Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
13.3.11 16:16

tak jsem dneska koupila alany jednorazovky tak jsem zvedava jestli to neco udela, prijde mi ze z tech pamprsek je to snad jeste horsi :zed:
taky ty lactobacilky tak u nich doufam, ze fakt neco udelaji a nakonec jeste jsem jednou prubla jednu masticku :roll: obyc krem od babylove…

a nekde na miminu kde se kdysi daaavno resily opruzeniny a jiny ekzemy na prdce tak nekdo psal ze dal pityol… no koupila jsem ho a pak jsem cumela ze neni pro deti pod 10 let…no tak jsem ho zase uklidila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
13.3.11 16:29

pytiol bych nedávala-to musí pálit,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
13.3.11 16:35

netusim ale na nejaky diskuzi to nekdo dal ale jednach to desne pachne a hlavne to neni teda pro miminko

a podle me kdyz to ma jo rudy tak ji musi palit vsechno co ji tam dam…

jeste mi mamka vcera psala ze muzu v nouzi zkusit sadlo, tak jeste nad tim pouvazuju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
13.3.11 16:59

Pitiol nám moc nepomohl, nejlíp zabírá rybilka a nebo infadolan momentálně… včera se zase experta olezla celá (zuby a rýma…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
13.3.11 17:13

mabis ja ji mam prave ted druhej den silene osypanou, latku videla naposledy ve stredu tkz z ty to fakt byt nemuze :pocitac:
a po masticce z lekarny co jsme dostali to vypada ze se to zhorsuje tkz ted ani nemazu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.3.11 17:18

Leni zkus to sádlo jak ti radila mamka. Nejlepší by bylo kdyby bylo domácí. :think:
Ach jo to je trápení :-(

Tak já jsem loni ani nevěděla, že se dá zaparkovat i jinde (Prahu neznám) a taky jsem byla těhotná a moc se mi nechtělo daleko trajdat. No a vstupenku jsme měli o něco levnější, protože jsme se někde registrovali, ale už nevím kde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
13.3.11 18:09

jo a dneska jsem ty nasi cicine koupila uplne novej zachod a dostala jsem volnej listek na veletrh… koukam ze se to rozdava uplne vsude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
13.3.11 18:19
lenholka píše:
tak jsem dneska koupila alany jednorazovky tak jsem zvedava jestli to neco udela, prijde mi ze z tech pamprsek je to snad jeste horsi :zed:
taky ty lactobacilky tak u nich doufam, ze fakt neco udelaji a nakonec jeste jsem jednou prubla jednu masticku :roll: obyc krem od babylove…a nekde na miminu kde se kdysi daaavno resily opruzeniny a jiny ekzemy na prdce tak nekdo psal ze dal pityol… no koupila jsem ho a pak jsem cumela ze neni pro deti pod 10 let…no tak jsem ho zase uklidila :zed:

Leni, Pytiol mi dali na malého v nemocnici, když jsme tam leželi kvůli průjmu. Že by se nějak osvědčil, to teda ne, co nás pustili, tak jsem ho nepoužila. Mně se osvědčil Nivea SOS krém, měla jsem jen vzorek, ale čučela jsem, mizelo to před očima. Malý teda na opruzeniny nijak zvlášť netrpí, opruzený byl akorát dvakrát - při nachlazení a při tom průjmu, takže jsem nekupovala celou tubu nebo v čem se to prodává (mám Bepanthen, Rybilku, Sudocrem…). Tak to jen takový tip, co se osvědčilo nám. Ale nevím, třeba už jsi to zkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
13.3.11 18:32
lenholka píše:
taky ty lactobacilky tak u nich doufam, ze fakt neco udelaji a nakonec jeste jsem jednou prubla jednu masticku :roll: obyc krem od babylove…a nekde na miminu kde se kdysi daaavno resily opruzeniny a jiny ekzemy na prdce tak nekdo psal ze dal pityol… no koupila jsem ho a pak jsem cumela ze neni pro deti pod 10 let…no tak jsem ho zase uklidila :zed:

ja dala ted malymu jednou pampers a hned se osypal i kdyz na to netrpi!! Okamzite sly z baraku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
13.3.11 19:52

my jsme davali na noc pampersku a vzdycky to po ni vypadalo o neco lip, ale ted jak na nich od stredy jedu je to uplne naopak a to prebaluju jako diva…

evi vyzkousela jsem vsechno co pises…fakt si zacinam myslet ze to opruzenina neni, spis uz nejakej ekzem ci co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
13.3.11 20:21

ahoj!
holky, co za vkládačky dáváte do toho hambáče? bude se utrácet… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.3.11 20:33

tak jsem dneska malé nasadila nové čokolády a berušky :-) Už jsou fotky v albu :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
13.3.11 20:43
M-a-j-a píše:
tak jsem dneska malé nasadila nové čokolády a berušky :-) Už jsou fotky v albu :dance: :dance:

Pozor na to, ať se ti ta Easy nahoře takto nekroutí, mohlo by ti to přes to pak prosakovat, je potřeba to po zapnutí hezky upravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.3.11 20:44

Jj Ivuš, já je potom upravovala. Musela jsem ji ale rychle vyfotit dokud byla tvárná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
13.3.11 20:50

Ivuš to bylo první zapnutí a potom jsem je uvolňovala, protože je měla hodně stáhlé. Jenže to už se mi točila na břicho jako vrtule, tak už i prostě nešlo vyfotit. Ona je teď šílená s tím otáčením. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure