Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
A u nas tak 16 stupnu, slunicko, ted jsem povesila treti pracku, peru ctvrtou
Umyty okna…babovka v troube, vycisteny poslintany potahy v obyvaku, no ja se dneska nepoznavam ![]()
holky, za mě teda kisy veeelké zklamání! jsem vyprala a tuším, v čem je problém - plínka v cajku. ale matroš na vkládačky asi nebyl předepraný - je tam flees a ten se asi zdrcnul. takže aksamit na vkládačce má dobrý cenťák, dva vůli
uvidím, jestli se to neupraví, až to uschne. jinak bude reklamace ![]()
asha píše:zuzanecka81 píše:
asho, přestěhujte se a ušetříte za školy v přírodě - já třeba vůbec netuším, co to jea jinak jsem adept na velkou rodinu - já se nejradši plácám doma, kolem baráku, na zahrádce, na povyražení mě neužije
No jasne, zacinam balit
Jinak bych se s chuti placala okamzite…Nejak mame problem sehnat velky domecek s obrovskym pozemkem blizko Prahy a nejlip zadara
Ale jestli o necem vis…tak SZ prosim
Ale do skoly v prirode by jezdili i tak, tam jde spis o to vyblbnuti s kamaradama a pobyt bez rodicu, nez o co jinyho.
asho, u nás se prostě nic takovýho nevede! ![]()
asha píše:
Je to tam super! Nekrade se, kempy skvele vybaveny a navic jsme byli na ty nejhezci plazi (nuda k tomu), to bych ti poslala odkaz, jestli ho najdu. Myslim, ze to byl Nonnewitz. Na kola perfektni, je to vetsinou spis placka a maly provoz, skoro vsude cyklostezky. Mates zvladl v 6ti letech 30 kilaku, ja byla vyrizena. Byli jsme na Kap Arkona, projizdeli ty vesnicky..hned bych tam bydlela. Na vylet se da zaject na pevninu do Stralsundu do Ozeanea, doporucuju!
Tak to dáme příští rok. ![]()
U těch Lužických jezer by se ti taky líbilo, a navíc je to blízko,cca 4 hod autem z Prahy. Skvělé koupání v krásných čistých jezerech a auper nové cyklostezky okolo nich. A navíc i minimum lidí. Jsem zvědavá, kolik tam toho na kolech letos najezdíme. Navíc se tam manžel 100km na in-linech z rámci nějaké závodu. A to hned první den dovolené. Obávám se, že po zbytek týdne si bude lízat rány. ![]()
U nás teda taky hezky, sluníčko, 17°C ve stínu
- akorát já nejsem schopná jít ven, páč mě strašně bolí oko, mám ho červené a kapu si do něj kapky a nějak to nepomáhá, ach jo.
Rujana mě taky láká a je to určitě schůdnější než Island
, ale to musí malá trošku povyrůst, aby mohla podnikat takové výlety
- Asho vy jste tam byli i s Benem? Vy máte za kolo takový ten vozík pro děti? Nebo jak vozíte ty mladší?
tak mi to nedalo a šla jsem měřit. fakt se ta vkládačka zdrcla na šířku o 2 cm
a to jsem prala na 40 v bambinexu! zde je foto: použitá a nepoužitá ![]()
Achdarek píše:asha píše:
Je to tam super! Nekrade se, kempy skvele vybaveny a navic jsme byli na ty nejhezci plazi (nuda k tomu), to bych ti poslala odkaz, jestli ho najdu. Myslim, ze to byl Nonnewitz. Na kola perfektni, je to vetsinou spis placka a maly provoz, skoro vsude cyklostezky. Mates zvladl v 6ti letech 30 kilaku, ja byla vyrizena. Byli jsme na Kap Arkona, projizdeli ty vesnicky..hned bych tam bydlela. Na vylet se da zaject na pevninu do Stralsundu do Ozeanea, doporucuju!
Tak to dáme příští rok.
U těch Lužických jezer by se ti taky líbilo, a navíc je to blízko,cca 4 hod autem z Prahy. Skvělé koupání v krásných čistých jezerech a auper nové cyklostezky okolo nich. A navíc i minimum lidí. Jsem zvědavá, kolik tam toho na kolech letos najezdíme. Navíc se tam manžel 100km na in-linech z rámci nějaké závodu. A to hned první den dovolené. Obávám se, že po zbytek týdne si bude lízat rány.
Tak to ti taky dekuju za tip! ![]()
petka.konecna píše:
U nás teda taky hezky, sluníčko, 17°C ve stínu- akorát já nejsem schopná jít ven, páč mě strašně bolí oko, mám ho červené a kapu si do něj kapky a nějak to nepomáhá, ach jo.Rujana mě taky láká a je to určitě schůdnější než Island
, ale to musí malá trošku povyrůst, aby mohla podnikat takové výlety
- Asho vy jste tam byli i s Benem? Vy máte za kolo takový ten vozík pro děti? Nebo jak vozíte ty mladší?
Bena jsem mela v sedacce, pokud dite sedi, tak to zvladne v pohode. Ja teda mam navic tu polohovaci, takze i nesedici dite by to zvladlo, mam tu s nejvetsim sklonem. Tynu vezl tata.
Rocni dite to da i bez voziku, sice jsem ho chtela, ale nedoslo k tomu a ted mi to obcas vadi, protoze se sama s deckama na kolech nikam nedostanu, Tyna jeste moc nejezdi. Jenze po cisari kolo nehrozilo a ten dalsi rok uz se nam to zdalo zbytecny ![]()
petka.konecna píše:
Achdarku - můžeš dát nějaký odkaz na ty Lužické jezera?
Petko - tady
My jsme tam byli, když byl Tobíkovi rok. Loni jsme tam chtěli jet na prodloužený víkend, ale nevyšlo to.
Za kolo máme vozík Croozer a super.
zuzanecka81 píše:
tak mi to nedalo a šla jsem měřit. fakt se ta vkládačka zdrcla na šířku o 2 cma to jsem prala na 40 v bambinexu! zde je foto: použitá a nepoužitá
Tyy jo, tak to nastve. Uz jsi ji psala?
zuzanecka81 píše:
tak mi to nedalo a šla jsem měřit. fakt se ta vkládačka zdrcla na šířku o 2 cma to jsem prala na 40 v bambinexu! zde je foto: použitá a nepoužitá
To naštve. Určitě jí napiš.
že by to zapomněla vyprat? Já všechno předpírám na 60 než začnu šít. Ten flís se trochu scukne… lae takhle moc?
Já mám půjčenou plenku od Kisi, tak jsem faaakt moc zvědavá. Malý spí, ale pak vyzkoušíme.
Sufik - jezdi k nám častěji
POli chtěla do postýlky, hned jak jsi odjela a spí stále. A tobík b jednu řekl, že je unavený a jde si do postele odpočinout a spí.