Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14103
25.3.11 15:52

Já po lanolinování oplachuju/máchám, no prostě projedu je pod vodou a zatím nikdy neprovlhly.

petko: Já bych řekla, že jo. :-)

A vlčomákovou plínu teď začnu milovat, protože v ní se POPRVÉ s plínou mé drahé dítě otočilo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.3.11 15:54

Tak já se do toho teda pustím :palec: snad to vlňáčky přežijou :)

• Citovat
  • Upravit
51750
25.3.11 16:10
petka.konecna píše:
Help me :)Holky, když teď měla malá plenku více než 3 hodiny (neplánovaně, usnula na nějak dlouho) a měla už vlhké bodýčko, znamená to že bych měla vlňáky nalanolinovat?

peťko no já nevím, ono taky záleží jakou měla pod těmi vlňáčky plínu a jak moc byla plína nacucaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
25.3.11 17:00

zdravím holky
jdu k vám pro radu nebo inspiraci:) chtěla jsem se zeptat jak máte uskladněné připravené čisté plenky?my už teď toho máme docela dost :oops: většinou kalhotkovky.mám na na skřiňce s oblečením nad kt. je polička takže po vyrovnání se mi to tam pohodlně vejde do 3 sloupečku.ale brzo bude další prcek a ještě víc plen a tu skříňku na kt. je teď mám budu potřebovat na přebalování :( už jednou jsem tu viděla takovou pěknou poličku u někoho ale nemůžu to dohledat:(tak bych potřebovala inspiraci aby mi třeba přítel stihl ještě něco spíchnout :) dkuji pockrát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
25.3.11 17:00

ahoj!
mě by nenapadlo po lanolinování máchat 8-o takže to ani nedělám :lol:

právě mi volal muž ze zahrádky, že mi nějaká mrcha užrala kořeny růží! sežrala 4 z 5. :-( moje chlouba, každá měla jinou barvu, nádherný obrovský květy a zbyla jen jedna :-( mylím, že myšáček dostane trochu jedu… :twisted:

zub se zdá lepší! honza mi dovezl homeopatika, takže budu cucat a snad se to zklidní. taky jsem včera začla zobat wobenzym - nevím, jestli to k něčemu je, ale lepší, než jen čekat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
25.3.11 17:31

wobenzym?? a muze se to u kojeni?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.3.11 17:33
Pavla23 píše:
zdravím holky
jdu k vám pro radu nebo inspiraci:) chtěla jsem se zeptat jak máte uskladněné připravené čisté plenky?my už teď toho máme docela dost :oops: většinou kalhotkovky.mám na na skřiňce s oblečením nad kt. je polička takže po vyrovnání se mi to tam pohodlně vejde do 3 sloupečku.ale brzo bude další prcek a ještě víc plen a tu skříňku na kt. je teď mám budu potřebovat na přebalování :( už jednou jsem tu viděla takovou pěknou poličku u někoho ale nemůžu to dohledat:(tak bych potřebovala inspiraci aby mi třeba přítel stihl ještě něco spíchnout :) dkuji pockrát :kytka:

Pavlo . já mám tuhle poličku z IKEA.
Akorát tam manžel dodělal doprostřed poličky. Plastovou krabičku tam mám jen jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
25.3.11 17:46
lenholka píše:
wobenzym?? a muze se to u kojeni?? :think:

to nevím, ale já si ho kupovala před plánovaným císařem a brala jsem ho :nevim: lepší, než si nechat znova vrtat v zubu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.3.11 17:58
Katy2 píše:
petka.konecna píše:
Help me :)Holky, když teď měla malá plenku více než 3 hodiny (neplánovaně, usnula na nějak dlouho) a měla už vlhké bodýčko, znamená to že bych měla vlňáky nalanolinovat?
peťko no já nevím, ono taky záleží jakou měla pod těmi vlňáčky plínu a jak moc byla plína nacucaná.

Měla Kisy plínku, byla nacucaná ke ždímání (takhle nacucanou plínu jsem neviděla ještě) a bohužel v ní byla 3 a půl hodiny, možná už i 4h - usnula tak nečekaně a spala tak dlouhoooo :)

• Citovat
  • Upravit
51750
25.3.11 18:07
petka.konecna píše:
Katy2 píše:
petka.konecna píše:
Měla Kisy plínku, byla nacucaná ke ždímání (takhle nacucanou plínu jsem neviděla ještě) a bohužel v ní byla 3 a půl hodiny, možná už i 4h - usnula tak nečekaně a spala tak dlouhoooo :)

No v tom případě se nedivím, že bylo bodýčko navlhlé. Dle mě není třeba lanolinovat ještě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
25.3.11 18:19
Pavla23 píše:
zdravím holky
jdu k vám pro radu nebo inspiraci:) chtěla jsem se zeptat jak máte uskladněné připravené čisté plenky?my už teď toho máme docela dost :oops: většinou kalhotkovky.mám na na skřiňce s oblečením nad kt. je polička takže po vyrovnání se mi to tam pohodlně vejde do 3 sloupečku.ale brzo bude další prcek a ještě víc plen a tu skříňku na kt. je teď mám budu potřebovat na přebalování :( už jednou jsem tu viděla takovou pěknou poličku u někoho ale nemůžu to dohledat:(tak bych potřebovala inspiraci aby mi třeba přítel stihl ještě něco spíchnout :) dkuji pockrát :kytka:

Ja mam dve prkna na zdi. Az tam nebudou pliny, nacpu tam knizky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
25.3.11 19:02

achdarku super něco takoýho jsem si představovala aspoň to budu moct ukázat tomu svýmu kutilovi děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
25.3.11 20:01

Hm, taky budu potřebovat něco na plíny. Mám je zatím jen v přebalováku a už se nevejdou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
25.3.11 21:14

Tak jsem nechala tu naši pipinku rozbalenou a už nikdy více :zed: :zed: - asi minutu vydržela na pěnovém puzzle (jedna loužička), poté se vydala na pěší pochod skrze obývák do předsíně - v obýváku druhá loužička (na koberci), v předsíni třetí loužička (plovoučka), tož jsem jí odchytila a šly jsme se koupat, ve vaně čůrala počtvrté a když jsem jí balila do plíny tak po páté. Jako chápete to že během necelých 30 minut čůrala 5×? (na množství nic moc, největší loužička byla na koberci :pocitac: :cert: , jinak takové samé malinkaté). To má asi v těle jen močák a nic jiného, protože jak by se to do toho tělíčka vešlo? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2064
25.3.11 21:15
Achdarek píše:
Pavla23 píše:
zdravím holky
Pavlo . já mám tuhle poličku z IKEA.
Akorát tam manžel dodělal doprostřed poličky. Plastovou krabičku tam mám jen jednu.

Júú Pavli tak to je skoro jak u mě ve skaldu :-D..Krása :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí