Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
20.3.11 19:53

tak holky, ve středu jsem si objednala od Kisy plínky - na objednání - a už mi psala, že je má hotové a zítra posílá 8-o :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.3.11 19:58
Katy2 píše:
Ivčo tak že už se tak nevytahují? Jako já teď používám více méně flisáčky, ale tak na léto by se asi hodily spí vlňáčky.
Tak že tohle jsou už ty nové?
http://www.anavy.cz/…y-sv-fialove

Ach jo, nějak mi tam zůstal starý popisek :( Ale ano, všechny už byly ty nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.3.11 20:01
- bodlinka - píše:
careynka píše:
Mirii píše:
Careynko ja meka od merinostar vlnacky na patentky a na houby…jeden patentek se i vyskubnul a vubec se strasne vytahovaly a hlavne nic nedrzely! Pri stehovani se mi nekam ztratily :mrgreen: no nelituji toho vubec :-D za to Aio merinostar jsou perfektni a nikdy mi neprotekly, na ty vazne nedam dopustit a jsem rada,ze je mam :palec:
ja mam jen ty natahovaci, tak tam snad neni co zkazit :-D na ty AIO jsem taky koukala, ale tech mam dost, cekam jeste na jednu tvoji obrazkovou a finito :-D pak uz jen normalni :-)
Budu ráda, když pak napíšeš zkušenosti s nimi, taky o nich uvažuju. :-D

ted mi je budou sit :-) mela jsem vybranou svetle zelenou ale neni :-( tak budou cerveny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
20.3.11 20:02
Katy2 píše:
careynka píše:
Mirii píše:
Careynko ja meka od merinostar vlnacky na patentky a na houby…jeden patentek se i vyskubnul a vubec se strasne vytahovaly a hlavne nic nedrzely! Pri stehovani se mi nekam ztratily :mrgreen: no nelituji toho vubec :-D za to Aio merinostar jsou perfektni a nikdy mi neprotekly, na ty vazne nedam dopustit a jsem rada,ze je mam :palec:
ja mam jen ty natahovaci, tak tam snad neni co zkazit :-D na ty AIO jsem taky koukala, ale tech mam dost, cekam jeste na jednu tvoji obrazkovou a finito :-D pak uz jen normalni :-)
NO hele zkazit co je, když stoí vlna za prd, tak budou provlhat a je jedno zda jsou natahovací, či zapínací. :mrgreen:

Covece, k tobe si budu chodit pro podporu az budu na dne a v depresi :-D :-D :-D ty mi podas prasky nebo kulku, to je jisty :-D :-D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
20.3.11 20:05
careynka píše:
Katy2 píše:
careynka píše:
Mirii píše:
NO hele zkazit co je, když stoí vlna za prd, tak budou provlhat a je jedno zda jsou natahovací, či zapínací. :mrgreen:
Covece, k tobe si budu chodit pro podporu az budu na dne a v depresi :-D :-D :-D ty mi podas prasky nebo kulku, to je jisty :-D :-D :palec:

Zas je to lepší, než falešná útěcha. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
20.3.11 20:14
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
Ivčo tak že už se tak nevytahují? Jako já teď používám více méně flisáčky, ale tak na léto by se asi hodily spí vlňáčky.
Ach jo, nějak mi tam zůstal starý popisek :( Ale ano, všechny už byly ty nové.

A je i jiná cena, nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.3.11 20:14
- bodlinka - píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
careynka píše:
Mirii píše:
Covece, k tobe si budu chodit pro podporu az budu na dne a v depresi :-D :-D :-D ty mi podas prasky nebo kulku, to je jisty :-D :-D :palec:
Zas je to lepší, než falešná útěcha. :palec:

Taky si myslím :think: :think:
Jako já fakt nevím, stejně tak bych ti před časem nedoporučila Anavy, ze začátku fajn, když byla malá ještě malá a tolik nečůrala, ale když rozstla, tak přestaly opravdu stíhat, navíc se vytahovaly dost hodně. No a podle toho co psala Mirri, tak SIO co měla vlněné od Merinostár stály za prd, a pochybuji že vyměnili materiál. Ale zeptat se můžeš, třeba ti řeknou jaký je to vlněný úplet, jaká gramáž či co. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.3.11 20:21
ivuska.h píše:
Katy2 píše:

Ivčo a je někdo foto jak vypadaly ty nové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
20.3.11 20:26

Kdybyste někdo chtěl natahovací vlňáčky, tak bych tu jedny měla, červené s černými lemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.3.11 20:27
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
Katy2 píše:

No ta fotka, to jsou ty nové. Viz http://www.anavy.cz/…y-sv-fialove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
20.3.11 20:33
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
Katy2 píše:

Tak teď jsem se do toho nějak zamotala, ta fotka jsou teda nové a i ony jsou nové a nebo ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
20.3.11 20:34
zuzanecka81 píše:
tak holky, ve středu jsem si objednala od Kisy plínky - na objednání - a už mi psala, že je má hotové a zítra posílá 8-o :dance:

no teda fakt?? ja si je objednavala tusim ve ctvrtek nebo v patek… ale platbu jsem teda jeste neposlala…

a vypozorovala jsem, ze to moje dite nekadi zamerne do pleny ale vzdycky si to necha az kdyz je rozbalena… i kdyby se mela ukroutit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
20.3.11 20:37
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
ivuska.h píše:
Katy2 píše:
Tak teď jsem se do toho nějak zamotala, ta fotka jsou teda nové a i ony jsou nové a nebo ne? :mrgreen:

No, ten odkaz, co jsi dávala a kde byl špatný popisek, byl totiž duplicitní produkt (omylem) se starou fotkou a starým popiskem. To, na co jsem dávala odkaz já, je už celé správně, tj. nový materiál vlňáků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
20.3.11 20:38
lenholka píše:
zuzanecka81 píše:
tak holky, ve středu jsem si objednala od Kisy plínky - na objednání - a už mi psala, že je má hotové a zítra posílá 8-o :dance:

no teda fakt?? ja si je objednavala tusim ve ctvrtek nebo v patek… ale platbu jsem teda jeste neposlala…

a vypozorovala jsem, ze to moje dite nekadi zamerne do pleny ale vzdycky si to necha az kdyz je rozbalena… i kdyby se mela ukroutit…

Fakt? Tak ji zkus podržet nad umyvadlem/bidetem/nočníčkem a máš o starost méně. :potlesk: Náš mladý to taky drží a pěkně si počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
20.3.11 20:41
- bodlinka - píše:
lenholka píše:
zuzanecka81 píše:

Fakt? Tak ji zkus podržet nad umyvadlem/bidetem/nočníčkem a máš o starost méně. :potlesk: Náš mladý to taky drží a pěkně si počká.

mozna by stalo za to to vyzkouset…omg ja snad jeste pujdu do bezplenkovky 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure