Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Aha, tak ty pod uvedeným označením neznám…ale asi by jsme to sem psát neměly
..Přece jen nevíme jaké jsu tu holky a třeba je tu i pár fajn romek a arabkyň a my takle.. ![]()
zelazuzu píše:
Aha, tak ty pod uvedeným označením neznám…ale asi by jsme to sem psát neměly..Přece jen nevíme jaké jsu tu holky a třeba je tu i pár fajn romek a arabkyň a my takle..
Kdyz josu fajn, tak jsou fajn
ja jich moc fajn neznam…chomutov je chomutov ![]()
zelazuzu píše:
Aha, tak ty pod uvedeným označením neznám…ale asi by jsme to sem psát neměly..Přece jen nevíme jaké jsu tu holky a třeba je tu i pár fajn romek a arabkyň a my takle..
podle me pokud rom zije jako kazdej jinej slusnej clovek, nehlede na barvu, tak se nema za co stydet…
ja jsem mela na mysli ty co nemakaj, zijou na ukor druhejch a jeste jsou dotceny jaky jsou chudaci
lenholka píše:zelazuzu píše:podle me pokud rom zije jako kazdej jinej slusnej clovek, nehlede na barvu, tak se nema za co stydet…
ja jsem mela na mysli ty co nemakaj, zijou na ukor druhejch a jeste jsou dotceny jaky jsou chudaci
ale to jsou i bily…
Teda šest dětí? ![]()
My chceme tři - druhé bych chtěla příští rok, tak uvidíme jak nám to výjde. A třetí až někdy (tak za 5 let od druhého) - tak jsem zvědavá
jestli se zadaří tak jak chceme anebo nás ovlivní genetika a v druhém vrhu budou dvojčata (což nevím jestli bych přežila
)
My jsme zatím ve stádiu plánování. Nejsem sebevrah,. abych si děti pořízovala rok od sebe, ale třeba tak po 2-3 letech bych si dala říct. Já chci ještě Amálku, přítel Kubíka. Takže asi budou 3 ![]()
Ahoj holky
tak když řešíte děti, tak já jsem vždycky chtěla dvě vlastní a jedno z domova, jenže s tím zatím manžel nesouhhlasí
Pokud ho nepřesvědčím, tak asi 3 svoje, ale více asi ne. To už by jsme je tady asi neubytovali ![]()
A co se týče věku, tak moje mamka měla nejmladší ségru ve 42
, jedinou „nemoc“ co má ségra je to, že nezavře celý den pusu a když se na někoho přilepí, tak se jí člověk nezbaví a to už je jí 8
Jinak je naprosto zdravá ( až moc
)
Dobré ráno, tak my už máme splněno - dvě děti oběma stačí. Já jsem nejstarší z pěti dětí, nejmladší je jen od 8 roků mladší, takže jsem asi ovlivněná a dvě jsou akorát. Býval to u nás dost „hukot“ a mamku obdivuju. ![]()
Jé tu se probírají děti místo plínek
, tak my zatím máme dvě slečny a ještě chceme do třetice zkusit chlapečka( ale spíš myslím, že ty kluky můj chlap dělat neumí a bude to zase holčička
), a pokud se zadaří tak na vánoce snad bude už malé aspoň v bříšku
( třeba tu kopu látkovek ještě využít
).
Sufik píše:
My jsme zatím ve stádiu plánování. Nejsem sebevrah,. abych si děti pořízovala rok od sebe, ale třeba tak po 2-3 letech bych si dala říct. Já chci ještě Amálku, přítel Kubíka. Takže asi budou 3
Tak já pro budoucí dítka mám vybraných 5 jmen (2 klučicí a 3 holčičí). Ale tolik fakt dětí nechci ![]()
JInak se hodně bojím dvojčat. Dědeček z máminy strany je z dvojčat, bráchové jsou dvojčata a manželova maminka je taky z dvojčat. Divím se, že se nám to dvakrát vyhnulo. ![]()
Začala jsem Poli na noc zase dávat látkovku. Dnes jsem teda kolem páté přeblovala, protože knučela, ale naštěstí usnula hned. Tak snad nám to vydrží.
ankasz píše:
Jé tu se probírají děti místo plínek, tak my zatím máme dvě slečny a ještě chceme do třetice zkusit chlapečka( ale spíš myslím, že ty kluky můj chlap dělat neumí a bude to zase holčička
), a pokud se zadaří tak na vánoce snad bude už malé aspoň v bříšku
( třeba tu kopu látkovek ještě využít
).
To spolu souvisí, ne? Děti a plínky, dokonce úzce ![]()
Máma taky chtěla po mně a ségře ještě třetí. A prej že kluka. A povedlo se, akorát s „vedlejším produktem“, a to další ségrou. Jo, dvojčata, to je vynález ![]()
A chlap je ze tří dětí. Ale chce jen dvě ![]()
Tak já jsem ze tří dětí a manžel taky, byly doby kdy jsem byla rozhodnutá dvě max a manžel pořád že tři, no a nějak mě to zviklalo, takže už chci taky tři
, naštěstí barák máme veliký - dětí by se tu vlezlo klidně pět, ale to už bych nedala.
Ahoj!
Tak spis nas prevalcujou Cinani…coz uz se teda deje ![]()
Jinak pro mne je idealni rozestup 3 roky, to byla fakt pohoda. Ty 2 a 4 mes. podruhy sly, ale hlavne proto, ze tu byl ten starsi bracha uz. Takze pokud by se melo jeste vylihnout ctvrtatko, smeruju to do cervna 2012 ![]()
Ale fakt nevim no, se 4ma je vsechno jeste slozitejsi, jen dovoleny…chalupu nemame, takze bud babicky, nebo na vlastni pest nekam. A to uz se sakra prodrazi. Letecky je to narez uz se trema. Ted ma ject DH na sluzebku do Italie, hned bych jela taky, ale Mates by to orval, nechat tu samotnou Tynu u babicky taky nelze a Ben je jeste prisavec… takze jen letenky by nas asi zruinovaly jeste pred letem ![]()
Navic nejsem ten typ, co deti odlozi a nekam vyrazi, ja chci jezdit se vsema…no a ted jsem koukla, na kolik by mne vysel pobyt s Plavackem (jen ja a dite bez naroku na vsechno, jen s programem je za skoro 9 litru)…jsem si to zas musela rozmyslet ![]()
A to jsou jeste mrnavi. 4 bychom uzivili o tom zadna, ale ty veci okolo…nechci stravit mladi jen placatenim kolem panelaku, ach jo.
Ale furt to hloda…prodat kocar, neprodat…obleceni…pliny…? ![]()