Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
25.3.11 10:18

holky nemáte někdo zkušenost s neoprénovými plavečkami? např. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
25.3.11 10:51
careynka píše:
pomeranca píše:
jo a někdo tu chtěl větší přebalovací podložky. Napadly mě takové ty nepropustné chrániče matrace a pak jsem našla tohle (největší z nich má 100×70 cm a stojí 359 kč)
a ta je z jedny strany nepropustna?

je tam napsaný, že to má vrstvu PUL, tak by to mělo být nepropustný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.3.11 11:02
careynka píše:
Jop, holky, nevim jestli jsem vam davala odkaz na www.kubino.eu , ted mi od nich prislo obleceni a nektery je fakt super. Mam tu bodycka a overalky a jsou z matrosku jako se sijou plenky, tak mam overalek i body Tuuut :-) a jsou pekne siroky dole, takze na plinku super :-)

No ja koukam na ty flisovy mikiny, tu asi nemas, co? By mne zajimalo, jestli pruzi a jestli jsou volne strizeny, abych zas neco nekoupila a pak to nesedelo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
25.3.11 11:04

Holky budeme mít nové vlňáčky :-) http://www.fler.cz/…00977791.jpg
Už se na ně těším a jsem zvědavá jak se o ně budu umět postarat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.3.11 11:08
M-a-j-a píše:
Holky budeme mít nové vlňáčky :-) http://www.fler.cz/…00977791.jpg
Už se na ně těším a jsem zvědavá jak se o ně budu umět postarat :-)

Juuu :srdce: A budes mit s tim mustkem mezi nohama, jak je na fotce? Ja uz si nechala uplest podle novyho strihu, tak jsem zvedava. A postarat se budes umet, ja je vetsinou hodim na tyc v koupelne po koupani, kdyz je tam zapareno a rano jsou jak novy :palec: Nebo ted mam jedny na slunicku. Nelanolinuju a neperu skoro vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
25.3.11 11:14

Asho tak to já nevím. Na to jsem se paní neptala. Ani jsem si nevšimla, že by nabízela dva druhy střihů. Až příjdou, tak je nafotím :-) Já mám celkem strach z toho lanolinování, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.3.11 11:15
asha píše:
careynka píše:
Jop, holky, nevim jestli jsem vam davala odkaz na www.kubino.eu , ted mi od nich prislo obleceni a nektery je fakt super. Mam tu bodycka a overalky a jsou z matrosku jako se sijou plenky, tak mam overalek i body Tuuut :-) a jsou pekne siroky dole, takze na plinku super :-)
No ja koukam na ty flisovy mikiny, tu asi nemas, co? By mne zajimalo, jestli pruzi a jestli jsou volne strizeny, abych zas neco nekoupila a pak to nesedelo :think:

mam :-) obe maji polozapinani a prijdou mi dost velky, mam 74 (malej ma 70cm) a ma ji tak na leto. Jsou prijemny a po prvnim vyprani zatim nedelaji zmolecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.3.11 11:26
careynka píše:
asha píše:
careynka píše:
No ja koukam na ty flisovy mikiny, tu asi nemas, co? By mne zajimalo, jestli pruzi a jestli jsou volne strizeny, abych zas neco nekoupila a pak to nesedelo :think:
mam :-) obe maji polozapinani a prijdou mi dost velky, mam 74 (malej ma 70cm) a ma ji tak na leto. Jsou prijemny a po prvnim vyprani zatim nedelaji zmolecky

A jaky mas? Mne se desne libi ty chundelaty, akorat teda na leto zrovna… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.3.11 11:29
M-a-j-a píše:
Asho tak to já nevím. Na to jsem se paní neptala. Ani jsem si nevšimla, že by nabízela dva druhy střihů. Až příjdou, tak je nafotím :-) Já mám celkem strach z toho lanolinování, tak uvidíme.

A od koho mas? A kdyz mas strach z lanolinovani, proc nekoupis rovnou tu lanolinovou kuru? Mam od Ulricha, vydrzi mi to docela dlouho, takze je videt, ze to dobre drzi. Tak jsem se za ty 4 roky jeste na lanolin z lekarny nevzmohla… Mne na tom prijde otravny jen to, ze to dlouho trva, chtela bych je hned :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.3.11 11:30
asha píše:
careynka píše:
asha píše:
careynka píše:
A jaky mas? Mne se desne libi ty chundelaty, akorat teda na leto zrovna… :think:

http://www.kubino.eu/…ina-s-kapuci mam tuhle a ta chlupata se mi taky strasne libila :-) ted jsem dala malymu prvne bodycko na plenu a to jsem dole zapla tak akorat, mohli by delat delsi to zapinani. Nebo o cislo vetsi velikost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.3.11 11:33
careynka píše:
asha píše:
careynka píše:
asha píše:
careynka píše:
A jaky mas? Mne se desne libi ty chundelaty, akorat teda na leto zrovna… :think:
http://www.kubino.eu/…ina-s-kapuci mam tuhle a ta chlupata se mi taky strasne libila :-) ted jsem dala malymu prvne bodycko na plenu a to jsem dole zapla tak akorat, mohli by delat delsi to zapinani. Nebo o cislo vetsi velikost

Tak na tu jsem ted koukala, ta jedina by pripadala v uvahu, jinak jsou ty barvy dost nestastny… Skoda, ze ty chlupaty nedelaji bez kapucy, ta akorat vetsinou prekazi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.3.11 11:34
asha píše:
careynka píše:
asha píše:
careynka píše:
asha píše:
careynka píše:
Tak na tu jsem ted koukala, ta jedina by pripadala v uvahu, jinak jsou ty barvy dost nestastny… Skoda, ze ty chlupaty nedelaji bez kapucy, ta akorat vetsinou prekazi :think:

taky nemam kapucovy moc rada, ale co mam doma dve mikiny, tak obe maji kapucky na druky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
25.3.11 11:40

Krásné české oblečky jsou ještě tady – http://obleceni-gudo.nabizi.cz/. Máme od nich hodně věcí a všechno je výborné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
25.3.11 11:42

Jinak já teď vůbec nestíhám, tak nemám čas na diskutování :( Jak je venku hezky, tak mě Klárka furt tahá ven, včera jsme byli 3 hodinu na hřišti a podívat se ke koním, pak ještě plánuju rostlinstvo na záhon, do toho práce… Je to nějaké hektické v poslední době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
25.3.11 11:43

Já vás nestíhám. :-( Už tolik nechodím na PC. :-(

Já Stele beru vždycky hračky kamkoli jdu, tak nějak jsem asi divná, ale nevím, proč by měla okusovat cizí. :-) Mě taky vadí cizí dítě okusující nepratelnou hračku. :nevim: (ty omvyvatelné a pratelné mi nevadí).

A doktorka včera označila tu moji za pohodářku pozorovatelku. :-) Takže asi se přestanu durdit, že mám lenocha, budu říkat, že pohodáře a budu na vás vyplazovat jazyk, jak se mám, že kam ji položím, tam ji najdu. :jazyk: :lol: Já prý byla taky taková, ovšem pak… No škoda mluvit. :-)

A přišel mi dneska balík od zelazuzu a hned jsem nastříkala dedru na vodovodní baterie a krásně se mi lesknou a koupelna voní, aaaach. :srdce:

A taky dorazily anavy, nafoceno zatím nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure