Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
sakris nechvalte tu Kisy tolik mam stop stav
a ty bekalky jsou fakt krasny ![]()
bodlinko na mne okoli taky kouka skrz prsty
nekdy mam pocit, ze jako na nejakou spinavku co se hrabe v posratych plenkach ![]()
U mě chápou látkovky (v rodině zatím žádné dítko nebylo v hnuskách), ale nechápou „lov“ lepších a lepších modelů. ![]()
A dotazy, co dělám, když se pokaká, taky byly. Většinou se ptám, co dělá ona dotyčná. Přebalím, ne? ![]()
Annetka píše:ivuska.h píše:zelazuzu píše:Souhlasím…Mirii píše:Já se celkem pořád divím, jak vás tady plno holek píše, jak je HD pastelka teňoučké baleníAnnetka píše:Jako na prcka ti nejlepe sedne opravdu haipa daipa pastelka, ja ji mela dokonce radeji nez novorozenecke kalhotkove pleny…ale zase ted uz ji nedavam vubec a lezej mi ve skrini…takze kup nejlepe z druhe ruky…a dovnitr je jeste super baby idea vkladacka,ty se hodi vzdycky
holky dekuji vsem. Ja si to vse prostuduji.. A jak pisete nakoupim od kazdeho jeden kousek a uvidim, co nam padne az se mala narodi! Dekuji jeste jednou vsem. Uz aby byla mala na svete, mysim ze mi hrabe![]()
ja mam dve a plne vyuzivam od malicka…
..Prdlajs…malá se mi v tom ani hýbat nemůže jak je to široké a dát to na malé mimi? Já HD dávám fakt jen na spaní - přijde mi obrovská.
Máme sice HD klasiku, ale tenoučká není. I když malému drakovi rozhodně v otáčení nebrání.
Dávám taky na spaní nebo do šátku.
Bodlinko ahooj
tady najdes pochopeni dost
mozna az moc ![]()
Achdarku pleny od Laufi- na pohled jsoj moc krasne,nejsou teda uplne profi usite jako od Kisy,ale to se da prehlednout, ta na patentky je fajn a ta na suchace teda ne,divne se krouti kdyz je zapnuta- na kridlach ma malo sucheho zipu asi
,jinak mi prijde v podstate jako okopirovana anavka s barevnym vnitrkem
Mekoucka,naducana plinka - rekla bych ze schne o krapet dyl nez anavy.
No proste Kisy je nej ![]()
Bodlinko ja myslim ze ale mezi HD klasika HD pastelka je rozdil…nekde jsem aj cetla nejake recenze a vim ze s pastelkama jsou lidi vice spokojeni
a tak teda nevim jestli ty moje nemam nejak zcvrkle,pac pro me proste nanovoska boziii
Mirii - díky. Já na ně furt koukám a právě se mě moc nezdají. Tak až budu chtít novou plenu, tak asi jedině Kisy.
Příspěvek upraven 16.03.11 v 22:59
Díky za přivítání. ![]()
Anaví závislost už mám, jsem zvědavá, co dalšího tady „chytnu“. ![]()
Klasika má baňaté švy - prostě není šitá tak placatě, takže je asi objemnější, ale nepřijde mi, že o moc. Já je nemám, ale koukala jsem na ně u kamarádky. Brala jsem je, protože měly líp pobrat vajíčka. To jsem ještě netušila, že milostpán do plínky kadit nemíní. ![]()
- bodlinka - píše:
Klasika má baňaté švy - prostě není šitá tak placatě, takže je asi objemnější, ale nepřijde mi, že o moc. Já je nemám, ale koukala jsem na ně u kamarádky. Brala jsem je, protože měly líp pobrat vajíčka. To jsem ještě netušila, že milostpán do plínky kadit nemíní.
Takze jedete i v bezplenkovce?
- bodlinka - píše:
Díky za přivítání.
Anaví závislost už mám, jsem zvědavá, co dalšího tady „chytnu“.
Mirii píše:- bodlinka - píše:Takze jedete i v bezplenkovce?
Klasika má baňaté švy - prostě není šitá tak placatě, takže je asi objemnější, ale nepřijde mi, že o moc. Já je nemám, ale koukala jsem na ně u kamarádky. Brala jsem je, protože měly líp pobrat vajíčka. To jsem ještě netušila, že milostpán do plínky kadit nemíní.
Od dvou měsíců do plínek nekaká, v poslední době už téměř ani nečurá. A já mám pro něj takových krásných plínek. ![]()
Mirii píše:- bodlinka - píše:
Díky za přivítání.
Anaví závislost už mám, jsem zvědavá, co dalšího tady „chytnu“.zkus tohle : http://www.fler.cz/zbozi?…
Ajajajajajajajaj
Manžel mě zabije.. Už teď mám jednu Anaví mochomůrku ve skříni (skoro měsíc!!) a čekám, až ji budu moct vytáhnout. ![]()
- bodlinka - píše:Mirii píše:Ajajajajajajajaj- bodlinka - píše:
Díky za přivítání.
Anaví závislost už mám, jsem zvědavá, co dalšího tady „chytnu“.zkus tohle : http://www.fler.cz/zbozi?…
![]()
![]()
Manžel mě zabije.. Už teď mám jednu Anaví mochomůrku ve skříni (skoro měsíc!!) a čekám, až ji budu moct vytáhnout.
Chudáci chlapi…my na ně teda šijem boudy co??
Mirii píše:- bodlinka - píše:
Díky za přivítání.
Mirri tak Ti teda pěkně děkuju za odkaz
..ikdyž je teda ta Kisy nemá za moc dobrou cenu oproti profi Anavy..Iva by asi měla zdražit
. Ale vypadají taky hezky ![]()