Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ivuska.h píše:
Krásné české oblečky jsou ještě tady – http://obleceni-gudo.nabizi.cz/. Máme od nich hodně věcí a všechno je výborné.
to je fakt pekny, ale malej to ma na mesic a to bych tam nechala celou materskou. Tady jsem kupovala body za pade ![]()
Majo: Vlňáčky bude mít Amálka úžasné.
Z fleru, že? Já taky uvažuju.
asha píše:M-a-j-a píše:A od koho mas? A kdyz mas strach z lanolinovani, proc nekoupis rovnou tu lanolinovou kuru? Mam od Ulricha, vydrzi mi to docela dlouho, takze je videt, ze to dobre drzi. Tak jsem se za ty 4 roky jeste na lanolin z lekarny nevzmohla… Mne na tom prijde otravny jen to, ze to dlouho trva, chtela bych je hned
Asho tak to já nevím. Na to jsem se paní neptala. Ani jsem si nevšimla, že by nabízela dva druhy střihů. Až příjdou, tak je nafotímJá mám celkem strach z toho lanolinování, tak uvidíme.
Mám je od desconhecida. No já to první zkusím s lanolinem z lékárny a když to nepůjde tak koupím jiný.
Flyingfrog píše:
Majo: Vlňáčky bude mít Amálka úžasné.Z fleru, že? Já taky uvažuju.
Fly jj z fleru. Už se těším až příjdou.
Ivuš a jak to vypadá s mýma plínama?
Maji: Neboj se lanolinování, jen to namočíš a necháš být, pak hodne vypláchneš a usušíš a je to.
Já budu lanolinovat vlňáčky od ivušky. Mám radost, že už přišly, jipipí.
Jo a lanolin od Ulricha mám taky. Lanolinuju tak po dvou měsících a to ještě jen kvůli tomu, že se to doporučuje, jinak ty longiesky jsou krásné držáky.
M-a-j-a píše:Flyingfrog píše:
Majo: Vlňáčky bude mít Amálka úžasné.Z fleru, že? Já taky uvažuju.
Fly jj z fleru. Už se těším až příjdou.
Ivuš a jak to vypadá s mýma plínama?
Snad ti během dneška stihnu odepsat na mail…
Dani já budu mít taky jedny od Ivušky, tak jsem na ně zvědavá ![]()
Ivuš děkuji.
M-a-j-a píše:asha píše:Mám je od desconhecida. No já to první zkusím s lanolinem z lékárny a když to nepůjde tak koupím jiný.M-a-j-a píše:A od koho mas? A kdyz mas strach z lanolinovani, proc nekoupis rovnou tu lanolinovou kuru? Mam od Ulricha, vydrzi mi to docela dlouho, takze je videt, ze to dobre drzi. Tak jsem se za ty 4 roky jeste na lanolin z lekarny nevzmohla… Mne na tom prijde otravny jen to, ze to dlouho trva, chtela bych je hned
Asho tak to já nevím. Na to jsem se paní neptala. Ani jsem si nevšimla, že by nabízela dva druhy střihů. Až příjdou, tak je nafotímJá mám celkem strach z toho lanolinování, tak uvidíme.
No od ni mam, prave taky a ptala se mi na strih…
Ten lanolin zvladnes… ![]()
Tak ja mam od cudle taky nejake pliny a nepoberou skoro nic a jsou dost tuhe. Nejak je nemusim a az pojedu di CR,tak je beru sebou a prodavam…ale Katy psala,ze co ma ted ty nove,tak jsou jine…takze asi nejaka zmena matrosu- nevim,nezkoumam…
asha píše:M-a-j-a píše:No od ni mam, prave taky a ptala se mi na strih…asha píše:Mám je od desconhecida. No já to první zkusím s lanolinem z lékárny a když to nepůjde tak koupím jiný.M-a-j-a píše:A od koho mas? A kdyz mas strach z lanolinovani, proc nekoupis rovnou tu lanolinovou kuru? Mam od Ulricha, vydrzi mi to docela dlouho, takze je videt, ze to dobre drzi. Tak jsem se za ty 4 roky jeste na lanolin z lekarny nevzmohla… Mne na tom prijde otravny jen to, ze to dlouho trva, chtela bych je hned
Ten lanolin zvladnes…
Asho mě se na nic neptala ![]()
Když jsem zvládla mýdlový sliz, tak se poperu i s lanolinem ![]()
caccorka píše:
holky nemáte někdo zkušenost s neoprénovými plavečkami? např. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tyhle plavky mám pro malou nachystané, matroš je fajn, líbí se mi, ale zatím nám nesedí kolem bříška a nožiček
, takže jsou ve skříni.
Jo a anavy teď mám často přes noc.
Musím teda většinu hodně rychle otočit a vyprat, aby sály co nejvíc, ale Suela a červený velur vydrží celou noc a to přežijí i dvě kojení (mám tam teda ještě jednu bambusovou vkládačku a fleecovou separačku).
My chodime ven az odpoledne, jdem pro decka a rovnou zustanem na hristi. Dopo to nejak nezvladam, furt peru, to je sileny… kazdy den 4-7 pracek, jesteze to ted tak schne. Ale kdo to bude zehlit, to nevim, uz mam metrovou hromadu na prkne ![]()
Mirii píše:
Tak ja mam od cudle taky nejake pliny a nepoberou skoro nic a jsou dost tuhe. Nejak je nemusim a az pojedu di CR,tak je beru sebou a prodavam…ale Katy psala,ze co ma ted ty nove,tak jsou jine…takze asi nejaka zmena matrosu- nevim,nezkoumam…
Hm, mne prave podle ty fotky pripadaly, ze tuhnou…tak jsem je nebrala. A zrovna ne…