Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
mabis píše:
no nám totiž vadil ten hrubší materiál, ale fleecovou separačku mít nemůže musí to být taková ta z té netkané textilie
Tak hlavně, že už víš, co a jak. To je fakt někdy boj.
Já taky řešila 14 dní, proč se osypává (jen trochu a jen někdy), že mu začnou vadit PULky, které měl několik měsíců, mě teda fakt hned nenapadlo..
Fleec máme jen na BumHuggerech, modlím se, aby mu třeba nezačal vadit, by mě asi piclo. ![]()
careynka píše:- bodlinka - píše:a jaky pulky mas?mabis píše:Asi se to fakt musí vyzkoušet. Ségře malý „olízal“ zas když dala separačku.
Tak záhada olízací prdelky a pipinky vyřešena… nebo nevyřešena, ale odstraněna… stačilo tak málo, vyrobit v látce povrch jako v hnusce, tudíž dát separačku… (nemohl mi to někdo říct před 4ma měsícem)
LENHOLKO - tak to zkus taky
A našemu mladému začaly vadit PULky.Přemýšlím co s těmi, co mám nakoupené, asi prodat, že..
BabyLucy Fix, ty úplně obyčejné. Ale dělá mu to i po Thirstieskách.
Dneska zkusím Anavy Easy, jestli i ty, tak budu mít radost. ![]()
Holky to jsou ti naši prckové ale rozmlsaní co? Kdyby byli na hnuskách - co by jako dělali???
Jo a nechápu to, ale Thirsties teď ty nové nám taky jdou šíleně cítit močovinou hned - a proluftovat nepomůže. Starý typ nám to nedělal a ještě mám IV Organics, Nature Babies a ty nesmrdí vůbec, tak to nebude močí, ale tím materiálem..a to mě štve..Thirsties byly naše nejoblíbenější. Objednala jsem si teď ten starý typ v Mku (když Anavy PULky stále nic
), tak uvidím a doufám že nezměnili materiál…
zelazuzu píše:
Holky to jsou ti naši prckové ale rozmlsaní co? Kdyby byli na hnuskách - co by jako dělali???Jo a nechápu to, ale Thirsties teď ty nové nám taky jdou šíleně cítit močovinou hned - a proluftovat nepomůže. Starý typ nám to nedělal a ještě mám IV Organics, Nature Babies a ty nesmrdí vůbec, tak to nebude močí, ale tím materiálem..a to mě štve..Thirsties byly naše nejoblíbenější. Objednala jsem si teď ten starý typ v Mku (když Anavy PULky stále nic), tak uvidím a doufám že nezměnili materiál…
My máme Thirsties jako takové ty „lepší“ kalhotky, moc je nenosil. Teď ani nemůže, počkám, až se uklidní ta vyrážka a zkusím je znova. Třeba to příležitostně nic neudělá. Fakt bych se jich nerada vzdávala. ![]()
A co by dělali kdyby měli hnusky? Tak bychom zkoušeli různé značky - balík sem, balík tam, půl výplaty v pr..
Nedávno jsem viděla v Kauflandu maminku, dítě vlekla v ruce a za sebou táhla plný košík balíků hnusek.
Brrrrrrr…
- bodlinka - píše:zelazuzu píše:My máme Thirsties jako takové ty „lepší“ kalhotky, moc je nenosil. Teď ani nemůže, počkám, až se uklidní ta vyrážka a zkusím je znova. Třeba to příležitostně nic neudělá. Fakt bych se jich nerada vzdávala.
Holky to jsou ti naši prckové ale rozmlsaní co? Kdyby byli na hnuskách - co by jako dělali???Jo a nechápu to, ale Thirsties teď ty nové nám taky jdou šíleně cítit močovinou hned - a proluftovat nepomůže. Starý typ nám to nedělal a ještě mám IV Organics, Nature Babies a ty nesmrdí vůbec, tak to nebude močí, ale tím materiálem..a to mě štve..Thirsties byly naše nejoblíbenější. Objednala jsem si teď ten starý typ v Mku (když Anavy PULky stále nic), tak uvidím a doufám že nezměnili materiál…
A co by dělali kdyby měli hnusky? Tak bychom zkoušeli různé značky - balík sem, balík tam, půl výplaty v pr..Nedávno jsem viděla v Kauflandu maminku, dítě vlekla v ruce a za sebou táhla plný košík balíků hnusek.
Brrrrrrr…
je to sileny vid
ja pred porodem jsem si rikala, jak to vymysleli s tema papirovkama, ze to je pohodicka pohoda…a behem dvou mesicu uz jsem kupovala latkovy
ja totiz myslela, ze existujou jenom cc a kdyz jsem pak videla kalhotkovy, tak jsem se do nich zamilovala ![]()
careynka píše:je to sileny vid
No, mě do toho tak trošku uvrtala sestra, měla dítě jako první z rodiny a tak nějak mě dost překvapila, že nepoužívala hnusky. Já první odlátkovala v čč a vv BambinoMio, jen hnusky na noc. Teď už jsem „propadla“ moderním plínkám.
U nás v rodině fakt žádné dítě nebylo jen v hnuskách - na naší malé vsi jsme za exoty (od doktorky z poradny se to rychle roznese
).
já ty citace zatím moc nezvládám.. ![]()
Příspěvek upraven 19.03.11 v 12:58
to je dílo jak jsem na ty jednorázovky vysazená, ale jak to tu tak probíráme a když si vzpomenu co v nich je a jak páchnou, tak se mi prostě kufr zvedá
..Leckterá mamina by si ťukala na čelo, ale mě se ty hnusky fakt hnusí tak, že bych vrhla
..Kde to jde, má látku - vždycky..
No asi by jsme dopadly jak píšeš..pořád zkoušely nové a nové hnusky..no to zkoušíme i s látkou
..ale i tak myslím že ušetříme ![]()
zelazuzu píše:![]()
![]()
to je dílo jak jsem na ty jednorázovky vysazená, ale jak to tu tak probíráme a když si vzpomenu co v nich je a jak páchnou, tak se mi prostě kufr zvedá
..Leckterá mamina by si ťukala na čelo, ale mě se ty hnusky fakt hnusí tak, že bych vrhla
..Kde to jde, má látku - vždycky..No asi by jsme dopadly jak píšeš..pořád zkoušely nové a nové hnusky..no to zkoušíme i s látkou
..ale i tak myslím že ušetříme
Já si myslela, jak ušetřím, jen u první, na čč a vv se asi ušetřit dá. Teď si nic nenamlouvám. ![]()
Hnusky mi začaly taky strašně smrdět, nedávno jsem tu měla kamarádky - jedna látkuje, druhá má jednorázovky. Hned, jak odešly, jsem musela vysypat koš - dvě hnusky mi zamořily kuchyň.
Nehledě na to, že já a druhá látkařka jsme přebalily asi 4×, zatímco ta druhá 1×. Ale to je asi klasika..
Jo, to je klasika..Ono v té hnusce máš pocit, že prostě mokrá není, ale ten bordel s tou močí už na tu pokožku holt působí
. Já malou přebaluju hodně často..ani nevím, ale nějak mi vadí, že by byla v počůraném dlouho..ikdyž sama nějaká frfla není a nevadí jí když je počůraná…resp. nevím zda jí to nevadí, ale nevříská.
Ušetřit se dá i když je mimčo na moderních látkovkách, akorát musíš nakoupit a dál nedokupovat..a ne jak mi pitomci pořád musíme zkoušet něco nového
, ale copak to jde, nezkoušet
?? No NEJDE!!!! ![]()
holky, vím že to tu kdysi někdo psal, ale už to sámo nevím. za jak dlouho se začíná rozkládat moč na ten amoniak? ![]()
zuzanecka81 píše:
holky, vím že to tu kdysi někdo psal, ale už to sámo nevím. za jak dlouho se začíná rozkládat moč na ten amoniak?
2 hodiny? Proč? ![]()
zelazuzu píše:![]()
![]()
..Kde to jde, má látku - vždycky..No asi by jsme dopadly jak píšeš..pořád zkoušely nové a nové hnusky..no to zkoušíme i s látkou
mam tu jeden balik, kdyby nahodou neco doslo nebo proste pro strycka prihodu. Jsou prvni, ktery za neco stoji, jeste neprotekly a nesmrdi! A jsou to Huggies premium ![]()
zelazuzu píše:
Jo, to je klasika..Ono v té hnusce máš pocit, že prostě mokrá není, ale ten bordel s tou močí už na tu pokožku holt působí![]()
. Já malou přebaluju hodně často..ani nevím, ale nějak mi vadí, že by byla v počůraném dlouho..ikdyž sama nějaká frfla není a nevadí jí když je počůraná…resp. nevím zda jí to nevadí, ale nevříská.Ušetřit se dá i když je mimčo na moderních látkovkách, akorát musíš nakoupit a dál nedokupovat..a ne jak mi pitomci pořád musíme zkoušet něco nového
, ale copak to jde, nezkoušet
?? No NEJDE!!!!
No právě.. Když mě to tak hrozně baví.. ![]()
careynka píše:zelazuzu píše:mam tu jeden balik, kdyby nahodou neco doslo nebo proste pro strycka prihodu. Jsou prvni, ktery za neco stoji, jeste neprotekly a nesmrdi! A jsou to Huggies premium![]()
![]()
Já tu mám balík Alan, naštěstí na ně zatím nedošlo. U starší jsme dávali leccos, co bylo zrovna v akci (jen na noc..). Nesmrděly mi ty z dm, jinak všechno. Snaha odlátkovat to i v noci mě přivedla ke kalhotkovkám.
Mladý pán kromě porodnice hnusku neměl. ![]()
- bodlinka - píše:careynka píše:Já tu mám balík Alan, naštěstí na ně zatím nedošlo. U starší jsme dávali leccos, co bylo zrovna v akci (jen na noc..). Nesmrděly mi ty z dm, jinak všechno. Snaha odlátkovat to i v noci mě přivedla ke kalhotkovkám.zelazuzu píše:mam tu jeden balik, kdyby nahodou neco doslo nebo proste pro strycka prihodu. Jsou prvni, ktery za neco stoji, jeste neprotekly a nesmrdi! A jsou to Huggies premium![]()
![]()
Mladý pán kromě porodnice hnusku neměl.
dneska byl malej celou noc v BI bamboo extra, rano bylo uplne durch ale vevnitr byl malej teplouckej
tak mam 3 BI a 3 bum huggery, tak snad to na noc bude stacit ![]()