Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
16.3.11 14:27

já mám dvojkombinaci z druhé ruky roan marita. ten sporťák se mi ale jaksi nelíbí, takže budu taky kupovat golfky. mám vyhlídlé cybex callisto 2011 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.3.11 14:30
kvetinka56 píše:
zelazuzu píše:
kvetinka56 píše:
My zatim autosedacku neptrebujeme novou, ale golfky jo :think: Ale stejne NUTNE POTREBUJI dalsi plinky :mrgreen:

Tak my jsme právě objednali tyto golfky http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…

Dle referencí jsou skvělé a když jsme je zkoušeli v obchodě, tak oproti všem ostatním jsou fakt luxusní na poježdění.

Normálně jsou drahé jak mrcha, ale teď se vyprodávají staré vzory, tak jsou levnější - toto jsou úplně ty nejjednodušší, ale dají se kopupit i odpružené asi o 1000kč dráž.
Maji pro me moc male kolecka, u nas bych si s nima udelala jenom nervy

Ale golfky mají takhle malá kolečka. Jedině sporťák má větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.3.11 14:32

a včera jsem si nutně musela pořídit parní hrnec - tak už jsem nachystaná neluši na příkrmy. jen teda netuším, jak v něm normálně vařit. poradíte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.3.11 14:35
M-a-j-a píše:
kvetinka56 píše:
zelazuzu píše:
kvetinka56 píše:
My zatim autosedacku neptrebujeme novou, ale golfky jo :think: Ale stejne NUTNE POTREBUJI dalsi plinky :mrgreen:

Tak my jsme právě objednali tyto golfky http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…

Dle referencí jsou skvělé a když jsme je zkoušeli v obchodě, tak oproti všem ostatním jsou fakt luxusní na poježdění.

Normálně jsou drahé jak mrcha, ale teď se vyprodávají staré vzory, tak jsou levnější - toto jsou úplně ty nejjednodušší, ale dají se kopupit i odpružené asi o 1000kč dráž.
Ale golfky mají takhle malá kolečka. Jedině sporťák má větší.

hele jak který, to moje vyhlídnutý callisto má 17cm průměr koleček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.3.11 14:36
Annetka píše:
Ahoj holky,

omlouva ze, ze vam takto vpadam do zabehle diskuze, ale potrebovala bych poradit. Jsem v sedmem mesici tehotenstvi a chtela bych od zacatku zacit latkovat. Procetla jsem spoustu diskuzi a spoustu clanku, ale vubec nevim kde zacit. Vubec se v tech pojmech nevyznam a kazdy doporucuje neco jineho :cry: :cry:
Uz jsem z toho tak zmatena, ze uvazuji o jednorazovkach.

Uvazovala jsem ze bych si koupila obycejne plinky ale zase nevim zda cvercove nebo vycevrstve nebo ty frote. Na internetu jsem si uz nasla jak je skladat na draka nebo na sklad. K tomu budu potrebovat jeste separacni plinky a ty vkladove. Plus svrchni kalhotky a tech je zase tolik (PUL, PVC,Vlnene) Ale kolik toho vseho? A budu s malym detatkem stihat skladat a prebalovat? Nebo radeji koupit vse AIO? ach jo… uz se mi z toho chce brecet. Navic me od latkovani okoli jenom odrazuje…

Naslaby se tady nejaka hodna dusicka, ktere by mi vysvetlila co me ceka a co vse si nakoupit pro zacatek a popripade co pak dokoupit casem? Me ty pojmy opravdu moc nerikaji, takze nejlepsi by bylo i s odkazama.
Pro me by bylo asi opravdu nejlepsi kdyby mi nekdo proste rekl kup si toto a tato a a jeste toto a je to :evil: :evil: Jsem fakt asi uplne negramotna. Pro me asi bude reseni ty jednorazovky! :cert:

Nezoufej,kazda jsme byla na zacatku zmatena. Ja prvni tri mesice stridala jednorazovky s latkou. Uplne nejvic se mi osvedcila na novoska haipa daipa pastelka na snapi sponku a na ni jsem davala vlnene kalhotky. Nekdo dava radeji ze zacatku pul kalhotky( ale neporadim znacku ani kolik) . Ja mela troje vlnene kalhotky a jedny nahradni pul gatata. Kombinovala jsem obcas se skladanim ctvercu( cc) nejlepsk jsou kikko ci libstatske, dale jsem kombinovala zavazovaci disanu a do ni cc ale bambusovy kikko - saje lepe nez obycejne bavlnene ctverce,ale pri prani se srazi na ruzne patvary,takze neni moc vhodny na sklady. Asi ve trech mesicich jsem presla na jednovelikostni kalhotove pleny co jsem mela po starsi a navrch zase vlnacky. Pokusim se nahazet vsechny odkazy co mam na mysli,ale mozna az vecer. Hadam,ze ti odpovi jeste nekdo jiny…ale kdyz nevis tak se ptej a klidne vickrat. Jo a do vsech plen jsem davala separacni pleny popoliny.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.3.11 14:40

Holky, a ještě jsem Vám chtěla říct, že jsme po dlouhé době měli klidnou noc - nedala jsem jí do spacáku a ona se hned jak jsem jí položila přetočila na břucho a spala tak až do rána. Takže jsme neměli žádné brečící pauzy ve spaní (vždy brečela když se chtěla přetočit a ten spacák jí omezoval). Takže malá dneska vyspaná do růžová :-D , a já jsem jí snad co hodinu kontrolovala, jestli když spí tak může dýchat, a teď už to cítím, jsem KO :(

• Citovat
  • Upravit
16492
16.3.11 14:43

Jo holky a mám dotaz. Perete patentkové plínky zapnuté nebo rozepnuté?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.3.11 14:46

Annetko - zkus se podívat tady https://www.emimino.cz/…ankovani/16/ - tahle diskuze je zatím málo rozjetá a více méně se tam řeší začátky látkování, ale klidně se ptej i tady, tady jsou zase zkušenější látkařky a poradí :palec:

Májo - já peru odepnuté - nějak mě nenapadlo proč bych to měla zapínat - to by se mi pak nevypralo pořádně ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
16492
16.3.11 14:48
zuzanecka81 píše:
M-a-j-a píše:
kvetinka56 píše:
zelazuzu píše:
kvetinka56 píše:

hele jak který, to moje vyhlídnutý callisto má 17cm průměr koleček :palec:

já mám vybrané tyto http://www.malvik.cz/…l/133498.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.3.11 14:49
Annetka píše:
Ahoj holky,

omlouva ze, ze vam takto vpadam do zabehle diskuze, ale potrebovala bych poradit. Jsem v sedmem mesici tehotenstvi a chtela bych od zacatku zacit latkovat. Procetla jsem spoustu diskuzi a spoustu clanku, ale vubec nevim kde zacit. Vubec se v tech pojmech nevyznam a kazdy doporucuje neco jineho :cry: :cry:
Uz jsem z toho tak zmatena, ze uvazuji o jednorazovkach.

Uvazovala jsem ze bych si koupila obycejne plinky ale zase nevim zda cvercove nebo vycevrstve nebo ty frote. Na internetu jsem si uz nasla jak je skladat na draka nebo na sklad. K tomu budu potrebovat jeste separacni plinky a ty vkladove. Plus svrchni kalhotky a tech je zase tolik (PUL, PVC,Vlnene) Ale kolik toho vseho? A budu s malym detatkem stihat skladat a prebalovat? Nebo radeji koupit vse AIO? ach jo… uz se mi z toho chce brecet. Navic me od latkovani okoli jenom odrazuje…

Naslaby se tady nejaka hodna dusicka, ktere by mi vysvetlila co me ceka a co vse si nakoupit pro zacatek a popripade co pak dokoupit casem? Me ty pojmy opravdu moc nerikaji, takze nejlepsi by bylo i s odkazama.
Pro me by bylo asi opravdu nejlepsi kdyby mi nekdo proste rekl kup si toto a tato a a jeste toto a je to :evil: :evil: Jsem fakt asi uplne negramotna. Pro me asi bude reseni ty jednorazovky! :cert:

ahoj! já nejsem moc zkušená látkařka, tak ti napíšu, jak jsem to dělala ze začátku já. při každém přebalení mi bušilo srdce jak blázen, měla jsem nerva, jestli to motám dobře a jestli nerozbalím dítě a nebude opruzené :mrgreen:
jinak teda sklady mě nenadchly, takže já klasické čtverce nepoužívala. co jsem ale měla fakt ráda, jsou ty haipa-daipa pastelky - snadná manipulace, přidáním nějaké malé vkládačky i dost poberou. sepneš je snappi sponkou velmi rychle a na ně jsem dávala fleesové kalhotky (anavy) a další oblíbená kombinace byla vícevrstvá kikko do pul kalhotek. vlňáčky jsem zpočátku neměla - bála jsem se, že při těch prvních pokusech špatně zamotaná plenka nechytne boban a drbat vlňáčky se mi fakt nechtělo! takže za mě na rozjezd pulky a fleesáčky, vlnu až později :palec: dloho jsem kombinovala látku a jednorázovky - vlastně dávám látkovky na noc teprve 14 dní :oops: jinak určitě doporučuju koupit od všeho co tě napadne 1 - 2 kousky a až po vyzkoušení dokoupit, co ti bude nejvíc vyhovovat. :palec: ono teď si to můžeš nějak malovat, ale pak realita bude jiná - viz já: chtěla jsem jet doma hlavně ve čtvercových plínách, ale totálně mě prudily :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.3.11 14:49
petka.konecna píše:
Annetko - zkus se podívat tady https://www.emimino.cz/…ankovani/16/ - tahle diskuze je zatím málo rozjetá a více méně se tam řeší začátky látkování, ale klidně se ptej i tady, tady jsou zase zkušenější látkařky a poradí :palec:Májo - já peru odepnuté - nějak mě nenapadlo proč bych to měla zapínat - to by se mi pak nevypralo pořádně ne? :think:

Peti tak mě to napadlo, protože n sucháče se zapínají :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.3.11 14:51
M-a-j-a píše:
zuzanecka81 píše:
M-a-j-a píše:
kvetinka56 píše:
zelazuzu píše:
kvetinka56 píše:

hele jak který, to moje vyhlídnutý callisto má 17cm průměr koleček :palec:
já mám vybrané tyto http://www.malvik.cz/…l/133498.jpg

tak tady by mě zas točily ty dvojitý kolečka vzadu = výborný na kopání :twisted: jsem vcelku vysoká, tak jsem vybírala tak, abych měla aspoň teda prostor mezi kolečkama, kam rvát nohy při chůzi :zed: ale na pohled vypadají moc hezky! :palec:

Příspěvek upraven 16.03.11 v 14:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.3.11 14:51
M-a-j-a píše:

Rozepnute,zapinam pouze pleny na suchy zip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
16.3.11 14:53
Mirii píše:
M-a-j-a píše:
Rozepnute,zapinam pouze pleny na suchy zip…

jj, taky tak. ale zrovna jsem dumala nad tím, zda je nutné odepínat ty vkládačky (anavy). si říkám, esli se to tím nacvakáváním a vycvakáváním zbytečně neochodí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
16.3.11 14:55

holky jaké máte zkušenosti s těmahle vrchňákama http://www.ekopleny.cz/…l156093.html

vypadají dobře…

a máma srazila svetr, takže se chystám spáchat vlňáčky. Dneska jsem se v lékárně dožadovala lanolinu koukali na mě jak… že něco takovýho fakt nemají
jak se to přesně jmenuje a kde se dá koupit??? Koukala jsem na lázně od Disany a pod. ale přijde mi to docela pálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure