Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Mirri no mám chuť hned jednu plínu taky koupit
..ale nene, udržím se - musím
..Taky Mája sladce nespinká, ale dělá alotria
- a já jdu konečně obědvat - teď jsme dělaly tany, tany, tanyny..no bude z ní asi tanečnice, nebo zpěvačka ![]()
Mirii píše:
Majo ty gate jsou boziiii
Se omlouvam,ze jsem Vas tou Kisy nakazila a ze ted zdrazila ceny- no popravde se nedivim, pac usite jsou pleny paradne a jen s jednou vkladackou fakt paradne saji a pritom jsou celkem tenke…no meda stavitel je ted ve spinavem pradle,ale vecer pujde do pracky a zitra na prdelku
ted mame zlute muchomurky a sladce spinkame
Mirii mě si nenakazila, já je chtěla ž delší dobu, ale měla jsem strach kliknout, nakonec jsem se odvážila a jsou super ![]()
Gatě jsou úžasné, už se na ně těším ![]()
M-a-j-a píše:zelazuzu píše:My máme doma psa, křečka a Amálku- bodlinka - píše:Tak manža bude mít 40 v Květnu - máme první a plánujeme 3 dětiSufik píše:Já bych docela ráda, ale manža už definitivně ne. Bude mít čtyřicet a už se necítí.- bodlinka - píše:dalšího potomka?Brunifid píše:Máme kočku a křečíka. Kočka má 17 let a už moc nekamarádí.
Máš psa? Nebo jiná zvířata? Můžete chodit s díťátkem na kopřivy kachničkám, učit psa kotoul a tak
Já teď trénuju nošení v šátku, aktuálně mi v něm malá spinká, usnula u věšení plen (ale prát a věšet jdou i jiné věci neý plíny).
A začíná být venku hezky (teda dneska zrovna prší), tak chodíme ven a je to super, malé se to moc líbíKřečík žije v noci, toho kolikrát za celý den ani nevidím. Takové dobré složení do domácnosti s dětmi.
Ale vážně, já se nenudím, jen si musím najít nějaký jiný „koníček“ misto sledování nových trendů v plínkách.
Doděláme plot a bude pes. Nebo akvárko.- máme krysu a venku dvě vlčice..Stejně je to fajn, že je tady tolik pejskařek a jiných milovníků zvířat..to by mě nenapadlo, že na plenkové diskusi někoho takového potkám
Tak my máme koucoura, křečíka a Amálku a Vítka. Vedu. ![]()
zelazuzu píše:- bodlinka - píše:No u mě teď už ne..upsala jsem se ďáblu a to tím, že jsem si zařídila e-shop
Taky lituju že jsem objevila „ráj plínek“ - škoda že se nevyrábí jen pastelky a vv - no a dobře - i Imse Vimse 2V1 můžou být - ty jsou dobré a mají jen bílou a zvířátkovou, takže super - na tom se závislost vytvořit nedá..Ale na Anavy, Tots Bots atd. atd. to je pak síla…nechodit na net a
jeU mě by pomohlo asi jen odpojit internet.
…
- teď už z toho kolotoče jen tak nevypadanu…Ale pořád doufám, že mě to časem přestane bavit…stejně jako holčinu, co jsem od ní e-shop odkoupila…Budu se za to modlit
Tak jestli plánujete tři děti, tak to modlení asi není tak aktuální, zatím. ![]()
Holky, mažu Stele suchá místa na nožkách bambuckým máslem a ona to má ještě sušší a rozšiřuje se to. Je to vůbec možný? ![]()
A nedočítám, rovnou říkám.
Tak dlouho mě u netu dítě sedět nenechá. Má už od včera protivnou náladu. ![]()
Flyingfrog píše:
Holky, mažu Stele suchá místa na nožkách bambuckým máslem a ona to má ještě sušší a rozšiřuje se to. Je to vůbec možný?A nedočítám, rovnou říkám.
Tak dlouho mě u netu dítě sedět nenechá. Má už od včera protivnou náladu.
Fly: my máme stejně staré děti ne? Mareček byl teď protivný 3 dny a dneska už druhej kakoš a zvýšená teplota - asi zoubky.
caccorka píše:Flyingfrog píše:Fly: my máme stejně staré děti ne? Mareček byl teď protivný 3 dny a dneska už druhej kakoš a zvýšená teplota - asi zoubky.
Holky, mažu Stele suchá místa na nožkách bambuckým máslem a ona to má ještě sušší a rozšiřuje se to. Je to vůbec možný?A nedočítám, rovnou říkám.
Jako taky mě to napadlo po tom, co zběsile hryže kousátko.
A kadila taky 2×.
Flyingfrog píše:
ahoj! tak to je fakt divný! jsem zvědavá, co napíšou holky, u nás (neluš i já) to má ten správný efekt = ze suchého dobré ![]()
Holky nechcete někdo HD pastelka + vkládačky z bambusu
už mám poslední 2-3 kusy podle toho jak se lenholka rozhoupe ![]()
DOčetla jsem. ![]()
To zas dnes byla noc. Tobík v noci několikrát zvracel, Poli má průjem.
Už mám oba sušáky plné prádla a ještě bych jednu pračku potřebovala vyprat. Jsem zvědavá, kdy to doschne.
Zuzko: Na mě to má taky ten dobrý efekt, jenže Stela to má fakt horší. ![]()
Majo: Do pusy jí čučím už týden a nic tam nemá, dásně má v pohodě.