Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
zelazuzu píše:
Pomerančo - přesně tak…plně s Tebou souhlasím..Asho nemá cenu se pořád dokola vypisovat…je to jak když hrach na stěnu házet..Já už se tomu kolikrát směju..on totiž kdo nechce, tak nepochopí..
Jo ja se taky obcas bavim a obcas jen ziram
Ale zas si rikam, ze si to treba precte nekdo, kdo o tom zacne premyslet a nekam ho to dovede. Ja zacla taky tak ![]()
zelazuzu píše:PetraKad píše:Cože? Myslíš že je to fakt? Že jako před ní nemluvíš o jednorázovkách jak jsou neprodyšné atd. atd. ? Že by to to prtě v tom fakt pálilo
ahoj holky, vždycky jsem přemýšlela jestli má dcera je spokojená v látce a včera jsem dostala krásnou odpověď. Dceři jsou skoro tři roky a pořád látkujeme na noc a na ven, ale protože Deniska už umí řádně čůrat a plenka to už tolik nepochytí, tak jsem to poslední týdny začala kombinovat s jednorázovými kalhotkami. Včera na noc, když jsem ji chtěla uložit, tak jsem ji nabídla jednorázovku na noc a Deniska odmítla a řekla, že chce ty co se perou. Tak se ji ptám proč a odpověděla mi, že jí pipi pálí a že nemůže dýchat. Nikdy jsem jí nevysvětlovala rozdíl mezi plenami. Tak mě její odpověď zarazila.
?
no nikdy jsem s ní nerozebírala plenky, neříkala jsem jí že jednorázovky jsou neprodyšné a s tím pálením nevim. vím jen to co mi řekla
pomeranca píše:
Mám geniální nápad…
koupím si plastové nádobí. Místo hodin umývání nádobí se budu radši věnovat svému dítěti. A pochopitelně nebudu ani vařit (koupím si někde hotovky). Ono to totiž je mnohem pohodlnější, jen to použité nádobí vyhodit. A té vody co se spotřebuje na to mytí, hrozně neekologické, že?Nepořipomíná vám to něco![]()
![]()
Hmmm začínám přemýšlet, jestli bych ty zpátečnické talíře a příbory po vyndání z myčky neměla ještě vyžehlit
![]()
PetraKad píše:zelazuzu píše:no nikdy jsem s ní nerozebírala plenky, neříkala jsem jí že jednorázovky jsou neprodyšné a s tím pálením nevim. vím jen to co mi řeklaPetraKad píše:Cože? Myslíš že je to fakt? Že jako před ní nemluvíš o jednorázovkách jak jsou neprodyšné atd. atd. ? Že by to to prtě v tom fakt pálilo
ahoj holky, vždycky jsem přemýšlela jestli má dcera je spokojená v látce a včera jsem dostala krásnou odpověď. Dceři jsou skoro tři roky a pořád látkujeme na noc a na ven, ale protože Deniska už umí řádně čůrat a plenka to už tolik nepochytí, tak jsem to poslední týdny začala kombinovat s jednorázovými kalhotkami. Včera na noc, když jsem ji chtěla uložit, tak jsem ji nabídla jednorázovku na noc a Deniska odmítla a řekla, že chce ty co se perou. Tak se ji ptám proč a odpověděla mi, že jí pipi pálí a že nemůže dýchat. Nikdy jsem jí nevysvětlovala rozdíl mezi plenami. Tak mě její odpověď zarazila.
?
Tak to je v tom případě pro mě další impulz proč látku používat ![]()
aaa tak uz ta zluta ovecka na anavy nejni
kdopak si ji asi koupil…
brejlila jsem porad na ni ale preci jenom s cernyma patentkama a cernym obsitim je daleko hezci ![]()
tak mam zase co vyhlizet ![]()
lenholka píše:
aaa tak uz ta zluta ovecka na anavy nejnikdopak si ji asi koupil…
brejlila jsem porad na ni ale preci jenom s cernyma patentkama a cernym obsitim je daleko hezci
tak mam zase co vyhlizet
ono bylo doplneni? Mi nechodi ty maily ![]()
careynka píše:lenholka píše:ono bylo doplneni? Mi nechodi ty maily
aaa tak uz ta zluta ovecka na anavy nejnikdopak si ji asi koupil…
brejlila jsem porad na ni ale preci jenom s cernyma patentkama a cernym obsitim je daleko hezci
tak mam zase co vyhlizet
nene ja se tam koukla jen tak nahodou a pribyla tam ja jedna jedina plenka ![]()
Ivu, uz jsi mi posilala balik? Ja jestli mam jeste cekat, zitra budu mit na poste dva, tak mam cuky pro to jit…ale zas nadvakrat… ![]()
asha píše:
Ivu, uz jsi mi posilala balik? Ja jestli mam jeste cekat, zitra budu mit na poste dva, tak mam cuky pro to jit…ale zas nadvakrat…
Ahoj, jojo, šel v pátek, ještě jsem nestihla rozeslat oznámení…
ivuska.h píše:asha píše:Ahoj, jojo, šel v pátek, ještě jsem nestihla rozeslat oznámení…
Ivu, uz jsi mi posilala balik? Ja jestli mam jeste cekat, zitra budu mit na poste dva, tak mam cuky pro to jit…ale zas nadvakrat…
Super, tak zitra mastim na postu, mam tam vlnaky, Ottobre a pliny. To bude radosti jak o Vanocich
To abych decka soupla do ustavu, abych na to mla klid ![]()
se musim pochlubit ![]()
dneska anavka u mudry, pak anavka zpet od mudry…odpo plenka ze sijemdetem, dopo plenka od kisy a mame zadecek krasnej ![]()
lenholka píše:
se musim pochlubitdneska anavka u mudry, pak anavka zpet od mudry…odpo plenka ze sijemdetem, dopo plenka od kisy a mame zadecek krasnej
lenholka píše:
se musim pochlubitdneska anavka u mudry, pak anavka zpet od mudry…odpo plenka ze sijemdetem, dopo plenka od kisy a mame zadecek krasnej
tak to je skvely! ma to uplne zahojeny nebo se to nezhorsilo?
careynka píše:lenholka píše:tak to je skvely! ma to uplne zahojeny nebo se to nezhorsilo?
zahojeny to nejni… obcas se trosku osype kdyz se pokadi, ted kadi jak protrzena, ale neni to zadna ruda zase, spis ma cerveno hned u konecniku a sem tam flicek kterej zamaznu a je to ok…tak snad to vydrzi…