Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2064
17.3.11 12:29

Mirri no mám chuť hned jednu plínu taky koupit :mrgreen: ..ale nene, udržím se - musím :cert: ..Taky Mája sladce nespinká, ale dělá alotria :-x - a já jdu konečně obědvat - teď jsme dělaly tany, tany, tanyny..no bude z ní asi tanečnice, nebo zpěvačka 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.3.11 12:29
Mirii píše:
Majo ty gate jsou boziiii :palec:
Se omlouvam,ze jsem Vas tou Kisy nakazila a ze ted zdrazila ceny :mrgreen: - no popravde se nedivim, pac usite jsou pleny paradne a jen s jednou vkladackou fakt paradne saji a pritom jsou celkem tenke…no meda stavitel je ted ve spinavem pradle,ale vecer pujde do pracky a zitra na prdelku :dance: ted mame zlute muchomurky a sladce spinkame :srdce:

Mirii mě si nenakazila, já je chtěla ž delší dobu, ale měla jsem strach kliknout, nakonec jsem se odvážila a jsou super :-)

Gatě jsou úžasné, už se na ně těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.3.11 12:31
M-a-j-a píše:
zelazuzu píše:
- bodlinka - píše:
Sufik píše:
- bodlinka - píše:
Brunifid píše:
Máš psa? Nebo jiná zvířata? Můžete chodit s díťátkem na kopřivy kachničkám, učit psa kotoul a tak :lol:
Já teď trénuju nošení v šátku, aktuálně mi v něm malá spinká, usnula u věšení plen (ale prát a věšet jdou i jiné věci neý plíny :mrgreen: ).
A začíná být venku hezky (teda dneska zrovna prší), tak chodíme ven a je to super, malé se to moc líbí :dance:
Máme kočku a křečíka. Kočka má 17 let a už moc nekamarádí. :wink: Křečík žije v noci, toho kolikrát za celý den ani nevidím. Takové dobré složení do domácnosti s dětmi. :jazyk:
Ale vážně, já se nenudím, jen si musím najít nějaký jiný „koníček“ misto sledování nových trendů v plínkách. :lol:
dalšího potomka? :mrgreen:
Já bych docela ráda, ale manža už definitivně ne. Bude mít čtyřicet a už se necítí. :cry:
Doděláme plot a bude pes. Nebo akvárko. :potlesk:
Tak manža bude mít 40 v Květnu - máme první a plánujeme 3 děti :mrgreen: - máme krysu a venku dvě vlčice..Stejně je to fajn, že je tady tolik pejskařek a jiných milovníků zvířat..to by mě nenapadlo, že na plenkové diskusi někoho takového potkám :palec:
My máme doma psa, křečka a Amálku :mrgreen:

Tak my máme koucoura, křečíka a Amálku a Vítka. Vedu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.3.11 12:32
zelazuzu píše:
- bodlinka - píše:
Taky lituju že jsem objevila „ráj plínek“ - škoda že se nevyrábí jen pastelky a vv - no a dobře - i Imse Vimse 2V1 můžou být - ty jsou dobré a mají jen bílou a zvířátkovou, takže super - na tom se závislost vytvořit nedá :lol: ..Ale na Anavy, Tots Bots atd. atd. to je pak síla…nechodit na net a :pocitac: jeU mě by pomohlo asi jen odpojit internet. :oops:
No u mě teď už ne..upsala jsem se ďáblu a to tím, že jsem si zařídila e-shop :twisted::cert: - teď už z toho kolotoče jen tak nevypadanu…Ale pořád doufám, že mě to časem přestane bavit…stejně jako holčinu, co jsem od ní e-shop odkoupila…Budu se za to modlit :roll:

Tak jestli plánujete tři děti, tak to modlení asi není tak aktuální, zatím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.3.11 12:49
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
17.3.11 13:29

Holky, mažu Stele suchá místa na nožkách bambuckým máslem a ona to má ještě sušší a rozšiřuje se to. Je to vůbec možný? :nevim:

A nedočítám, rovnou říkám. :-) Tak dlouho mě u netu dítě sedět nenechá. Má už od včera protivnou náladu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.3.11 13:33
Flyingfrog píše:
Holky, mažu Stele suchá místa na nožkách bambuckým máslem a ona to má ještě sušší a rozšiřuje se to. Je to vůbec možný? :nevim:A nedočítám, rovnou říkám. :-) Tak dlouho mě u netu dítě sedět nenechá. Má už od včera protivnou náladu. :cert:

Fly: my máme stejně staré děti ne? Mareček byl teď protivný 3 dny a dneska už druhej kakoš a zvýšená teplota - asi zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
17.3.11 13:35
caccorka píše:
Flyingfrog píše:
Holky, mažu Stele suchá místa na nožkách bambuckým máslem a ona to má ještě sušší a rozšiřuje se to. Je to vůbec možný? :nevim:A nedočítám, rovnou říkám. :-) Tak dlouho mě u netu dítě sedět nenechá. Má už od včera protivnou náladu. :cert:
Fly: my máme stejně staré děti ne? Mareček byl teď protivný 3 dny a dneska už druhej kakoš a zvýšená teplota - asi zoubky.

Jako taky mě to napadlo po tom, co zběsile hryže kousátko. :think: A kadila taky 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
17.3.11 13:35
Flyingfrog píše:

ahoj! tak to je fakt divný! jsem zvědavá, co napíšou holky, u nás (neluš i já) to má ten správný efekt = ze suchého dobré :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
17.3.11 13:36

fly, a gratulujem k půlroku! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.3.11 13:38

Fly možná to budou zubky. Koukni do pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
17.3.11 14:20

Holky nechcete někdo HD pastelka + vkládačky z bambusu ;) už mám poslední 2-3 kusy podle toho jak se lenholka rozhoupe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
17.3.11 14:26

Teď jsem si psala s Kisy z Fler - chystá nové potisky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
17.3.11 14:40

DOčetla jsem. :mrgreen:
To zas dnes byla noc. Tobík v noci několikrát zvracel, Poli má průjem. :zed: :zed: :zed: Už mám oba sušáky plné prádla a ještě bych jednu pračku potřebovala vyprat. Jsem zvědavá, kdy to doschne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
17.3.11 14:50

Zuzko: Na mě to má taky ten dobrý efekt, jenže Stela to má fakt horší. :-?

Majo: Do pusy jí čučím už týden a nic tam nemá, dásně má v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure