Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
lenholka píše:
fleece jsem jeste nezkousela a prave nevim jestli to mam vubec zkouset, zvlast kdyz teda je moznost ze fleecovy svrchnaky ji nedelaj dobre..
ale ty se ji preci kuze na pipince nedotykaj, to by mela treba kolem nozicek ne? ![]()
lenholka píše:
Majo jojo samej pidi pupinek…Petko nene, ja puvodne davala canpol separacky, potom popolini a pak jsem nejakou dobu jela bez nich a az ted jsem je zacala davat, ale teda ty imse vimse viskozovy a zatim to je dobry…jako neni uplne bez pupinku, ale je to jenom sem tam nejakej flicek..to zamaznu minimem kremu od babylove a pri dalsim prebaleni uz je to lepsi…ale vzdycky se ji nekde neco vyvrbi…
Leni a je to takový jako s bílu čepičkou?
Majo ne to vubec… jsou cerveny, hodne malinky, jakoby takovej vysev, a trosku nabehly…
careynka píše:lenholka píše:ale ty se ji preci kuze na pipince nedotykaj, to by mela treba kolem nozicek ne?
fleece jsem jeste nezkousela a prave nevim jestli to mam vubec zkouset, zvlast kdyz teda je moznost ze fleecovy svrchnaky ji nedelaj dobre..
no muzou vic zahrivat
lenholka píše:careynka píše:no muzou vic zahrivatlenholka píše:ale ty se ji preci kuze na pipince nedotykaj, to by mela treba kolem nozicek ne?
a jak reaguje na papir? Ten je ze vsech nejteplejsi ![]()
ahoj!
se jdu přiznat - dávám hnusky
včera mi n. kadila 3* a já prostě na takový frekvence nejsem zvyklá. ![]()
mě zas přišlo, že u nás nedělají dobře popoliny viskozové. takže jsem se jich zbavila a vedu jen celulozu ![]()
careynka píše:lenholka píše:a jak reaguje na papir? Ten je ze vsech nejteplejsicareynka píše:no muzou vic zahrivatlenholka píše:ale ty se ji preci kuze na pipince nedotykaj, to by mela treba kolem nozicek ne?
kupodivu je to zatim dobry…tak pul na pul no…
zuzko me taky mala kadi 3× po tom co mela ten prujem a pokazdy to hodi na podlozku nebo naprosto neslysne do pleny a to pak penim ptz tezko nebude opruzena kdyz ma treba 3/4hodiny na prdeli hovno ze jo ![]()
leni, přesně, to mě na tom točí nejvíc! dřív vždycky pěkně zabublala a věděla jsem, co se stalo.
teď je to tichoprdka a pak jí nemůžu tu žluť ze zadku omýt ![]()
lenholka píše:
zuzko me taky mala kadi 3× po tom co mela ten prujem a pokazdy to hodi na podlozku nebo naprosto neslysne do pleny a to pak penim ptz tezko nebude opruzena kdyz ma treba 3/4hodiny na prdeli hovno ze jo
tak u nás je to taky, drobek teď kadí úplně nenápadně
pak se to težko včas odhalí že
mi jsme se z těch děsných opruzenin už vyhrabali, ale na té levé straně má tu kůžičku asi nějakou náchylnější, když něco prošvihnu tak se mu hned pod prdelkou udělá velký flek
pořád na tom samým místě
Tichoprdku taky doma vedem
- ale zato smradlavku hroznou
- u nás je dobrý že kadí ráno a to v podstatě hned po probuzení a přebalení do hnusky (někdy než udělám UM tak ho tam má), takže naštěstí to hned umyju a je OK.
Ale když to sem tam pustí i jindy než ráno, tak na to příjdu až podle smardu a nikdy nevím jak dlouho v tom byla
co s ní když se nehlásí ![]()
Tak mně po zavedení příkrmů nekadí skoro vůbec. Dneska si spíš jen tak uprdla. Ale právě to čekám každým dnem, takže střídám noci s hnuskou a s anavou.
A čekám, že to pustí do anavy. ![]()
Jo a vlňáčky od ivušky jsou parádní.
Až budou, koupím ještě jedny. ![]()
Koukám, řešíte separačky. HOlce naštěstí fleec neškodí, takže jsem šťastná, protože jsou úžasné.
Zuzu: Dneska jsem vycídila koupelnu dedrou a chlap přišel nahoru a hned „juuuu, tady to voní.“
A prací gel taky dobrý a sasanka se líbí především holce. ![]()