Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
16.3.11 11:56

Bruni ja si tedkon oblibila KsK venku, mala se v tom i cejti lip jsem zjistila a ja si v tom nepripadam tak utazena :palec:
akorat teda trenuju minimalne :roll: ven vyrazim s kocarem… tkz dneska bych mohla se satkem :think: hmhm jojo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.3.11 12:09

tak jsem tu kisy na fleru našla, zaregistrovala a už mám dvě plíny objednaný. a esli nebudou tak dobrý, jak píšete, tak si mě nepřejte! :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.3.11 12:28
M-a-j-a píše:
Holky nevíte o někom kdo by mi ušil plínku? Vybrala jsem si na sijemdetem vzor, ale neumím šít :oops: :oops:

Kdyz pani napises tak oni ti ho usiji…ale cena bude tak jak jejich pliny…ja sintak nechala ted sit dva jejich vzory co nemaji v nabidce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.3.11 12:34
zuzanecka81 píše:
tak jsem tu kisy na fleru našla, zaregistrovala a už mám dvě plíny objednaný. a esli nebudou tak dobrý, jak píšete, tak si mě nepřejte! :pocitac: :mrgreen:
:palec: ja myslim,ze budes spokojena. Kolem nozky male sedi dokonce lip nez anavka,ale to je asi tim stylem obsiti - ma jej stejne jako megerka z sijemdetem ktera se sila dle Baby a Neny a ta taky male sedi uplneperfektne kolem nozicek,jen neni tak moc sava jako anavka,.ale Kisy ma lepsi vlozku nez megerka a zaroven je docela tenka. Jsem fakt mile prekvapena…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.3.11 12:43

Tak modelka už má Kisy na sobě a fakt sedí moc hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
16.3.11 12:50

Nemate nekdo tajne info, kdy budou nove Anavy? Nahodou jsem prisla k penezum (prodala jsem satek) a potrebuji je nekde utratit :mrgreen: A kde, to neni takovy problem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6475
16.3.11 12:55

zdravim vespolek…
chci se optat nemelo nejake ditko reakci na toho medvidka??? Je fakt, ze uz ho mame tyden a ted se nam objevily fleky na stehynka a nad buchtikem… a jediny co se zmenilo je, ze misto ubrousku pouzivame Medvidka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.3.11 13:03
ravena píše:
zdravim vespolek…
chci se optat nemelo nejake ditko reakci na toho medvidka??? Je fakt, ze uz ho mame tyden a ted se nam objevily fleky na stehynka a nad buchtikem… a jediny co se zmenilo je, ze misto ubrousku pouzivame Medvidka :think:

ahoj!
my medvídka máme taky a vše ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.3.11 13:05
M-a-j-a píše:
Holky nevíte o někom kdo by mi ušil plínku? Vybrala jsem si na sijemdetem vzor, ale neumím šít :oops: :oops:

moje tchyne :-) zrovna ma rozsity plinky pro me :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.3.11 13:06
lenholka píše:
Bruni ja si tedkon oblibila KsK venku, mala se v tom i cejti lip jsem zjistila a ja si v tom nepripadam tak utazena :palec:
akorat teda trenuju minimalne :roll: ven vyrazim s kocarem… tkz dneska bych mohla se satkem :think: hmhm jojo :-D

Kapsa venku? To máš elastický šátek?

zuzanecka: Fakt? Tak pak dej vědět, jak se sufíkovo plínky povedly :-)
A cos objednala od Kisy? Ty nové vzory?

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
16.3.11 13:07
careynka píše:
M-a-j-a píše:

Spíš pro Vojtíška, ne? Zas tak stará nejsi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16492
16.3.11 13:07
careynka píše:
M-a-j-a píše:

Ty se máš :palec: Moje tchýně sice taky šije, ale těžko říct, jestli by plínu zvládla :think: Asi si s ní budu muset promluvit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.3.11 13:08
kvetinka56 píše:
Nemate nekdo tajne info, kdy budou nove Anavy? Nahodou jsem prisla k penezum (prodala jsem satek) a potrebuji je nekde utratit :mrgreen: A kde, to neni takovy problem :mrgreen:

Taky jsem přišla k penězům - vrátili mi daň :) :) - jenže asi to padne na novou autosedačku :(

• Citovat
  • Upravit
16492
16.3.11 13:08
petka.konecna píše:
kvetinka56 píše:
Nemate nekdo tajne info, kdy budou nove Anavy? Nahodou jsem prisla k penezum (prodala jsem satek) a potrebuji je nekde utratit :mrgreen: A kde, to neni takovy problem :mrgreen:
Taky jsem přišla k penězům - vrátili mi daň :) :) - jenže asi to padne na novou autosedačku :(

Já už chci taky daně :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
16.3.11 13:10
M-a-j-a píše:
careynka píše:
M-a-j-a píše:
Ty se máš :palec: Moje tchýně sice taky šije, ale těžko říct, jestli by plínu zvládla :think: Asi si s ní budu muset promluvit :mrgreen:

no ja to brala tak, ze by ti ji usila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure