Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Brunifid, rozbalený není. U nás je to taková „plenková nekomunikační metoda“. ![]()
Zezačátku jsem ho dávala vyčurat, když byl po rozbalení suchý (než počurat mě nebo skříň, beru umyvadlo nebo bidet..), pak to bylo čím dál častěji, až si asi zvykl a naučil se to „držet“. Teď ho dávám čurat asi půl hodiny po kojení a pak před spaním (to je tak cca za další hodinu). Už ani nekontroluju jako dřív, jestli není mokrý.. Počurá se fakt jen když se probudí a já k němu nejdu dost rychle, nebo když je v kočárku (venku v tomhle počasí fakt nerozbaluju). ![]()
Rekord má víc než tři hodiny
Jeli jsme autem a uvízli v zácpě.
Příspěvek upraven 17.03.11 v 11:50
- bodlinka - píše:zelazuzu píše:- bodlinka - píše:No popravdě si taky neumím představit, co budu dělat, až bude malá chodit na nočníkzelazuzu píše:Zelazuzu - pasují.- bodlinka - píše:Jo tááák…Tak proto Tě známzelazuzu píše:Zelazuzu, nechodila. Ale mám od tebe z MMB nějaké věci a pak taky z ekoplen.- bodlinka - píše:Mirii píše:Ajajajajajajajaj- bodlinka - píše:
Díky za přivítání.
Anaví závislost už mám, jsem zvědavá, co dalšího tady „chytnu“.zkus tohle : http://www.fler.cz/zbozi?…
![]()
![]()
Manžel mě zabije.. Už teď mám jednu Anaví mochomůrku ve skříni (skoro měsíc!!) a čekám, až ji budu moct vytáhnout.
![]()
- Hele Bodlinko nechodila jsi i na nějaké jiné diskuse? Mám pocit - že mi ta přezdívka něco říká
??Chudáci chlapi…my na ně teda šijem boudy co??
Na MMB mám podobnou přezdívku.
..Tak doufám že Ti všechny věci ode mě pasují
- teda spíš miminku
Pořád koukám po dalších, ale fakt nemůžu. Při současné spotřebě max. tří plen na den a plné skříni plínek další nákup opravdu manželovi nezdůvodním.
![]()
![]()
…asi mě klepne..
Mladý pán má necelý půlrok. Bezplenkujem. Z mé strany docela nedobrovolně, ale nechat ho vřískat, když vím, co chce, to fakt nedám.
Tak teď přemýšlím, proč pořád číhám na Anavy Easy obrázkové..
Starší se mi odplínkovala sama v roce, ale jely jsme v čč a vv, to se mi spíš ulevilo.
Tak to máš tedy velmi šikovné děti - klobouk dolů
. S plenkama se moc nerozšoupávej - je to fakt zbytečné, kdýž je dítě tak šikovné.
Taky lituju že jsem objevila „ráj plínek“ - škoda že se nevyrábí jen pastelky a vv - no a dobře - i Imse Vimse 2V1 můžou být - ty jsou dobré a mají jen bílou a zvířátkovou, takže super - na tom se závislost vytvořit nedá
..Ale na Anavy, Tots Bots atd. atd. to je pak síla…nechodit na net a
je
Brunifid píše:
Máš psa? Nebo jiná zvířata? Můžete chodit s díťátkem na kopřivy kachničkám, učit psa kotoul a tak
Já teď trénuju nošení v šátku, aktuálně mi v něm malá spinká, usnula u věšení plen (ale prát a věšet jdou i jiné věci neý plíny).
A začíná být venku hezky (teda dneska zrovna prší), tak chodíme ven a je to super, malé se to moc líbí
Máme kočku a křečíka. Kočka má 17 let a už moc nekamarádí.
Křečík žije v noci, toho kolikrát za celý den ani nevidím. Takové dobré složení do domácnosti s dětmi. ![]()
Ale vážně, já se nenudím, jen si musím najít nějaký jiný „koníček“ misto sledování nových trendů v plínkách. ![]()
Mahja píše:M-a-j-a píše:Šatičky jsou boží, já chci taky holčičku!!!
JJ kalhoty pro mě a šaty tady (jsem tě špatně pochopila) http://www.fler.cz/…afou-1406418
ty červené
MAhjo tak malému kup tu mikinu s tou krávou ![]()
- bodlinka - píše:Brunifid píše:Máme kočku a křečíka. Kočka má 17 let a už moc nekamarádí.
Máš psa? Nebo jiná zvířata? Můžete chodit s díťátkem na kopřivy kachničkám, učit psa kotoul a tak
Já teď trénuju nošení v šátku, aktuálně mi v něm malá spinká, usnula u věšení plen (ale prát a věšet jdou i jiné věci neý plíny).
A začíná být venku hezky (teda dneska zrovna prší), tak chodíme ven a je to super, malé se to moc líbíKřečík žije v noci, toho kolikrát za celý den ani nevidím. Takové dobré složení do domácnosti s dětmi.
Ale vážně, já se nenudím, jen si musím najít nějaký jiný „koníček“ misto sledování nových trendů v plínkách.
dalšího potomka? ![]()
Taky lituju že jsem objevila „ráj plínek“ - škoda že se nevyrábí jen pastelky a vv - no a dobře - i Imse Vimse 2V1 můžou být - ty jsou dobré a mají jen bílou a zvířátkovou, takže super - na tom se závislost vytvořit nedá
..Ale na Anavy, Tots Bots atd. atd. to je pak síla…nechodit na net a
je
U mě by pomohlo asi jen odpojit internet. ![]()
Sufik píše:- bodlinka - píše:dalšího potomka?Brunifid píše:Máme kočku a křečíka. Kočka má 17 let a už moc nekamarádí.
A začíná být venku hezky (teda dneska zrovna prší), tak chodíme ven a je to super, malé se to moc líbíKřečík žije v noci, toho kolikrát za celý den ani nevidím. Takové dobré složení do domácnosti s dětmi.
Ale vážně, já se nenudím, jen si musím najít nějaký jiný „koníček“ misto sledování nových trendů v plínkách.
Já bych docela ráda, ale manža už definitivně ne. Bude mít čtyřicet a už se necítí. ![]()
Doděláme plot a bude pes. Nebo akvárko. ![]()
petka.konecna píše:M-a-j-a píše:Teda ty jsou pěkné. Mě se líbí háčkované čepičky a vybírám pro malou na jaro/léto. Jednu už má, tak bych jí chtěla koupit druhou, ale nevím. Zas můj brácha říkal že jí nějakou koupí na léto, tak jsem zvědavá jako co jí koupí.
JJ kalhoty pro mě a šaty tady (jsem tě špatně pochopila) http://www.fler.cz/…afou-1406418
ty červené
A nezvladnes ji uhackovat sama? na MMB je spousta skvelych navodu, hackovani neni tak tezky, jak to vypada. kdyby ti to mel kdo ukazat nazorne osobne, bylo by to jeste lepsi
M-a-j-a píše:
JJ Zuzi změnila. Já jak jsem koukala na sijemdetem, tak ten bambus s konopím je trochu dražší než obyč. bambus.
no ale já u těch plínek budu mít taky ten bambusovo-konopný flees
asi jak tu dělá mirii reklamu, tak jí jde zboží na dračku ![]()
zuzanecka81 píše:M-a-j-a píše:no ale já u těch plínek budu mít taky ten bambusovo-konopný flees
JJ Zuzi změnila. Já jak jsem koukala na sijemdetem, tak ten bambus s konopím je trochu dražší než obyč. bambus.asi jak tu dělá mirii reklamu, tak jí jde zboží na dračku
No to jo, ale měla třeba méně za práci, tak si přidala, když šije čím dál více plínek.
- bodlinka - píše:
Taky lituju že jsem objevila „ráj plínek“ - škoda že se nevyrábí jen pastelky a vv - no a dobře - i Imse Vimse 2V1 můžou být - ty jsou dobré a mají jen bílou a zvířátkovou, takže super - na tom se závislost vytvořit nedá..Ale na Anavy, Tots Bots atd. atd. to je pak síla…nechodit na net a
jeU mě by pomohlo asi jen odpojit internet.
No u mě teď už ne..upsala jsem se ďáblu a to tím, že jsem si zařídila e-shop
…
- teď už z toho kolotoče jen tak nevypadanu…Ale pořád doufám, že mě to časem přestane bavit…stejně jako holčinu, co jsem od ní e-shop odkoupila…Budu se za to modlit ![]()
- bodlinka - píše:Sufik píše:Já bych docela ráda, ale manža už definitivně ne. Bude mít čtyřicet a už se necítí.- bodlinka - píše:dalšího potomka?Brunifid píše:Máme kočku a křečíka. Kočka má 17 let a už moc nekamarádí.
Doděláme plot a bude pes. Nebo akvárko.
Tak manža bude mít 40 v Květnu - máme první a plánujeme 3 děti
- máme krysu a venku dvě vlčice..Stejně je to fajn, že je tady tolik pejskařek a jiných milovníků zvířat..to by mě nenapadlo, že na plenkové diskusi někoho takového potkám ![]()
zelazuzu píše:- bodlinka - píše:Tak manža bude mít 40 v Květnu - máme první a plánujeme 3 dětiSufik píše:Já bych docela ráda, ale manža už definitivně ne. Bude mít čtyřicet a už se necítí.- bodlinka - píše:dalšího potomka?Brunifid píše:Máme kočku a křečíka. Kočka má 17 let a už moc nekamarádí.
Doděláme plot a bude pes. Nebo akvárko.- máme krysu a venku dvě vlčice..Stejně je to fajn, že je tady tolik pejskařek a jiných milovníků zvířat..to by mě nenapadlo, že na plenkové diskusi někoho takového potkám
My máme doma psa, křečka a Amálku ![]()
Majo ty gate jsou boziiii ![]()
Se omlouvam,ze jsem Vas tou Kisy nakazila a ze ted zdrazila ceny
- no popravde se nedivim, pac usite jsou pleny paradne a jen s jednou vkladackou fakt paradne saji a pritom jsou celkem tenke…no meda stavitel je ted ve spinavem pradle,ale vecer pujde do pracky a zitra na prdelku
ted mame zlute muchomurky a sladce spinkame ![]()
).
Já teď trénuju nošení v šátku, aktuálně mi v něm malá spinká, usnula u věšení plen (ale prát a věšet jdou i jiné věci neý plíny
A začíná být venku hezky (teda dneska zrovna prší), tak chodíme ven a je to super, malé se to moc líbí