Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Bruni ja si tedkon oblibila KsK venku, mala se v tom i cejti lip jsem zjistila a ja si v tom nepripadam tak utazena ![]()
akorat teda trenuju minimalne
ven vyrazim s kocarem… tkz dneska bych mohla se satkem
hmhm jojo ![]()
tak jsem tu kisy na fleru našla, zaregistrovala a už mám dvě plíny objednaný. a esli nebudou tak dobrý, jak píšete, tak si mě nepřejte!
![]()
M-a-j-a píše:
Holky nevíte o někom kdo by mi ušil plínku? Vybrala jsem si na sijemdetem vzor, ale neumím šít![]()
Kdyz pani napises tak oni ti ho usiji…ale cena bude tak jak jejich pliny…ja sintak nechala ted sit dva jejich vzory co nemaji v nabidce…
zuzanecka81 píše:
tak jsem tu kisy na fleru našla, zaregistrovala a už mám dvě plíny objednaný. a esli nebudou tak dobrý, jak píšete, tak si mě nepřejte!![]()
Nemate nekdo tajne info, kdy budou nove Anavy? Nahodou jsem prisla k penezum (prodala jsem satek) a potrebuji je nekde utratit
A kde, to neni takovy problem ![]()
zdravim vespolek…
chci se optat nemelo nejake ditko reakci na toho medvidka??? Je fakt, ze uz ho mame tyden a ted se nam objevily fleky na stehynka a nad buchtikem… a jediny co se zmenilo je, ze misto ubrousku pouzivame Medvidka ![]()
ravena píše:
zdravim vespolek…
chci se optat nemelo nejake ditko reakci na toho medvidka??? Je fakt, ze uz ho mame tyden a ted se nam objevily fleky na stehynka a nad buchtikem… a jediny co se zmenilo je, ze misto ubrousku pouzivame Medvidka
ahoj!
my medvídka máme taky a vše ok ![]()
M-a-j-a píše:
Holky nevíte o někom kdo by mi ušil plínku? Vybrala jsem si na sijemdetem vzor, ale neumím šít![]()
moje tchyne
zrovna ma rozsity plinky pro me ![]()
lenholka píše:
Bruni ja si tedkon oblibila KsK venku, mala se v tom i cejti lip jsem zjistila a ja si v tom nepripadam tak utazena
akorat teda trenuju minimalneven vyrazim s kocarem… tkz dneska bych mohla se satkem
hmhm jojo
Kapsa venku? To máš elastický šátek?
zuzanecka: Fakt? Tak pak dej vědět, jak se sufíkovo plínky povedly ![]()
A cos objednala od Kisy? Ty nové vzory?
careynka píše:M-a-j-a píše:moje tchyne
zrovna ma rozsity plinky pro me
Spíš pro Vojtíška, ne? Zas tak stará nejsi ![]()
careynka píše:M-a-j-a píše:moje tchyne
Ty se máš
Moje tchýně sice taky šije, ale těžko říct, jestli by plínu zvládla
Asi si s ní budu muset promluvit ![]()
kvetinka56 píše:
Nemate nekdo tajne info, kdy budou nove Anavy? Nahodou jsem prisla k penezum (prodala jsem satek) a potrebuji je nekde utratitA kde, to neni takovy problem
Taky jsem přišla k penězům - vrátili mi daň
- jenže asi to padne na novou autosedačku ![]()
petka.konecna píše:kvetinka56 píše:Taky jsem přišla k penězům - vrátili mi daň
Nemate nekdo tajne info, kdy budou nove Anavy? Nahodou jsem prisla k penezum (prodala jsem satek) a potrebuji je nekde utratitA kde, to neni takovy problem
![]()
- jenže asi to padne na novou autosedačku
Já už chci taky daně
![]()
M-a-j-a píše:careynka píše:Ty se mášM-a-j-a píše:moje tchyne
Moje tchýně sice taky šije, ale těžko říct, jestli by plínu zvládla
Asi si s ní budu muset promluvit
no ja to brala tak, ze by ti ji usila ![]()