Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
jeeezis holky kdybyste vdedely jak mi ta latka chybi
se na to ani nemuzu chodit koukat do skrine…
ale dam tomu jeste par dni a pak do toho uz vlitnu
at se to nejak rozsekne…
lenholka píše:
jeeezis holky kdybyste vdedely jak mi ta latka chybise na to ani nemuzu chodit koukat do skrine…
ale dam tomu jeste par dni a pak do toho uz vlitnuat se to nejak rozsekne…
ahojek, pořád bojujete s tou prdelkou? Už se zjistilo, co to bobkovi tak dělá?
tak uz vim co se stane kdyz jsou spatne naimpregnovany vlnacky…budete mit prochcanou postel ![]()
careynka píše:
tak uz vim co se stane kdyz jsou spatne naimpregnovany vlnacky…budete mit prochcanou postel
Holky, pořád přemýšlím, že bych testla ty plenky od Kisy z Fleru, o kterých tady všichni tak básníte. Můžete mi je porovnat s Anavama (střih, savost, schnutí)? Anavy nám sedí pěkně, s těma jsem fakt spokojená, ale co kdyby bylo někde něco lepšího
.
careynka píše:
tak uz vim co se stane kdyz jsou spatne naimpregnovany vlnacky…budete mit prochcanou postel
No toho se děsím - vlňáky používám týden (byli předem nalanolinovan), takže ještě 14 dní a pak je musím vykoupat a to bude teda dílo
, tak doufám že se mi to povede.
evi.an píše:
Holky, pořád přemýšlím, že bych testla ty plenky od Kisy z Fleru, o kterých tady všichni tak básníte. Můžete mi je porovnat s Anavama (střih, savost, schnutí)? Anavy nám sedí pěkně, s těma jsem fakt spokojená, ale co kdyby bylo někde něco lepšího.
Mám jednu na cestě, tak jsem taky zvědavá.
Mahja píše:evi.an píše:Mám jednu na cestě, tak jsem taky zvědavá.
Holky, pořád přemýšlím, že bych testla ty plenky od Kisy z Fleru, o kterých tady všichni tak básníte. Můžete mi je porovnat s Anavama (střih, savost, schnutí)? Anavy nám sedí pěkně, s těma jsem fakt spokojená, ale co kdyby bylo někde něco lepšího.
Kisy dělá na zadečku menší balík než anavka, savost je dobrá, je uzší mezi nožičkama, schne rychleji než anavy.
petka.konecna píše:careynka píše:No toho se děsím - vlňáky používám týden (byli předem nalanolinovan), takže ještě 14 dní a pak je musím vykoupat a to bude teda dílo
tak uz vim co se stane kdyz jsou spatne naimpregnovany vlnacky…budete mit prochcanou postel, tak doufám že se mi to povede.
mne to do ted stacilo, ale vcera je dostal na noc a rano byl durch ![]()
Mahja píše:lenholka píše:ahojek, pořád bojujete s tou prdelkou? Už se zjistilo, co to bobkovi tak dělá?
jeeezis holky kdybyste vdedely jak mi ta latka chybise na to ani nemuzu chodit koukat do skrine…
ale dam tomu jeste par dni a pak do toho uz vlitnuat se to nejak rozsekne…
achooj, no prdelku uz ma vesmes dobrou, akorat vcera se hodne pokadila a vyrazily ji zase pupinky, ale nic strasnyho, do vecera to skoro zmizelo, ma jich jenom par jeste dneska
jinak jsem na nic neprisla co by ji to mohlo delat…
asi se ukaze az zacnu davat latku ![]()
petka.konecna píše:Mahja píše:Kisy dělá na zadečku menší balík než anavka, savost je dobrá, je uzší mezi nožičkama, schne rychleji než anavy.evi.an píše:Mám jednu na cestě, tak jsem taky zvědavá.
Sakra, samý klady
. Tak já to zkusím, nakupovat ještě můžu, žádný přebytky nemám, spíš naopak… ![]()
Jinak moc děkuji za porovnání ![]()
A heč, my máme takovouhle kukličku! Výborná do šátku, na fotu jsme se akorát vrátily z testování ![]()
zdarec!
bruni, tos pletla ty? hm, nebyl by návod? že bych zaúklovala mamku ![]()
zuzanecka81 píše:
zdarec!
bruni, tos pletla ty? hm, nebyl by návod? že bych zaúklovala mamku
Jsi blázen? ![]()
To pletla mamka, podle návodu, moment, najdu. Našla, TADY .
A ještě foto z akce ![]()
Brunifid píše:zuzanecka81 píše:Jsi blázen?
zdarec!
bruni, tos pletla ty? hm, nebyl by návod? že bych zaúklovala mamku
To pletla mamka, podle návodu, moment, najdu. Našla, TADY .
A ještě foto z akce