Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
AHojky maminky, bylo mi porazeno jít sem pro radu, kterou potřebuji… chtěla bych začít s plenami snap in one, přejít od jednorázovek, co byste mi doporučily? Nechce se mi moc do čtvercovek, přiznávám se..... Jak začít, co koupit, jakou značku a vůbec jak na to? nemám s tím zkušenosti ani nikdo jiný v mém okolí.
Děkuji moc a moc za rady…
Brunifid píše:
Tak jsme po půlroční kontrole: 6350g a 70cm
ty brdo ta je dlouha…ta nase mela na pul roce 65cm ale zase o kilo vic, taky je to peknej burtik ![]()
pomeranca píše:
půl roku u nás: 72 cm a 8690 g![]()
no chlap jako buk
No malá měla taky 72cm a 8160g v půl roce ![]()
Brunifid píše:
Tak jsme po půlroční kontrole: 6350g a 70cm
zase te naseru
malej mel ve ctyrech a pul mesicich 70 cm a 7400g a ted ma skoro osm kil ![]()
petka.konecna píše:lenholka píše:Tak v Brně se i prodávalo, zrovna Farmers tam prodávali, takže podle mě budou i v Praze.
holky nevite…na veletrhu v pze se i prodava nebo jenom predvadi??se tam chystam, budou tam farmers tak ze bych tam rovnou neco poridila..
100% prodává ![]()
nevím tedy konkrétně farmers, ale co jsem viděla, tak vždycky všichni prodávali…
Uklidněte mě, že se to stává i v lepších rodinách…
Rozhodla jsem se, že půjdu pověsit plínky. Ještě nebyly vypraný. Mezitím se probudilo mládě. Pokaděnej, takže umýt. Začala jsem chystat vše co potřebuju na venkovní věšení - deku, manducu, oblíct dítě… dítě chce ham. tak dělám oběd. Mezitím mládě vleze do koupelny a převrhne na sebe kbelík s vodou (máchala jsem hadru na zem)… takže komplet převlíct. Snědl jídlo, jdeme tedy pro plínky. Tam obsazeno (koupelna s WC)… tak jdu hodit ven promočené koberečky z koupelny… vracím se, na WC stále obsazeno… mládě navlečené hřeje a začíná být na zádech protivné ![]()
uáááá došla jsem pro plínky a tchýně říká: ono je to mokrý, špatně se to vyždímalo, já ti to dám ještě vyždímat
doufám, že až budu vařit oběd, tak vše půjde hladce ![]()
locika píše:zelazuzu píše:No…v podstatě máš pravdu, diskuze je pro všechny…ale tohle už je tak zajetá diskuze, osazená stálými členkami, že je to slušnost se nějak uvést, „zaklepat před vstoupením“…
Jak vecpala??? Diskuse je snad pro všechny ne?? Takže pohodička, klídeček a hleníček![]()
![]()
Hehe, ja se sem vecpala nekdy v zime, snad pred Vanocema, ja uz ani nevim
No a uz jsem tu jak doma
A pokud se ti bude zdat, ze na tebe nikdo nereaguje a mele se o necem mimo, tak se nedej, zarvi na nas a nekdo si uz vsimne ![]()
Ja vyhodila pred pulnoci pliny na balkon a jsou uz suchy…i konopky a Hambac!!! ![]()
A teda z PC chytam tiky, DH si odnesl muj notas do prace a na mne zbyla tahle pomala skatule
To jsem zvedava, kdy si zaridi opravu, to bude zas na dlouho (proc, kdyz mame jeste jeden NEVYUZITY!!!) ![]()
Ahoj holky , můžu se taky vecpat ?
…když už vás asi půl roku čtu …původně jsem chtěla jen načerpat rozumy . Akorát jsem se nikdy nevěděla , jak se vložit do rozjeté debaty…
careynka píše:Brunifid píše:zase te naseru
Tak jsme po půlroční kontrole: 6350g a 70cmmalej mel ve ctyrech a pul mesicich 70 cm a 7400g a ted ma skoro osm kil
Nenasereš, za půl roku jsem zvyklá na valibuky. Viděla jsem čtyřměsíční dítě s pomalu 9kg váhy. Pozastavuji se jen nad dětmi, co jsou malé, případně s menším poměrem váha/výška ![]()
Ráďa69 píše:
Akorát jsem se nikdy nevěděla , jak se vložit do rozjeté debaty…
No vidíš, já to tu nečetla a s drzostí sobě vlastní jsem sem jednoho dne prostě vlezla. A ono to funguje ![]()
Zelazuzu, ještě koukám na ten extendor…pruží?? Vygooglila jsem si obrázek, ale nevidím na něm žádnou gumu…
A Leg huggers - kde najdu obrázky k těm vzorů? i když bych asi chtěla ty puzzle…A jsou fajn?