Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
-PET- píše:Mirii píše:Kisy na požádání šije i plenky s klasickým způsobem zmenšování - na tři řady patentků. Mám jednu objednanou, zítra bych ji měla mít doma.M-a-j-a píše:Ona nema zmensovani pomoci pricvakavacich patentku,ale jen na ohnuti dovnitr, takze dle me to bude tlacit,ale nemam vyzkousene,nicmene nekdo tu psal,ze neohybal dovnitr,ale rovnou kridla pripnul na ty nizsi patentky. Jinak je teda plina moc pekna a celkove me nadchnula. Ted v ni mala spinka,pak zkusim jeste ty od Laufi - ty jsou naducanejsi a nejsou tak profesionalne site jako ty od kisy…ale krasne jsou poradMirii píše:Miri a jak to má blbě vyřešené? Já mám totiž taky jednu objednanou
Fotky budou az vecer,pac mame v pc nove ubuntumisto windows a ja jsem ztracena
Ted jsem lupla na prdelku medu stavitele od kisy z Fleru a zatim teda vypada a sedi paradne,snesla by teda jeste treti patentek na zapinani,aby lepe sedela schovana kridylka,ale jinak super. Zmensovat ji nepotreuji,takze blbe reseni je mi fuk,ale premyslim,ze to pani napisu,ze by to mela lepe vyresit
Aha, no me to predtim nenapadlo,ale ted uz bych se domlouvala podrobneji. Kazdopadne plena je super a kdybych si nerekla stop stav,tak bych nakoupila jeste par dalsich…no ale pockam jeste tyden a pak dam poradne info.
Mirii píše:-PET- píše:Aha, no me to predtim nenapadlo,ale ted uz bych se domlouvala podrobneji. Kazdopadne plena je super a kdybych si nerekla stop stav,tak bych nakoupila jeste par dalsich…no ale pockam jeste tyden a pak dam poradne info.Mirii píše:Kisy na požádání šije i plenky s klasickým způsobem zmenšování - na tři řady patentků. Mám jednu objednanou, zítra bych ji měla mít doma.M-a-j-a píše:Ona nema zmensovani pomoci pricvakavacich patentku,ale jen na ohnuti dovnitr, takze dle me to bude tlacit,ale nemam vyzkousene,nicmene nekdo tu psal,ze neohybal dovnitr,ale rovnou kridla pripnul na ty nizsi patentky. Jinak je teda plina moc pekna a celkove me nadchnula. Ted v ni mala spinka,pak zkusim jeste ty od Laufi - ty jsou naducanejsi a nejsou tak profesionalne site jako ty od kisy…ale krasne jsou poradMirii píše:Miri a jak to má blbě vyřešené? Já mám totiž taky jednu objednanou
Fotky budou az vecer,pac mame v pc nove ubuntumisto windows a ja jsem ztracena
Ted jsem lupla na prdelku medu stavitele od kisy z Fleru a zatim teda vypada a sedi paradne,snesla by teda jeste treti patentek na zapinani,aby lepe sedela schovana kridylka,ale jinak super. Zmensovat ji nepotreuji,takze blbe reseni je mi fuk,ale premyslim,ze to pani napisu,ze by to mela lepe vyresit
Mirii ona to právě měla v tom popisu. DNeska by mi měla taková přijít, tak ji hned nafotím
a vložím ji sem i se včerejším smogem ![]()
Ivuško, nebudou někdy přebalovací podložky v tomto vzoru http://www.anavy.cz/…uta-Koi-Ooga - nebo v jiném vzoru s bubákama?
Májo hezký ![]()
petka.konecna píše:
Ivuško, nebudou někdy přebalovací podložky v tomto vzoru http://www.anavy.cz/…uta-Koi-Ooga - nebo v jiném vzoru s bubákama?Májo hezký
Bohužel nebudou, protože ten PUL není certifikovaný pro děti, tj. ho nemohu použít na žádný dětský výrobek.
holky ciste nahodou doporucily byste nejakej satek na leto?? mam dydimos a ten je dost teplej, ted to jeste v nem pujde ale az bude kolem 20stupnu tak by se mi v tom dite uvarilo..
lenholka píše:
holky ciste nahodou doporucily byste nejakej satek na leto?? mam dydimos a ten je dost teplej, ted to jeste v nem pujde ale az bude kolem 20stupnu tak by se mi v tom dite uvarilo..
Mám k prodeji Didy Agáve, téměř nenošený! Tenký a nosný, ideální na léto ![]()
ivuska.h píše:petka.konecna píše:Bohužel nebudou, protože ten PUL není certifikovaný pro děti, tj. ho nemohu použít na žádný dětský výrobek.
Ivuško, nebudou někdy přebalovací podložky v tomto vzoru http://www.anavy.cz/…uta-Koi-Ooga - nebo v jiném vzoru s bubákama?Májo hezký
A ani třeba na přání ![]()
M-a-j-a píše:
Kisy(na zadečku bude později
)
Je krasna
,tusim ze ten vzor uz nekdo ma - Achdarek? Ale stejne je moc pekna.
Lenholko na leto je stejne nejvic vzdusne nositko ![]()
Ivus ukaz foto,at se aspon pokochame ![]()
Mirii píše:M-a-j-a píše:Je krasna
Kisy(na zadečku bude později
)
,tusim ze ten vzor uz nekdo ma - Achdarek? Ale stejne je moc pekna.
Mirii a jestli sis všimla, tak jsou na ní zmenšovací patentky.