Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
29.3.11 22:41
M-a-j-a píše:
locika píše:
M-a-j-a píše:
jj chodili :-( No ale můj muž nerad někam chodil. Vždycky spal :mrgreen: Já jsem se vyblbla a on se vyspal a to prosím na hlučné diskotéce :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ty se směješ, ale víš jak to vypadá :mrgreen: :mrgreen: Vždycky se mě ptali, kde mám chlapa, tak jsem jen ukázala na sedačku :-) Jo a to byl ještě problém ho vzbudit :mrgreen:

Tak to se mi stalo jen jednou, že takhle usnul v hospodě na stole, já jsem ho vyfotila na mobil a později ukázala, hleděl na to jak tele na nové vrata, kdyby to neviděl na té fotce, tak mi snad ani nevěří, že tam fakt spal :mrgreen: Od té doby teda už nikde „ve společnosti“ nespal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
29.3.11 22:44
- bodlinka - píše:
pomeranca píše:
rozklikla jsem si novou diskuzi „Jak na kašílek“ a už se těšila, že bude debata o kalichu :lol: No musela jsem se pak držet, abych něco pěkného nenapsala :twisted:

Já taky. Myslela jsem, že je to o kalíšku. :pocitac: :zed:
Při nakupování na mimibazaru jsem už otrnula (platbička na účtík :zed: ), ale pojmenovávat zdrobnělinami i nemoci??

Příspěvek upraven 29.03.11 v 22:03 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tý brďo já normálně brečím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: smíchy!! Platbička na účtík..tuleníčko..spermík..kašílek u mimíska :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
29.3.11 22:44

Zelazuzu - ten pytel se mně víc líbí ovocný.

Ale to stejně musí být těžké mít to všechno doma a jen na to koukat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.3.11 22:46
locika píše:
M-a-j-a píše:
locika píše:
M-a-j-a píše:
jj chodili :-( No ale můj muž nerad někam chodil. Vždycky spal :mrgreen: Já jsem se vyblbla a on se vyspal a to prosím na hlučné diskotéce :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ty se směješ, ale víš jak to vypadá :mrgreen: :mrgreen: Vždycky se mě ptali, kde mám chlapa, tak jsem jen ukázala na sedačku :-) Jo a to byl ještě problém ho vzbudit :mrgreen:
Tak to se mi stalo jen jednou, že takhle usnul v hospodě na stole, já jsem ho vyfotila na mobil a později ukázala, hleděl na to jak tele na nové vrata, kdyby to neviděl na té fotce, tak mi snad ani nevěří, že tam fakt spal :mrgreen: Od té doby teda už nikde „ve společnosti“ nespal :lol:

Tak to můj muž spal vždycky všude.. Všichni jsme z něho měli srandu, ale s ním to ani nehlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.3.11 22:48
Achdarek píše:
Zelazuzu - ten pytel se mně víc líbí ovocný.Ale to stejně musí být těžké mít to všechno doma a jen na to koukat. :mrgreen:

Jem nad tim ted taky premyslela :mrgreen: me by vlastni obchod zruinoval :mrgreen: vsechno bych kupovala pro sebe :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
29.3.11 22:50
locika píše:
Jinak teda holky, doufám, že vám nevadí, že jsem se vám tu tak vecpala, vlastně jsem se přišla zeptat hlavně na ty separačky :lol: Ale když se tu ta debata tak dobře rozvinula… :nevim: :mrgreen: Navíc určitě ještě nějakou tu radu ohledně látkovek budu potřebovat :think:

Jak vecpala??? Diskuse je snad pro všechny ne?? Takže pohodička, klídeček a hleníček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
29.3.11 22:53
Achdarek píše:
Zelazuzu - ten pytel se mně víc líbí ovocný.Ale to stejně musí být těžké mít to všechno doma a jen na to koukat. :mrgreen:

Je to hroznééééé!!!!! :zed: :zed: :zed: Nejradši bych to všecko vyprala a nedala nikomu nic!! No jo, jenže to bych pak nemohla objednávat další a další kousky a kochat se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.3.11 23:04
zelazuzu píše:
Jak vecpala??? Diskuse je snad pro všechny ne?? Takže pohodička, klídeček a hleníček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No…v podstatě máš pravdu, diskuze je pro všechny…ale tohle už je tak zajetá diskuze, osazená stálými členkami, že je to slušnost se nějak uvést, „zaklepat před vstoupením“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.3.11 23:07
locika píše:
Dítko mi taky ještě přijde OK…tuleníčko je hrůza děs :roll: Spermík? :zed: to jsem snad ještě ani neslyšela…Jinak jsem teda taky tolerantní, tak se k tomu nevyjadřuju, sousedce nechávám její tetu, když ji to baví…a nakonec si říkám, jestli já nejsem tak divná, když všichni ostatní tak mluví jen já ne…jo a ještě mě hrozně baví slovo „prďácké“…to když jsem slyšela poprvé, tak jsem se málem vyvrátila…dnes si z toho děláme s manželem srandu, zvlášť když mu řeknu, že jsem si koupila nové prďácké tričko, tak je ze mě na nervy :lol:

Spermík je tuším spermiogram, používá to „sekta“ snažilek, což je mimochodem taky super slovo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
29.3.11 23:08
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
rozklikla jsem si novou diskuzi „Jak na kašílek“ a už se těšila, že bude debata o kalichu :lol: No musela jsem se pak držet, abych něco pěkného nenapsala :twisted:
To je ale hrůzička takový kašílek u mimíska :mrgreen: :mrgreen:
A ty s tím máš zkušenosti, když o tom tak hanlivě píšeš? :mrgreen: :twisted: (á bohužel jo… asi zas nepudem plavat :-( )

Ale jo, občas mi mimísci kašlinkají, když papáme moc rychle :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
29.3.11 23:11
locika píše:
zelazuzu píše:
Jak vecpala??? Diskuse je snad pro všechny ne?? Takže pohodička, klídeček a hleníček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No…v podstatě máš pravdu, diskuze je pro všechny…ale tohle už je tak zajetá diskuze, osazená stálými členkami, že je to slušnost se nějak uvést, „zaklepat před vstoupením“…

No jo..dyť já vím..ale já např. až tak stálá členka nejsem..Chodím sem tuším necelý měsíc, takže slabota oproti jiným stálicím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.3.11 23:13
ivuska.h píše:
Spermík je tuším spermiogram, používá to „sekta“ snažilek, což je mimochodem taky super slovo :lol:

Aha…já myslela že výraz pro spermie :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
29.3.11 23:34

Milé maminky, mám ještě pár dotazů ohledně mých začátků s látkováním. Na nějaké diskuzi jsem se dočetla, že některé po přebalení nemažete zadek. Má to nějaký konkrétní důvod? Já pokaždém přebalení otřu vodou a přemáznu Rybilkou. Dál jsem četla, že po 2 hodinách začíná být moč agresivní, jak to tedy řešíte v noci? Vím, že jsou i ekologické jednorázovky, ale já bych měla raději malýho i přes noc v plínce (je mu 7 týdnů a nejdýl vydrží 6 hodin). A poslední dotaz: co jsou kapsovky? To je nějaký slang nebo mají nějakou speciální funkci? Dneska jsem se s tím shledala poprvé, tak mě to z čisté zvědavosti zajímá. Díky moc M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
29.3.11 23:42

Jo a ještě jeden dotaz. Jak je to s plenkama verzus sušička po létě uvažuju o její koupi, protože se doma za prvé nehneme a za druhé plenky suším cca den a půl a tudíž nemám místo na další vyprané prádlo, neb za další den a půl věším novou várku plen a tak to jde pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
30.3.11 00:00
Mikro píše:
Milé maminky, mám ještě pár dotazů ohledně mých začátků s látkováním. Na nějaké diskuzi jsem se dočetla, že některé po přebalení nemažete zadek. Má to nějaký konkrétní důvod? Já pokaždém přebalení otřu vodou a přemáznu Rybilkou. Dál jsem četla, že po 2 hodinách začíná být moč agresivní, jak to tedy řešíte v noci? Vím, že jsou i ekologické jednorázovky, ale já bych měla raději malýho i přes noc v plínce (je mu 7 týdnů a nejdýl vydrží 6 hodin). A poslední dotaz: co jsou kapsovky? To je nějaký slang nebo mají nějakou speciální funkci? Dneska jsem se s tím shledala poprvé, tak mě to z čisté zvědavosti zajímá. Díky moc M.

Tak nemažu prcinu právě z toho důvodu, že to jednak s látkovkou nepotřebuji - malá se prostě neopruzuje a hlavně…není dobré mazat preventivně..Myslím že to je opět jen lobing prodejců že mazat se má preventivně..prd..na co na prcku valit další chemii, když to nepotřebuje? Takže mažu jen když má malá problém..Tzn. má nějaké agresivní jídlo - třeba po pastiňáku byla vždy červená. Nebo se prostě oprudí protože zůstala v mokré či pokakané plíně dlouho, pak jedině mažu.

Kapsovky - jsou to vlastně svrchní kalhotky, které mají kapsu do které se vkládá savá vložka.

V noci moč neřeším..Jako že bych malou budila? Ani omylem, od toho mám savé pleny. V jednorázovce se moč rozkládá úplně stejně jak v látkovce a ještě se to tam míchá s těmi gely, takže to je horší než látka. Hele zase nemůžeme být tak přecitlivělé. Přebalovat často ano, ale všeho s mírou.. mimčo těch 12hodin v plíně vydrží v pohodě a to i bez mastičky na prcinu a červená není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure