Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
14.3.11 07:38

ryby mam jednou za cas…a prujem nema, naopak ted po ty mrkvi co dostavala se musi pekne snazit…
to mliko me taky napadlo ale neeevim neeevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
14.3.11 09:17
lenholka píše:
tak noc v alanach a babylove krem super kombinace, rano prdka krasna i kdyz vecer byla jak rak… no nasledne se teda pokadila a lup uz tam ma osypku :pocitac:

hele mě tak napadlo, jestli fakt nemá alergii na ten gel, taky vybírám pleny který jsou víc papírový ;) babylove, alany, tesco, bella happy
Jo a ted jsme byli u Dr. a prý může být opravdu alergie na plíny, na moč jako takovou ne, ale rozkládající se moč a ty bakterie v ní jsou agresivní a ty můžu citlivou pokožku dráždit, takže se to prostě po počůrání může zhoršit jak v papírové, tak v látkové… Doporučil nám vynechat agresivní potreviny (čerstvé ovoce, omezit mléčné výrobky - pribiňáky a jogurty)… a nepoužívat vlhčené ubrousky a parfemované krémy (byť s obsahem přírodních silic) nejlepší je rybilka, infadolan, do koupele přidávat olejíček linola (žádné mýdlo nebo pěnu), nebo madlovým olejeme a nebo slunečnicovým, nebo olivovým a můžeme zařadit 1-2× ovesnou koupel (buď se dá hotová koupit v DM nebo povařit rozmixované ovesné vločky a nalít spolu s olejíčkem do koupele a pak už dítě moc neoplachovat a nechat zaschnout… na heřmánek prý bacha,je prý velký alergen a může to zhoršit, prý je lepší černej čaj ;)
jo a budeme dělat základní alergologické vyšetření :(
Tak doufám, že ti to pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
14.3.11 09:26

jdu si vylít srdce, ráno jsme OPĚT!!! skončili u Dr. po našich od začátku roku dvou zánětech středního ucha a následným píchání, angíně a v prosinci spále, mám už hrůzu z každýho sople co jí z nosu teče.. takže jsme absolvovali píchanec do prstíku (díky bohu crp negativní) kaaždopádně hnusnej zahleněnej krk, takže výtěr, výsledky budou za 4 dny (nevím jestli se mám modlit ať něco vykultivují a my přijdeme na to co se nám v tom nose usadilo a nebo aby nenašli nic a my byli bez ATB - už je za posledního 3/4 roku měla chudina 4× :cry: :poblion: )
bohužel byla vyslovena myšlenka, že by dítě mohlo být po tátovi alergik :cry: takže až se dáme do kupy, tak nás čeká testování… vyfasovali jsme léky na alergii.. nejsem za to moc ráda, ale když je ted těch 30 dní brala, tak byla OK, vysadili jsme a zase je za 4 dny marod… :cry: Sem si dala tu práci a spočítala kolik dní byla od začátku roku zdravá a bylo to celých 36 dní :zed: :zed: :zed: 8-o
jo a vysvětlení s naší vlekoucí se opruzeninou máte výš -opravdu to může být alergie, nedejbože atopický exém… no jo aspoň nějak se musí projevit tátovy geny, když už je podobná jen na mě ;) (ale tu cukrovku, kterou z jejich strany může podědit, tu ať si teda nechají ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
14.3.11 09:51

mabis to je tedy síla 8-o jj alegrie je děsná sviňa, já jsem taky alergička :poblion: je to naprd když se to projeví takhle brzo :-( já teda doufám že Maxulí toho moc nepodědí, už takhle má srdeční genetickou zátež :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.3.11 09:51
mabis píše:
no jo aspoň nějak se musí projevit tátovy geny, když už je podobná jen na mě ;) (ale tu cukrovku, kterou z jejich strany může podědit, tu ať si teda nechají ;) )

Nestraš - malá je celý táta, a po mě nesmí zdědit alergii a ekzém. Zatím k tomu teda nemá žádné sklony, všechno co snědla tak bez odezvy, snědla už i jablko a hrušku (sice převařené), ale já nesním kvůli potravinové alergii ani to převařené.

• Citovat
  • Upravit
16492
14.3.11 09:53

LEnholko já bych to taky tipovala na tu nějakou alergii.
Zkus z jídelníčku vyřadit vše s mlékem a vajíčky (teda spíše s bílkem) Žádné ořechy, jahody, ryby. Počítej ale s tím, že trvá déle než tělo zareaguje, takže musíš vydržet min. 3 týdny. KDyž se to zlepší můžeš přidat třeba ten bílek. Jo a bacha na to, teba v rohlících a chlebu je taky syrovátka. Já chodím do tesca. Housky a konzumní chleba je bez syrovátky.
No a nebo se zkus s doktorkou domluvit, ať malé udělají testy na alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
14.3.11 09:54

Mabis tak snad to ´bude jen oslabenou imunitou přes zimu. Ach jo, ty aergie jsou děsné :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.3.11 10:04

:cert: Zrovna teď zvonila pošťačka, že mi nevzala doporučený balíček protože toho měla hodně a musím si zajít na poštu pro to. Sice to máme kousek, nevadí mi to, ale v balíčku jsou vlňáčky na které se těším a teď musím počkat až půjdeme s malou ven :cert:

Ale máme hodnou pošťačku, alespoň mi řekne že mi to nevzala a nehodí ten lísteček do schránky jen tak :)

• Citovat
  • Upravit
5086
14.3.11 10:27

holky jestli máte pocit, že nestíháte uklízet, tak mrkněte sem protože tohle není možný, jakej tam mají bordel… jsem v klidu oproti nim i v době největšího nestíhání mám doma jak v klícce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.3.11 10:29

Majo ty jo tak to si nedam ani caro co?? do nej si prilejvam mliko…a fakt teda ujizdim na krupicovy kasi ach joooo mnam mnam…
jinak mala se ted pokadila podruhy, ono to prvni bylo spis takovy sprknuti ale jak je ted osypana a to to vytlacila a sla hnedka pod vodu :zed:

Mabis verim ze uz jsi z toho na prasky, taky bych byla, jinak muj chlap je taky alergik a jeste do toho moje mamka, ale u obou se to zjistilo az ve vyssich veku, chlapovi nekdy ve 14 a mamce az v dospelym veku…
jinak co pises delam, ta rybilka je fakt asi nej, akorat ty koupele jeste zkusim a prosim te jak casto ty koupes?? ja koupu odben a nevim co je lepsi pro tu kuzi…jestli kazdej den nebo jednou za x dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.3.11 10:31
mabis píše:
holky jestli máte pocit, že nestíháte uklízet, tak mrkněte sem protože tohle není možný, jakej tam mají bordel… jsem v klidu oproti nim i v době největšího nestíhání mám doma jak v klícce :D

hele zrovna jsem tohle vcera ukazovala chlapovi, ja porad nerva, ze mam porad nejaky neumyty nadobi, haldu nevyzehlenyho pradla, prach se utira tak jednou za 3 tejdny, nevyluxovano, kocka spinavej hajzlik a jeste posloucham kecy od chlapa proc nema neco vyprano jo :pocitac: ale po shlednuti tohoto jsem vazne v klidu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
14.3.11 10:33

LEni CARO je dobré i bez mléka. Ze sladkého můžeš esíčka a hořké polomáčené sušenky. Máslo perlu TIP a nebo žutou perlu. Neměla bys ani hovězí maso. Je to šíleně omezující, ale dá se to přežít. Já jsem vajíčko zkusila asi po měsíci a půl a v pohodě. Na mlíko má rekci až po 4 dnech, takže vždycky zvažuju co jsem snědla, ale většinou vím co jím a vím co čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
14.3.11 10:33
lenholka píše:
Majo ty jo tak to si nedam ani caro co?? do nej si prilejvam mliko…a fakt teda ujizdim na krupicovy kasi ach joooo mnam mnam…
jinak mala se ted pokadila podruhy, ono to prvni bylo spis takovy sprknuti ale jak je ted osypana a to to vytlacila a sla hnedka pod vodu :zed:Mabis verim ze uz jsi z toho na prasky, taky bych byla, jinak muj chlap je taky alergik a jeste do toho moje mamka, ale u obou se to zjistilo az ve vyssich veku, chlapovi nekdy ve 14 a mamce az v dospelym veku…
jinak co pises delam, ta rybilka je fakt asi nej, akorat ty koupele jeste zkusim a prosim te jak casto ty koupes?? ja koupu odben a nevim co je lepsi pro tu kuzi…jestli kazdej den nebo jednou za x dni

koupu každej den ;) malá pak hezky spinká ;) ale pak dobře promažu ;) a v koupeli mám tn olejíček ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
14.3.11 10:38
M-a-j-a píše:
LEni CARO je dobré i bez mléka. Ze sladkého můžeš esíčka a hořké polomáčené sušenky. Máslo perlu TIP a nebo žutou perlu. Neměla bys ani hovězí maso. Je to šíleně omezující, ale dá se to přežít. Já jsem vajíčko zkusila asi po měsíci a půl a v pohodě. Na mlíko má rekci až po 4 dnech, takže vždycky zvažuju co jsem snědla, ale většinou vím co jím a vím co čekat.

tkz rama asi ne co?? ja na perle jela cely tehu ale potom tam asi neco zmenili a ta se normalne neda jist :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
14.3.11 10:38

Mabis no ten bordel to je síla..Nechápu..A ta paní vypadala že je z toho nešťastná..Proč to probůh nevyhážou..Když si představím co tam musí být za houseny všude..to jim jako nevadí?? :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure