Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22590
15.3.11 22:06
-PET- píše:
Mirii píše:
M-a-j-a píše:
Mirii píše:
Fotky budou az vecer,pac mame v pc nove ubuntu :cert: misto windows a ja jsem ztracena :think:
Ted jsem lupla na prdelku medu stavitele od kisy z Fleru a zatim teda vypada a sedi paradne,snesla by teda jeste treti patentek na zapinani,aby lepe sedela schovana kridylka,ale jinak super. Zmensovat ji nepotreuji,takze blbe reseni je mi fuk,ale premyslim,ze to pani napisu,ze by to mela lepe vyresit :think:
Miri a jak to má blbě vyřešené? Já mám totiž taky jednu objednanou :think:
Ona nema zmensovani pomoci pricvakavacich patentku,ale jen na ohnuti dovnitr, takze dle me to bude tlacit,ale nemam vyzkousene,nicmene nekdo tu psal,ze neohybal dovnitr,ale rovnou kridla pripnul na ty nizsi patentky. Jinak je teda plina moc pekna a celkove me nadchnula. Ted v ni mala spinka,pak zkusim jeste ty od Laufi - ty jsou naducanejsi a nejsou tak profesionalne site jako ty od kisy…ale krasne jsou porad :srdce:
Kisy na požádání šije i plenky s klasickým způsobem zmenšování - na tři řady patentků. Mám jednu objednanou, zítra bych ji měla mít doma.

Aha, no me to predtim nenapadlo,ale ted uz bych se domlouvala podrobneji. Kazdopadne plena je super a kdybych si nerekla stop stav,tak bych nakoupila jeste par dalsich…no ale pockam jeste tyden a pak dam poradne info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.3.11 07:39
Mirii píše:
-PET- píše:
Mirii píše:
M-a-j-a píše:
Mirii píše:
Fotky budou az vecer,pac mame v pc nove ubuntu :cert: misto windows a ja jsem ztracena :think:
Ted jsem lupla na prdelku medu stavitele od kisy z Fleru a zatim teda vypada a sedi paradne,snesla by teda jeste treti patentek na zapinani,aby lepe sedela schovana kridylka,ale jinak super. Zmensovat ji nepotreuji,takze blbe reseni je mi fuk,ale premyslim,ze to pani napisu,ze by to mela lepe vyresit :think:
Miri a jak to má blbě vyřešené? Já mám totiž taky jednu objednanou :think:
Ona nema zmensovani pomoci pricvakavacich patentku,ale jen na ohnuti dovnitr, takze dle me to bude tlacit,ale nemam vyzkousene,nicmene nekdo tu psal,ze neohybal dovnitr,ale rovnou kridla pripnul na ty nizsi patentky. Jinak je teda plina moc pekna a celkove me nadchnula. Ted v ni mala spinka,pak zkusim jeste ty od Laufi - ty jsou naducanejsi a nejsou tak profesionalne site jako ty od kisy…ale krasne jsou porad :srdce:
Kisy na požádání šije i plenky s klasickým způsobem zmenšování - na tři řady patentků. Mám jednu objednanou, zítra bych ji měla mít doma.
Aha, no me to predtim nenapadlo,ale ted uz bych se domlouvala podrobneji. Kazdopadne plena je super a kdybych si nerekla stop stav,tak bych nakoupila jeste par dalsich…no ale pockam jeste tyden a pak dam poradne info.

Mirii ona to právě měla v tom popisu. DNeska by mi měla taková přijít, tak ji hned nafotím :-) a vložím ji sem i se včerejším smogem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.3.11 09:02

Kisy je doma :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.3.11 09:14
M-a-j-a píše:
Kisy je doma :dance: :dance:

A s jakým vzorem máš?

• Citovat
  • Upravit
16492
16.3.11 09:17

Kisy :-) (na zadečku bude později :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.3.11 09:19

S včera slíbený smog :-)
(zbytek bude zase na rajčeti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.3.11 09:31

Ivuško, nebudou někdy přebalovací podložky v tomto vzoru http://www.anavy.cz/…uta-Koi-Ooga - nebo v jiném vzoru s bubákama?

Májo hezký :palec:

• Citovat
  • Upravit
16492
16.3.11 09:36

PEti díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
16.3.11 10:04
petka.konecna píše:
Ivuško, nebudou někdy přebalovací podložky v tomto vzoru http://www.anavy.cz/…uta-Koi-Ooga - nebo v jiném vzoru s bubákama?Májo hezký :palec:

Bohužel nebudou, protože ten PUL není certifikovaný pro děti, tj. ho nemohu použít na žádný dětský výrobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
16.3.11 10:10

holky ciste nahodou doporucily byste nejakej satek na leto?? mam dydimos a ten je dost teplej, ted to jeste v nem pujde ale az bude kolem 20stupnu tak by se mi v tom dite uvarilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
16.3.11 10:13
lenholka píše:
holky ciste nahodou doporucily byste nejakej satek na leto?? mam dydimos a ten je dost teplej, ted to jeste v nem pujde ale az bude kolem 20stupnu tak by se mi v tom dite uvarilo..

Mám k prodeji Didy Agáve, téměř nenošený! Tenký a nosný, ideální na léto :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.3.11 10:16
ivuska.h píše:
petka.konecna píše:
Ivuško, nebudou někdy přebalovací podložky v tomto vzoru http://www.anavy.cz/…uta-Koi-Ooga - nebo v jiném vzoru s bubákama?Májo hezký :palec:
Bohužel nebudou, protože ten PUL není certifikovaný pro děti, tj. ho nemohu použít na žádný dětský výrobek.

A ani třeba na přání :)

• Citovat
  • Upravit
22590
16.3.11 10:23
M-a-j-a píše:

Je krasna :srdce: ,tusim ze ten vzor uz nekdo ma - Achdarek? Ale stejne je moc pekna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.3.11 10:26

Lenholko na leto je stejne nejvic vzdusne nositko :wink:
Ivus ukaz foto,at se aspon pokochame :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.3.11 10:28
Mirii píše:
M-a-j-a píše:
Je krasna :srdce: ,tusim ze ten vzor uz nekdo ma - Achdarek? Ale stejne je moc pekna.

Mirii a jestli sis všimla, tak jsou na ní zmenšovací patentky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure