Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ivuska.h píše:zelazuzu píše:To bude podle mě tou strukturou těch chlupů. Že by v tom bylo něco chemického z výroby, to dost pochybuju… Navíc to teda má Öko Tex i české atesty, takže veškeré škodlivé látky jsou tam v nulovém či minimálním množství. Viděla bych to fakt na ten samotný chlup.
Jo a vypozorovala jsem, že nám bambus na prcku taky vadí, ale jen než ho tak 3× operu. Dala jsem novou Anavyku - 1× vypranou a malá byla červená - tak jsem si uvědomila, že to není poprvé co nám to „čerstvý“ bambus udělal - takže kdoví co v tom je taky za bordel…Beztak to někde v přírodě olízal nějaký infikovaný medvídek Panda![]()
![]()
Ivo nám to dělají všechny bambusky - i froté a je pravda, že ten bambus má takový specifický pach - který mi teda moc dobře nedělá, ale tak po těch třech vypráních je to lepší, tož nevím..Dyť píšu že to olízal medvěd - ne že je tam něco chemického ![]()
mabis píše:Flyingfrog píše:Kokosový máslo (olej) se prý snad dá koupit v DM říkala kámoška
Zuzko: A nevíš, odkud to máslo a kokosák objednávaly na tom BC?
To mám doma, takže se s tím mám mazat
?
Flyingfrog píše:
ivusko: Můžu se zeptat, když budu čekat na ty vlňáčky mám poslat peníze rovnou i za AIO, co jsem objednala nebo čekat a platit najednou?A tepláky farmers závidím.Já mám doma dvoje a klidně bych další brala.
Jo a moje mamka šmejdila taky po tvých stránkách a ty vložky ji zaujaly. Říkala, že kdyby ještě měla nač používat, že by je snad i vyzkoušela.
Vložky jsou super - právě je používám
..Dnes jsem chodila do skladu a vybírala barvy a vzory které načnu
.
doufám že se ty vložky brzo zničí, ať je můžu vystřídat
..ikdyž zatím to tak nevypadá..Bohužel až se mi vzory omrzí, tak je těžko prodám jako plíny ![]()
ivuska.h píše:
Jinak jsem před chvílí přišla z veletrhu. Krom toho, že mě děsně bolí nohy z záda (jsem si blbec na celodenní stání vzala boty s totálně plochou podrážkou a vnitřkěm), mám 2× tepláky Farmers a tričko z té nové kolekce (s modrou), jarní bundu pro Ondru, turecké kalhoty pro Klárku, dvoje punčochy, jedny ponožky, lacláče a klobouček an léto![]()
Příště jdu bez peněz.Lidí se nám u plínek zastavovalo dost, reakce vesměs dobré, jen ty dámské vložky většinu lidí malinko zaskočily
A stavilo se i pár zdejších
No já jdu zítra ve sportovním..takže i kvalitní boty a jak to tak čtu, tak ještě že s sebou budu mít chlapa, jinak bych nechtěla vidět, kolik bych utratila peněz
..
Na vložky lidi ještě nejsou zvyklí…mě to ještě před rokem přišlo jako hodně divná záležitost. Nechala jsem si u Tebe ušít 2intimky a říkala jsem si že u nich to zůstane, ale néé..teď už i ty krásné vložky sama používám
..Lidi si potřebují zvyknout ![]()
zelazuzu píše:ivuska.h píše:
Jinak jsem před chvílí přišla z veletrhu. Krom toho, že mě děsně bolí nohy z záda (jsem si blbec na celodenní stání vzala boty s totálně plochou podrážkou a vnitřkěm), mám 2× tepláky Farmers a tričko z té nové kolekce (s modrou), jarní bundu pro Ondru, turecké kalhoty pro Klárku, dvoje punčochy, jedny ponožky, lacláče a klobouček an léto![]()
Příště jdu bez peněz.Lidí se nám u plínek zastavovalo dost, reakce vesměs dobré, jen ty dámské vložky většinu lidí malinko zaskočily
No já jdu zítra ve sportovním..takže i kvalitní boty a jak to tak čtu, tak ještě že s sebou budu mít chlapa, jinak bych nechtěla vidět, kolik bych utratila peněz
Na vložky lidi ještě nejsou zvyklí…mě to ještě před rokem přišlo jako hodně divná záležitost. Nechala jsem si u Tebe ušít 2intimky a říkala jsem si že u nich to zůstane, ale néé..teď už i ty krásné vložky sama používám..
..Lidi si potřebují zvyknout
Já se ke vložkám ještě nedostala, mám jen intimky a spokojenost. ALe živě jsi pamatuji, jak jsem před dvěma roky a kousek, posměšně koukala na menstruační kalíšek, a co teď používám?
Katy2 píše:zelazuzu píše:Já se ke vložkám ještě nedostala, mám jen intimky a spokojenost. ALe živě jsi pamatuji, jak jsem před dvěma roky a kousek, posměšně koukala na menstruační kalíšek, a co teď používám?ivuska.h píše:
Na vložky lidi ještě nejsou zvyklí…mě to ještě před rokem přišlo jako hodně divná záležitost. Nechala jsem si u Tebe ušít 2intimky a říkala jsem si že u nich to zůstane, ale néé..teď už i ty krásné vložky sama používám..
NO, jo, ale to tvé používání bych ani nezmiňovala…párkrát za rok…
Mahja píše:
Mirii, co tvůj cestovatelský balíček?
Dobre ze se ptas
balicek se pry udajne neztratil a lezi na islandske poste. Proc tam porad lezi nikdo netusi a ani kdy pujde balicek k nam ci zpet
adresa je pry uvedena spravne, jen nejakej dement jej proste hodil na spatny vozik ![]()
Mne spadl kamen ze srdce a jdu hledat cisla na Island a v pondeli to urgovat. Tak snad opravdu je balik na svete ![]()
Ivo nebyla ses kouknout u AW? Jestli si neokukovala nove softsheel bundy ![]()
Nebo vubec nekdo odtud zda je neokukoval?
Mahja píše:Katy2 píše:NO, jo, ale to tvé používání bych ani nezmiňovala…párkrát za rok…zelazuzu píše:Já se ke vložkám ještě nedostala, mám jen intimky a spokojenost. ALe živě jsi pamatuji, jak jsem před dvěma roky a kousek, posměšně koukala na menstruační kalíšek, a co teď používám?ivuska.h píše:
No právě, proto se mi nechce utrácet za vložky.
Když bych je používala tak málo často.
![]()
Mirii píše:Mahja píše:
Mirii, co tvůj cestovatelský balíček?Dobre ze se ptas
Ivo nebyla ses kouknout u AW? Jestli si neokukovala nove softsheel bundybalicek se pry udajne neztratil a lezi na islandske poste. Proc tam porad lezi nikdo netusi a ani kdy pujde balicek k nam ci zpet
adresa je pry uvedena spravne, jen nejakej dement jej proste hodil na spatny vozik
Mne spadl kamen ze srdce a jdu hledat cisla na Island a v pondeli to urgovat. Tak snad opravdu je balik na svete
Nebo vubec nekdo odtud zda je neokukoval?
mirii tak to je paráááda, snad se ho dočkáš dříve, než Izabelku odplenkuješ.
![]()
Katy a jaktoze ses tak obdarena? Ja chci takyyyyy pouzivat vlozky jen parkrat za rok ![]()
Katy2 píše:Mirii píše:mirii tak to je paráááda, snad se ho dočkáš dříve, než Izabelku odplenkuješ.Mahja píše:
Mirii, co tvůj cestovatelský balíček?Dobre ze se ptas
Ivo nebyla ses kouknout u AW? Jestli si neokukovala nove softsheel bundybalicek se pry udajne neztratil a lezi na islandske poste. Proc tam porad lezi nikdo netusi a ani kdy pujde balicek k nam ci zpet
adresa je pry uvedena spravne, jen nejakej dement jej proste hodil na spatny vozik
Mne spadl kamen ze srdce a jdu hledat cisla na Island a v pondeli to urgovat. Tak snad opravdu je balik na svete
Nebo vubec nekdo odtud zda je neokukoval?![]()
Kez by
jsem zvedava v jakem prijde stavu ![]()
Mirii píše:
Katy a jaktoze ses tak obdarena? Ja chci takyyyyy pouzivat vlozky jen parkrat za rok
Já fakt nevím, mám problém z tím problém odjakživa.
Ale na druhou stranu, raději bych chtěla vědět předem kdy to příjde, bohužel to nevím, někdy je to jednou za dva měsíce, někdy jednou za 4 a někdy jednou za 3, pravidelnost nula, nula prd, ale nechci brát žádné hormony, tak to nechávám tak. ![]()
Katy2 píše:zuzanecka81 píše:A proč to tak děláš? Prostě jí nechej ať si sama řekne, ne?Katy2 píše:hm, tak uvidím jak já… chtěla bych konečně začít krmit neluši tak, jak si řekne. zatím jí pořád to jídlo dávám po třech +- hodináchzuzanecka81 píše:jj stačilo, dala jsem přes 250ml na jedno odsátí a ona obvykle víc jak litr nevypila.lenholka píše:zuzanecka81 píše:nooo to je pravda
leni, koukám, že prodáváš anavuto je moje uplne prvni:) a uz ji mam moc dlouho
hm, no jo, chce to obměňovat
Katy a tobě to mlíko pro Eli stačilo, kdyžs odsávala jen 4* za den?nějak ani nevím, zda by se přihlásila, že má hlad
no hele právě neřekne… ono třeba se blíží ta doba, kdy by měla dostat najíst a mohla mít už i hlad(ty 3 hodiny) a ona vytuhne a chrní jak špalek
no tak jí nechám třeba ještě hoďku spát a pak jí prostě nakrmím ve spánku ![]()
Příspěvek upraven 12.03.11 v 20:40
Flyingfrog píše:
Zuzko: A nevíš, odkud to máslo a kokosák objednávaly na tom BC?
hele na té pixle je to psané německy, takže asi někde z deutschlandu ![]()
Flyingfrog píše:
ivusko: Můžu se zeptat, když budu čekat na ty vlňáčky mám poslat peníze rovnou i za AIO, co jsem objednala nebo čekat a platit najednou?A tepláky farmers závidím.Já mám doma dvoje a klidně bych další brala.
Jo a moje mamka šmejdila taky po tvých stránkách a ty vložky ji zaujaly. Říkala, že kdyby ještě měla nač používat, že by je snad i vyzkoušela.
Platit můžeš jak chceš ![]()