Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Já po lanolinování oplachuju/máchám, no prostě projedu je pod vodou a zatím nikdy neprovlhly.
petko: Já bych řekla, že jo. ![]()
A vlčomákovou plínu teď začnu milovat, protože v ní se POPRVÉ s plínou mé drahé dítě otočilo. ![]()
petka.konecna píše:
Help meHolky, když teď měla malá plenku více než 3 hodiny (neplánovaně, usnula na nějak dlouho) a měla už vlhké bodýčko, znamená to že bych měla vlňáky nalanolinovat?
peťko no já nevím, ono taky záleží jakou měla pod těmi vlňáčky plínu a jak moc byla plína nacucaná.
zdravím holky
jdu k vám pro radu nebo inspiraci:) chtěla jsem se zeptat jak máte uskladněné připravené čisté plenky?my už teď toho máme docela dost
většinou kalhotkovky.mám na na skřiňce s oblečením nad kt. je polička takže po vyrovnání se mi to tam pohodlně vejde do 3 sloupečku.ale brzo bude další prcek a ještě víc plen a tu skříňku na kt. je teď mám budu potřebovat na přebalování
už jednou jsem tu viděla takovou pěknou poličku u někoho ale nemůžu to dohledat:(tak bych potřebovala inspiraci aby mi třeba přítel stihl ještě něco spíchnout
dkuji pockrát ![]()
ahoj!
mě by nenapadlo po lanolinování máchat
takže to ani nedělám ![]()
právě mi volal muž ze zahrádky, že mi nějaká mrcha užrala kořeny růží! sežrala 4 z 5.
moje chlouba, každá měla jinou barvu, nádherný obrovský květy a zbyla jen jedna
mylím, že myšáček dostane trochu jedu… ![]()
zub se zdá lepší! honza mi dovezl homeopatika, takže budu cucat a snad se to zklidní. taky jsem včera začla zobat wobenzym - nevím, jestli to k něčemu je, ale lepší, než jen čekat… ![]()
Pavla23 píše:
zdravím holky
jdu k vám pro radu nebo inspiraci:) chtěla jsem se zeptat jak máte uskladněné připravené čisté plenky?my už teď toho máme docela dostvětšinou kalhotkovky.mám na na skřiňce s oblečením nad kt. je polička takže po vyrovnání se mi to tam pohodlně vejde do 3 sloupečku.ale brzo bude další prcek a ještě víc plen a tu skříňku na kt. je teď mám budu potřebovat na přebalování
už jednou jsem tu viděla takovou pěknou poličku u někoho ale nemůžu to dohledat:(tak bych potřebovala inspiraci aby mi třeba přítel stihl ještě něco spíchnout
dkuji pockrát
Pavlo . já mám tuhle poličku z IKEA.
Akorát tam manžel dodělal doprostřed poličky. Plastovou krabičku tam mám jen jednu.
lenholka píše:
wobenzym?? a muze se to u kojeni??
to nevím, ale já si ho kupovala před plánovaným císařem a brala jsem ho
lepší, než si nechat znova vrtat v zubu ![]()
Katy2 píše:petka.konecna píše:peťko no já nevím, ono taky záleží jakou měla pod těmi vlňáčky plínu a jak moc byla plína nacucaná.
Help meHolky, když teď měla malá plenku více než 3 hodiny (neplánovaně, usnula na nějak dlouho) a měla už vlhké bodýčko, znamená to že bych měla vlňáky nalanolinovat?
Měla Kisy plínku, byla nacucaná ke ždímání (takhle nacucanou plínu jsem neviděla ještě) a bohužel v ní byla 3 a půl hodiny, možná už i 4h - usnula tak nečekaně a spala tak dlouhoooo ![]()
petka.konecna píše:Katy2 píše:Měla Kisy plínku, byla nacucaná ke ždímání (takhle nacucanou plínu jsem neviděla ještě) a bohužel v ní byla 3 a půl hodiny, možná už i 4h - usnula tak nečekaně a spala tak dlouhoooopetka.konecna píše:peťko no já nevím, ono taky záleží jakou měla pod těmi vlňáčky plínu a jak moc byla plína nacucaná.
No v tom případě se nedivím, že bylo bodýčko navlhlé. Dle mě není třeba lanolinovat ještě. ![]()
Pavla23 píše:
zdravím holky
jdu k vám pro radu nebo inspiraci:) chtěla jsem se zeptat jak máte uskladněné připravené čisté plenky?my už teď toho máme docela dostvětšinou kalhotkovky.mám na na skřiňce s oblečením nad kt. je polička takže po vyrovnání se mi to tam pohodlně vejde do 3 sloupečku.ale brzo bude další prcek a ještě víc plen a tu skříňku na kt. je teď mám budu potřebovat na přebalování
dkuji pockrát
Ja mam dve prkna na zdi. Az tam nebudou pliny, nacpu tam knizky ![]()
achdarku super něco takoýho jsem si představovala aspoň to budu moct ukázat tomu svýmu kutilovi děkuji ![]()
Hm, taky budu potřebovat něco na plíny. Mám je zatím jen v přebalováku a už se nevejdou. ![]()
Tak jsem nechala tu naši pipinku rozbalenou a už nikdy více
- asi minutu vydržela na pěnovém puzzle (jedna loužička), poté se vydala na pěší pochod skrze obývák do předsíně - v obýváku druhá loužička (na koberci), v předsíni třetí loužička (plovoučka), tož jsem jí odchytila a šly jsme se koupat, ve vaně čůrala počtvrté a když jsem jí balila do plíny tak po páté. Jako chápete to že během necelých 30 minut čůrala 5×? (na množství nic moc, největší loužička byla na koberci
, jinak takové samé malinkaté). To má asi v těle jen močák a nic jiného, protože jak by se to do toho tělíčka vešlo? ![]()
Achdarek píše:Pavla23 píše:Pavlo . já mám tuhle poličku z IKEA.
zdravím holky
dkuji pockrát
Akorát tam manžel dodělal doprostřed poličky. Plastovou krabičku tam mám jen jednu.
Júú Pavli tak to je skoro jak u mě ve skaldu
..Krása ![]()