Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
holky nemáte někdo zkušenost s neoprénovými plavečkami? např. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
careynka píše:pomeranca píše:a ta je z jedny strany nepropustna?
jo a někdo tu chtěl větší přebalovací podložky. Napadly mě takové ty nepropustné chrániče matrace a pak jsem našla tohle (největší z nich má 100×70 cm a stojí 359 kč)
je tam napsaný, že to má vrstvu PUL, tak by to mělo být nepropustný ![]()
careynka píše:
Jop, holky, nevim jestli jsem vam davala odkaz na www.kubino.eu , ted mi od nich prislo obleceni a nektery je fakt super. Mam tu bodycka a overalky a jsou z matrosku jako se sijou plenky, tak mam overalek i body Tuuuta jsou pekne siroky dole, takze na plinku super
No ja koukam na ty flisovy mikiny, tu asi nemas, co? By mne zajimalo, jestli pruzi a jestli jsou volne strizeny, abych zas neco nekoupila a pak to nesedelo ![]()
Holky budeme mít nové vlňáčky
http://www.fler.cz/…00977791.jpg
Už se na ně těším a jsem zvědavá jak se o ně budu umět postarat ![]()
M-a-j-a píše:
Holky budeme mít nové vlňáčkyhttp://www.fler.cz/…00977791.jpg
Už se na ně těším a jsem zvědavá jak se o ně budu umět postarat
Juuu
A budes mit s tim mustkem mezi nohama, jak je na fotce? Ja uz si nechala uplest podle novyho strihu, tak jsem zvedava. A postarat se budes umet, ja je vetsinou hodim na tyc v koupelne po koupani, kdyz je tam zapareno a rano jsou jak novy
Nebo ted mam jedny na slunicku. Nelanolinuju a neperu skoro vubec.
Asho tak to já nevím. Na to jsem se paní neptala. Ani jsem si nevšimla, že by nabízela dva druhy střihů. Až příjdou, tak je nafotím
Já mám celkem strach z toho lanolinování, tak uvidíme.
asha píše:careynka píše:No ja koukam na ty flisovy mikiny, tu asi nemas, co? By mne zajimalo, jestli pruzi a jestli jsou volne strizeny, abych zas neco nekoupila a pak to nesedelo
Jop, holky, nevim jestli jsem vam davala odkaz na www.kubino.eu , ted mi od nich prislo obleceni a nektery je fakt super. Mam tu bodycka a overalky a jsou z matrosku jako se sijou plenky, tak mam overalek i body Tuuuta jsou pekne siroky dole, takze na plinku super
mam
obe maji polozapinani a prijdou mi dost velky, mam 74 (malej ma 70cm) a ma ji tak na leto. Jsou prijemny a po prvnim vyprani zatim nedelaji zmolecky
careynka píše:asha píše:mamcareynka píše:No ja koukam na ty flisovy mikiny, tu asi nemas, co? By mne zajimalo, jestli pruzi a jestli jsou volne strizeny, abych zas neco nekoupila a pak to nesedelo
obe maji polozapinani a prijdou mi dost velky, mam 74 (malej ma 70cm) a ma ji tak na leto. Jsou prijemny a po prvnim vyprani zatim nedelaji zmolecky
A jaky mas? Mne se desne libi ty chundelaty, akorat teda na leto zrovna… ![]()
M-a-j-a píše:
Asho tak to já nevím. Na to jsem se paní neptala. Ani jsem si nevšimla, že by nabízela dva druhy střihů. Až příjdou, tak je nafotímJá mám celkem strach z toho lanolinování, tak uvidíme.
A od koho mas? A kdyz mas strach z lanolinovani, proc nekoupis rovnou tu lanolinovou kuru? Mam od Ulricha, vydrzi mi to docela dlouho, takze je videt, ze to dobre drzi. Tak jsem se za ty 4 roky jeste na lanolin z lekarny nevzmohla… Mne na tom prijde otravny jen to, ze to dlouho trva, chtela bych je hned ![]()
asha píše:careynka píše:A jaky mas? Mne se desne libi ty chundelaty, akorat teda na leto zrovna…asha píše:mamcareynka píše:No ja koukam na ty flisovy mikiny, tu asi nemas, co? By mne zajimalo, jestli pruzi a jestli jsou volne strizeny, abych zas neco nekoupila a pak to nesedelo
http://www.kubino.eu/…ina-s-kapuci mam tuhle a ta chlupata se mi taky strasne libila
ted jsem dala malymu prvne bodycko na plenu a to jsem dole zapla tak akorat, mohli by delat delsi to zapinani. Nebo o cislo vetsi velikost
careynka píše:asha píše:http://www.kubino.eu/…ina-s-kapuci mam tuhle a ta chlupata se mi taky strasne libilacareynka píše:A jaky mas? Mne se desne libi ty chundelaty, akorat teda na leto zrovna…asha píše:mamcareynka píše:No ja koukam na ty flisovy mikiny, tu asi nemas, co? By mne zajimalo, jestli pruzi a jestli jsou volne strizeny, abych zas neco nekoupila a pak to nesedelo
ted jsem dala malymu prvne bodycko na plenu a to jsem dole zapla tak akorat, mohli by delat delsi to zapinani. Nebo o cislo vetsi velikost
Tak na tu jsem ted koukala, ta jedina by pripadala v uvahu, jinak jsou ty barvy dost nestastny… Skoda, ze ty chlupaty nedelaji bez kapucy, ta akorat vetsinou prekazi ![]()
asha píše:careynka píše:Tak na tu jsem ted koukala, ta jedina by pripadala v uvahu, jinak jsou ty barvy dost nestastny… Skoda, ze ty chlupaty nedelaji bez kapucy, ta akorat vetsinou prekaziasha píše:http://www.kubino.eu/…ina-s-kapuci mam tuhle a ta chlupata se mi taky strasne libilacareynka píše:A jaky mas? Mne se desne libi ty chundelaty, akorat teda na leto zrovna…asha píše:mamcareynka píše:No ja koukam na ty flisovy mikiny, tu asi nemas, co? By mne zajimalo, jestli pruzi a jestli jsou volne strizeny, abych zas neco nekoupila a pak to nesedelo
taky nemam kapucovy moc rada, ale co mam doma dve mikiny, tak obe maji kapucky na druky
Krásné české oblečky jsou ještě tady – http://obleceni-gudo.nabizi.cz/. Máme od nich hodně věcí a všechno je výborné.
Jinak já teď vůbec nestíhám, tak nemám čas na diskutování
Jak je venku hezky, tak mě Klárka furt tahá ven, včera jsme byli 3 hodinu na hřišti a podívat se ke koním, pak ještě plánuju rostlinstvo na záhon, do toho práce… Je to nějaké hektické v poslední době.
Já vás nestíhám.
Už tolik nechodím na PC. ![]()
Já Stele beru vždycky hračky kamkoli jdu, tak nějak jsem asi divná, ale nevím, proč by měla okusovat cizí.
Mě taky vadí cizí dítě okusující nepratelnou hračku.
(ty omvyvatelné a pratelné mi nevadí).
A doktorka včera označila tu moji za pohodářku pozorovatelku.
Takže asi se přestanu durdit, že mám lenocha, budu říkat, že pohodáře a budu na vás vyplazovat jazyk, jak se mám, že kam ji položím, tam ji najdu.
Já prý byla taky taková, ovšem pak… No škoda mluvit. ![]()
A přišel mi dneska balík od zelazuzu a hned jsem nastříkala dedru na vodovodní baterie a krásně se mi lesknou a koupelna voní, aaaach. ![]()
A taky dorazily anavy, nafoceno zatím nemám.