Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
21.3.11 07:05

jeeezis holky kdybyste vdedely jak mi ta latka chybi :zed: se na to ani nemuzu chodit koukat do skrine…
ale dam tomu jeste par dni a pak do toho uz vlitnu :cert: at se to nejak rozsekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
21.3.11 07:22
lenholka píše:
jeeezis holky kdybyste vdedely jak mi ta latka chybi :zed: se na to ani nemuzu chodit koukat do skrine…
ale dam tomu jeste par dni a pak do toho uz vlitnu :cert: at se to nejak rozsekne…

ahojek, pořád bojujete s tou prdelkou? Už se zjistilo, co to bobkovi tak dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
21.3.11 08:07

tak uz vim co se stane kdyz jsou spatne naimpregnovany vlnacky…budete mit prochcanou postel :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
21.3.11 08:24
careynka píše:
tak uz vim co se stane kdyz jsou spatne naimpregnovany vlnacky…budete mit prochcanou postel :-D
:mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
21.3.11 09:08

Holky, pořád přemýšlím, že bych testla ty plenky od Kisy z Fleru, o kterých tady všichni tak básníte. Můžete mi je porovnat s Anavama (střih, savost, schnutí)? Anavy nám sedí pěkně, s těma jsem fakt spokojená, ale co kdyby bylo někde něco lepšího :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.3.11 09:24
careynka píše:
tak uz vim co se stane kdyz jsou spatne naimpregnovany vlnacky…budete mit prochcanou postel :-D

No toho se děsím - vlňáky používám týden (byli předem nalanolinovan), takže ještě 14 dní a pak je musím vykoupat a to bude teda dílo :), tak doufám že se mi to povede.

• Citovat
  • Upravit
4742
21.3.11 09:29
evi.an píše:
Holky, pořád přemýšlím, že bych testla ty plenky od Kisy z Fleru, o kterých tady všichni tak básníte. Můžete mi je porovnat s Anavama (střih, savost, schnutí)? Anavy nám sedí pěkně, s těma jsem fakt spokojená, ale co kdyby bylo někde něco lepšího :mrgreen: .

Mám jednu na cestě, tak jsem taky zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
21.3.11 09:38
Mahja píše:
evi.an píše:
Holky, pořád přemýšlím, že bych testla ty plenky od Kisy z Fleru, o kterých tady všichni tak básníte. Můžete mi je porovnat s Anavama (střih, savost, schnutí)? Anavy nám sedí pěkně, s těma jsem fakt spokojená, ale co kdyby bylo někde něco lepšího :mrgreen: .

Kisy dělá na zadečku menší balík než anavka, savost je dobrá, je uzší mezi nožičkama, schne rychleji než anavy.

• Citovat
  • Upravit
19494
21.3.11 09:45
petka.konecna píše:
careynka píše:
No toho se děsím - vlňáky používám týden (byli předem nalanolinovan), takže ještě 14 dní a pak je musím vykoupat a to bude teda dílo :), tak doufám že se mi to povede.

mne to do ted stacilo, ale vcera je dostal na noc a rano byl durch :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
21.3.11 09:50
Mahja píše:
lenholka píše:
ahojek, pořád bojujete s tou prdelkou? Už se zjistilo, co to bobkovi tak dělá?

achooj, no prdelku uz ma vesmes dobrou, akorat vcera se hodne pokadila a vyrazily ji zase pupinky, ale nic strasnyho, do vecera to skoro zmizelo, ma jich jenom par jeste dneska
jinak jsem na nic neprisla co by ji to mohlo delat…
asi se ukaze az zacnu davat latku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
21.3.11 10:03
petka.konecna píše:
Mahja píše:
evi.an píše:
Kisy dělá na zadečku menší balík než anavka, savost je dobrá, je uzší mezi nožičkama, schne rychleji než anavy.

Sakra, samý klady :think: :mrgreen: . Tak já to zkusím, nakupovat ještě můžu, žádný přebytky nemám, spíš naopak… :lol:
Jinak moc děkuji za porovnání :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.3.11 11:29

A heč, my máme takovouhle kukličku! Výborná do šátku, na fotu jsme se akorát vrátily z testování :palec:

• Citovat
  • Upravit
5393
21.3.11 11:33

zdarec!
bruni, tos pletla ty? hm, nebyl by návod? že bych zaúklovala mamku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
21.3.11 11:35
zuzanecka81 píše:
zdarec!
bruni, tos pletla ty? hm, nebyl by návod? že bych zaúklovala mamku :-D

Jsi blázen? :mrgreen:
To pletla mamka, podle návodu, moment, najdu. Našla, TADY .
A ještě foto z akce :dance:

• Citovat
  • Upravit
2762
21.3.11 11:37
Brunifid píše:
zuzanecka81 píše:
zdarec!
bruni, tos pletla ty? hm, nebyl by návod? že bych zaúklovala mamku :-D
Jsi blázen? :mrgreen:
To pletla mamka, podle návodu, moment, najdu. Našla, TADY .
A ještě foto z akce :dance:
:potlesk: :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky