Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:- bodlinka - píše:Já jsem teď jedny PULky prodala (už je má maléM-a-j-a píše:Teď jsem se mrkla a ty světle fialové jsou taky moc hezké.. Až prodám PULky, mohla bych si „zařádit“.careynka píše:BYly tam ještě růžové a lososové.
Ivus, budou jeste nejaky vlnacky, nebo to fialovou konci?) tak jsem vzala ty lososové. Jsem zvědavá jak se s těmi vlňáky poperu. Mám z toho celkem vítr, že se o to nebudu umět starat.
Myslím, že obavy má na začátku každý.
A tady ty nové biovlněné Anavy jsou fakt super. Máme je už 14 dní.Ale už bych teď nechtěla nic jiného.
Jen mi chvíli trvalo vychytat doma vyráběnou impregnaci, poprvé jsem dala moc lanolínu a málo šamponu a vyrobila jsem lepkavou nechutnost.
Malý mi PULky teď nesnese, začal se po nich osypávat (v tříslech a podbřišku, prostě tam, kde přiléhají).
Jo a ten šampón je nějaký spešl na vlnu?
No jsem zvědavá jak budou malé sedět. Amálce naštěstí PUL nic nedělá. To je škoda, že se začal osypávat. Teď nevím jak je starý, ale nemohl třeba něco sníst?
Barbulko - desinfekce - občas použiji savo. Ale nijak to nepřehaním.
Vlňáčky - taky jsem se ze začátku trochu bála, ale jsou fakt super. Lanolinovou lázeň za chvíli vychytáš.
teda fakt vas nedocitam
![]()
my lomozime o vikendu u pribuznych, manzelova neter ma narozky tak nas jeste odpo ceka oslava, tam bude zase dobrot co nebudu moct ![]()
a stepula mela krasnou prdylku a pak se pokadila a uz je tam vysev, no lactobacilky jsem samo nechala doma ![]()
koukam, ze na anavyách mi neco uteklo, asi jedine dobre, aspon mi neni lito ze uz mam vsechno ![]()
Achdarek píše:
Barbulko - desinfekce - občas použiji savo. Ale nijak to nepřehaním.Vlňáčky - taky jsem se ze začátku trochu bála, ale jsou fakt super. Lanolinovou lázeň za chvíli vychytáš.
Acchdárku, tak snad to zvládnu.
A ty Anavy vlňáčky to už jsou ty nové co psala Ivča a nebo ještě ty původní?
M-a-j-a píše:- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:- bodlinka - píše:Já jsem teď jedny PULky prodala (už je má maléM-a-j-a píše:Teď jsem se mrkla a ty světle fialové jsou taky moc hezké.. Až prodám PULky, mohla bych si „zařádit“.careynka píše:BYly tam ještě růžové a lososové.
Ivus, budou jeste nejaky vlnacky, nebo to fialovou konci?) tak jsem vzala ty lososové. Jsem zvědavá jak se s těmi vlňáky poperu. Mám z toho celkem vítr, že se o to nebudu umět starat.
A tady ty nové biovlněné Anavy jsou fakt super. Máme je už 14 dní.Ale už bych teď nechtěla nic jiného.
Jen mi chvíli trvalo vychytat doma vyráběnou impregnaci, poprvé jsem dala moc lanolínu a málo šamponu a vyrobila jsem lepkavou nechutnost.
Malý mi PULky teď nesnese, začal se po nich osypávat (v tříslech a podbřišku, prostě tam, kde přiléhají).Jo a ten šampón je nějaký spešl na vlnu?
No jsem zvědavá jak budou malé sedět. Amálce naštěstí PUL nic nedělá. To je škoda, že se začal osypávat. Teď nevím jak je starý, ale nemohl třeba něco sníst?
Šampon jde asi jakýkoliv, já dávám trochu pracího prostředku na vlnu. Funguje jen jako emulgátor, aby se lanolin rozpustil. Fakt je to o prvním pokusu. ![]()
Malý bude mít půl roku, zatím je jen kojený. Já nic nového nesnědla, aspoň teda o ničem nevím.
Zuby taky zatím nerostou, peru pořád v tom samém. V rodině jsme všichni atopici, alergici, astmatici, nemůžu se asi divit. Dělají mu to všechny PULky, co doma máme, možná, že to míň dýchá, co já vím.. Teď jen vlňáčkujeme, už to má skoro zahojené. ![]()
- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:- bodlinka - píše:Já jsem teď jedny PULky prodala (už je má maléM-a-j-a píše:Teď jsem se mrkla a ty světle fialové jsou taky moc hezké.. Až prodám PULky, mohla bych si „zařádit“.careynka píše:BYly tam ještě růžové a lososové.
Malý mi PULky teď nesnese, začal se po nich osypávat (v tříslech a podbřišku, prostě tam, kde přiléhají).
proto lanolin radsdi za stovku koupim hotovej ![]()
Katy2 píše:
A ty Anavy vlňáčky to už jsou ty nové co psala Ivča a nebo ještě ty původní?
Já myslím, že jsou to ty nové. Mám ty nové díky tomu, že staré jsem reklamovala a nešly opravit. Tyto jsem dostala výměnou už s komentářem, že jsou z jiného materiálu.
- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:- bodlinka - píše:Já jsem teď jedny PULky prodala (už je má maléM-a-j-a píše:Teď jsem se mrkla a ty světle fialové jsou taky moc hezké.. Až prodám PULky, mohla bych si „zařádit“.careynka píše:BYly tam ještě růžové a lososové.
Malý mi PULky teď nesnese, začal se po nich osypávat (v tříslech a podbřišku, prostě tam, kde přiléhají).Jo a ten šampón je nějaký spešl na vlnu?
No jsem zvědavá jak budou malé sedět. Amálce naštěstí PUL nic nedělá. To je škoda, že se začal osypávat. Teď nevím jak je starý, ale nemohl třeba něco sníst?Šampon jde asi jakýkoliv, já dávám trochu pracího prostředku na vlnu. Funguje jen jako emulgátor, aby se lanolin rozpustil. Fakt je to o prvním pokusu.
Malý bude mít půl roku, zatím je jen kojený. Já nic nového nesnědla, aspoň teda o ničem nevím.Zuby taky zatím nerostou, peru pořád v tom samém. V rodině jsme všichni atopici, alergici, astmatici, nemůžu se asi divit. Dělají mu to všechny PULky, co doma máme, možná, že to míň dýchá, co já vím.. Teď jen vlňáčkujeme, už to má skoro zahojené.
Tak hlavně ať se mu to brzy zahojí ![]()
careynka píše:- bodlinka - píše:proto lanolin radsdi za stovku koupim hotovejM-a-j-a píše:- bodlinka - píše:Já jsem teď jedny PULky prodala (už je má maléM-a-j-a píše:Teď jsem se mrkla a ty světle fialové jsou taky moc hezké.. Až prodám PULky, mohla bych si „zařádit“.careynka píše:BYly tam ještě růžové a lososové.
A to se kupuje kde? A na jak dlouho to vydrží?
M-a-j-a píše:careynka píše:A to se kupuje kde? A na jak dlouho to vydrží?- bodlinka - píše:proto lanolin radsdi za stovku koupim hotovejM-a-j-a píše:- bodlinka - píše:Já jsem teď jedny PULky prodala (už je má maléM-a-j-a píše:Teď jsem se mrkla a ty světle fialové jsou taky moc hezké.. Až prodám PULky, mohla bych si „zařádit“.careynka píše:BYly tam ještě růžové a lososové.
ja mam disanu myslim a koupila jsem to s plenkama na netu, je to lahvicka z hlavy tak 150 - 200 ml a davaji se dve pol. lzice
careynka píše:- bodlinka - píše:proto lanolin radsdi za stovku koupim hotovejM-a-j-a píše:- bodlinka - píše:Já jsem teď jedny PULky prodala (už je má maléM-a-j-a píše:Teď jsem se mrkla a ty světle fialové jsou taky moc hezké.. Až prodám PULky, mohla bych si „zařádit“.careynka píše:BYly tam ještě růžové a lososové.
No jen že ten hotový stojí za prd. ![]()
Katy2 píše:careynka píše:No jen že ten hotový stojí za prd.- bodlinka - píše:proto lanolin radsdi za stovku koupim hotovejM-a-j-a píše:- bodlinka - píše:Já jsem teď jedny PULky prodala (už je má maléM-a-j-a píše:Teď jsem se mrkla a ty světle fialové jsou taky moc hezké.. Až prodám PULky, mohla bych si „zařádit“.careynka píše:BYly tam ještě růžové a lososové.
Zatim mi vyhovuje, malej se nikdy neprocural ![]()
Já byla spokojená s hotovým Ulrichem, ImseVimse mi moc nedržela. Někdo to tuším řeší tak, že k hotové impregnaci přidává ještě kapku lanolínu z lékárny. ![]()