Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
26.3.11 09:21
careynka píše:
Katy2 píše:
caccorka píše:
co jsem našla http://www.latkovky.cz/…weet-monkey/
Já už bych to asi nechala na pokoji, majitelka značky se k tomu vyjádřila, myslím že už kolem těch plín bylo dost napsáno. Je chyba, že plíny prezentovala jak prezentovala, ale to nemění nic na tom, že plíny mouhou být dobré a kvalitní. Já bych si teď tu plínu možná i koupila, ale už není pro koho, plín mám dost a dítě má malou spotřebu, tak že smůla. :mrgreen:
blby je ze ma jen AIO, tam vsadim na jistotu a navic cekam na obrazkovy Anavy :-D kdyby mela kalhotkovy, tak mozna o tom budu premyslet, ale to zatim neplanuje

NO ale i AIO je potřeba. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.3.11 09:39
Katy2 píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
caccorka píše:
Já už bych to asi nechala na pokoji, majitelka značky se k tomu vyjádřila, myslím že už kolem těch plín bylo dost napsáno. Je chyba, že plíny prezentovala jak prezentovala, ale to nemění nic na tom, že plíny mouhou být dobré a kvalitní. Já bych si teď tu plínu možná i koupila, ale už není pro koho, plín mám dost a dítě má malou spotřebu, tak že smůla. :mrgreen:
blby je ze ma jen AIO, tam vsadim na jistotu a navic cekam na obrazkovy Anavy :-D kdyby mela kalhotkovy, tak mozna o tom budu premyslet, ale to zatim neplanuje

kdyz tech ja mam asi sest, nebo osm. To staci bohate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
26.3.11 09:53

Achdárku, jak to vypadá s objednávkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
26.3.11 13:16
careynka píše:
Katy2 píše:
careynka píše:
Katy2 píše:
caccorka píše:
kdyz tech ja mam asi sest, nebo osm. To staci bohate

mě teď stačí bohatě na dopolední cestování obvykle jen jedna a to jí ještě dovezu domů suchou. :mrgreen: Zvláštní je, že právě na cestách se daří nočníkování lépe než doma. Ve městě to prostě spíš vychytám, doma nějak nemám čas a nebo dítě nemá čas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
26.3.11 15:06
Oskárek píše:
Achdárku, jak to vypadá s objednávkou?

Balíček byl v pondělí odeslán z USA. Očekávám, že přijde koncem příštího týdne. Jakmile dorazí, dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
26.3.11 15:15

Holky promiňte že vám sem lezu do zaběhnuté diskuze, ale nechci zakládat novou. Jak dlouho se dá používat kalhotkový sklad z prefoldu rozměr 30×40? Potřebuju vymyslet plenky na mého drobečka než doroste do itti bitti SIO L a čtverce nechci moc skládat a ten kalhotkový sklad na vv se mi zdá dobrý. Má dost tekuté vajíčka a potřebuju je zachytit a učůraný je taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.3.11 15:20
PetraKad píše:
Holky promiňte že vám sem lezu do zaběhnuté diskuze, ale nechci zakládat novou. Jak dlouho se dá používat kalhotkový sklad z prefoldu rozměr 30×40? Potřebuju vymyslet plenky na mého drobečka než doroste do itti bitti SIO L a čtverce nechci moc skládat a ten kalhotkový sklad na vv se mi zdá dobrý. Má dost tekuté vajíčka a potřebuju je zachytit a učůraný je taky dost.

to zalezi jak prcek poroste, takhle z rozmeru ti nepovim, nejak si to nedovedu predstavit. Ja jen takhle na doma pouzivam vicevrstve anavy http://www.anavy.cz/…plenka-vel-L ty jsou tenky a jednoduse se vazou a nejsou tak drahy a jeste pekne vypadaji :-) ja Itti Bitti SIO M davam jeste ted a malymu je pet mesicu, ale je hubenej a dlouhej. JInak mam AIO Itti Bitti L a ty davam uz dva mesice a sedi mu fajne, jak jsou tlustejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
26.3.11 15:38

careynka no zas takový drobeček to není…narodil se s váhou 3kg a teď v měsíci má 5kg, takže malej pěkně přibírá..2kg za měsíc. Už v pěti měsicích se ti vejde do IB SIO L? Já je tehdy kupovala na roční dceru a tak nevim odkdy se mimískové do nich vejdou a to ti kakání neproteče boky, přeci jen tam nejsou nohavičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.3.11 15:59
PetraKad píše:
careynka no zas takový drobeček to není…narodil se s váhou 3kg a teď v měsíci má 5kg, takže malej pěkně přibírá..2kg za měsíc. Už v pěti měsicích se ti vejde do IB SIO L? Já je tehdy kupovala na roční dceru a tak nevim odkdy se mimískové do nich vejdou a to ti kakání neproteče boky, přeci jen tam nejsou nohavičky.

Nene, do SIO M, ale do AIO L. On ti zpomali rust :-)
Na malinkyho jsem IB nemela, to az ted po novym roce, latkuju od vanoc. ALe fajny jsou ty, co jsem posilala odkaz, tam mi jeste nic neproteklo, ono to takous jakous nohavicku v tom skladu udela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
26.3.11 16:09
careynka píše:
PetraKad píše:
Na malinkyho jsem IB nemela, to az ted po novym roce, latkuju od vanoc. ALe fajny jsou ty, co jsem posilala odkaz, tam mi jeste nic neproteklo, ono to takous jakous nohavicku v tom skladu udela :-)

na anavy vv jsem koukala ale bohuzel ta dostupnost nic moc, jedna je preci jen malo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.3.11 16:22
PetraKad píše:
careynka píše:
PetraKad píše:
Na malinkyho jsem IB nemela, to az ted po novym roce, latkuju od vanoc. ALe fajny jsou ty, co jsem posilala odkaz, tam mi jeste nic neproteklo, ono to takous jakous nohavicku v tom skladu udela :-)
na anavy vv jsem koukala ale bohuzel ta dostupnost nic moc, jedna je preci jen malo :lol:

daji se sehnat i jinde na webu, zadej si je na seznamu na zbozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
26.3.11 16:34

teda zadecek po sketch plence na snapku vypada luxusne…a predtim byla anavka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
26.3.11 16:40
lenholka píše:
teda zadecek po sketch plence na snapku vypada luxusne…a predtim byla anavka :pankac:

takze myslis ze uz dobry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
26.3.11 17:16
lenholka píše:
teda zadecek po sketch plence na snapku vypada luxusne…a predtim byla anavka :pankac:

Tak to gratuluji :palec: :palec:
Za to u nás je opruzenina jako blázen :-( a ani nevím z čeho. I když je to možná z celulózových separaček. Asi budu muset najet na jiné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
26.3.11 17:18
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
Tak to gratuluji :palec: :palec:
Za to u nás je opruzenina jako blázen :-( a ani nevím z čeho. I když je to možná z celulózových separaček. Asi budu muset najet na jiné :think:

Z těch co jsem ti koupila? :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure