Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
23.3.11 08:58

Zuzi jenže já ho potom budila ještě jednou, protože psovi došla voda a bušila do misek, tak jsem ho poslala jí dát vodu :mrgreen: Nechtělo se mi vstávat. Já ho normálně nebudím, protože vstává ve 4-5 do práce, ale dneska jsem věděla, že vstávat nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.3.11 09:31
pomeranca píše:
Mirii píše:
Jo a k detem - ja bych taky nejradeji tri a mozna i ctvrte - uvidime dle financi,ale ja bych zase radeji vice deti a mene penez,pac bych nerada rozmazlene a rozmachane spratecky :nevim: ja vim,ze dnes je jina doba…ale radeji bych v obchode detem nekoupila cokoladu s hysterickym revem a pravdivou odpovedi,ze na to nemam,nez s hysterickym revem a vymyskenim vymluv proc ji nechci koupit :nevim: Asi jsem v tomle divna,ale nejak me zmaha rozmachana dnesni mladez a vse kolem :roll:
:palec: souhlas… podle mě děti nepotřebují kde co, aby byly šťastné.

Deti urcite ne…ono to ani s vic detma nejde. Tak vubec neuvazuju, ze nechci jeste vic deti, jen proto, ze bych jim nemohla koupit kdeco… u nas je to bezna vec, nakupujem kazdy den a ukecavaji mne porad na nejaky blbosti :-?

Ale ted to vidim, ze jak zacne skola a krouzky, furt se neco plati :zed: A to jeste nejsou v puberte, kdy bude narez jen je obliknout, aby se neznemoznili, ze jo :mrgreen: K tomuhle je teda nevedu a zatim zadny naznaky nejsou, i kdyz jinak uz to dost radi i v prvni tride.
Pak jsou tu lyzaky, skoly v prirode atd. atd.
No a pak tu jsem taky ja (tuhle sici stroj, tamhle plavco… :mrgreen: ) a manzel, ze jo, jeste se chceme nekam podivat, jak jsem psala. :think:

Dokud jsou ty decka mrnavy, je to jeste sranda.

Ja ted sonduju, jak vubec zijou takovy rodiny s hodne detma, jestli se jen placati doma, a jsou v pohode, nebo jestli je to stve, nebo jestli cestujou a jak… ja cestovani miluju, ale pro 4 lidi balim pul dne i na vikend a desne mne to ubiji :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.3.11 09:36
pomeranca píše:
palošek píše:
pomeranca píše:
palošek píše:
pomeranca píše:
No a je to tu… totálně se zeblil (mě taky) a teď se nechce nechat nakojit. Vždyť už musí mít doprkýnka hlad, ne? :pocitac: Snad se nehodlá odstavit :roll:
Možná mu není dobře…mě dnes malá taky stávkovala, prsa jsem měla jak kámen…ale večer to vyzunkla…ufff
no to mě taky napadlo (kvůli té rýmě) ale jak ho mám teda uspat… joooo, jaký si to udělám, takový to mám, když jsem si ho naučila na usínání u prsu, tak mám problém :zed: … Ještě že je manžel ochoten chovat :potlesk:
Možná uhoupat a zklidněného přiložit k prsu??? Kapalas něco do nosíka?
Včera jsem jen odsávala. Manžel ho nakonec uspal a až se mladej v noci probudil hlady, tak už se nakojit nechal (Ufffffffffffffff) A snad už i ta rýma je lepší, ale teď pro jistotu kašle :pocitac:

No ty jo na to bacha, ja takhle malem prisla o mliko, kdyz byl B. prvne nemocny..on teda jako pil, ale nepil a ja to nepoznala. A po tydnu bylo mliko skoro fuc.
U nas se ted taky rymuje. Tak at to brzo prejde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.3.11 09:50

Dobre ranko, deti tuhe a ja chci za chvilku do zoo ci parku, no aspon budou mit poradne dobite baterky.....me starsi taak vytaci- vstane o pel seste a ted uz zse chrni :zed: nevim jak to udelatmaby chrapala aspon do 7 a pak vydrzela vzhuru aspon do odpoledne :nevim:
Nam ted mala kadi minimalne 6 x za den :zed: a je to vazne umorny ji porad oplachovat nad umyvadlem,pak drhnout plinu :nevim: a jeste ji vecne namocim obleceni,tak jeste celou prevlect…zub zadnej nevidim,dasne nejsou natekle,neslinta ale protivna je jak reseto! No ja byla zvykla na kakanec jednou denne a ted tohle :zed:

Asho to je pravda,krouzky lezou do penez strasne,ted mi to moc neprijde pac s malickou ma Deniska vicemene po krouzcich- chodi jen v sobot s manzou na takove cviceni a v nedeli chodivame vsichni ctyri na bazen…no premyslim jesteo nejakem vytvarnem,kde bych mohla mit v klidu Izi u sebe a zaroven se venovat Denisce…ale nasla jsem jen jeden v sobotu a ten se kryje s tim sportovnim :zed:
Jinak my chceme od zari davat Denisku do skolky aspon tak na 2 dopo v tydnu- jedno dopoledne od 8:30-12.00 stoji 13£ a je v tom mala svacinka :roll: jako penez jak zelez, ja vam taak zavidim ty skolky zadara :oops:

Bruni ja si v pondeli udelala 3 hodinovou nakpni prochazku po meste, s Deniskou bez kocaru, zakoncenou focenim Izabelky u fotografa a cele odpoledne jsem pak malem padala na hubu a oci mi drzela jen sirka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3163
23.3.11 10:05

Holky,já mám syna na VUT,dcera studuje zdravotní školu,dcery v 8.a 6. třídě a dva měsíce miminko.Plat manžela (dříve i můj) podprůměrný,ale jde to zvládnout dobře,jen to chce kázeň,nejde koupit všechno,co by kdo chtěl,ale všichni musí zvažovat,co je třeba ,anebo co je dobré a prospěšné.Nejtěžší to má dcera,která zatouží každou chvíli po nové kabelce,ale infikovaná mnou je ke své velké žalosti vlastním svědomím nucena uznat ,že ji opravdu nutně nepotřebuje a že stejně hodnotně může žít i se svojí starou taškou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.3.11 10:19
Mirii píše:
Dobre ranko, deti tuhe a ja chci za chvilku do zoo ci parku, no aspon budou mit poradne dobite baterky.....me starsi taak vytaci- vstane o pel seste a ted uz zse chrni :zed: nevim jak to udelatmaby chrapala aspon do 7 a pak vydrzela vzhuru aspon do odpoledne :nevim:
Nam ted mala kadi minimalne 6 x za den :zed: a je to vazne umorny ji porad oplachovat nad umyvadlem,pak drhnout plinu :nevim: a jeste ji vecne namocim obleceni,tak jeste celou prevlect…zub zadnej nevidim,dasne nejsou natekle,neslinta ale protivna je jak reseto! No ja byla zvykla na kakanec jednou denne a ted tohle :zed:

Asho to je pravda,krouzky lezou do penez strasne,ted mi to moc neprijde pac s malickou ma Deniska vicemene po krouzcich- chodi jen v sobot s manzou na takove cviceni a v nedeli chodivame vsichni ctyri na bazen…no premyslim jesteo nejakem vytvarnem,kde bych mohla mit v klidu Izi u sebe a zaroven se venovat Denisce…ale nasla jsem jen jeden v sobotu a ten se kryje s tim sportovnim :zed:
Jinak my chceme od zari davat Denisku do skolky aspon tak na 2 dopo v tydnu- jedno dopoledne od 8:30-12.00 stoji 13£ a je v tom mala svacinka :roll: jako penez jak zelez, ja vam taak zavidim ty skolky zadara :oops:

Bruni ja si v pondeli udelala 3 hodinovou nakpni prochazku po meste, s Deniskou bez kocaru, zakoncenou focenim Izabelky u fotografa a cele odpoledne jsem pak malem padala na hubu a oci mi drzela jen sirka :mrgreen:

Skolky zadara nejsou, jsou teda levnejsi nez jinde…ale u nas se plati cca 1300-1400 i s jidlem. Predskolaci plati jen jidlo asi 600-700.

No to spani je teda blby, B. dneska vstaval par minut po 6 :zed: Ja dneska taky driv, ale mela jsem v planu az v 6.20 :zed: Blby svetlo rano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.3.11 10:21
Plecita píše:
Holky,já mám syna na VUT,dcera studuje zdravotní školu,dcery v 8.a 6. třídě a dva měsíce miminko.Plat manžela (dříve i můj) podprůměrný,ale jde to zvládnout dobře,jen to chce kázeň,nejde koupit všechno,co by kdo chtěl,ale všichni musí zvažovat,co je třeba ,anebo co je dobré a prospěšné.Nejtěžší to má dcera,která zatouží každou chvíli po nové kabelce,ale infikovaná mnou je ke své velké žalosti vlastním svědomím nucena uznat ,že ji opravdu nutně nepotřebuje a že stejně hodnotně může žít i se svojí starou taškou. :lol:

No mne prave nejde o ty nakupy, to tak nejak neprehanime ani ted… spis o to cestovani, dovoleny atd… jezdite nekam? A jak bydlite? Je fakt, ze mit domek nebo aspon chalupu, tak to beru uplne jinak, ale ten panelak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
23.3.11 10:23
asha píše:Skolky zadara nejsou, jsou teda levnejsi nez jinde…ale u nas se plati cca 1300-1400 i s jidlem. Predskolaci plati jen jidlo asi 600-700.

Ale dostat se do ní :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.3.11 10:27
Achdarek píše:
asha píše:Skolky zadara nejsou, jsou teda levnejsi nez jinde…ale u nas se plati cca 1300-1400 i s jidlem. Predskolaci plati jen jidlo asi 600-700.
Ale dostat se do ní :zed: :zed: :zed:

Joo to jo. My mame kliku nejvetsi, nejstarsak se dostal v pohode, i kdyz jsem byla na matersky, Tyna sla taky, protoze tam mela brachu, i kdyz ja jsem byla zas na matersky…B. pujde taky tam :palec: A navic mne reditelka miluje od doby, co jsem ji rekla, ze budem mit treti…normalne mne objimala na schodech, byla jsem v soku, do ty doby jsem ji zrovna nemusela :mrgreen: No a navic jsou tam uzasny ucitelky, nikdo na mne nekouka blbe, kdyz chodim az treba na pul patou :mrgreen: Spis mne jeste litujou, jak to mam slozity se trema…ty ucitelky maji taky po trech detech :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
23.3.11 10:38

Ja bych taky chtela tri deti, uz ted se mi styska po brisku :-) ale asi necham Vojtika odrust a casem si poridim dve za sebou a zustanu uz s nima doma, takze musim pockat, az bude baracek a dost penez, aby nas tatinek uzivil :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
23.3.11 10:44
asha píše:
No ty jo na to bacha, ja takhle malem prisla o mliko, kdyz byl B. prvne nemocny..on teda jako pil, ale nepil a ja to nepoznala. A po tydnu bylo mliko skoro fuc.

A to byl plně kojený? To musel mít hlad, ne?

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
23.3.11 10:48
asha píše:
No mne prave nejde o ty nakupy, to tak nejak neprehanime ani ted… spis o to cestovani, dovoleny atd… jezdite nekam? A jak bydlite? Je fakt, ze mit domek nebo aspon chalupu, tak to beru uplne jinak, ale ten panelak :roll:

Já si to právě v paneláku ani nechtěla představovat. A je mi jasné, že na MD už by se s tím těžko co dělalo, z jednoho platu.
Tím pádem nějaké cestování skoro padá, ale mně se ani nikam nechce. Byla jsem zvyklá být uvázaná u zvířat, tak to není zas taková změna být uvázaná s dítětem. Možná se někam pojedeme podívat, ale tak na prodloužený víkend a dost.

• Citovat
  • Upravit
29730
23.3.11 10:54
Brunifid píše:
asha píše:
No mne prave nejde o ty nakupy, to tak nejak neprehanime ani ted… spis o to cestovani, dovoleny atd… jezdite nekam? A jak bydlite? Je fakt, ze mit domek nebo aspon chalupu, tak to beru uplne jinak, ale ten panelak :roll:
Já si to právě v paneláku ani nechtěla představovat. A je mi jasné, že na MD už by se s tím těžko co dělalo, z jednoho platu.
Tím pádem nějaké cestování skoro padá, ale mně se ani nikam nechce. Byla jsem zvyklá být uvázaná u zvířat, tak to není zas taková změna být uvázaná s dítětem. Možná se někam pojedeme podívat, ale tak na prodloužený víkend a dost.

No to je prave to, byt uvazana nekde na farmicce u zvirat, tak jsem blahem bez sebe :palec: Asi k vam prijedem na prazdniny a bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
23.3.11 10:55
Brunifid píše:
asha píše:
No ty jo na to bacha, ja takhle malem prisla o mliko, kdyz byl B. prvne nemocny..on teda jako pil, ale nepil a ja to nepoznala. A po tydnu bylo mliko skoro fuc.
A to byl plně kojený? To musel mít hlad, ne?

Jo byl, mel 8 mesicu. No a to mne prave matlo, on mel bronchitidu a proste nemel chut ani hlad. Vypil jen neco malo na zizen a ja po par dnech bez mlika..a to zas zacal mit hlad :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
23.3.11 10:56

Tak já jsem zvykla jezdit lyžovat do Alp (letos jsme nebyli, loni ještě jo, a příští rok pokud nebudu už těhu tak pojedeme 100%, malá bude u babičky). Moře já nemusím, takže mi ani nechybí že tam nejezdím. Místo moře bych raději jela někam poznávat jiné země - rakousko, německo, francie, island (tam se asi nikdy nepodívám) prostě taková ta poznávací turistika by mě bavila, ale asi si jí dopřeju až děti odrostou.

Mí rodiče začali cestovat od 20. výročí jejich svatby (mě bylo 20 a bráchovi 16) a každý rok jedou někam i 3×. Takže začali taky až po dětech, narozdíl od nás nejsou v důchodovém věku a děti mají odrostlé :)

No a letošní dovču strávíme s malou v Krkonoších, letní dovolenou u nás nebo na slovensku si asi dopřeju u s dětmi :) - bohužel nemáme možnost jet někam na chalupu :( - takže musíme dovolenkovat jinak. Jediná chalupa v rodině je sice super, ale bez vody a se suchým záchodem, bez vody si jaksi nedovedu představit že bych tam byla s malou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí