Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5086
17.3.11 14:52
Flyingfrog píše:
Zuzko: Na mě to má taky ten dobrý efekt, jenže Stela to má fakt horší. :-?Majo: Do pusy jí čučím už týden a nic tam nemá, dásně má v pohodě.

Nám se exém zhoršoval s lezoucím zubem (zatím máme 4) jinak nám pomohl infadolan asi 100krát denně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
17.3.11 14:53

Fly tak to nevím :think: Třeba by si dala mrkvičku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.3.11 14:55
kvetinka56 píše:
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
JJ kalhoty pro mě a šaty tady (jsem tě špatně pochopila :oops: ) http://www.fler.cz/…afou-1406418
ty červené
Teda ty jsou pěkné. Mě se líbí háčkované čepičky a vybírám pro malou na jaro/léto. Jednu už má, tak bych jí chtěla koupit druhou, ale nevím. Zas můj brácha říkal že jí nějakou koupí na léto, tak jsem zvědavá jako co jí koupí. :roll:
A nezvladnes ji uhackovat sama? na MMB je spousta skvelych navodu, hackovani neni tak tezky, jak to vypada. kdyby ti to mel kdo ukazat nazorne osobne, bylo by to jeste lepsi

Háčkovala jsem naposledy v Rodinné východě na základní škole :mrgreen: , stejně jako pletla … tudíž mám obavy že bych to sama nezvládla. Ale mám šikovnou mamku, tak třeba bych jí přemluvila :think:

• Citovat
  • Upravit
kvetinka56
17.3.11 15:24
petka.konecna píše:
kvetinka56 píše:
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
JJ kalhoty pro mě a šaty tady (jsem tě špatně pochopila :oops: ) http://www.fler.cz/…afou-1406418
ty červené
Teda ty jsou pěkné. Mě se líbí háčkované čepičky a vybírám pro malou na jaro/léto. Jednu už má, tak bych jí chtěla koupit druhou, ale nevím. Zas můj brácha říkal že jí nějakou koupí na léto, tak jsem zvědavá jako co jí koupí. :roll:
A nezvladnes ji uhackovat sama? na MMB je spousta skvelych navodu, hackovani neni tak tezky, jak to vypada. kdyby ti to mel kdo ukazat nazorne osobne, bylo by to jeste lepsi
Háčkovala jsem naposledy v Rodinné východě na základní škole :mrgreen: , stejně jako pletla … tudíž mám obavy že bych to sama nezvládla. Ale mám šikovnou mamku, tak třeba bych jí přemluvila :think:

Ja bych to na tvem miste riskla, kdyz umi mamca hackovat, tak ti tu cepicku udela za dve hodky a za minimalni naklady. A taky tech cepicek muzes mit spoustu, podle barevneho ladeni obleceni :-D Teda bude zalezet na mamce, jak bude ochotna hackovat

• Citovat
  • Upravit
4509
17.3.11 15:28

Mabis jak jsem rikala, bud prodas, a kdyz ne tak si jednu vezmu a uvidim co to u nas udela:))ja zatim jeste latku nedala a docela se bojim do toho jit, ale nekdy zacit musim ze jo :roll: tak dam tomu jeste par dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.3.11 15:58

Lenholko - já to asi nějak přehlídla, ale malá má prdelku v pořádku? A to jste na jednorázovkách?

• Citovat
  • Upravit
4254
17.3.11 16:22
Achdarek píše:
DOčetla jsem. :mrgreen:
To zas dnes byla noc. Tobík v noci několikrát zvracel, Poli má průjem. :zed: :zed: :zed: Už mám oba sušáky plné prádla a ještě bych jednu pračku potřebovala vyprat. Jsem zvědavá, kdy to doschne.

Jj, u nás to bylo podobné, navíc je to pěkný svinstvo a strašně se to vleče, malej je jak vyměněnej, unavený, bez nálady :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.3.11 16:26
petka.konecna píše:
Lenholko - já to asi nějak přehlídla, ale malá má prdelku v pořádku? A to jste na jednorázovkách?

jj je na alanach a momentalne ma jeden flicek, jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
17.3.11 18:16
mabis píše:
Flyingfrog píše:
Zuzko: Na mě to má taky ten dobrý efekt, jenže Stela to má fakt horší. :-?Majo: Do pusy jí čučím už týden a nic tam nemá, dásně má v pohodě.
Nám se exém zhoršoval s lezoucím zubem (zatím máme 4) jinak nám pomohl infadolan asi 100krát denně ;)

Hm, tak to fakt asi zuby, neeeee. :-)

Majo: Mrkvičku si nedá. :-) Možná o víkendu, ale nejspíš až po zkoušce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
17.3.11 18:38

Ahoj holky, tak mame dalsiho psa :-/ Rano vyjedeme do Prahy tak akorat na cas a nad vesnici po silnici lita odrostly stene mezi autama, samozrejme ze JA zastavila jedina, pes se ke mne hrnul a zuby nechty jsme ho dostaly s mamou do auta ke kocarku. Ten byl v cuku letu z modry uplne cernej od blata. Psa jsme pak nemohly zase vytahnout, tak jsem ho vzala trosku hrubeji a proste sel a ted ho mam doma je to krasny odrostly stene, znakaty, nemeckej ovcak. Uz se dava do kupy, na zavolani prijde a nehne se ode me. Kdybyste o nekom vedely… tak kontakt na me mikeskovag@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
17.3.11 19:48

tak jsem dnes dle rad neodcvakala vkládačky z anav a pračka mi je stejně všechny odervala. tak je radši budu předem odcvakávat, přeci jen to udělám jemněji, než pak pračka.

holky, existuje nějaký prací prostředek na studenou vodu? nemyslím na plíny, ani pro děti. mám totiž na pračce jakýsi superECO program, který pere v úplně studené vodě. tak jsem dumala, v čem by se ale takhle za studena dalo prát :think: na všech prášcích co znám, je psané 30 či 40 stupňů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
17.3.11 20:20

To mě nenapadá, možná perkarbonát s taedem. Já bych to ale nedělala, přece jenom ta účinnost teplé vody…
A 30 teda není žádná moc teplá voda, v tom se ani nekoupu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
17.3.11 20:32

Zuzko tak to jedine ten zazracnej micek co se dava do bubnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
18.3.11 06:55
Oskárek píše:
A 30 teda není žádná moc teplá voda, v tom se ani nekoupu :lol:

Přesně tak, byla jsem na informativní schůzce ohledně chození do bazénu a voda prý bude mít 32 stupně, už teď se toho bojím, že tam zmrznu :oops:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
18.3.11 08:18
Brunifid píše:
Oskárek píše:
A 30 teda není žádná moc teplá voda, v tom se ani nekoupu :lol:
Přesně tak, byla jsem na informativní schůzce ohledně chození do bazénu a voda prý bude mít 32 stupně, už teď se toho bojím, že tam zmrznu :oops:

My máme 31°C a je to teda dost teplé (i na mě, která je nejraději v horké vaně) :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí