do školky, tak stejně nejsme doma a navíc jak mi malá spávala dopoledne, tak jsem stejně měla vypnutý zvonek. Tak že tchýni už jsem říkala, že budou zítra asi dva balíky a že je má zašít u sebe, doufám že chlap nebude čučet z okna, ale tak tchýně taky čeká nějaký balík, v nejhorším to nějak zakecá, že je to její. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.03.11 v 20:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
10.3.11 20:54
Katy2 píše:
zuzanecka81 píše:
Katy, ještě k plínám a um :lol: jsem si to tak spočetla, že vlastně tou mojí odsávací dřinou mám všechny anavy zadarmo, neb bych ty peníze utratila za um 8-o mám v nich 7tisíc :oops:
No vidíš, tak pěkně odsávej dál a můžeš vesele nakupovat Anavy, to nebudeš muset doma ani nic vysvětlovat a když už by někdo třeba manžel remcal, tak mu tím zalep hubu. :mrgreen:

však jsem mu to hned takhle podala - ještě mě pochválil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
10.3.11 21:35
pomeranca píše:
Nějak jsem nezaregistrovala kdo a kdy se chystáte na ten veletrh…? :mavam:

My jedeme v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
10.3.11 21:56

mám nespolupracující dítě :lol: jsem chtěla vyfotit, jak vv anava dělá pěkný zadeček. hm… tak zadek bych na fotce měla, ale přimět mimino, aby se na mě podívalo :twisted: takovýchhle fotek mám deset, s ksichtíkem ani jednu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
10.3.11 22:00

ivusko, potřebuju nutně nějakou dopravní plínu! strašně se mi líbí vzor, co mám na ubrousku - házím jedniné foto, kde ho mám - je to hned ten první bílý nahoře. budou ještě? :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
10.3.11 22:08
zuzanecka81 píše:
mám nespolupracující dítě :lol: jsem chtěla vyfotit, jak vv anava dělá pěkný zadeček. hm… tak zadek bych na fotce měla, ale přimět mimino, aby se na mě podívalo :twisted: takovýchhle fotek mám deset, s ksichtíkem ani jednu :twisted:

však si chtěla fotit zadeček ;) tak co ji otravuješ s obličejem ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
10.3.11 22:15
zuzanecka81 píše:
mám nespolupracující dítě :lol: jsem chtěla vyfotit, jak vv anava dělá pěkný zadeček. hm… tak zadek bych na fotce měla, ale přimět mimino, aby se na mě podívalo :twisted: takovýchhle fotek mám deset, s ksichtíkem ani jednu :twisted:

Nejaka narocna ne, mas, cos chtela? Mas! :mrgreen:
Ja mam pokazdy objektiv plny ksichtu, jak namirim fotak, rozbehne se ke mne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
10.3.11 22:16

Holky dotaz - v květnu bude TOP a předsedkyně našeho MC zvažuje účast. A chtěla by nějaký nápady. Nějakou besedu z ukázkou plen klidně udělám, to není problém. Jen neočekávám moc velký zájem. Nemáte nějaký jiný nápad? Jak probíhal TOP u vás, pokud jste se teda účastnily nebo zahlédly nějakou akci. Napadla mně výstava plen, prostory by na to byly, jen bych měla starch, aby někdo nevzal. NEvím, budu vymýšlet. Dobré nápady uvítám. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
10.3.11 22:24

Holky mám dotaz, kde kupujete 100% bambucký máslo na míchání krémů??? případně mandlový olej
Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
10.3.11 23:02

Achdárek: napiš buď článek do místního plátku, nebo tam dej inzertní pozvánku na besedu. Napiš jednoduchý letáček s textem, že bude beseda na téma látkovky bla bla bla… a roznes to po gyndařích a pediatrech a snad ti příjdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
10.3.11 23:39

Holky tak než půjdu na kutě, tak vkládám fotečku ze včerejška…
Tak toto mi chodí domů a nejsem z toho paf jen já, ale i naše Mája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
11.3.11 06:23

Zuzko: 7 tisíc? Fíííha. No ale já musím spočítat ty svoje. :-D Včera jsem chlapovi ukazovala ty ubrousky, no tak nejdřív se podíval na vzory a pak mu to teprve došlo. :lol:

Mirii: Budou budou, sice za peníze od tchánů, ale budou. :-)

zelazuzu: To je ovšem krásná fotka. :palec: Jak se vlastně malá jmenuje, když je Mája? Na plavčo s námi chodí Magdaléna „Mája“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.3.11 07:08
mabis píše:
Holky mám dotaz, kde kupujete 100% bambucký máslo na míchání krémů??? případně mandlový olej
Děkuji ;)

Mabis já ho mám od Zuzanečky a ta ho tuším kupovala na Baby-cafe, byla tam hromadná objednávka ze zahraničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure