Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Katy2 píše:
careynko ta vlna by se srazit neměla, pokud budeš prát na předepsanou teplotu. Vlna se sráží až při vyšší teplotě a předevší při rychlé změně teploty vody. Není na té vlně napsáno zda má úpravu super wash?
to se podivam. Ja to myslela jako tak jestli bych ji nemela srazit. Nebo ja jsem asi debil
jako ze kdyz na ty trojky jehlice udelam ty vetsi oka tak tim srazenim se to scucne k sobe, takze svetrik pak nebude profukovat
jestli to umim dobre popsat
careynka píše:Katy2 píše:to se podivam. Ja to myslela jako tak jestli bych ji nemela srazit. Nebo ja jsem asi debil
careynko ta vlna by se srazit neměla, pokud budeš prát na předepsanou teplotu. Vlna se sráží až při vyšší teplotě a předevší při rychlé změně teploty vody. Není na té vlně napsáno zda má úpravu super wash?jako ze kdyz na ty trojky jehlice udelam ty vetsi oka tak tim srazenim se to scucne k sobe, takze svetrik pak nebude profukovat
NO tak to bych fakt nedělala, pokud máš pocit, že by tam byly fakt velké oka, tak to pleť ještě na menších jehlicích. ![]()
Katy2 píše:careynka píše:JO to je pravda, ale jak říkám o savost mi nikdy nešlo. Nám teda střihově neseděla nikdy, už jsem je měla, prostě mě tam vždy ty patentky na křidýlkách chyběly, stejně jako mi chybí u Kisy plíny.
Katy, tak Eli je hlavne uz velika. Malej ma pet mesicu, tak toho pobere vic. Ja mu navic tu vkladacku davam napul dopredu. Na noc to extra bamboo ma tu original a pod tim jeste dve (jednu z toho prelozenou) a je to na zdimani
ja taky prebaluju casto, hlavne ajk se ted oteplilo, tak je furt holoprdelnik
ale co mam ty BI a Bum Hugger na noc, tak papirovky lezi v koupelne bez hnuti. Parada!!! ![]()
Katy2 píše:careynka píše:NO tak to bych fakt nedělala, pokud máš pocit, že by tam byly fakt velké oka, tak to pleť ještě na menších jehlicích.Katy2 píše:to se podivam. Ja to myslela jako tak jestli bych ji nemela srazit. Nebo ja jsem asi debil
careynko ta vlna by se srazit neměla, pokud budeš prát na předepsanou teplotu. Vlna se sráží až při vyšší teplotě a předevší při rychlé změně teploty vody. Není na té vlně napsáno zda má úpravu super wash?jako ze kdyz na ty trojky jehlice udelam ty vetsi oka tak tim srazenim se to scucne k sobe, takze svetrik pak nebude profukovat
no plest to bude mama. Na mensich jehlicich by u toho asi zdechla, to je jak plest nite na jehlach
by u toho stravila zbytek mladi
mozna to zkusime dvojate na tech vetsich, ale sestky jsou uz moc
careynka píše:Katy2 píše:no plest to bude mama. Na mensich jehlicich by u toho asi zdechla, to je jak plest nite na jehlachcareynka píše:NO tak to bych fakt nedělala, pokud máš pocit, že by tam byly fakt velké oka, tak to pleť ještě na menších jehlicích.Katy2 píše:to se podivam. Ja to myslela jako tak jestli bych ji nemela srazit. Nebo ja jsem asi debil
careynko, tak pokud máma pletení rozumí, tak určitě bude vědět co s tím. Asi bych to teda udělala dvojtě a třeba na jehlicích vel.4?
Katy2 píše:careynka píše:careynko, tak pokud máma pletení rozumí, tak určitě bude vědět co s tím. Asi bych to teda udělala dvojtě a třeba na jehlicích vel.4?Katy2 píše:no plest to bude mama. Na mensich jehlicich by u toho asi zdechla, to je jak plest nite na jehlachcareynka píše:NO tak to bych fakt nedělala, pokud máš pocit, že by tam byly fakt velké oka, tak to pleť ještě na menších jehlicích.Katy2 píše:to se podivam. Ja to myslela jako tak jestli bych ji nemela srazit. Nebo ja jsem asi debil
no naposledy pletla kdyz jsme byly my se segrou maly. Tak si taky neni jista jestli to dvojate na mensich nebude pak tuhy. Pletly jste nektera detem z merino neco doma? Ja to puvodne chtela na spaci pytel, ale z toho seslo, tak premyslim co z toho. Mozna nejaky kamase?
http://www.rajvlny.cz/…-hneda-3.jpg tady je videt, jak je tenka
Mirii píše:
Lenholko a jak vypada pipka s latkou?
no prosim te tak nejak stridave oblacno to u nas je…
odpoledne mi zas prislo ze ji to zacina zarudavat, bo jak to mam napsat, vecer jsem tak nejak nevedela jak to mam posoudit, ale podle me to nejhorsi nebylo, mazla jsem ji na noc flicky a soupla do alany a rano ok…
pres den jsem pouzivala ctverce a popolini na stridacku, jinak jsem ji 2× soupla flisace navrch a nevim jestli to bylo dobre,pak odpo jsem dala vlnaky a pod nima mela vv anavy bavlnu tusim a v tom vkladacku do kisy a prdka byla ok..
u me tady strasne zkresluje svetlo jak vecer svitim tak to uplne zvyraznuje ty jeji pupinky
to jsem vzdycky na palici…
ale budu to zkouset ptz nez by ji se uuplne zahojila dupka tak mam odplenkovano…
a nekouse??
ja mam navlecky a prijdou mi docela kousavy…
jinak teda pekna prace, tp bych pletla tak pul roku…nebo tyden a nesmela bych delat nic jinyho ![]()
lenholka píše:
a nekouse??ja mam navlecky a prijdou mi docela kousavy…jinak teda pekna prace, tp bych pletla tak pul roku…nebo tyden a nesmela bych delat nic jinyho
Hele nekouše fakt vůůůbec, tadle merino vlna je super, je opravdu úplně jemňoučká. Snad první věc z vlny, která nekouše ani mě. ![]()
caccorka píše:
co jsem našla http://www.latkovky.cz/…weet-monkey/
Já už bych to asi nechala na pokoji, majitelka značky se k tomu vyjádřila, myslím že už kolem těch plín bylo dost napsáno. Je chyba, že plíny prezentovala jak prezentovala, ale to nemění nic na tom, že plíny mouhou být dobré a kvalitní. Já bych si teď tu plínu možná i koupila, ale už není pro koho, plín mám dost a dítě má malou spotřebu, tak že smůla. ![]()
Katy2 píše:caccorka píše:Já už bych to asi nechala na pokoji, majitelka značky se k tomu vyjádřila, myslím že už kolem těch plín bylo dost napsáno. Je chyba, že plíny prezentovala jak prezentovala, ale to nemění nic na tom, že plíny mouhou být dobré a kvalitní. Já bych si teď tu plínu možná i koupila, ale už není pro koho, plín mám dost a dítě má malou spotřebu, tak že smůla.
Taky bych to tak viděla ![]()
Katy2 píše:caccorka píše:Já už bych to asi nechala na pokoji, majitelka značky se k tomu vyjádřila, myslím že už kolem těch plín bylo dost napsáno. Je chyba, že plíny prezentovala jak prezentovala, ale to nemění nic na tom, že plíny mouhou být dobré a kvalitní. Já bych si teď tu plínu možná i koupila, ale už není pro koho, plín mám dost a dítě má malou spotřebu, tak že smůla.
blby je ze ma jen AIO, tam vsadim na jistotu a navic cekam na obrazkovy Anavy
kdyby mela kalhotkovy, tak mozna o tom budu premyslet, ale to zatim neplanuje