Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
547
29.3.11 22:15
lenholka píše:
teda ale taky jsem se s kasilkem nachytala, jsem nechapala co porad mate :lol:ditko mi vubec nevadi, nektery vyrazy u me vyvolavaj tiky ale snazim se je prejit, ale teda spermik 8-o :mrgreen: :mrgreen:

já zas slyšela „spermouš“ :poblion:

Úžasné věci vznikají i použitím cizích slovíček :mrgreen: - „byla jsem na té stimulaci“ (míněno SIMULACI).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK

Kašílek a rýmička :mrgreen: a určitě se to týkala chlapa ne? :mrgreen: :mrgreen:

No dítko používám, někdy řeknu malá, ale že bych řekla dcera to mě nějak nejde přes pusu.

A MYKÁM teda furt :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16492
asha píše:
lenholka píše:
teda ale taky jsem se s kasilkem nachytala, jsem nechapala co porad mate :lol:ditko mi vubec nevadi, nektery vyrazy u me vyvolavaj tiky ale snazim se je prejit, ale teda spermik 8-o :mrgreen: :mrgreen:
Tak hlenik asi vede :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No fuj !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.3.11 22:18

A ja se loucim, jsem vyhozena… DH spadl jeho notas na zem :zed: Takova hezka debata :mrgreen:
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
29.3.11 22:19
asha píše:
A ja se loucim, jsem vyhozena… DH spadl jeho notas na zem :zed: Takova hezka debata :mrgreen: :mavam:

Chlapi.. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.3.11 22:19

„Kalit“ mi moc nevadí, protože za mlada jsme taky kalili…i když teď už ten výraz teda nepoužívám, to je fakt, asi by mi to už taky z huby nevylezlo…
„Můj mladý“ je :zed: A říct „můj starý“ o manželovi bych si nikdy nedovolila, to bych se mu normálně snad šla omluvit, i kdyby nevěděl, že jsem to vyslovila…no ale to u nás stejně nehrozí, vzhledem k tomu, že je mladší než já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.3.11 22:20

Tady na Zlínsku jsem zaznamenala že se hodně říká MŮJ, nebo jdu za MOJIM, s MOJIM jdeme do obchodu atd atd. To nějak nechápu :nevim:, jsem to snad nikde jinde neslyšela.

Příspěvek upraven 29.03.11 v 22:21

• Citovat
  • Upravit
547
29.3.11 22:20

Můj je starší, ale taky bych to neřekla.
Slyšela jsem i výraz „přítul“ míněno „přítel“. Obojí je hrozné. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.3.11 22:21
asha píše:
A ja se loucim, jsem vyhozena… DH spadl jeho notas na zem :zed: Takova hezka debata :mrgreen: :mavam:

Tak mu řekni, že se pokazil a někde se s ním zavři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.3.11 22:21

Hlenik? :lol: :lol: :lol:
No tak pařit chodíme taky, to zas jo…teda…chodili jsme :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
29.3.11 22:23
locika píše:
No tak pařit chodíme taky, to zas jo…teda…chodili jsme :think: :lol:

Já chodila na tah. :-D Nejlepší bývaly vícedenní akce. S kruhem na výšce, bylo nás 8 chlapů a 4 holky. Tři s nimi jezdit nechtěly. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.3.11 22:23

Jinak teda holky, doufám, že vám nevadí, že jsem se vám tu tak vecpala, vlastně jsem se přišla zeptat hlavně na ty separačky :lol: Ale když se tu ta debata tak dobře rozvinula… :nevim: :mrgreen: Navíc určitě ještě nějakou tu radu ohledně látkovek budu potřebovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.3.11 22:24
locika píše:

jj chodili :-( No ale můj muž nerad někam chodil. Vždycky spal :mrgreen: Já jsem se vyblbla a on se vyspal a to prosím na hlučné diskotéce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
29.3.11 22:25
M-a-j-a píše:
locika píše:
jj chodili :-( No ale můj muž nerad někam chodil. Vždycky spal :mrgreen: Já jsem se vyblbla a on se vyspal a to prosím na hlučné diskotéce :mrgreen:

Tak to mám asi jeho příbuzného. :mrgreen: Teď už nikam nechodíme - doufám, že ještě někdy budeme. :?: :mrgreen:
Jeden můj známý má narkolepsii - usne kdekoliv. Kdo to nezná, toho taky dokáže šokovat. Ale ten na to má papír. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.3.11 22:26
petka.konecna píše:
Tady na Zlínsku jsem zaznamenala že se hodně říká MŮJ, nebo jdu za MOJIM, s MOJIM jdeme do obchodu atd atd. To nějak nechápu :nevim:, jsem to snad nikde jinde neslyšela.Příspěvek upraven 29.03.11 v 22:21

No tak to se přiznám, že občas použiju taky, ale to teda opravdu taky jen vyjímečně a většinou se hned po vyslovení „můj“ podivím, co mi to z pusy vypadlo :-o :lol: Ráda to nemám, ani nevím, proč po tomto výrazu občas sáhnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure