Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
22.3.11 17:32
asha píše:
lenholka píše:
Asho myslim, ze mas… na prislusny poste…
Tam ta komisarka nedela…

tak u nas to delaj postacky a primo ta co nam roznasi postu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.3.11 17:36
lenholka píše:
asha píše:
lenholka píše:
Asho myslim, ze mas… na prislusny poste…
Tam ta komisarka nedela…
tak u nas to delaj postacky a primo ta co nam roznasi postu :nevim:

U nas ne…to bych ji jinak musela zabit, protoze tu jsem vcera slysela, jak rachta s taskou po schodech :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
22.3.11 17:39
asha píše:
Katy2 píše:
Mahja píše:
Katy2 píše:
Mahjo super plína. :pankac:
Já v sobotu taky došila konečně plínu co už jsem měla delší dobu nastříhanou, ale tak jsem se k tomu ještě nedokopala, není pro koho šít, když ELi má pár plín na den, dnes zatím stále jen jednu a to zatím pořád suchou. :mrgreen:

Krásná barvička, tak akorát pro nás… :andel:

Co do toho strkáš?
Mahjo dekorační vrstva je flanel, pak dvě vrstvu bambusového flisu a vkládačka je dvouvrstvý prefold cca 30×30cm
Ten flis mas ten cesky?

Jeden český a jeden tan druhý, prefold celý z českého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.3.11 17:41

Jo Májo, to je fakt že o víkendu má být hnusně, ale to je normální že je přes týden hezky a víkend se pokazí - to zase bude mít tchýně radost, že nebude moct jít s kočárkem ven (navíc když si bude moct ještě vybírat jestli si vezme zelený nebo hnědý, holčičku nebo chlapečka :mrgreen: :mrgreen: ) - ale každopádně jestli dojedem tak scuka dáme :)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
22.3.11 17:43

Katy, Mahjo krásné plínky.

Asho, Májo - vezmete mě do klubu nešicích?

Májo - plést náhodou umím, ale musí mi někdo nahodit první řadu :) a umím jen hladce :)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
22.3.11 17:54

Ad sčítání :)

U nás byla komisařka před chvíli (je to stejná paní co mi nosí poštu). A zajímalo by mě co vyplníte do kolonky

Bydliště 26.3.2010 u prcků co nebyli na světě :) :) - tam jako napíšu že nežila, nebo že žila v břiše :) - jako ty otázky jsou k PRDu :cert:

• Citovat
  • Upravit
1113
22.3.11 17:57
zelazuzu píše:
vvero píše:
Ahoj holky látkařky, měla bych dotaz. Ještě nelátkuji, ale pořád ve mně červík hlodá :nevim: hlavně mi neříkejte, že už je na látkování pozdě (15 měsíců)!!! Se ale odhodlávám dlouho, co? Každý den mě ale hrozně štvou ty hromady použitých jednorázovek. Když vysadím na nočník (cca 2-3krát denně), už trošku počuranou jednorázovku vyhazuji. Příčí se mi dávat mu počuranou, byť skoro „suchou“. Navíc mám pořád před očima léto, horko, zapařený zadeček, no nebýt manžela, který je proti, už jsme od roka v látce.
Máte zkušenosti s Látkovou plenou Haipa daipa Klasika BIO:
http://www.branakdetem.cz/…nebelena.htm
a s Látkovou plenou Pastelka BIO??:
Jak jste spokojené?
Se mi zdají OK. Máme 7kg, ale už bych radši koupila velikost L. A chtěla bych je používat na doma bez svrchních. Použití svrchňáků se mi zdá jako neprodyšná varianta. Nebo je to blbost? Samozřejmě nějaké pořídím, asi flísové. Doporučíte?
Maty je dost živé dítě, tak to přebalování do látky bude ještě zajímavé :-D Děkuji za Váš čas a rady.. :mavam:Příspěvek upraven 22.03.11 v 13:06
Ahoj Vero. Tak v Tobě vidím zarytou látkařku jen jsi si nestačila zavčasu dupnout a prosadit svou :-?
Pokud má malý jen 7kg v 15měsících, tak bych určitě do pastelek klidně šla, ale určitě bych si k nim koupila vkládačky bamboo hour od Babyidea.
Na léto jsou nejlepší vlněné svrchňáčky. Ať se Ti možná zdá že se ve vlně bude pařit, tak opak je pravdou :-) . Já v létě oblékala malou do vlny pořád a vlněné svrchňáčky u nás hrály hlavní roli :-). Jinak PUL svrchní kalhotky se dnes už taky dělají jinak než dřív ty igelitové, takže částečně prodyšné jsou..rozhodně mnohem víc než jednorázovky. LÁTKOVÁNÍ ZDAR!!! :mrgreen:
Zelazuzu děkuju! :palec: Mám radost, že plínečky, na které se pořád chodím koukat mi konečně někdo doporučil koupit, už jsem myslela, že si nevyberu. Ty vše v jednom mi připadají dosti drahé. Když uvážím, že jich musím mít asi více, ne? Protože jsou na jedno použití :nevim: Jsem ráda, že jsi mi doporučila i vkládačky, doporučíš i PULky? Jaké? Nebo jaké vlňáčky? A hlavně, budou stačit jedny až dvoje na zatímní domácí zkoušení? :kytka:
zelazuzu píše:
vvero píše:
Ahoj holky látkařky, měla bych dotaz. Ještě nelátkuji, ale pořád ve mně červík hlodá :nevim: hlavně mi neříkejte, že už je na látkování pozdě (15 měsíců)!!! Se ale odhodlávám dlouho, co? Každý den mě ale hrozně štvou ty hromady použitých jednorázovek. Když vysadím na nočník (cca 2-3krát denně), už trošku počuranou jednorázovku vyhazuji. Příčí se mi dávat mu počuranou, byť skoro „suchou“. Navíc mám pořád před očima léto, horko, zapařený zadeček, no nebýt manžela, který je proti, už jsme od roka v látce.
Jak jste spokojené?
Se mi zdají OK. Máme 7kg, ale už bych radši koupila velikost L. A chtěla bych je používat na doma bez svrchních. Použití svrchňáků se mi zdá jako neprodyšná varianta. Nebo je to blbost? Samozřejmě nějaké pořídím, asi flísové. Doporučíte?
Maty je dost živé dítě, tak to přebalování do látky bude ještě zajímavé :-D Děkuji za Váš čas a rady.. :mavam:Příspěvek upraven 22.03.11 v 13:06
Ahoj Vero. Tak v Tobě vidím zarytou látkařku jen jsi si nestačila zavčasu dupnout a prosadit svou :-?
Pokud má malý jen 7kg v 15měsících, tak bych určitě do pastelek klidně šla, ale určitě bych si k nim koupila vkládačky bamboo hour od Babyidea.
Na léto jsou nejlepší vlněné svrchňáčky. Ať se Ti možná zdá že se ve vlně bude pařit, tak opak je pravdou :-) . Já v létě oblékala malou do vlny pořád a vlněné svrchňáčky u nás hrály hlavní roli :-). Jinak PUL svrchní kalhotky se dnes už taky dělají jinak než dřív ty igelitové, takže částečně prodyšné jsou..rozhodně mnohem víc než jednorázovky. LÁTKOVÁNÍ ZDAR!!! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
22.3.11 17:57

to mas stejny jako bydliste matky v dobe tvyho narozeni… tak je mi 30 tak k cemu jim to je?? no otazky na h****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
22.3.11 17:59
zelazuzu píše:
vvero píše:
Jak jste spokojené?
Zelazuzu děkuju! :palec: Mám radost, že plínečky, na které se pořád chodím koukat mi konečně někdo doporučil koupit, už jsem myslela, že si nevyberu. Ty vše v jednom mi připadají dosti drahé. Když uvážím, že jich musím mít asi více, ne? Protože jsou na jedno použití :nevim: Jsem ráda, že jsi mi doporučila i vkládačky, doporučíš i PULky? Jaké? Nebo jaké vlňáčky? A hlavně, budou stačit jedny až dvoje na zatímní domácí zkoušení? :kytka:
zelazuzu píše:
vvero píše:
Jak jste spokojené?
- bodlinka - píše:
Mahja píše:
vvero píše:
Jak jste spokojené?
tak pozdě není nikdy, my začaly o nějaký ten měsíc později…
Ahoj,
taky myslím, že pozdě není nikdy!
Haipa Daipa mám klasiku bio, jsem s nimi moc spokojená. Jen na živější dítě to bude zezačátku asi trochu boj, tak s tím počítej, ať tě to neodradí. Ono je potřeba to trochu poskládat a když se dítko vrtí, je to někdy k vzteku. Aspoň teda u nás. :zed: Řeším to hračkou nebo něčím do ruky. :jazyk:
Manžela určitě „zpracuješ“, držím palce!!

No, tady jsem si myslela, že bude jednodušší pastelka, než třeba zavazovací. I když na ty jsem taky koukala. A co říkáte na ty Haipa-daipa klasika bio? Jestli někdo zná.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
22.3.11 18:03

Jinak musím říct, že moc obdivuju všechny maminky, které si plenky šijí. Máte mooc krásné výtvory, jste šikulky!!! :palec: Koukala jsem na netu na střihy a zdá se mi to docela složité. Kdyby mi to někdo podrobně ukázal, věřím, že to MOOŽNÁ :nevim: zvládnu taky, ale jaksi v okolí nikdo nelátkuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
22.3.11 18:06
petka.konecna píše:
Ad sčítání :)

U nás byla komisařka před chvíli (je to stejná paní co mi nosí poštu). A zajímalo by mě co vyplníte do kolonky

Bydliště 26.3.2010 u prcků co nebyli na světě :) :) - tam jako napíšu že nežila, nebo že žila v břiše :) - jako ty otázky jsou k PRDu :cert:

Já jsem tam taky chtěla napsat u maminky v bříšku :mrgreen: :mrgreen:
No tak aspoň teta nebude muset vybírat a bude si obě děti chovat doma :-D A nebo ji dáme i Amálku a uvidíme jak se s tím popere :mrgreen: :mrgreen:
Peti tak se naučíme šít společně všechny :-)
Já neumím plést ani po nahození první řady :oops: Prostě jsem kopyto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170

Sčítání - taky mně nasr… Byl tady minou středu. Zjistil, že nás tady bydlí víc a neměl už formuláře. Slíbil, že je donese v pátek ráno. Nepřišel. tak jsem volala na tu jejich linku a domulvila si, že přijde dnes mezi 16-18. JEště tady nebyl. :zed: BYdlet v Praze, tak si pro formulář dojedu, ale tady pro nej musím do Berouna :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
lenholka píše:
to mas stejny jako bydliste matky v dobe tvyho narozeni… tak je mi 30 tak k cemu jim to je?? no otazky na h****

No to jo, mamka ani neví kde bydlela :) byli zrovna v období stěhování a existují 3 možností kde v tu dobu žila a říkala vyber si jednu :)

• Citovat
  • Upravit
29730
22.3.11 18:11
vvero píše:
Jinak musím říct, že moc obdivuju všechny maminky, které si plenky šijí. Máte mooc krásné výtvory, jste šikulky!!! :palec: Koukala jsem na netu na střihy a zdá se mi to docela složité. Kdyby mi to někdo podrobně ukázal, věřím, že to MOOŽNÁ :nevim: zvládnu taky, ale jaksi v okolí nikdo nelátkuje :think:

Vvero, ja prave nemam pastelky, mam ty klasicky… jak jsem uz psala, mam je ted spis jak zalozni, nebavi mne. Ale malymu porad jsou, ma 11 kilo, predtim je mela prostrednacka od tri mesicu, takze jsou fakt nadlouho. Jen teda pak uz s vkladackou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
22.3.11 18:11
petka.konecna píše:
lenholka píše:
to mas stejny jako bydliste matky v dobe tvyho narozeni… tak je mi 30 tak k cemu jim to je?? no otazky na h****
No to jo, mamka ani neví kde bydlela :) byli zrovna v období stěhování a existují 3 možností kde v tu dobu žila a říkala vyber si jednu :)

Nesmíte to tak prožívat :-D Já jim to vyplním a ať si s tím dělají co chtějí. Já už se nerozčiluju. Třeba my jsme nedostali obálku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure