Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
17.3.11 11:47
- bodlinka - píše:
Třeba? :lol: Prosím o nějaký tip. :-D

Máš psa? Nebo jiná zvířata? Můžete chodit s díťátkem na kopřivy kachničkám, učit psa kotoul a tak :lol:
Já teď trénuju nošení v šátku, aktuálně mi v něm malá spinká, usnula u věšení plen (ale prát a věšet jdou i jiné věci neý plíny :mrgreen: ).
A začíná být venku hezky (teda dneska zrovna prší), tak chodíme ven a je to super, malé se to moc líbí :dance:

• Citovat
  • Upravit
547
17.3.11 11:48

Brunifid, rozbalený není. U nás je to taková „plenková nekomunikační metoda“. :lol:
Zezačátku jsem ho dávala vyčurat, když byl po rozbalení suchý (než počurat mě nebo skříň, beru umyvadlo nebo bidet..), pak to bylo čím dál častěji, až si asi zvykl a naučil se to „držet“. Teď ho dávám čurat asi půl hodiny po kojení a pak před spaním (to je tak cca za další hodinu). Už ani nekontroluju jako dřív, jestli není mokrý.. Počurá se fakt jen když se probudí a já k němu nejdu dost rychle, nebo když je v kočárku (venku v tomhle počasí fakt nerozbaluju). :cry:
Rekord má víc než tři hodiny :roll: Jeli jsme autem a uvízli v zácpě.

Příspěvek upraven 17.03.11 v 11:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.3.11 11:49
- bodlinka - píše:
zelazuzu píše:
- bodlinka - píše:
zelazuzu píše:
- bodlinka - píše:
zelazuzu píše:
- bodlinka - píše:
Mirii píše:
- bodlinka - píše:
Díky za přivítání. :kytka:
Anaví závislost už mám, jsem zvědavá, co dalšího tady „chytnu“. :-)
:mrgreen: zkus tohle : http://www.fler.cz/zbozi?…:twisted:
Ajajajajajajajaj :zed: :zed: :zed: Manžel mě zabije.. Už teď mám jednu Anaví mochomůrku ve skříni (skoro měsíc!!) a čekám, až ji budu moct vytáhnout. :roll:
:-D :-D - Hele Bodlinko nechodila jsi i na nějaké jiné diskuse? Mám pocit - že mi ta přezdívka něco říká :roll: ??Chudáci chlapi…my na ně teda šijem boudy co??
Zelazuzu, nechodila. Ale mám od tebe z MMB nějaké věci a pak taky z ekoplen. 8-) Na MMB mám podobnou přezdívku. :wink:
Jo tááák…Tak proto Tě znám :wink: ..Tak doufám že Ti všechny věci ode mě pasují :mrgreen: - teda spíš miminku :-D
Zelazuzu - pasují. :potlesk: Pořád koukám po dalších, ale fakt nemůžu. Při současné spotřebě max. tří plen na den a plné skříni plínek další nákup opravdu manželovi nezdůvodním. :oops:
No popravdě si taky neumím představit, co budu dělat, až bude malá chodit na nočník :-D :-D :-D …asi mě klepne..

Mladý pán má necelý půlrok. Bezplenkujem. Z mé strany docela nedobrovolně, ale nechat ho vřískat, když vím, co chce, to fakt nedám. :oops:
Starší se mi odplínkovala sama v roce, ale jely jsme v čč a vv, to se mi spíš ulevilo. :-)

Tak teď přemýšlím, proč pořád číhám na Anavy Easy obrázkové.. :-?

Tak to máš tedy velmi šikovné děti - klobouk dolů :palec: . S plenkama se moc nerozšoupávej - je to fakt zbytečné, kdýž je dítě tak šikovné.

Taky lituju že jsem objevila „ráj plínek“ - škoda že se nevyrábí jen pastelky a vv - no a dobře - i Imse Vimse 2V1 můžou být - ty jsou dobré a mají jen bílou a zvířátkovou, takže super - na tom se závislost vytvořit nedá :lol: ..Ale na Anavy, Tots Bots atd. atd. to je pak síla…nechodit na net a :pocitac: je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.3.11 11:53
Brunifid píše:
Máš psa? Nebo jiná zvířata? Můžete chodit s díťátkem na kopřivy kachničkám, učit psa kotoul a tak :lol:
Já teď trénuju nošení v šátku, aktuálně mi v něm malá spinká, usnula u věšení plen (ale prát a věšet jdou i jiné věci neý plíny :mrgreen: ).
A začíná být venku hezky (teda dneska zrovna prší), tak chodíme ven a je to super, malé se to moc líbí :dance:

Máme kočku a křečíka. Kočka má 17 let a už moc nekamarádí. :wink: Křečík žije v noci, toho kolikrát za celý den ani nevidím. Takové dobré složení do domácnosti s dětmi. :jazyk:
Ale vážně, já se nenudím, jen si musím najít nějaký jiný „koníček“ misto sledování nových trendů v plínkách. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.3.11 11:54
Mahja píše:
M-a-j-a píše:
JJ kalhoty pro mě a šaty tady (jsem tě špatně pochopila :oops: ) http://www.fler.cz/…afou-1406418
ty červené
Šatičky jsou boží, já chci taky holčičku!!! :think:

MAhjo tak malému kup tu mikinu s tou krávou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
17.3.11 11:54
- bodlinka - píše:
Brunifid píše:
A začíná být venku hezky (teda dneska zrovna prší), tak chodíme ven a je to super, malé se to moc líbí :dance:
Máme kočku a křečíka. Kočka má 17 let a už moc nekamarádí. :wink: Křečík žije v noci, toho kolikrát za celý den ani nevidím. Takové dobré složení do domácnosti s dětmi. :jazyk:
Ale vážně, já se nenudím, jen si musím najít nějaký jiný „koníček“ misto sledování nových trendů v plínkách. :lol:

dalšího potomka? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.3.11 11:55

Taky lituju že jsem objevila „ráj plínek“ - škoda že se nevyrábí jen pastelky a vv - no a dobře - i Imse Vimse 2V1 můžou být - ty jsou dobré a mají jen bílou a zvířátkovou, takže super - na tom se závislost vytvořit nedá :lol: ..Ale na Anavy, Tots Bots atd. atd. to je pak síla…nechodit na net a :pocitac: je

U mě by pomohlo asi jen odpojit internet. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
17.3.11 11:56
Sufik píše:
- bodlinka - píše:
Brunifid píše:
Ale vážně, já se nenudím, jen si musím najít nějaký jiný „koníček“ misto sledování nových trendů v plínkách. :lol:

Já bych docela ráda, ale manža už definitivně ne. Bude mít čtyřicet a už se necítí. :cry:
Doděláme plot a bude pes. Nebo akvárko. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
17.3.11 11:57
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
JJ kalhoty pro mě a šaty tady (jsem tě špatně pochopila :oops: ) http://www.fler.cz/…afou-1406418
ty červené
Teda ty jsou pěkné. Mě se líbí háčkované čepičky a vybírám pro malou na jaro/léto. Jednu už má, tak bych jí chtěla koupit druhou, ale nevím. Zas můj brácha říkal že jí nějakou koupí na léto, tak jsem zvědavá jako co jí koupí. :roll:

A nezvladnes ji uhackovat sama? na MMB je spousta skvelych navodu, hackovani neni tak tezky, jak to vypada. kdyby ti to mel kdo ukazat nazorne osobne, bylo by to jeste lepsi

• Citovat
  • Upravit
5393
17.3.11 11:57
M-a-j-a píše:
JJ Zuzi změnila. Já jak jsem koukala na sijemdetem, tak ten bambus s konopím je trochu dražší než obyč. bambus.

no ale já u těch plínek budu mít taky ten bambusovo-konopný flees :nevim: asi jak tu dělá mirii reklamu, tak jí jde zboží na dračku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.3.11 12:00
zuzanecka81 píše:
M-a-j-a píše:
JJ Zuzi změnila. Já jak jsem koukala na sijemdetem, tak ten bambus s konopím je trochu dražší než obyč. bambus.
no ale já u těch plínek budu mít taky ten bambusovo-konopný flees :nevim: asi jak tu dělá mirii reklamu, tak jí jde zboží na dračku :wink:

No to jo, ale měla třeba méně za práci, tak si přidala, když šije čím dál více plínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.3.11 12:00
- bodlinka - píše:
Taky lituju že jsem objevila „ráj plínek“ - škoda že se nevyrábí jen pastelky a vv - no a dobře - i Imse Vimse 2V1 můžou být - ty jsou dobré a mají jen bílou a zvířátkovou, takže super - na tom se závislost vytvořit nedá :lol: ..Ale na Anavy, Tots Bots atd. atd. to je pak síla…nechodit na net a :pocitac: jeU mě by pomohlo asi jen odpojit internet. :oops:

No u mě teď už ne..upsala jsem se ďáblu a to tím, že jsem si zařídila e-shop :twisted::cert: - teď už z toho kolotoče jen tak nevypadanu…Ale pořád doufám, že mě to časem přestane bavit…stejně jako holčinu, co jsem od ní e-shop odkoupila…Budu se za to modlit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
17.3.11 12:03
- bodlinka - píše:
Sufik píše:
- bodlinka - píše:
Brunifid píše:
Já bych docela ráda, ale manža už definitivně ne. Bude mít čtyřicet a už se necítí. :cry:
Doděláme plot a bude pes. Nebo akvárko. :potlesk:

Tak manža bude mít 40 v Květnu - máme první a plánujeme 3 děti :mrgreen: - máme krysu a venku dvě vlčice..Stejně je to fajn, že je tady tolik pejskařek a jiných milovníků zvířat..to by mě nenapadlo, že na plenkové diskusi někoho takového potkám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.3.11 12:06
zelazuzu píše:
- bodlinka - píše:
Sufik píše:
- bodlinka - píše:
Brunifid píše:
Doděláme plot a bude pes. Nebo akvárko. :potlesk:
Tak manža bude mít 40 v Květnu - máme první a plánujeme 3 děti :mrgreen: - máme krysu a venku dvě vlčice..Stejně je to fajn, že je tady tolik pejskařek a jiných milovníků zvířat..to by mě nenapadlo, že na plenkové diskusi někoho takového potkám :palec:

My máme doma psa, křečka a Amálku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.3.11 12:24

Majo ty gate jsou boziiii :palec:
Se omlouvam,ze jsem Vas tou Kisy nakazila a ze ted zdrazila ceny :mrgreen: - no popravde se nedivim, pac usite jsou pleny paradne a jen s jednou vkladackou fakt paradne saji a pritom jsou celkem tenke…no meda stavitel je ted ve spinavem pradle,ale vecer pujde do pracky a zitra na prdelku :dance: ted mame zlute muchomurky a sladce spinkame :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure