Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
12.3.11 19:59
ivuska.h píše:
zelazuzu píše:
Jo a vypozorovala jsem, že nám bambus na prcku taky vadí, ale jen než ho tak 3× operu. Dala jsem novou Anavyku - 1× vypranou a malá byla červená - tak jsem si uvědomila, že to není poprvé co nám to „čerstvý“ bambus udělal - takže kdoví co v tom je taky za bordel…Beztak to někde v přírodě olízal nějaký infikovaný medvídek Panda :-D :-D :-D
To bude podle mě tou strukturou těch chlupů. Že by v tom bylo něco chemického z výroby, to dost pochybuju… Navíc to teda má Öko Tex i české atesty, takže veškeré škodlivé látky jsou tam v nulovém či minimálním množství. Viděla bych to fakt na ten samotný chlup.

Ivo nám to dělají všechny bambusky - i froté a je pravda, že ten bambus má takový specifický pach - který mi teda moc dobře nedělá, ale tak po těch třech vypráních je to lepší, tož nevím..Dyť píšu že to olízal medvěd - ne že je tam něco chemického :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
12.3.11 20:00
mabis píše:
Flyingfrog píše:
Zuzko: A nevíš, odkud to máslo a kokosák objednávaly na tom BC?
Kokosový máslo (olej) se prý snad dá koupit v DM říkala kámoška ;)

To mám doma, takže se s tím mám mazat :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
12.3.11 20:02
Flyingfrog píše:
ivusko: Můžu se zeptat, když budu čekat na ty vlňáčky mám poslat peníze rovnou i za AIO, co jsem objednala nebo čekat a platit najednou?A tepláky farmers závidím. :-) Já mám doma dvoje a klidně bych další brala. :-)
Jo a moje mamka šmejdila taky po tvých stránkách a ty vložky ji zaujaly. Říkala, že kdyby ještě měla nač používat, že by je snad i vyzkoušela. :-)

Vložky jsou super - právě je používám :lol: ..Dnes jsem chodila do skladu a vybírala barvy a vzory které načnu :mrgreen: .

doufám že se ty vložky brzo zničí, ať je můžu vystřídat :mrgreen: ..ikdyž zatím to tak nevypadá..Bohužel až se mi vzory omrzí, tak je těžko prodám jako plíny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
12.3.11 20:05
ivuska.h píše:
Jinak jsem před chvílí přišla z veletrhu. Krom toho, že mě děsně bolí nohy z záda (jsem si blbec na celodenní stání vzala boty s totálně plochou podrážkou a vnitřkěm), mám 2× tepláky Farmers a tričko z té nové kolekce (s modrou), jarní bundu pro Ondru, turecké kalhoty pro Klárku, dvoje punčochy, jedny ponožky, lacláče a klobouček an léto :zed: :zed: Příště jdu bez peněz.Lidí se nám u plínek zastavovalo dost, reakce vesměs dobré, jen ty dámské vložky většinu lidí malinko zaskočily :lol: A stavilo se i pár zdejších :kytka:

No já jdu zítra ve sportovním..takže i kvalitní boty a jak to tak čtu, tak ještě že s sebou budu mít chlapa, jinak bych nechtěla vidět, kolik bych utratila peněz :lol: ..

Na vložky lidi ještě nejsou zvyklí…mě to ještě před rokem přišlo jako hodně divná záležitost. Nechala jsem si u Tebe ušít 2intimky a říkala jsem si že u nich to zůstane, ale néé..teď už i ty krásné vložky sama používám :palec: ..Lidi si potřebují zvyknout :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.3.11 20:08
zelazuzu píše:
ivuska.h píše:
Jinak jsem před chvílí přišla z veletrhu. Krom toho, že mě děsně bolí nohy z záda (jsem si blbec na celodenní stání vzala boty s totálně plochou podrážkou a vnitřkěm), mám 2× tepláky Farmers a tričko z té nové kolekce (s modrou), jarní bundu pro Ondru, turecké kalhoty pro Klárku, dvoje punčochy, jedny ponožky, lacláče a klobouček an léto :zed: :zed: Příště jdu bez peněz.Lidí se nám u plínek zastavovalo dost, reakce vesměs dobré, jen ty dámské vložky většinu lidí malinko zaskočily :lol: A stavilo se i pár zdejších :kytka:

No já jdu zítra ve sportovním..takže i kvalitní boty a jak to tak čtu, tak ještě že s sebou budu mít chlapa, jinak bych nechtěla vidět, kolik bych utratila peněz :lol: ..

Na vložky lidi ještě nejsou zvyklí…mě to ještě před rokem přišlo jako hodně divná záležitost. Nechala jsem si u Tebe ušít 2intimky a říkala jsem si že u nich to zůstane, ale néé..teď už i ty krásné vložky sama používám :palec: ..Lidi si potřebují zvyknout :-)

Já se ke vložkám ještě nedostala, mám jen intimky a spokojenost. ALe živě jsi pamatuji, jak jsem před dvěma roky a kousek, posměšně koukala na menstruační kalíšek, a co teď používám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
12.3.11 20:12
Katy2 píše:
zelazuzu píše:
ivuska.h píše:

Na vložky lidi ještě nejsou zvyklí…mě to ještě před rokem přišlo jako hodně divná záležitost. Nechala jsem si u Tebe ušít 2intimky a říkala jsem si že u nich to zůstane, ale néé..teď už i ty krásné vložky sama používám :palec: ..Lidi si potřebují zvyknout :-)
Já se ke vložkám ještě nedostala, mám jen intimky a spokojenost. ALe živě jsi pamatuji, jak jsem před dvěma roky a kousek, posměšně koukala na menstruační kalíšek, a co teď používám?

NO, jo, ale to tvé používání bych ani nezmiňovala…párkrát za rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.3.11 20:13
Mahja píše:
Mirii, co tvůj cestovatelský balíček?

Dobre ze se ptas :palec: balicek se pry udajne neztratil a lezi na islandske poste. Proc tam porad lezi nikdo netusi a ani kdy pujde balicek k nam ci zpet :nevim: adresa je pry uvedena spravne, jen nejakej dement jej proste hodil na spatny vozik :zed:
Mne spadl kamen ze srdce a jdu hledat cisla na Island a v pondeli to urgovat. Tak snad opravdu je balik na svete :dance:

Ivo nebyla ses kouknout u AW? Jestli si neokukovala nove softsheel bundy :?:
Nebo vubec nekdo odtud zda je neokukoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.3.11 20:14
Mahja píše:
Katy2 píše:
zelazuzu píše:
ivuska.h píše:

NO, jo, ale to tvé používání bych ani nezmiňovala…párkrát za rok…

No právě, proto se mi nechce utrácet za vložky. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Když bych je používala tak málo často. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.3.11 20:15
Mirii píše:
Mahja píše:

Dobre ze se ptas :palec: balicek se pry udajne neztratil a lezi na islandske poste. Proc tam porad lezi nikdo netusi a ani kdy pujde balicek k nam ci zpet :nevim: adresa je pry uvedena spravne, jen nejakej dement jej proste hodil na spatny vozik :zed:
Mne spadl kamen ze srdce a jdu hledat cisla na Island a v pondeli to urgovat. Tak snad opravdu je balik na svete :dance:

mirii tak to je paráááda, snad se ho dočkáš dříve, než Izabelku odplenkuješ. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.3.11 20:15

Katy a jaktoze ses tak obdarena? Ja chci takyyyyy pouzivat vlozky jen parkrat za rok :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
12.3.11 20:17
Katy2 píše:
Mirii píše:
Mahja píše:

mirii tak to je paráááda, snad se ho dočkáš dříve, než Izabelku odplenkuješ. :mrgreen: :mrgreen:

Kez by :mrgreen: jsem zvedava v jakem prijde stavu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
12.3.11 20:18
Mirii píše:
Katy a jaktoze ses tak obdarena? Ja chci takyyyyy pouzivat vlozky jen parkrat za rok :cert:

Já fakt nevím, mám problém z tím problém odjakživa. :nevim: Ale na druhou stranu, raději bych chtěla vědět předem kdy to příjde, bohužel to nevím, někdy je to jednou za dva měsíce, někdy jednou za 4 a někdy jednou za 3, pravidelnost nula, nula prd, ale nechci brát žádné hormony, tak to nechávám tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
12.3.11 20:34
Katy2 píše:
zuzanecka81 píše:
Katy2 píše:
zuzanecka81 píše:
lenholka píše:
zuzanecka81 píše:
leni, koukám, že prodáváš anavu :mrgreen:
nooo to je pravda :mrgreen: to je moje uplne prvni:) a uz ji mam moc dlouho :lol:

hm, no jo, chce to obměňovat :mrgreen:

Katy a tobě to mlíko pro Eli stačilo, kdyžs odsávala jen 4* za den?
jj stačilo, dala jsem přes 250ml na jedno odsátí a ona obvykle víc jak litr nevypila.
hm, tak uvidím jak já… chtěla bych konečně začít krmit neluši tak, jak si řekne. zatím jí pořád to jídlo dávám po třech +- hodinách :zed: nějak ani nevím, zda by se přihlásila, že má hlad :zed:
A proč to tak děláš? Prostě jí nechej ať si sama řekne, ne? :think:

no hele právě neřekne… ono třeba se blíží ta doba, kdy by měla dostat najíst a mohla mít už i hlad(ty 3 hodiny) a ona vytuhne a chrní jak špalek :nevim: no tak jí nechám třeba ještě hoďku spát a pak jí prostě nakrmím ve spánku :nevim:

Příspěvek upraven 12.03.11 v 20:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
12.3.11 20:35
Flyingfrog píše:
Zuzko: A nevíš, odkud to máslo a kokosák objednávaly na tom BC?

hele na té pixle je to psané německy, takže asi někde z deutschlandu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
12.3.11 20:42
Flyingfrog píše:
ivusko: Můžu se zeptat, když budu čekat na ty vlňáčky mám poslat peníze rovnou i za AIO, co jsem objednala nebo čekat a platit najednou?A tepláky farmers závidím. :-) Já mám doma dvoje a klidně bych další brala. :-)
Jo a moje mamka šmejdila taky po tvých stránkách a ty vložky ji zaujaly. Říkala, že kdyby ještě měla nač používat, že by je snad i vyzkoušela. :-)

Platit můžeš jak chceš :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí