Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Peti vypadá to tak, protože jen co jsem je začala dávat, tak se osypala. Teď je nedávám, tak jsem zvědavá. Pokud to bude těma separačkama, tak nekupuj nové, já ti dám ty moje ![]()
M-a-j-a píše:
Peti vypadá to tak, protože jen co jsem je začala dávat, tak se osypala. Teď je nedávám, tak jsem zvědavá. Pokud to bude těma separačkama, tak nekupuj nové, já ti dám ty moje
Tak to mě mrzí ![]()
holky ty celulozovy jsou popolini?? ted davam imse vimse pisou ze jsou viskozovy a zatim teda dobry… prave ze co jsem davala popolini tak byla mala taky osypana…
careynka píše:PetraKad píše:daji se sehnat i jinde na webu, zadej si je na seznamu na zbozicareynka píše:na anavy vv jsem koukala ale bohuzel ta dostupnost nic moc, jedna je preci jen maloPetraKad píše:Nene, do SIO M, ale do AIO L. On ti zpomali rust
careynka no zas takový drobeček to není…narodil se s váhou 3kg a teď v měsíci má 5kg, takže malej pěkně přibírá..2kg za měsíc. Už v pěti měsicích se ti vejde do IB SIO L? Já je tehdy kupovala na roční dceru a tak nevim odkdy se mimískové do nich vejdou a to ti kakání neproteče boky, přeci jen tam nejsou nohavičky.
Na malinkyho jsem IB nemela, to az ted po novym roce, latkuju od vanoc. ALe fajny jsou ty, co jsem posilala odkaz, tam mi jeste nic neproteklo, ono to takous jakous nohavicku v tom skladu udela
ráda bych je koupila, ale anavy má opravdu špatnou dostupnost zboží a to celkově i v jiných eshopech…čož je opravdu škoda
Potřebovala bych alespon 20ks, což je zatim nereálné…ach jo
asi nakonec skončím u čtverců, protože se bojím že prehold mi nevydrží moc dlouho na kalh.sklad
lenholka píše:
holky ty celulozovy jsou popolini?? ted davam imse vimse pisou ze jsou viskozovy a zatim teda dobry… prave ze co jsem davala popolini tak byla mala taky osypana…
Ne Disana celulozové.
PetraKad - teda já jsem prefold na malou do halhotového skladu vázala asi do 5kg, a potom už se mi do toho nevešla ![]()
petka.konecna píše:lenholka píše:Ne Disana celulozové.
aha…ale treba je to podobny…matros by mel bejt stejne ne??
jinak to jeste nechci zakriknout s tou dupkou, zatim davam latku 2 den, nebo treti, ted nevim, a dokonce po anavce mela lepsi prdku nez po popolince, tak nevim, jsem z toho jelen porad.. uvidime…kazdpadne pro nas asi latka na noc nehrozi…
petka.konecna píše:M-a-j-a píše:Tak to mě mrzí
Peti vypadá to tak, protože jen co jsem je začala dávat, tak se osypala. Teď je nedávám, tak jsem zvědavá. Pokud to bude těma separačkama, tak nekupuj nové, já ti dám ty moje
Peti co se dá dělat. Asi je v tom více zapařená ![]()
Majo predtim jsi pouzivala nejaky nebo ne??
co fleecovy??mate nekdo zkusenost??
Lenholko, a ty používáš pořád ty separačky? Tak co to zkusit bez nich úplně ![]()
Májo, no jo, tak já je od tebe odkoupím
- já je používám skoro od začátku a bez problému, střídavě s popolini viskózou ze začátku a teď už jedu jenom v těch disana anebo nedávám žádnou, nebo mi moc nekadíme ![]()
Flísovou mám jednu, a chystáme se už asi dva měsíce do Ikei pro Irmu a ještě jsem se tam nedostala ![]()
lenholka píše:petka.konecna píše:lenholka píše:Ne Disana celulozové.
holky ty celulozovy jsou popolini?? ted davam imse vimse pisou ze jsou viskozovy a zatim teda dobry… prave ze co jsem davala popolini tak byla mala taky osypana…aha…ale treba je to podobny…matros by mel bejt stejne ne??
jinak to jeste nechci zakriknout s tou dupkou, zatim davam latku 2 den, nebo treti, ted nevim, a dokonce po anavce mela lepsi prdku nez po popolince, tak nevim, jsem z toho jelen porad.. uvidime…kazdpadne pro nas asi latka na noc nehrozi…
a fleece ji vadi? Ja jak mam pro malyho bum hugger tak uvnitr je flis a na dotyk je to temer suchy, takze i pres noc neni rozmocenej, tak by ji to nemelo drazdit, pokud ji nedrazdi ten samotnej flis ![]()
Peti ani nevím kolik jsem jich použila, ale bude to do 20ti. Nevím kolik jich je v té roli.
Leni a měli jste tu opruzeninu takové pupínky?
Majo jojo samej pidi pupinek…
Petko nene, ja puvodne davala canpol separacky, potom popolini a pak jsem nejakou dobu jela bez nich a az ted jsem je zacala davat, ale teda ty imse vimse viskozovy a zatim to je dobry…jako neni uplne bez pupinku, ale je to jenom sem tam nejakej flicek..to zamaznu minimem kremu od babylove a pri dalsim prebaleni uz je to lepsi…ale vzdycky se ji nekde neco vyvrbi…
fleece jsem jeste nezkousela a prave nevim jestli to mam vubec zkouset, zvlast kdyz teda je moznost ze fleecovy svrchnaky ji nedelaj dobre..