Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6271
25.3.11 21:17

Teda, škoda, že už nemůžu nakupovat, žádné plínky protože tuhla bych už měla v košíku, ta se mi líbí ještě více než mochomůrky :
 http://www.babako.cz/…y-mnau-zluta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
25.3.11 21:19

Lenholko a jak vypada pipka s latkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
25.3.11 21:26
ankasz píše:
Teda, škoda, že už nemůžu nakupovat, žádné plínky protože tuhla bych už měla v košíku, ta se mi líbí ještě více než mochomůrky :

Tu budu taky vkládat na shop..Už je doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
25.3.11 21:27
petka.konecna píše:
Tak jsem nechala tu naši pipinku rozbalenou a už nikdy více :zed: :zed: - asi minutu vydržela na pěnovém puzzle (jedna loužička), poté se vydala na pěší pochod skrze obývák do předsíně - v obýváku druhá loužička (na koberci), v předsíni třetí loužička (plovoučka), tož jsem jí odchytila a šly jsme se koupat, ve vaně čůrala počtvrté a když jsem jí balila do plíny tak po páté. Jako chápete to že během necelých 30 minut čůrala 5×? (na množství nic moc, největší loužička byla na koberci :pocitac: :cert: , jinak takové samé malinkaté). To má asi v těle jen močák a nic jiného, protože jak by se to do toho tělíčka vešlo? :nevim:

Peťo to je jak se štěňátkem :-D..samé loužičky..Ale kde se to v ní bere..to taky někdy žasnu a to už v noci nekojíme a ráno je Anavka jak mokrá houba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
25.3.11 21:30
zelazuzu píše:
ankasz píše:
Tu budu taky vkládat na shop..Už je doma :mrgreen:

to je ale provokačka :cry: , no nic já mám utrum :zed: ,aspoň než bude třetí na cestě a to bohužel ještě není, no tak si ještě nějakou dobu počkám :-( , a do té doby určitě budou na Anavy ještě další nové vzory. Ale ty kočky jsou fakt skvělé :palec: , ale když nesmím tak nesmím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
25.3.11 21:53

tak dnes jsem vyzkousela tu Igulee na tri hodky, kdyz malej zabral, po probuzeni se do ni jeste kraaasne pokadil :-D naloz od vcera, tak malinkato nestihla pobrat, ale je mu jeste takova vetsi (nejak jsem nezjistila, jak se da zmensovat, co jsem se docetla) ale jinak nacucana vkladacka byla (prelozena napul pro kluka) a zvenku na omak byla sucha :-) takze by jeste pobrala. Ale chce to vic zkouseni, nevim koliko cural :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
25.3.11 22:06
careynka píše:
tak dnes jsem vyzkousela tu Igulee na tri hodky, kdyz malej zabral, po probuzeni se do ni jeste kraaasne pokadil :-D naloz od vcera, tak malinkato nestihla pobrat, ale je mu jeste takova vetsi (nejak jsem nezjistila, jak se da zmensovat, co jsem se docetla) ale jinak nacucana vkladacka byla (prelozena napul pro kluka) a zvenku na omak byla sucha :-) takze by jeste pobrala. Ale chce to vic zkouseni, nevim koliko cural :-)

Přepodkládám, že se bude zmenšovat stejně jako ostatní cuddle - tu přední část ohneš dopředu.
Jak to vypadá, je trochu vidět na Polince. to jsou teda svrchňáky,ale plenka se zmnšuje stejným způsobem. Jen teda musíš odepnout tu vkládačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
25.3.11 22:28

Na www.babako.cz jsou nové Anavy AIO s obrázky na klopách, ulovila jsem oranžovou s retro autíčky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.3.11 06:26
Achdarek píše:
careynka píše:
tak dnes jsem vyzkousela tu Igulee na tri hodky, kdyz malej zabral, po probuzeni se do ni jeste kraaasne pokadil :-D naloz od vcera, tak malinkato nestihla pobrat, ale je mu jeste takova vetsi (nejak jsem nezjistila, jak se da zmensovat, co jsem se docetla) ale jinak nacucana vkladacka byla (prelozena napul pro kluka) a zvenku na omak byla sucha :-) takze by jeste pobrala. Ale chce to vic zkouseni, nevim koliko cural :-)
Přepodkládám, že se bude zmenšovat stejně jako ostatní cuddle - tu přední část ohneš dopředu.
Jak to vypadá, je trochu vidět na Polince. to jsou teda svrchňáky,ale plenka se zmnšuje stejným způsobem. Jen teda musíš odepnout tu vkládačku.

a ja si rikala na co jsou tam ty dalsi dva patentky :-D dik

a dneska uuuspech, bamboo extra od 19 do 6 do rana v vlnackama. oboje durch a vlna zvenku sucha :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.3.11 06:29
-PET- píše:
Na www.babako.cz jsou nové Anavy AIO s obrázky na klopách, ulovila jsem oranžovou s retro autíčky 8-)
:twisted: a ja mam oranzovou a zelenkavou tak rada. musim pockat, co ivus zase vymysli 8-) a doufam, ze to spoji i s vlnackama
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.3.11 06:42

holky mam dotaz
ZASE :-D sry

Kdyz mam tuhle vlnu http://www.rajvlny.cz/…rino/kremova

a chtela bych z toho neco pro malyho, mam to taky srazit? treba ze napleteme dily, ty srazime a pak z toho neco spichneme? Nebo to uz se teda rovnou? Ja jsem totiz furt na vazkach za1) co z toho a za 2) jak
Protoze ona je ta vlna fakt tenoucka, takze na trojkach jsou dost velky oka a pani radila jeste sestky a dvojite a to uz teda vypada lip, ale bojim se aby po namoceni nebo vyprani to pak nebylo tuhy. Pani mi rikala, at se toho nebojim, ale preci jen to neni vlna zadara a neco si na tom jako jen tak zkouset se mi taky nechce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.3.11 07:23

Cuddle - ať dělám, co dělám, tak ELi prostě nesedí dobře, mě tam prostě na křidýlkách chybí patentky, na nás jich je tam málo, kdyby jich tam bylo více, tak se lépe zapíná a podstatně lépe sedi. ZZa mě ta plína toho moc nepobere, ale na to já nikdy nehrála, doma jsem přebalovala téměř po každém počůrání. No a teď je dávám více méně jako pojistku, protože Eli chodí na nočník, ale spolehlivě si neříká, někdy ano, někdy ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.3.11 07:26

Katy, tak Eli je hlavne uz velika. Malej ma pet mesicu, tak toho pobere vic. Ja mu navic tu vkladacku davam napul dopredu. Na noc to extra bamboo ma tu original a pod tim jeste dve (jednu z toho prelozenou) a je to na zdimani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.3.11 07:26

careynko ta vlna by se srazit neměla, pokud budeš prát na předepsanou teplotu. Vlna se sráží až při vyšší teplotě a předevší při rychlé změně teploty vody. Není na té vlně napsáno zda má úpravu super wash?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.3.11 07:27
careynka píše:
Katy, tak Eli je hlavne uz velika. Malej ma pet mesicu, tak toho pobere vic. Ja mu navic tu vkladacku davam napul dopredu. Na noc to extra bamboo ma tu original a pod tim jeste dve (jednu z toho prelozenou) a je to na zdimani :-)

JO to je pravda, ale jak říkám o savost mi nikdy nešlo. Nám teda střihově neseděla nikdy, už jsem je měla, prostě mě tam vždy ty patentky na křidýlkách chyběly, stejně jako mi chybí u Kisy plíny. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure