Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
22.3.11 10:14

A s tema jmenama…to je uplna tragedie. Pro kluka jsme proste nahrany, protoze zadny dalsi jmeno pro nas nepripada v uvahu…zato holcici mam vybrany uz davno, uz od Tyny a desne tuhle holcicku chci :mrgreen: Takze jedine, ze koupime to stene a prejmenuju ho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
22.3.11 10:22

no mě by taky 3 nevadily a ani manželovi, jenomže my teda manžel víc než já, jsme náročnější na peníze, abychom dětem i sobě dokázali dopřát. Takže manžel říkal, že když je uživíme, tak není problém, ale s tímto příjmem, že to nepůjde. To by mě zajímalo, kolik by musel mít příjem, když má mnohem víc než průměrný plat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
22.3.11 10:25

Tak ono to je se uskromnit a vědět, že si člověk ledacos nedopřeje :nevim: , teda pokud vydělává normálně.

A já budu raději mít tři děti, než lítat každý rok letadlem k moři :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
22.3.11 10:32

Musím se svěřit se včerejším zážitkem. Byla jsem pryč, manžel „hlídal“. Přebaluje bez problémů, je zvyklý už od starší. No, ale tentokrát přijedu domů, jdu přebalovat a hledám vlňáky. Když jsem je nemohla najít, ptám se, kde jsou. Byly úplně posr.. nacpané v kýbli mezi plínkami. :cert: Kdybych je nehledala, hodila bych to asi do pračky a měla bych minivlňáky.. :cert: O flecích, se kterýma jsem měla teda DOST práce, ani nemluvím. A to měl už několik „školení“. Chlap, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.11 10:37
ankasz píše:
Tak ono to je se uskromnit a vědět, že si člověk ledacos nedopřeje :nevim: , teda pokud vydělává normálně.A já budu raději mít tři děti, než lítat každý rok letadlem k moři :nevim:

No ja uz ty tri deti mam a nejde o to litat kazdy rok k mori :mrgreen: Jde o to, ze kdyz bydlis v panelaku, bez moznosti nekam vypadnout, je to drahy vsude. A nakonec obcas i nekam za hranice, proc ne? Ja byla u more letecky asi trikrat, nepocitam teda dobu, kdy jsme v It. zili. A klidne si to zopaknu i s detma :wink:

O uskromnovani nejde, jde o to, ze uz mi neni 20 a cestovani po tom, co deti odrostou, bych se taky nemusela dozit (ve zdravi) :think:

To je ale o povaze, ja jsem povaha celkem neklidna, rada cestuju a celorocni pobyt v panelaku mne dost depta. Natoz mit v tom panelaku 4 deti, uz ted se sem sotva vlezem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
22.3.11 10:43
- bodlinka - píše:
Musím se svěřit se včerejším zážitkem. Byla jsem pryč, manžel „hlídal“. Přebaluje bez problémů, je zvyklý už od starší. No, ale tentokrát přijedu domů, jdu přebalovat a hledám vlňáky. Když jsem je nemohla najít, ptám se, kde jsou. Byly úplně posr.. nacpané v kýbli mezi plínkami. :cert: Kdybych je nehledala, hodila bych to asi do pračky a měla bych minivlňáky.. :cert: O flecích, se kterýma jsem měla teda DOST práce, ani nemluvím. A to měl už několik „školení“. Chlap, no..

Bodlinko - zásada číslo 1 - chlapovi vlňáčky nikdy nechystej!! Vždy je PUL, max. flísáky a nejlépe AIO :mrgreen: ..U nás by to totiž dopadlo nachlup stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.11 10:44
zelazuzu píše:
- bodlinka - píše:
Musím se svěřit se včerejším zážitkem. Byla jsem pryč, manžel „hlídal“. Přebaluje bez problémů, je zvyklý už od starší. No, ale tentokrát přijedu domů, jdu přebalovat a hledám vlňáky. Když jsem je nemohla najít, ptám se, kde jsou. Byly úplně posr.. nacpané v kýbli mezi plínkami. :cert: Kdybych je nehledala, hodila bych to asi do pračky a měla bych minivlňáky.. :cert: O flecích, se kterýma jsem měla teda DOST práce, ani nemluvím. A to měl už několik „školení“. Chlap, no..
Bodlinko - zásada číslo 1 - chlapovi vlňáčky nikdy nechystej!! Vždy je PUL, max. flísáky a nejlépe AIO :mrgreen: ..U nás by to totiž dopadlo nachlup stejně :palec:

Jo! U nas to presne tak dopadlo, sice teda neposrajdeny, zato durch plina zamotana v nich :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.3.11 10:55

ahoj holky, ted jsem dala malymu funglovku od Cuddles a ma ji tri minuty a posral ji, ach jooo :-( takova krasna :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
22.3.11 10:55

no my taky k moři nejezdíme vůbec. Ale ráda bych děti tahala po výletech po ČR popř. do Německa třeba do aquaparku nebo na slovači Tatralandia. Ráda bych dětem dopřála volnočasové aktivity a později školu. Ono se to nastřádá a je to nakonec kupa peněz :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.11 11:12
caccorka píše:
no my taky k moři nejezdíme vůbec. Ale ráda bych děti tahala po výletech po ČR popř. do Německa třeba do aquaparku nebo na slovači Tatralandia. Ráda bych dětem dopřála volnočasové aktivity a později školu. Ono se to nastřádá a je to nakonec kupa peněz :-(

Jo ty vstupy jsou sileny :-( Furt nas ukecavaji na aquapark do Cestlic…
My urcite nejsme zadny socky, ale kdyz mam dat kazdy tyden 500 za kone (a to maji decka napul, jinak by to bylo za litr), pak Matysovo krouzky (nic extra, ma klavir, keramiku a konverzaci AJ) a ted s Benem plavco za nehoraznou sumu… noooooo… to jsou veci, ze kterych slevovat nechci.
Takze takhle se to ve mne furt mele 8-)

Ale pak je dalsi vec…B. by rozhodne mladsiho sourozence potreboval, protoze je to prisera priserna :jazyk: Typicky treti dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.11 11:13
careynka píše:
ahoj holky, ted jsem dala malymu funglovku od Cuddles a ma ji tri minuty a posral ji, ach jooo :-( takova krasna :-D

:mrgreen: Ber to jako krest :mrgreen: Co tak pozoruju, je to standardni pristup :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
22.3.11 11:19
asha píše:
careynka píše:
ahoj holky, ted jsem dala malymu funglovku od Cuddles a ma ji tri minuty a posral ji, ach jooo :-( takova krasna :-D
:mrgreen: Ber to jako krest :mrgreen: Co tak pozoruju, je to standardni pristup :mrgreen:

ja viiim, ale ony jsou tak krasny, heboucky, mekoucky, nadhernoucky a on je posere :-/ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.11 11:21
careynka píše:
asha píše:
careynka píše:
:mrgreen: Ber to jako krest :mrgreen: Co tak pozoruju, je to standardni pristup :mrgreen:
ja viiim, ale ony jsou tak krasny, heboucky, mekoucky, nadhernoucky a on je posere :-/ :-D

Tak mu pohroz, ze jeste jednou a ma utrum! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
22.3.11 11:34

Tak už nám došla od Kisy! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
22.3.11 11:35