Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
16.3.11 17:27

no tedaaa clovek na chvili vyrazi ven, doma neco posolicha a nestaci docitat… to kdyz mam volno a sedim tady tak se nic nedeje :cert:

a samozrejme jsem vylezla ven, a do 20minut zaclo lejt a plastenku na kocar jsem mela sampzrejme doma :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
16.3.11 17:34

Maja: Sliz zkus, já v něm prala i oblečení.

Annetka: Každému se osvědčilo trochu něco jiného, to je normální, chce to vyzkoušet. Já mám taky radši vícevelikostní pleny, někod zas jednovelikostní, je to fakt věc názoru :-)
Kup, co se Ti bude líbit, ale ne celou sadu, ale od každého trochu a pak přikup, co se Ti v praxi osvědčí. Já mám třeba různá období, kdy něco preferuji víc a něco míň. A mám ráda různorodost - na ven dát něco jiného než na dopoledne a na večer taky něco jiného, baví mě to víc než mít všechno na jedno brdo :lol:

• Citovat
  • Upravit
2064
16.3.11 17:36
Annetka píše:
ivuska.h píše:
zelazuzu píše:
Mirii píše:
Annetka píše:
holky dekuji vsem. Ja si to vse prostuduji.. A jak pisete nakoupim od kazdeho jeden kousek a uvidim, co nam padne az se mala narodi! Dekuji jeste jednou vsem. Uz aby byla mala na svete, mysim ze mi hrabe :lol: :lol:
Jako na prcka ti nejlepe sedne opravdu haipa daipa pastelka, ja ji mela dokonce radeji nez novorozenecke kalhotkove pleny…ale zase ted uz ji nedavam vubec a lezej mi ve skrini…takze kup nejlepe z druhe ruky…a dovnitr je jeste super baby idea vkladacka,ty se hodi vzdycky :wink: ja mam dve a plne vyuzivam od malicka…
Já se celkem pořád divím, jak vás tady plno holek píše, jak je HD pastelka teňoučké balení :roll: ..Prdlajs…malá se mi v tom ani hýbat nemůže jak je to široké a dát to na malé mimi? Já HD dávám fakt jen na spaní - přijde mi obrovská.
Souhlasím…
Tak holky uz nevim.. kazda ma totiz jiny nazor. Asi proste budu muset prijit casem na to co me a miminku bude vyhovovat nejlepe. Chtela bych kazdopadne koupit vicevelikostni pleny. Protoze planujeme brzo si poridit druhe.

Anet žádný stres :-)..To se poddá…Měla jsem hlavu jak škopek když jsem se o látkovky začala zajímat..Vícevelikostní jsou fajn. Já mám mix jednovelikostních a vícevelikostních. Hele můžu Ti napsat zhruba výbavičku, kterou jsem měla já a jak mi to vyhovovalo, ale stejně Tobě bude třeba vyhovovat něco jiného..Do začátku ale fakt doporučuji nakombinovat víc značek. A vůbec se toho neboj. Nakup pár plínek a později dokoupíš. Jinak já jsem látkovala s malou hned od narození - jednorázovky se mi hnusily a stačilo mi to v porodnici, kde jsme je musely mít a malá byla věčně červená na prcce..Domů skoro jela už v látce :mrgreen: - píšu skoro, protože jsem pro ni měla nachystanou Imse Vimse 2v1 - mimochodem naše nejoblíbenější AIO a hned po nasazení ji totálně posr… :lol: ..takže jela v jednorázovce, ale hned doma šla do látky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
16.3.11 17:37
Brunifid píše:
Maja: Sliz zkus, já v něm prala i oblečení.Annetka: Každému se osvědčilo trochu něco jiného, to je normální, chce to vyzkoušet. Já mám taky radši vícevelikostní pleny, někod zas jednovelikostní, je to fakt věc názoru :-)
Kup, co se Ti bude líbit, ale ne celou sadu, ale od každého trochu a pak přikup, co se Ti v praxi osvědčí. Já mám třeba různá období, kdy něco preferuji víc a něco míň. A mám ráda různorodost - na ven dát něco jiného než na dopoledne a na večer taky něco jiného, baví mě to víc než mít všechno na jedno brdo :lol:

Přesně moje řeč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.3.11 17:56

Annetko, já jsem na začátku měla nachystané čtvercové plíny (asi kolem 30-40 ks, klasické staré 12 let čtverce), k tomu jsem dokoupila Kikko bambusové čtverce , dvoje PUL kalhotky jedny Thirsties a druhé Haipa Daipa , oboje ve velikosti S (resp. 1).
K tomu jsem měla dvě disany zavazovačky a 3 zavazovačky BabyIdea .

Pak jsem měla Tots Bots , Haipa Daipa pastelku , MMT na sucháč a 10 PopIn AIO a Bamboo Extra

S tímhle jsem si ze začátku vystačila, protože jsem malou přebalovala převážně do čtvercových plínek na snapku. Když jsme někam šli (ven, lékař atd), tak dostala na prdelku jednu z těch lepších.

Asi ve 4m jsem začala teprve nakupovat, a to převážně Anavy, a začala jsem rozprodávat ty plenky které malé neseděli (Tots Bots, teď prodávám kapsovky od BabyIdea, prodala jsem už 7 PopIn, ty nám sice sedí, ale nejsou prostě tak krásné jako Anavy).

Momentálně přebaluju do Anav, plus mi zůstali ještě 3 PopIn, MMT, Bamboo Extra a nějaké další kousky.

Nejlepší je jestli máš možnost se jí někam podívat, do nějakého obchodu naživo, případně k nějaké kamarádce. Odkud jsi (obchody jsou Praha, Brno, Ostrava, Zlín … a možná ještě další).

• Citovat
  • Upravit
16492
16.3.11 17:59
zelazuzu píše:
M-a-j-a píše:
zelazuzu píše:
M-a-j-a píše:
No tak já v tom teda radši prát nebudu, protože nevím jaké mám vnitřky plínek :-)
Májo a co máš za plínky?
Zuzu mám anavy, kisy, sijemdetem, bambinex, tots bots, popin (AIO), čtverce a lilipop
No mě se zdá, že ani správně bambusové pleny se nemají prát ve slizu :-D…Ale holky je perou a nestěžují si :-).
Myslíš Lollipop? Ty máš bambusové, nebo mikrovlákno, nebo flísové? Mikrovláknu ve slizu taky nevím, ale jinak myslím, že bych prala ve slizu klidně vše z toho co píšeš :palec:

jj tu myslím, já mám dneska všechno nějaké pomotané :mrgreen: Tu mám bambusovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.3.11 18:32
M-a-j-a píše:
Kisy :-) (na zadečku bude později :-) )

Krásná. Mám stejný vzor a moz se mi líbí. KOukám, že jsi si nechala ušít klasické zmenšování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
16.3.11 18:35
Achdarek píše:
M-a-j-a píše:
Kisy :-) (na zadečku bude později :-) )
Krásná. Mám stejný vzor a moz se mi líbí. KOukám, že jsi si nechala ušít klasické zmenšování.

JJ a vyhovuje mi. Dneska jsem i zmenšovala. Fakt hezky sedí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.3.11 18:39
kvetinka56 píše:HOlky, ktera mate plinky Kisy, jake mate reference? Ja sice potrebuji nove plinky driv, ale premyslim nad nimi.
Kisy jsou skvělé, štíhlé, skvělý střih, kvalitně ušité, hodně savé a rychle schnou. Pro mně aktuálně číslo jedna. Dnes dorazila nová s ovečkama. Je nádherná. Foto dodám později.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.3.11 18:39
Brunifid píše:
careynka píše:
protoze jsem ZASE nepremyslela a koupila pouzitou, sice se vsema dokladama a bla bla bla, ale ted se ho tam bojim dat :-D

Proč? :nevim:

A k čemu jsou dobrý golfky, když mám kočár trojkombinaci? :oops:

Mám trojkombinaci i golfky. Trojkombinaci tady po vesnici na rozbitý cesty. Golfky na cestování po Praze a MHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.3.11 18:43
Sufik píše:
holky jaké máte zkušenosti s těmahle vrchňákama http://www.ekopleny.cz/…l156093.html

vypadají dobře…

a máma srazila svetr, takže se chystám spáchat vlňáčky. Dneska jsem se v lékárně dožadovala lanolinu koukali na mě jak… že něco takovýho fakt nemají
jak se to přesně jmenuje a kde se dá koupit??? Koukala jsem na lázně od Disany a pod. ale přijde mi to docela pálka.

NE v každé lékarně ho mají, lepší jsou lékarny u polikliniky. Mám ho doma hodně, klidně ti trochu odeberu. A nebo pošlu manžela do lékarny u něj v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
Achdarek píše:
Kisy jsou skvělé, štíhlé, skvělý střih, kvalitně ušité, hodně savé a rychle schnou. Pro mně aktuálně číslo jedna. Dnes dorazila nová s ovečkama. Je nádherná. Foto dodám později.

Jéééé tak na ovečky jsem moc zvědavá :-)

• Citovat
  • Upravit
16492

Taky je na modelce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
16.3.11 18:49

Dnešní návštěva Katy a Eli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.3.11 18:49

Anettko - začátky jsou těžké. :mrgreen: Za chcíli se v tom rychle zorientuješ, neboj. Kup od každé plenky jednu a vyzkoušej,co bude vyhovat. MOje výbavička se mění podle mé nálady a potřeb POlinky. Klidně kupovala plenky z druhé ruky na vyzkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure