Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
28.3.11 21:11

Holky omlouvám se, ale nedočítám :oops:

Leni vy jste tu orpuzeninu asi poslaly k nám. Malá už ji má cca 10dní a nejde se jí zbavit a dneska to měla ještě horší. Jsem zvědavá co mi na to ve středu řekne doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
28.3.11 21:14

Majo jenom to ne…
at to mate brzo pryc, vim co to je za opruz :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
28.3.11 21:27

Děkuji za rady, na novorozenecký sklad už jsem se taky koukala, dokonce jsem si ho už vyzkoušela, takže pro začátek si přikoupím čtvercovky a zkusím to tak. Jinak jsem se chtěla zeptat, co se osvědčilo vám? Plenka navíc nebo vkládací vložka? A koupit přímo vkládací vložky nebo používat ty co mám doma z Popolinek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
28.3.11 21:33
careynka píše:
Mikro píše:
Zdravím vás maminky,chtěla jsem vás jako zkušené látkařky požádat o radu. Mám doma 7týdenního chlapečka a látkujeme, mám pro něj vícevelikostní biofroťáčky od Popolini. Už je mám po jednom miminku, tak mi přijdou docela tvrdý a zejména jsou dost objemný. Hledala jsem na internetu nějakou další alternativu a líbily se mi Imse bioflanel univerzální, které jsou údajně vhodné pro novorozence. Chtěla jsem se zeptat na váš názor na ně, popřípadě na další tipy na plenky, na ceně mi příliš nezáleží, důležitější je, aby se malej cítil dobře. Moc vám děkuji za reakce M.
na www.anavy.cz maji i novorozenecky plinky :-) ja malyho zacala latkovat od 7. tydne a normalni zmensovaci pliny byly dost veliky. Mam s temahle vybornou zkusenost. BOhuzel z tech cos psala musi holky, zrovna tyhle nemam. A na miminko se mrkni jeste na vicevrstve anavy na snapku, ty mam mooooc rada :-)

Moc děkuji za tip, o těchhle jsem vůbec nevěděla. Bohužel ve svém okolí nemám nikoho, kdo látkuje, všichni dávají papírovky, tak nemám, kde sbírat zkušenosti a nápady. Stránku jsem zatím jen prolítla, ale jsou krásný, tak si to prostuduju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.3.11 21:36
lenholka píše:
Majo jenom to ne…
at to mate brzo pryc, vim co to je za opruz :cert:

Leni je to už aspoń 10dní a je to čím dál horší. Dneska jsem koupila pytiol, tak snad jí to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
28.3.11 22:01
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
Majo jenom to ne…
Leni je to už aspoń 10dní a je to čím dál horší. Dneska jsem koupila pytiol, tak snad jí to pomůže.

ten jsem taky koupila a nakonec jsem ho zastrcila ptz u nej pisou ze pro deti az od 10let, tak nevim jestli je to uplne dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
28.3.11 22:13
lenholka píše:
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
Majo jenom to ne…
ten jsem taky koupila a nakonec jsem ho zastrcila ptz u nej pisou ze pro deti az od 10let, tak nevim jestli je to uplne dobry

Leni to já vím, ale zase si říkám, že naši ho používali na nás na všechny a jsme v pořádku. Zkusím to s ním tak max tři dny a když se to nezlepší, tak asi zkusím koupit ten Imazol a nebo jsem četla, že pomáhá i lanolin. Tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
28.3.11 22:22
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
Majo jenom to ne…
ten jsem taky koupila a nakonec jsem ho zastrcila ptz u nej pisou ze pro deti az od 10let, tak nevim jestli je to uplne dobry
Leni to já vím, ale zase si říkám, že naši ho používali na nás na všechny a jsme v pořádku. Zkusím to s ním tak max tři dny a když se to nezlepší, tak asi zkusím koupit ten Imazol a nebo jsem četla, že pomáhá i lanolin. Tak uvidím.

A Lanolin teď už máš, že? :mrgreen:

Hele ale jestli to je opravdu s těch separaček co jsem ti doporučila, tak to se musím Amálce moc omluvit, protože to jsem nechtěla :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
16492
28.3.11 22:30
petka.konecna píše:
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
M-a-j-a píše:
lenholka píše:
Majo jenom to ne…

A Lanolin teď už máš, že? :mrgreen:

Hele ale jestli to je opravdu s těch separaček co jsem ti doporučila, tak to se musím Amálce moc omluvit, protože to jsem nechtěla :cry: :cry: :cry:

Peti mám, ale asi bude v pohodě, protože je akorát naředěný vodou. Tak jsem d toho dneska ty vlňáky namočila a uvidíme :-)
Já si myslím, že to těma sparačkama nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
28.3.11 23:28

Holky, ten flame vedle v diskuzi, co začal dotazem Mabit na látkové plavky, to je ale zábava :lol: :lol: Aneb po tisící první ty samé argumenty dokola. A pořád to někdo nemůže pochopit, to já fakt nepochopím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
28.3.11 23:31

No to je dílo Ivo..Já tam dnes nakukuju celý den a kolikrát jsem tam i psala, než jsem usoudila, že to je jak házet perly sviním a hrach na stěnu..Ale už jsem se taky bavila..fakt to hlava nebere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
28.3.11 23:35
zelazuzu píše:
No to je dílo Ivo..Já tam dnes nakukuju celý den a kolikrát jsem tam i psala, než jsem usoudila, že to je jak házet perly sviním a hrach na stěnu..Ale už jsem se taky bavila..fakt to hlava nebere :mrgreen:

A tos nemohla říct? Já jsem ten poklad objevila až teď :cert: :mrgreen: (aspoň jsem mohla vklidu dodělat daňové přiznání a teď si za odměnu čtu ty perly :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
28.3.11 23:42

No právě jsem Tě tím nechtěla zatěžovat :-P ..Čteš to od začátku? To jsou teda perly to je dílo..Ta Denča to je ale chytrá holčina co :mrgreen: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
28.3.11 23:45
zelazuzu píše:
No právě jsem Tě tím nechtěla zatěžovat :-P ..Čteš to od začátku? To jsou teda perly to je dílo..Ta Denča to je ale chytrá holčina co :mrgreen: ?

Jojo, zrovna jsem na straně 4 :mrgreen: Manžel už mě sprdl, proč zas čtu takové kraviny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
28.3.11 23:53

No když ono to člověku nedá :mrgreen: …Já už jdu spat, nebo zítra nevstanu..Br a jdeme k doktorce na roční prohlídku, tak to jsem zvědavá, co se dozvím :think: .Brou noc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure