Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
24.3.11 19:41
zuzanecka81 píše:
díky! no stejně to musím vydržet až do zítra odpoledne :zed: na noc si asi dám paralen, ať to aspoň trochu oblbnu.. :-(

Tak snad to do ty doby prestane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.3.11 19:45

Asho, teď mě to napadlo, když tak čtu jak radíš Zuzanečce.

Nemáš zkušenosti s homeo nebo s nějakými přírodními prostředky na alergii?
Já vím že můj taťka cosik kdysi bral přes zimu (ale už ani on neví co to bylo :zed: ) a na jaře měl relativně pokoj. Tak jestli nemáš nějaký tip i na toto.

Alergie - brzká jarní pylová (hlavně vlastně teď cca 14 dní už trpím a asi ještě tak 14dnů až tři týdny budu).

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
24.3.11 19:47

A ještě dotaz na všechny - chtěla bych přebalovací podložku (pratelnou) ale nějakou větší.

Mám Tots Bots, ta je 70×50, já bych si představovala čtverec min těch 70cm - nevíte o něčem?

• Citovat
  • Upravit
719
24.3.11 19:53

Zuzanečka:buď máš udělanou vysokou výplň, nebo je bohužel potřeba zub umrtvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.3.11 19:59
petka.konecna píše:

Já vím že můj taťka cosik kdysi bral přes zimu (ale už ani on neví co to bylo :zed: ) a na jaře měl relativně pokoj. Tak jestli nemáš nějaký tip i na toto.

Alergie - brzká jarní pylová (hlavně vlastně teď cca 14 dní už trpím a asi ještě tak 14dnů až tři týdny budu).

No na tohle uz jedine nejaky konstitucni homeopat  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
24.3.11 20:00

Na Anavy jsou vlňáčky. A já nemůůůůůžůůůůů. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
24.3.11 20:07

hmm jak by se mi hodily i libily… jsem to u stepky s tou dupkou zakrikla a vecer byla osypana :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.3.11 20:09
- bodlinka - píše:
Na Anavy jsou vlňáčky. A já nemůůůůůžůůůůů. :zed: :zed: :zed:

Nebrec, ja taky ne, ted jsem zatahla u Ivus jednu hromadku a na dalsi si musim nechat zajit chut :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
24.3.11 20:10
lenholka píše:
hmm jak by se mi hodily i libily… jsem to u stepky s tou dupkou zakrikla a vecer byla osypana :zed:

My už jsme jen ve vlňácích. A jedny Anavy už mám plus ještě Babyidea. Tak až z těch prcek vyroste. Snad je ještě budou dělat..
Nebo že bych zasyslila už po příští výplatě?? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
24.3.11 20:10
asha píše:
petka.konecna píše:

Alergie - brzká jarní pylová (hlavně vlastně teď cca 14 dní už trpím a asi ještě tak 14dnů až tři týdny budu).
No na tohle uz jedine nejaky konstitucni homeopat :nevim:

Asi si za nějakým zajdu, musím to pořešit. Loni jsem byla těhu a byla jsem naprosto v pohodě, skoro jsem ani nevěděla že je jaro. A teď, škoda mluvit. :(

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
24.3.11 20:27

Naše nové místo k sušení - funkční to bude dokud si toho nevšimne malá a nebude to stahovat :)

• Citovat
  • Upravit
2064
24.3.11 20:48
petka.konecna píše:
Naše nové místo k sušení - funkční to bude dokud si toho nevšimne malá a nebude to stahovat :)

Jééé kráása…ale naše Mája by to stáhla..ona Anavy a barevné plíny miluje :-D..Jen se jí nesmí dávát na zadeček..to zuří :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
24.3.11 20:50
caccorka píše:
Zuzanečka:buď máš udělanou vysokou výplň, nebo je bohužel potřeba zub umrtvit

no já jsem na zuby extra cíťa. i přes opíchání mě to vrtání bolelo. na to tahání nervů mě právě upozorňoval, že to asi bude muset být. teď tam mám nějakou vápníkovou cosi a nějakou bílou plombu, že by to mohlo zklidnit :nevim: nevím, vůbec tomu nerozumím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
24.3.11 20:56
petka.konecna píše:
Naše nové místo k sušení - funkční to bude dokud si toho nevšimne malá a nebude to stahovat :)

To je krásné. :-) A pěkně barevná fotka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.3.11 21:02
petka.konecna píše:
asha píše:
petka.konecna píše:

No na tohle uz jedine nejaky konstitucni homeopat :nevim:
Asi si za nějakým zajdu, musím to pořešit. Loni jsem byla těhu a byla jsem naprosto v pohodě, skoro jsem ani nevěděla že je jaro. A teď, škoda mluvit. :(

No ja bojuju s ekzemem. Po Matysovi se mi vyrazil na levy noze, pak zmizel, kdyz jsem byla tehotna s Tynou…a po Benovi se objevil na pravy :zed: Jedine to lecit zas tehotenstvim, ja uz nevim :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure