Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19494
25.3.11 11:44
ivuska.h píše:
Krásné české oblečky jsou ještě tady – http://obleceni-gudo.nabizi.cz/. Máme od nich hodně věcí a všechno je výborné.

to je fakt pekny, ale malej to ma na mesic a to bych tam nechala celou materskou. Tady jsem kupovala body za pade :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
25.3.11 11:44

Majo: Vlňáčky bude mít Amálka úžasné. :-) Z fleru, že? Já taky uvažuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
25.3.11 11:48
asha píše:
M-a-j-a píše:
Asho tak to já nevím. Na to jsem se paní neptala. Ani jsem si nevšimla, že by nabízela dva druhy střihů. Až příjdou, tak je nafotím :-) Já mám celkem strach z toho lanolinování, tak uvidíme.
A od koho mas? A kdyz mas strach z lanolinovani, proc nekoupis rovnou tu lanolinovou kuru? Mam od Ulricha, vydrzi mi to docela dlouho, takze je videt, ze to dobre drzi. Tak jsem se za ty 4 roky jeste na lanolin z lekarny nevzmohla… Mne na tom prijde otravny jen to, ze to dlouho trva, chtela bych je hned :-)

Mám je od desconhecida. No já to první zkusím s lanolinem z lékárny a když to nepůjde tak koupím jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
25.3.11 11:49
Flyingfrog píše:

Fly jj z fleru. Už se těším až příjdou.

Ivuš a jak to vypadá s mýma plínama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
25.3.11 11:56

Maji: Neboj se lanolinování, jen to namočíš a necháš být, pak hodne vypláchneš a usušíš a je to. :-) Já budu lanolinovat vlňáčky od ivušky. Mám radost, že už přišly, jipipí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
25.3.11 11:57

Jo a lanolin od Ulricha mám taky. Lanolinuju tak po dvou měsících a to ještě jen kvůli tomu, že se to doporučuje, jinak ty longiesky jsou krásné držáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
25.3.11 11:57
M-a-j-a píše:
Flyingfrog píše:

Fly jj z fleru. Už se těším až příjdou.

Ivuš a jak to vypadá s mýma plínama?

Snad ti během dneška stihnu odepsat na mail…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
25.3.11 12:00

Dani já budu mít taky jedny od Ivušky, tak jsem na ně zvědavá :-)

Ivuš děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.3.11 12:00
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
Asho tak to já nevím. Na to jsem se paní neptala. Ani jsem si nevšimla, že by nabízela dva druhy střihů. Až příjdou, tak je nafotím :-) Já mám celkem strach z toho lanolinování, tak uvidíme.
A od koho mas? A kdyz mas strach z lanolinovani, proc nekoupis rovnou tu lanolinovou kuru? Mam od Ulricha, vydrzi mi to docela dlouho, takze je videt, ze to dobre drzi. Tak jsem se za ty 4 roky jeste na lanolin z lekarny nevzmohla… Mne na tom prijde otravny jen to, ze to dlouho trva, chtela bych je hned :-)
Mám je od desconhecida. No já to první zkusím s lanolinem z lékárny a když to nepůjde tak koupím jiný.

No od ni mam, prave taky a ptala se mi na strih…
Ten lanolin zvladnes… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
25.3.11 12:01

Tak ja mam od cudle taky nejake pliny a nepoberou skoro nic a jsou dost tuhe. Nejak je nemusim a az pojedu di CR,tak je beru sebou a prodavam…ale Katy psala,ze co ma ted ty nove,tak jsou jine…takze asi nejaka zmena matrosu- nevim,nezkoumam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
25.3.11 12:02
asha píše:
M-a-j-a píše:
asha píše:
M-a-j-a píše:
Mám je od desconhecida. No já to první zkusím s lanolinem z lékárny a když to nepůjde tak koupím jiný.
No od ni mam, prave taky a ptala se mi na strih…
Ten lanolin zvladnes… :wink:

Asho mě se na nic neptala :nevim:
Když jsem zvládla mýdlový sliz, tak se poperu i s lanolinem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.3.11 12:02
caccorka píše:
holky nemáte někdo zkušenost s neoprénovými plavečkami? např. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Tyhle plavky mám pro malou nachystané, matroš je fajn, líbí se mi, ale zatím nám nesedí kolem bříška a nožiček :), takže jsou ve skříni.

• Citovat
  • Upravit
14103
25.3.11 12:03

Jo a anavy teď mám často přes noc. :-) Musím teda většinu hodně rychle otočit a vyprat, aby sály co nejvíc, ale Suela a červený velur vydrží celou noc a to přežijí i dvě kojení (mám tam teda ještě jednu bambusovou vkládačku a fleecovou separačku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.3.11 12:04

My chodime ven az odpoledne, jdem pro decka a rovnou zustanem na hristi. Dopo to nejak nezvladam, furt peru, to je sileny… kazdy den 4-7 pracek, jesteze to ted tak schne. Ale kdo to bude zehlit, to nevim, uz mam metrovou hromadu na prkne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.3.11 12:06
Mirii píše:
Tak ja mam od cudle taky nejake pliny a nepoberou skoro nic a jsou dost tuhe. Nejak je nemusim a az pojedu di CR,tak je beru sebou a prodavam…ale Katy psala,ze co ma ted ty nove,tak jsou jine…takze asi nejaka zmena matrosu- nevim,nezkoumam…

Hm, mne prave podle ty fotky pripadaly, ze tuhnou…tak jsem je nebrala. A zrovna ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure