Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
23.3.11 20:41
zuzanecka81 píše:
bodli, díky za rady! :hug:

Nemáš zač. :oops: Aspoň jsem si něco zopákla. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
23.3.11 21:00
zuzanecka81 píše:
palošek píše:
zuzanecka81 píše:
já mám mlíka dva plný šuplíky v mrazáku, takže i těch 24 hodin bychom v pohodě dali (i několikrát :mrgreen: )
Ale to mlíčko taky nemůže být dlouho zamrazený…teda může, ale … :mrgreen:
no hele 3 měsíce může. já tam mám nejstarší mlíko z půlky ledna - to jsem teď vytáhla, že ho spucne. já mám pořád mlíkový přebytky - nějak se nedovedu donutit odsávat jen to, co potřebuju - se bojím, co kdyby najednou chtěla víc mlíka a já neměla… a vylejvat, to už teprve nezvládám :mrgreen:

Já se zas nedonutím odsávat. Tak mám vycházky omezené hladem dítěte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
23.3.11 21:06
Lenholko, já to dělám tak, že odsávám asi tak 2 hodiny po večerním kojení. Mladík má docela dlouhou pauzu, tak se mlíka stihne udělat dost. A postupně to slívám do sklenice, kterou mám v mrazáku. Máš ještě čas, to nasyslíš. Je to sice „opruz“, ale lepší než dát UM.. :wink:

kdyz me prijde ze se toho tak extra neudela…ale mozna se mi to zda…nevim…a hlavne ja ted chodim spat jak nejdriv to jde a navic se bojim ze odsaju a mala se vzbudi, ona se budi pokazdy jinak…
ale jo neco s tim snad udelam, mam jeste tyden (v nejhorsim tu mam od hami nejaky pokracovaci mliko od 6. mesice :roll: i kdyz prej by se melo dat kojenymu to prvni a pak teprve to pokracovaci :think: )
hmhm musim to nejak promyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
23.3.11 21:11
lenholka píše:
Lenholko, já to dělám tak, že odsávám asi tak 2 hodiny po večerním kojení. Mladík má docela dlouhou pauzu, tak se mlíka stihne udělat dost. A postupně to slívám do sklenice, kterou mám v mrazáku. Máš ještě čas, to nasyslíš. Je to sice „opruz“, ale lepší než dát UM.. :wink:
kdyz me prijde ze se toho tak extra neudela…ale mozna se mi to zda…nevim…a hlavne ja ted chodim spat jak nejdriv to jde a navic se bojim ze odsaju a mala se vzbudi, ona se budi pokazdy jinak…
ale jo neco s tim snad udelam, mam jeste tyden (v nejhorsim tu mam od hami nejaky pokracovaci mliko od 6. mesice :roll: i kdyz prej by se melo dat kojenymu to prvni a pak teprve to pokracovaci :think: )
hmhm musim to nejak promyslet…

To je blbý, když má to krmení nepravidelně. Tak odsaj jen jedno, v druhém určitě něco bude i kdyby se vzbudila hned po akci. Nebo z každého trochu, nevím, jak ti malá pije.
A UM je možné dát hned to podle věku, nemusí se začínat od 1.

Což mi připomíná, že bych měla jít odstříkat. Máme nějaký růstový spurt a večer už toho měl asi málo, tak prsa trochu „popoženu“. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
23.3.11 21:12

palošek no tak to určitě jo- však se říká malý děti malý starosti, velký děti velký starosti. I když ten můj je už taky v první pubertě- jak není po jeho tak je zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
23.3.11 21:14

Bodlinka tak diky, nejak to posolicham… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
23.3.11 21:18
Sufik píše:
tak zkoušíme plínku od Kisi (půjčenou). První dojem - jsme přesně na hraně velikostí - zmenšená je moc malá a škrtí gumičky a zvětšená je zas moc velká.
Ale jinak má fakt malou prdelku i ty vkládačky jsou takové hubené. tak uvidím, kolik nasaje.

Saje hodně :lol: POli sedí dobře zmenšená i nezmenšená. Ono hodně děla to, jak děti rostou, tak jim mizí to velké bříško. A celkově mění proporce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
23.3.11 21:45

začátek s látkou

Přeji dobrý večer,

měla bych na vás, jako zkušené látkařky, pár dotazů. V červnu čekáme přírůstek do rodiny a já bych chtěla látkovat. Pro začátek jsem z rodiny podědila asi 40 čtverců, z toho 20 už má něco za sebou (já si však říkám, že pro začátek na doma než si ozkouším různé možnosti stačí). Dále jsem se rozhodla pořídit Kikko bambusové čtverce (6ks), déle vícevrstevné Kikko a Popolini po 6ks; kalhotky Haipa Daipa klasik i pastelka, Baby Lucy bambus a Ellas house konopí, od všeho 1 - 2 kusy. Svrchňáčky jsem vybrala Popolini vlněné natahovací, Imse Vimse soft zoo a Thristies bublinky. K tomu nějaké vkládáčky bambusové, konopné na povlchu s fleecem. Chtěla jsem se zeptat jestli je tento výběr pro novorozené miminko vhodný. Pokud se něco z toho osvědčí, tak pak dokoupím.

Děkuji za rady případně připomínky a vychytávky pro malá miminka.

Přeji krásný zbytek večera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
23.3.11 22:16

Křupko - gratuluji k rozhodnutí látkovat.

čč jsou určitě fajn, bambusové kikko jsou výborné.

Vícevrstevné (vv) moc nemusím. Jsou moc objemné, dlouho schnou. Spíš než kikko nebo popoliny jsou asi lepší vv od Anavy Osobně je nemám, má svoje vlastní šité.

Babylucy a ellas house jsem měla, nejsou špatné. Ale jsou lepší (hezčí) plenky

Na začátek ti to určitě stačí. A pak postupně můžeš dokupovat.

Určitě bych do výbavy pořídila separační plenky. Jsou buď celulozove, viskózové nebo fleesové.

Na miminko mně přijdou fajn i zavazovací plenky, které pěkně udrží vaječinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.3.11 07:52

Bre ranko,
broucek zacal vstavat presne v 6.04, uz druhy den :zed:

Ja bych po takovy sedaci nekojeni vubec neresila, do toho mlika se bud nedostane nic, nebo tak malo, ze to nestoji za rec. Za mne je urcite lepsi porad MM nez vrazit kravsky :nevim:
Navic uz to neni zadny novorozenec.
Ja neodsala ani po klasicky narkoze, to uz teda mel Mates 15 mesicu, ale asi by se zcvoknul, kdyby svaca nebyla…tak proste tech par hodin po zakroku byla no… A o praskach na migrenu bych mohla psat romany :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
24.3.11 09:00

Tak nějak, nedělat z toho zytečně kovbojku.

• Citovat
  • Upravit
4742
24.3.11 09:16

Ahoj holky. :-)

Zuzanečka
Já si od Kisy taky kupovala plenku. Včera mi chudák psala, jestli s ní mám taky problém a nabízela mi, že mi ušije novou vkládačku. Tak se mi to srazilo - ten flís, ale zase to není nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
24.3.11 09:58

Hlásím plenka od Kisi přes noc. Na ní svrchňáky od Thirsties. Byla totálně na ždímání, ale pobrala to komplet a plný program. Dokonce ani nic neuteklo kolem nožiček. Jen má otlačený nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
24.3.11 10:01
Achdarek píše:
Křupko - gratuluji k rozhodnutí látkovat.

čč jsou určitě fajn, bambusové kikko jsou výborné.

Vícevrstevné (vv) moc nemusím. Jsou moc objemné, dlouho schnou. Spíš než kikko nebo popoliny jsou asi lepší vv od Anavy Osobně je nemám, má svoje vlastní šité.

Babylucy a ellas house jsem měla, nejsou špatné. Ale jsou lepší (hezčí) plenky

Na začátek ti to určitě stačí. A pak postupně můžeš dokupovat.

Určitě bych do výbavy pořídila separační plenky. Jsou buď celulozove, viskózové nebo fleesové.

Na miminko mně přijdou fajn i zavazovací plenky, které pěkně udrží vaječinu.

Děkuji, se separačními plenkami taky počítám. Ještě se zkusím podívat na ty zavazovací a na Anavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
24.3.11 10:17

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli nevadí, že ten bambusovokonopný flís peru ve slizu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure