Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5393
29.3.11 20:52

ahoj holky!
jsem tu jen na skok s pozdravem. jsem na týden u máti a ta nesnese, abych vysedávala u pc… taková buzerace ve třiceti letech… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.3.11 20:54
ivuska.h píše:
careynka píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:
ivuska.h píše:
zelazuzu píše:
locika píše:
Díky holky :kytka:
Bodlinko, to je vlastně dobrý nápad s dvěma kbelíkama, protože já taky budu přebalovat na dvou místech - po koupání dole v přízemí, ráno, večer, v noci - nahoře v patře…no ale vlastně - po kadění stejně tu plenu budu muset jít sprchnout dolů, takže v tomto případě ten kyblík nahoře v patře pozbývá smysl :think: Ještě to teda musím vykoumat, jak to budu provádět :mrgreen:Ještě se zeptám na další věc - kdo z vás používá nebo používal klasické čtverce - dávaly jste na ně ještě nějakou další sací vrstvu? Nebo jen čtverec a na to kalhotky?

Tak já na tu čtvercovku dávala ještě vkládačku Haipa Daipa. Je hodně tenká a savost se tím zvýší. Nebo jsou dobré ty čtvercovky z bambusu Kikko..ty sají excelentně .

Pytle na plenky - Ten Pop-in pytel je fakt na pytel :jazyk: ..nebrat..

Aprp. Ivuško takže pytle na plenky jsou hodně vzdálené? Já právě pořád čekám na ten Tvůj, protože jinak načnu ten od Tots Bots Ovocný - ten je Božííí :srdce:
Mám právě taky ten Pop-in a tak mě točí, že potřebuji nutně jiný.
Jo, bohužel. Za 14 dní začíná měsíční pauza ve výrobě a pytle teď nejsou priorita mezi věcma, co se musí stihnout ještě ušít :cry:
ups … to neeee a co je priorita?
Plínky přece :mrgreen:
no to viiiim, ale jaky :-) ja cekam na ty barevny AIO a k tomu jeste nejaky zluty zviratka treba :-D s obrazkem jeste zadny nemam :cry:
Jojo, během těch 14 dní ještě bude hodně jednovel. kalhotkovek, Easy, flísáků a vlňáků. Jak dlouho to pak vydrží, se uvidí.

to vim presne, asi dve hodiny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.3.11 20:56
careynka píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:
ivuska.h píše:
zelazuzu píše:
locika píše:
Bodlinko, to je vlastně dobrý nápad s dvěma kbelíkama, protože já taky budu přebalovat na dvou místech - po koupání dole v přízemí, ráno, večer, v noci - nahoře v patře…no ale vlastně - po kadění stejně tu plenu budu muset jít sprchnout dolů, takže v tomto případě ten kyblík nahoře v patře pozbývá smysl :think: Ještě to teda musím vykoumat, jak to budu provádět :mrgreen:Ještě se zeptám na další věc - kdo z vás používá nebo používal klasické čtverce - dávaly jste na ně ještě nějakou další sací vrstvu? Nebo jen čtverec a na to kalhotky?

Tak já na tu čtvercovku dávala ještě vkládačku Haipa Daipa. Je hodně tenká a savost se tím zvýší. Nebo jsou dobré ty čtvercovky z bambusu Kikko..ty sají excelentně .

Aprp. Ivuško takže pytle na plenky jsou hodně vzdálené? Já právě pořád čekám na ten Tvůj, protože jinak načnu ten od Tots Bots Ovocný - ten je Božííí :srdce:
Jo, bohužel. Za 14 dní začíná měsíční pauza ve výrobě a pytle teď nejsou priorita mezi věcma, co se musí stihnout ještě ušít :cry:
no to viiiim, ale jaky :-) ja cekam na ty barevny AIO a k tomu jeste nejaky zluty zviratka treba :-D s obrazkem jeste zadny nemam :cry:
Jojo, během těch 14 dní ještě bude hodně jednovel. kalhotkovek, Easy, flísáků a vlňáků. Jak dlouho to pak vydrží, se uvidí.

Co dvě, půl hodiny :)

• Citovat
  • Upravit
19494
29.3.11 20:57
petka.konecna píše:
careynka píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:
ivuska.h píše:
careynka píše:
ivuska.h píše:
zelazuzu píše:
locika píše:

Co dvě, půl hodiny :)

No kdyz tam vlezes ty, tak je to jasny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic

Ahoj látkařky,
s dovolením se vecpu sem do diskuse, potřebovala bych poradit. Synkovi (8,5 měsíce, 7,5 kilo) jsem koupila vlňáčky Bundle of Joy http://bundles.bundles.cz/…otky-prouzek s tím že je bude nosit jako denní svrchňáky. Nosí převážně Anavy plenky a zavazovačky. No, moc to nechápu :think: , protože velikost M (9 - 15 kg) je mu na délku (výška sedu) teď tak na doraz. Myslíte, že bych měla vyměnit za L nebo se smířit s tím, že vlňáky prostě nesedí a poohlídnout se po jiných?
Ještě - jakou byste mi doporučili imregnaci na vlnu - Disanu nebo Imse Vimse (mám Ulricha, ale budu nucena asi přesedlat na jinou značku).

Všem MOC díky za případné rady :kytka:

Příspěvek upraven 29.03.11 v 21:00

• Citovat
  • Upravit
4509

ivusko a kdy budete doplnovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713

ivuško: tak po té „dovolené“ budu mít aspoň o měsíc větší argument („už 4 měsíce jsem si nekoupila žádný plínky :lol:“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.3.11 21:00

Careynko - já teď nějakou dobu nebudu nakupovat :)

• Citovat
  • Upravit
4509
29.3.11 21:03

takze mame sanci?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.3.11 21:06
lenholka píše:
takze mame sanci?? :lol:

jooo :-D ukoristime plinkyyy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.3.11 21:07

Jee takze to jsem stihla akorat, prave jsem se dokochala novyma plinama. :mrgreen: Teda ale uplne je mi lito to dat na ten zadek, jak se to vypere, bude po kochani, ted je to takovy jemnoucky heboucky… :mrgreen:
A ty ubrousky jsou super…ani jsem nevedela, ze jsou dva druhy, jeden s beranem :?:

A jeste k tem vlnakum, jsou ve skopku a voda je ruzova… vim, ze to trochu pousti, ale nepousti to pak i na ty pliny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.3.11 21:09
asha píše:
Jee takze to jsem stihla akorat, prave jsem se dokochala novyma plinama. :mrgreen: Teda ale uplne je mi lito to dat na ten zadek, jak se to vypere, bude po kochani, ted je to takovy jemnoucky heboucky… :mrgreen:
A ty ubrousky jsou super…ani jsem nevedela, ze jsou dva druhy, jeden s beranem :?:A jeste k tem vlnakum, jsou ve skopku a voda je ruzova… vim, ze to trochu pousti, ale nepousti to pak i na ty pliny???

ja dostala ty s tim beranem jak rikas, jsou trochu chlupaty z jedny strany a ty jsou fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
29.3.11 21:09
jancic píše:
Ahoj látkařky,
s dovolením se vecpu sem do diskuse, potřebovala bych poradit. Synkovi (8,5 měsíce, 7,5 kilo) jsem koupila vlňáčky Bundle of Joy http://bundles.bundles.cz/…otky-prouzek s tím že je bude nosit jako denní svrchňáky. Nosí převážně Anavy plenky a zavazovačky. No, moc to nechápu :think: , protože velikost M (9 - 15 kg) je mu na délku (výška sedu) teď tak na doraz. Myslíte, že bych měla vyměnit za L nebo se smířit s tím, že vlňáky prostě nesedí a poohlídnout se po jiných?
Ještě - jakou byste mi doporučili imregnaci na vlnu - Disanu nebo Imse Vimse (mám Ulricha, ale budu nucena asi přesedlat na jinou značku).

Všem MOC díky za případné rady :kytka:

Příspěvek upraven 29.03.11 v 21:00

Tak od Bundles nemam, nejsou to pry moc drzaky… mam Disany, Imse na suchac a ted pleteny z Fleru. Nemaji chybu. Jo a jeste vlastne longies od BI, ale ty jsem snad jako vlnaky ani nepouzila, mame je jako kamase :palec:
S impregnaci neporadim, ja mam Ulricha a holky tady pouzivaji spis lanolin z lekarny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
29.3.11 21:10

Jsem docela zvědavá, jak rychle budou anavy mizet tentokrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.3.11 21:13

jsem se vam holky ani nechlubila, ze prisla nova mikinka a piratskej satek od Farmers :-) jsem nadsena, ta mikinka je uzasna a matros skvelej!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure