Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zuzanecka81 píše:
díky! no stejně to musím vydržet až do zítra odpolednena noc si asi dám paralen, ať to aspoň trochu oblbnu..
Tak snad to do ty doby prestane ![]()
Asho, teď mě to napadlo, když tak čtu jak radíš Zuzanečce.
Nemáš zkušenosti s homeo nebo s nějakými přírodními prostředky na alergii?
Já vím že můj taťka cosik kdysi bral přes zimu (ale už ani on neví co to bylo
) a na jaře měl relativně pokoj. Tak jestli nemáš nějaký tip i na toto.
Alergie - brzká jarní pylová (hlavně vlastně teď cca 14 dní už trpím a asi ještě tak 14dnů až tři týdny budu).
A ještě dotaz na všechny - chtěla bych přebalovací podložku (pratelnou) ale nějakou větší.
Mám Tots Bots, ta je 70×50, já bych si představovala čtverec min těch 70cm - nevíte o něčem?
Zuzanečka:buď máš udělanou vysokou výplň, nebo je bohužel potřeba zub umrtvit
petka.konecna píše:
Asho, teď mě to napadlo, když tak čtu jak radíš Zuzanečce.Nemáš zkušenosti s homeo nebo s nějakými přírodními prostředky na alergii?
Alergie - brzká jarní pylová (hlavně vlastně teď cca 14 dní už trpím a asi ještě tak 14dnů až tři týdny budu).
Já vím že můj taťka cosik kdysi bral přes zimu (ale už ani on neví co to bylo) a na jaře měl relativně pokoj. Tak jestli nemáš nějaký tip i na toto.
No na tohle uz jedine nejaky konstitucni homeopat ![]()
hmm jak by se mi hodily i libily… jsem to u stepky s tou dupkou zakrikla a vecer byla osypana ![]()
- bodlinka - píše:
Na Anavy jsou vlňáčky. A já nemůůůůůžůůůůů.![]()
![]()
Nebrec, ja taky ne, ted jsem zatahla u Ivus jednu hromadku a na dalsi si musim nechat zajit chut ![]()
lenholka píše:
hmm jak by se mi hodily i libily… jsem to u stepky s tou dupkou zakrikla a vecer byla osypana
My už jsme jen ve vlňácích. A jedny Anavy už mám plus ještě Babyidea. Tak až z těch prcek vyroste. Snad je ještě budou dělat..
Nebo že bych zasyslila už po příští výplatě?? ![]()
asha píše:petka.konecna píše:No na tohle uz jedine nejaky konstitucni homeopat
Asho, teď mě to napadlo, když tak čtu jak radíš Zuzanečce.Nemáš zkušenosti s homeo nebo s nějakými přírodními prostředky na alergii?
Já vím že můj taťka cosik kdysi bral přes zimu (ale už ani on neví co to bylo) a na jaře měl relativně pokoj. Tak jestli nemáš nějaký tip i na toto.
Asi si za nějakým zajdu, musím to pořešit. Loni jsem byla těhu a byla jsem naprosto v pohodě, skoro jsem ani nevěděla že je jaro. A teď, škoda mluvit. ![]()
Naše nové místo k sušení - funkční to bude dokud si toho nevšimne malá a nebude to stahovat ![]()
petka.konecna píše:
Naše nové místo k sušení - funkční to bude dokud si toho nevšimne malá a nebude to stahovat
Jééé kráása…ale naše Mája by to stáhla..ona Anavy a barevné plíny miluje
..Jen se jí nesmí dávát na zadeček..to zuří ![]()
caccorka píše:
Zuzanečka:buď máš udělanou vysokou výplň, nebo je bohužel potřeba zub umrtvit
no já jsem na zuby extra cíťa. i přes opíchání mě to vrtání bolelo. na to tahání nervů mě právě upozorňoval, že to asi bude muset být. teď tam mám nějakou vápníkovou cosi a nějakou bílou plombu, že by to mohlo zklidnit
nevím, vůbec tomu nerozumím ![]()
petka.konecna píše:
Naše nové místo k sušení - funkční to bude dokud si toho nevšimne malá a nebude to stahovat
To je krásné.
A pěkně barevná fotka. ![]()
petka.konecna píše:asha píše:Asi si za nějakým zajdu, musím to pořešit. Loni jsem byla těhu a byla jsem naprosto v pohodě, skoro jsem ani nevěděla že je jaro. A teď, škoda mluvit.petka.konecna píše:No na tohle uz jedine nejaky konstitucni homeopat
No ja bojuju s ekzemem. Po Matysovi se mi vyrazil na levy noze, pak zmizel, kdyz jsem byla tehotna s Tynou…a po Benovi se objevil na pravy
Jedine to lecit zas tehotenstvim, ja uz nevim
![]()