Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
careynka píše:
zato muj malej spi do pul sedmy misto do peti, vstava se svitanim, slunicko jedno
No vidíš jaké máš doma zlatíčko ![]()
Barbulka píše:
Ahojkychci se zeptat jak je to s tím čištěním pračky
kolik tam šupnete toho octa ? A předpokládám že se pračka pustí na 90°C prázdná že ?
![]()
![]()
Šupnu tam celý litřík a včera jsem tam ještě přisypala trošku prášku a alou na 90st
..Nějak jsem nerozdýchala tu diskusi o těch breberkách v pračce
a bez prádla samozřejmě..peru jen prázdnou pračku.
Příspěvek upraven 29.03.11 v 18:38
locika píše:
Díky holky
Bodlinko, to je vlastně dobrý nápad s dvěma kbelíkama, protože já taky budu přebalovat na dvou místech - po koupání dole v přízemí, ráno, večer, v noci - nahoře v patře…no ale vlastně - po kadění stejně tu plenu budu muset jít sprchnout dolů, takže v tomto případě ten kyblík nahoře v patře pozbývá smyslJeště to teda musím vykoumat, jak to budu provádět
Ještě se zeptám na další věc - kdo z vás používá nebo používal klasické čtverce - dávaly jste na ně ještě nějakou další sací vrstvu? Nebo jen čtverec a na to kalhotky?
Tak já na tu čtvercovku dávala ještě vkládačku Haipa Daipa. Je hodně tenká a savost se tím zvýší. Nebo jsou dobré ty čtvercovky z bambusu Kikko..ty sají excelentně .
Pytle na plenky - Ten Pop-in pytel je fakt na pytel
..nebrat..
Aprp. Ivuško takže pytle na plenky jsou hodně vzdálené? Já právě pořád čekám na ten Tvůj, protože jinak načnu ten od Tots Bots Ovocný - ten je Božííí ![]()
Mám právě taky ten Pop-in a tak mě točí, že potřebuji nutně jiný.
asha píše:
Ahoj,
tak se dostavam na net, az kdyz je po vsem…ale ze se ta diskuze vedle nakonec zvrhla docela hezky?Ivu a obzvlast mne mrzi, ze jsem nemohla vcas zareagovat na tvoji hlasku o mne, coby reklamni agentce haha
Ty tvoje pliny jsou holt nejlepsi priklad, ze to neni ani hadr a ani se nezehli
A ja mam vlnaky z Fleru a jsou teda jeste hezci, nez na fotce. A mam i Ottobre…ale balik s plinama furt nikde
Asho no Ty jsi trpělivá, já jsem hleděla..Už jsem měla chuť tu Denču kolikrát poslat někam
..A Ty trpělivě hážeš odkazy a pořád připomínáš ať se na to mrkne..no bavila jsem se náramně..
Pytel Pop-in je ten pruhovany? Ja mam prave ten nejvetsi, nezavre se uplne, ale to ani nejde, ta latka se narasi tak, ze se to vic nestahne… Ale ja ho mam jen na plavco, mne to neva ![]()
zelazuzu píše:asha píše:Asho no Ty jsi trpělivá, já jsem hleděla..Už jsem měla chuť tu Denču kolikrát poslat někam
Ahoj,
tak se dostavam na net, az kdyz je po vsem…ale ze se ta diskuze vedle nakonec zvrhla docela hezky?Ivu a obzvlast mne mrzi, ze jsem nemohla vcas zareagovat na tvoji hlasku o mne, coby reklamni agentce haha
A ja mam vlnaky z Fleru a jsou teda jeste hezci, nez na fotce. A mam i Ottobre…ale balik s plinama furt nikde
..A Ty trpělivě hážeš odkazy a pořád připomínáš ať se na to mrkne..no bavila jsem se náramně..
No ja se prave taky bavila
A nemam rada konflikty, i kdyz teda kolikrat mam co delat…
A to neni ani tak trpelivost, jako zabejcenost, holt kozoroh no… ![]()
asha píše:zelazuzu píše:asha píše:Asho no Ty jsi trpělivá, já jsem hleděla..Už jsem měla chuť tu Denču kolikrát poslat někam
Ahoj,
No ja se prave taky bavila
A to neni ani tak trpelivost, jako zabejcenost, holt kozoroh no…A nemam rada konflikty, i kdyz teda kolikrat mam co delat…
holky, co je to za diskuzi? ![]()
Pop-in ten pruhovaný..Je krásný, ale fakt nejde dobře stáhnout, kdežto ten Imse Vimse či Tots Bots jde stáhnout úplně ![]()
zelazuzu píše:
Pop-in ten pruhovaný..Je krásný, ale fakt nejde dobře stáhnout, kdežto ten Imse Vimse či Tots Bots jde stáhnout úplně
A tam je tenci ta latka, nebo co?
no ten pop-in pytel mam, pouzila jsem ho asi 2×, jinak mi lezi ve skrini, ale nerikejte ze je tak strasneeeej ![]()
to prani s octem… jsem myslela ze se tam davaj tak 2deci…a on celej litr jo
, no pane jo…
lenholka píše:
no ten pop-in pytel mam, pouzila jsem ho asi 2×, jinak mi lezi ve skrini, ale nerikejte ze je tak strasneeeejto prani s octem… jsem myslela ze se tam davaj tak 2deci…a on celej litr jo
, no pane jo…
Hele na plavco je super. Vejdou se tam rucniky pro hodne deti, plavky i piti ![]()
Na pliny mam mensi na druk.
no ja mam mensi, nemam uplne velkej, a stejne ho nepouzivam, mam malej od haipa daipa, vejde se tam jedna plenka a to mi zatim staci ![]()
asha píše:lenholka píše:Hele na plavco je super. Vejdou se tam rucniky pro hodne deti, plavky i piti
no ten pop-in pytel mam, pouzila jsem ho asi 2×, jinak mi lezi ve skrini, ale nerikejte ze je tak strasneeeejto prani s octem… jsem myslela ze se tam davaj tak 2deci…a on celej litr jo
, no pane jo…
Na pliny mam mensi na druk.
Já ho mám taky hlavně na plavčo, tak mě tak neštve. A je pěkný, přitáhne pozornost a už mi párkrát poskytl „odrazový“ můstek na debatu o látkovkách.
Ale jinak je grrrrr…
Byli jsme na víkend u tchánů, takže jsem v něm měla po delší době zase plínky, tak jsem ještě napružená.
![]()
zelazuzu píše:locika píše:
Díky holky
Bodlinko, to je vlastně dobrý nápad s dvěma kbelíkama, protože já taky budu přebalovat na dvou místech - po koupání dole v přízemí, ráno, večer, v noci - nahoře v patře…no ale vlastně - po kadění stejně tu plenu budu muset jít sprchnout dolů, takže v tomto případě ten kyblík nahoře v patře pozbývá smyslJeště to teda musím vykoumat, jak to budu provádět
Ještě se zeptám na další věc - kdo z vás používá nebo používal klasické čtverce - dávaly jste na ně ještě nějakou další sací vrstvu? Nebo jen čtverec a na to kalhotky?
Tak já na tu čtvercovku dávala ještě vkládačku Haipa Daipa. Je hodně tenká a savost se tím zvýší. Nebo jsou dobré ty čtvercovky z bambusu Kikko..ty sají excelentně .
Pytle na plenky - Ten Pop-in pytel je fakt na pytel
Aprp. Ivuško takže pytle na plenky jsou hodně vzdálené? Já právě pořád čekám na ten Tvůj, protože jinak načnu ten od Tots Bots Ovocný - ten je Božííí..nebrat..
Mám právě taky ten Pop-in a tak mě točí, že potřebuji nutně jiný.
Jo, bohužel. Za 14 dní začíná měsíční pauza ve výrobě a pytle teď nejsou priorita mezi věcma, co se musí stihnout ještě ušít ![]()