Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2762
18.3.11 16:00

tak jsem zjistila , že mi troje PULsvrchňáčky nestačí :nevim: nějak se Maxíkovi podařilo jedny pročůrat a dvoje jsem právě vyprala, všechny AIO jsdou taky na sušáku takže dostal na prdku pampersku :cert: jo mám takový problémek z těmi Pul z ekozahrady :think: mám je olemovaný flísem a skoro po každém přebalení jsou děsně cítit močí, jak ten PUL samotný tak i ten flís, skoro pořád je peru :nevim: jinak malého moč sama o sobě není skoro cítit, copak zase dělám špatně ? :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14106
18.3.11 16:09

Mirii: Já se na ecover dívala, je tam napsané mýdlo.

A teda koukám, že silná a hnusná MS po porodu je normální. Jak já ji nesnáším. Nikdy jsem nesnášela, ale zase se mi nechce brát prášky. :-(

Zuzu: Já tu dedru asi koupím. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.3.11 16:14
Flyingfrog píše:
Mirii: Já se na ecover dívala, je tam napsané mýdlo.

A teda koukám, že silná a hnusná MS po porodu je normální. Jak já ji nesnáším. Nikdy jsem nesnášela, ale zase se mi nechce brát prášky. :-(

Zkus aromaterapii – jasmín, růže… čaj z kontryhele, teplý obklad, masáž podbřišku (důkladná, děloha reaguje na tlak a rychleji se zbaví „odpadu“) a hlavně pozitivní přístup. Někdy má vliv i druh použité hygienické pomůcky (zejména tampón může bolest hodně zhoršit). Já jsem se teď dopracovala k tomu, že to většinou zvládnu bez prášků a bolestivý je jen první půl den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
18.3.11 16:31
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:

Zkus aromaterapii – jasmín, růže… čaj z kontryhele, teplý obklad, masáž podbřišku (důkladná, děloha reaguje na tlak a rychleji se zbaví „odpadu“) a hlavně pozitivní přístup. Někdy má vliv i druh použité hygienické pomůcky (zejména tampón může bolest hodně zhoršit). Já jsem se teď dopracovala k tomu, že to většinou zvládnu bez prášků a bolestivý je jen první půl den :palec:

Tak ten tampon potvrzuji. Nechápu to, ale když mám jo nepříjemnou ms, tak úplně cítím, že kdybych si dala tampon, tak je to ještě horší..Už jsem ten tampon musela kolikrát takto vytáhnout - protože mě bolest zhoršil - myslela jsem, že si to jen vsugerovávám, ale asi ne, jak to tu tak čtu :nevim: ..Ale nechápu, jak tu bolest může zhoršovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
18.3.11 16:32
Barbulka píše:
tak jsem zjistila , že mi troje PULsvrchňáčky nestačí :nevim: nějak se Maxíkovi podařilo jedny pročůrat a dvoje jsem právě vyprala, všechny AIO jsdou taky na sušáku takže dostal na prdku pampersku :cert: jo mám takový problémek z těmi Pul z ekozahrady :think: mám je olemovaný flísem a skoro po každém přebalení jsou děsně cítit močí, jak ten PUL samotný tak i ten flís, skoro pořád je peru :nevim: jinak malého moč sama o sobě není skoro cítit, copak zase dělám špatně ? :nevim: :-(

A co to máš za svrchňáčky? Haipy Daipy?

Fly - kup. Myslím že budeš spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.3.11 16:46
zelazuzu píše:
ivuska.h píše:
Flyingfrog píše:

Zkus aromaterapii – jasmín, růže… čaj z kontryhele, teplý obklad, masáž podbřišku (důkladná, děloha reaguje na tlak a rychleji se zbaví „odpadu“) a hlavně pozitivní přístup. Někdy má vliv i druh použité hygienické pomůcky (zejména tampón může bolest hodně zhoršit). Já jsem se teď dopracovala k tomu, že to většinou zvládnu bez prášků a bolestivý je jen první půl den :palec:
Tak ten tampon potvrzuji. Nechápu to, ale když mám jo nepříjemnou ms, tak úplně cítím, že kdybych si dala tampon, tak je to ještě horší..Už jsem ten tampon musela kolikrát takto vytáhnout - protože mě bolest zhoršil - myslela jsem, že si to jen vsugerovávám, ale asi ne, jak to tu tak čtu :nevim: ..Ale nechápu, jak tu bolest může zhoršovat :nevim:

Já to chápu úplně přesně :)) Mě ten tampón prostě tlačí na děložní čípek a na dělohu celkově a to mě bolí. Dá se to snadno ověřit zatlačením prstem, je to stejný pocit. Teď mi to první den dělá i kalich, takže ho používám až od druhého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
18.3.11 16:53

Ivo tak to mě nenapadlo…většinou mi tamtony totiž zle vůbec nedělají, ale zezačátku a při silném měsíci jsou fakt nejlepší vložky - ty mě nedráždí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
18.3.11 17:08
zelazuzu píše:
Ivo tak to mě nenapadlo…většinou mi tamtony totiž zle vůbec nedělají, ale zezačátku a při silném měsíci jsou fakt nejlepší vložky - ty mě nedráždí :lol:

Ono asi záleží, jak je ta děloha zrovna natočená, kam míří čípek atd., mě to taky nedělá pokaždé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.3.11 17:12
M-a-j-a píše:
pomeranca píše:
M-a-j-a píše:
HOlky obnovovala jsem diskuzi mýdlový sliz a zatím žádná reakce a proto prosím o pomoc i tady.
Chystám se dělat mýdlový sliz a koupila jsem sodu na praná – kalcinovanou (300g) Na obalu je napsáno, že na 10L je 8g sody. Není to nějak málo na mýdlový sliz?? Budu dělat 10l.
já dávám cca čtvrtinu balíčku na 1 kbelík
A to máš tu kalcinovanou? A jak velký kbelík máš?

Je na ní napsáno: rychlerozpustná bezvodá… jestli je kalcinovaná, to nevím. Je toho 500 g a do každýho slizu dám tu 1/4. Kbelík těch 10 litrů mít bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
18.3.11 17:23

Holky, koupila jsem Thirties svrchňáčky, které tu tak chválíte. Jsem nadšená :srdce: Máme se stromama.

BArbulko, díky za reakci na ty svrchňáky z ekozahrady. Já jsem koukala, že to lemuje flísem, ale že to načichne mě nenapadlo.

PS. jestli mi to vyjde, tak budu mít svrchňáky se sovama a velrybama. Úplně na nich ujížním. Ale nevím jestli je dovezou. Archdarek už je do té objednávky nestihla přidat, ale mám rozjednáno dál a doufám, že to klapne. Byla to láska na první pohled :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
18.3.11 18:02

zelazuzu mám babylucy, sketch a z ekozahrady (PUL bubáci ze ŠD) , ty sketch pročůral v prostředku, prostě protekly :cert: s BL jsem spokojená.
Sufik hrozně mě to překvapilo, ale ten flís vážně smrdí :nevim: na křidýlkách kolem nožiček :cry: myslela jsem že ten flís bude tu moč drobet odpuzovat, ale přijde mi že je jakoby nacucaný :nevim: ale Petra psala že se jí na to lemování ten flís osvědčil tak nevím :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.3.11 18:19

Sliz zatím netuhne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.3.11 18:25
M-a-j-a píše:
Sliz zatím netuhne :mrgreen: :mrgreen:

To dlouho trvá než to ztuhne.

Mě netuhne bambucké máslo s olivovým olejem, asi jsem ho dala moc toho oleje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
18.3.11 18:26

Katy tak uvidíme zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
18.3.11 18:30
M-a-j-a píše: