Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
JJ Zuzi změnila. Já jak jsem koukala na sijemdetem, tak ten bambus s konopím je trochu dražší než obyč. bambus.
Manza rozhodl ze za penize za prodej satku budou nove golfky, takze zadne nove plinky nehrozi. O tech jsem mu ani nerikala. Ale kdyz bude stroj, budu praxovat na nem. Jsem moc zvedava, jak mi to pujde. ![]()
lenholka píše:
tak a je to… bude blazniva zirafka
Já jsem taky z těch Kisy nadšená - mám 3, sice ještě s tím „blbým“ zmenšováním, ale já jsem to nikdy nezmenšovala, takže mi to až tak nevadilo.
- bodlinka - píše:zelazuzu píše:Zelazuzu, nechodila. Ale mám od tebe z MMB nějaké věci a pak taky z ekoplen.- bodlinka - píše:Mirii píše:Ajajajajajajajaj- bodlinka - píše:
Díky za přivítání.
Anaví závislost už mám, jsem zvědavá, co dalšího tady „chytnu“.zkus tohle : http://www.fler.cz/zbozi?…
![]()
![]()
Manžel mě zabije.. Už teď mám jednu Anaví mochomůrku ve skříni (skoro měsíc!!) a čekám, až ji budu moct vytáhnout.
![]()
- Hele Bodlinko nechodila jsi i na nějaké jiné diskuse? Mám pocit - že mi ta přezdívka něco říká
??Chudáci chlapi…my na ně teda šijem boudy co??
Na MMB mám podobnou přezdívku.
Jo tááák…Tak proto Tě znám
..Tak doufám že Ti všechny věci ode mě pasují
- teda spíš miminku ![]()
petka.konecna píše:
Já jsem taky z těch Kisy nadšená - mám 3, sice ještě s tím „blbým“ zmenšováním, ale já jsem to nikdy nezmenšovala, takže mi to až tak nevadilo.
Dobré ráno súsedo
..Tak jak se dneska máš? Nedělali sousedi v noci binec
..Hele budeš mi na ně dohlížet ju
? A až se zastavím na besedu, tak mi musíš ty Kisy ukázat - to je děs jak je tu všechny chválíte
..Když já tak ráda pořád něco testuju ![]()
teda já mám z Kisi úplnou depku jak jí všichni chválíte. Ono froté na prdelku není špatný nápad. Určitě bude lepší jak aksamit když jí máte na dlouho a nemáte sušičku. Mě už se o těch plínách i zdá a furt dumám, jak ty svoje vylepšit. Asi jsem cvok.
Včera jsem šila Honzíkovi TUT TUT se žlutým aksamitem a pořád tam vidím nějaké blechy, i když ostatní ne ![]()
Ahoj holky,
už nějakou dobu látkuji, tak jsem se podívala k Vám do diskuse a koukám, že už jste tu celkem rozjeté. Omlouvám se, že nestihnu přečíst vše, co jste tu probraly, a prosím o radu. Ráda bych věděla, jaké separační vložky používáte. Ty co mám já hovínko sice zachytí, nicméně se prosákne a musím plenku zapírat. Někde jsem četla, že se separační vložky dají vyprat a použít dál, pokud jsou jen počůrané. Je to pravda? Dále řeším na kolik prát plenky, když je nežehlím. Malému je rok, tak snad už není třeba vyvářet? Mnohokrát děkuji za rady a omlouvám se, že sonduji něco, co jste tu už určitě tisíckrát probíraly.
Jana
Že já na ten fler lezla
Už mám objednané šaty pro malou a ještě uvazuji nad kalhotama
![]()
Janýsekk píše:
Ahoj holky,
už nějakou dobu látkuji, tak jsem se podívala k Vám do diskuse a koukám, že už jste tu celkem rozjeté. Omlouvám se, že nestihnu přečíst vše, co jste tu probraly, a prosím o radu. Ráda bych věděla, jaké separační vložky používáte. Ty co mám já hovínko sice zachytí, nicméně se prosákne a musím plenku zapírat. Někde jsem četla, že se separační vložky dají vyprat a použít dál, pokud jsou jen počůrané. Je to pravda? Dále řeším na kolik prát plenky, když je nežehlím. Malému je rok, tak snad už není třeba vyvářet? Mnohokrát děkuji za rady a omlouvám se, že sonduji něco, co jste tu už určitě tisíckrát probíraly.
Jana
Janýsku nepíšeš jaké máš separačky. Mě to hovínko proteče taky skoro vždy na plenku ať použiji jaké chci separačky - dokonce i flísová a moirová mi už protekla na plínku..Jsou holt prodyšné, takže když je hovinko pod velkým tlakem, nebo je řidší, tak na plíně vždy něco zanechá - na to je pak nejlepší žlučák z DMka za 12kaček
. Jinak separajdy používám Imse Vimse Baby (batole jsou šílené dlouhé), Disany, Popolini a teď mě vzhledem zaujaly i Lollipop, ale nemám ještě vyzkoušené - až dojedu IV, tak na ně naběhnu a můžu poreferovat.
Plenky peru na 40st předpírkou, někdy na 60st, takže vyvářet určitě nemusíš. Pokud používáš čtvercovky, tak bych je prala klasicky na 60st a vyvařila jen občas, ale to ne skrz hygienu, ale skrz obnovení bělosti ![]()
Janýsekk píše:
Ahoj holky,
Jana
Ahojek Janýsku,
jj, separační vložky se normálně perou - já používám tyto
Ale vesměs je používám, jen než se pokadí. Můžete také používat flísové, ale ty bohužel nejde i s nadílkou vhodit do záchodu.
A já plenky peru na čtyřicet, občas je proženu šedesátkou.
Holky dik za sdeleni zkusenosti, vcera jsem ukecala manzu, ze ten stroj bych mohla dostat uz ted (mam ho slibeny za ukonceni skoly). Praci jsem dopsala v utery a ve stredu uz jsem ho z neho loudila
Tak uz jenom vybrat, ktery bude ten vyvoleny. Jaky stroje mate doma vy? Ja jsem uz vicemene rozhodnuta pro znacku Janome.