Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahoj holky!
jsem tu jen na skok s pozdravem. jsem na týden u máti a ta nesnese, abych vysedávala u pc… taková buzerace ve třiceti letech… ![]()
ivuska.h píše:careynka píše:Jojo, během těch 14 dní ještě bude hodně jednovel. kalhotkovek, Easy, flísáků a vlňáků. Jak dlouho to pak vydrží, se uvidí.ivuska.h píše:no to viiiim, ale jakycareynka píše:Plínky přeceivuska.h píše:ups … to neeee a co je priorita?zelazuzu píše:Jo, bohužel. Za 14 dní začíná měsíční pauza ve výrobě a pytle teď nejsou priorita mezi věcma, co se musí stihnout ještě ušítlocika píše:
Díky holky
Bodlinko, to je vlastně dobrý nápad s dvěma kbelíkama, protože já taky budu přebalovat na dvou místech - po koupání dole v přízemí, ráno, večer, v noci - nahoře v patře…no ale vlastně - po kadění stejně tu plenu budu muset jít sprchnout dolů, takže v tomto případě ten kyblík nahoře v patře pozbývá smyslJeště to teda musím vykoumat, jak to budu provádět
Ještě se zeptám na další věc - kdo z vás používá nebo používal klasické čtverce - dávaly jste na ně ještě nějakou další sací vrstvu? Nebo jen čtverec a na to kalhotky?
Tak já na tu čtvercovku dávala ještě vkládačku Haipa Daipa. Je hodně tenká a savost se tím zvýší. Nebo jsou dobré ty čtvercovky z bambusu Kikko..ty sají excelentně .
Pytle na plenky - Ten Pop-in pytel je fakt na pytel
Aprp. Ivuško takže pytle na plenky jsou hodně vzdálené? Já právě pořád čekám na ten Tvůj, protože jinak načnu ten od Tots Bots Ovocný - ten je Božííí..nebrat..
Mám právě taky ten Pop-in a tak mě točí, že potřebuji nutně jiný.ja cekam na ty barevny AIO a k tomu jeste nejaky zluty zviratka treba
s obrazkem jeste zadny nemam
to vim presne, asi dve hodiny ![]()
careynka píše:ivuska.h píše:to vim presne, asi dve hodinycareynka píše:Jojo, během těch 14 dní ještě bude hodně jednovel. kalhotkovek, Easy, flísáků a vlňáků. Jak dlouho to pak vydrží, se uvidí.ivuska.h píše:no to viiiim, ale jakycareynka píše:Plínky přeceivuska.h píše:ups … to neeee a co je priorita?zelazuzu píše:Jo, bohužel. Za 14 dní začíná měsíční pauza ve výrobě a pytle teď nejsou priorita mezi věcma, co se musí stihnout ještě ušítlocika píše:
Díky holky
Bodlinko, to je vlastně dobrý nápad s dvěma kbelíkama, protože já taky budu přebalovat na dvou místech - po koupání dole v přízemí, ráno, večer, v noci - nahoře v patře…no ale vlastně - po kadění stejně tu plenu budu muset jít sprchnout dolů, takže v tomto případě ten kyblík nahoře v patře pozbývá smyslJeště to teda musím vykoumat, jak to budu provádět
Ještě se zeptám na další věc - kdo z vás používá nebo používal klasické čtverce - dávaly jste na ně ještě nějakou další sací vrstvu? Nebo jen čtverec a na to kalhotky?
Tak já na tu čtvercovku dávala ještě vkládačku Haipa Daipa. Je hodně tenká a savost se tím zvýší. Nebo jsou dobré ty čtvercovky z bambusu Kikko..ty sají excelentně .
Aprp. Ivuško takže pytle na plenky jsou hodně vzdálené? Já právě pořád čekám na ten Tvůj, protože jinak načnu ten od Tots Bots Ovocný - ten je Božííí..nebrat..
Mám právě taky ten Pop-in a tak mě točí, že potřebuji nutně jiný.ja cekam na ty barevny AIO a k tomu jeste nejaky zluty zviratka treba
Co dvě, půl hodiny ![]()
petka.konecna píše:careynka píše:Co dvě, půl hodinyivuska.h píše:to vim presne, asi dve hodinycareynka píše:Jojo, během těch 14 dní ještě bude hodně jednovel. kalhotkovek, Easy, flísáků a vlňáků. Jak dlouho to pak vydrží, se uvidí.ivuska.h píše:no to viiiim, ale jakycareynka píše:Plínky přeceivuska.h píše:ups … to neeee a co je priorita?zelazuzu píše:Jo, bohužel. Za 14 dní začíná měsíční pauza ve výrobě a pytle teď nejsou priorita mezi věcma, co se musí stihnout ještě ušítlocika píše:
Díky holky
No kdyz tam vlezes ty, tak je to jasny ![]()
Ahoj látkařky,
s dovolením se vecpu sem do diskuse, potřebovala bych poradit. Synkovi (8,5 měsíce, 7,5 kilo) jsem koupila vlňáčky Bundle of Joy http://bundles.bundles.cz/…otky-prouzek s tím že je bude nosit jako denní svrchňáky. Nosí převážně Anavy plenky a zavazovačky. No, moc to nechápu
, protože velikost M (9 - 15 kg) je mu na délku (výška sedu) teď tak na doraz. Myslíte, že bych měla vyměnit za L nebo se smířit s tím, že vlňáky prostě nesedí a poohlídnout se po jiných?
Ještě - jakou byste mi doporučili imregnaci na vlnu - Disanu nebo Imse Vimse (mám Ulricha, ale budu nucena asi přesedlat na jinou značku).
Všem MOC díky za případné rady ![]()
Příspěvek upraven 29.03.11 v 21:00
ivuško: tak po té „dovolené“ budu mít aspoň o měsíc větší argument („už 4 měsíce jsem si nekoupila žádný plínky
“)
Jee takze to jsem stihla akorat, prave jsem se dokochala novyma plinama.
Teda ale uplne je mi lito to dat na ten zadek, jak se to vypere, bude po kochani, ted je to takovy jemnoucky heboucky… ![]()
A ty ubrousky jsou super…ani jsem nevedela, ze jsou dva druhy, jeden s beranem ![]()
A jeste k tem vlnakum, jsou ve skopku a voda je ruzova… vim, ze to trochu pousti, ale nepousti to pak i na ty pliny???
asha píše:
Jee takze to jsem stihla akorat, prave jsem se dokochala novyma plinama.Teda ale uplne je mi lito to dat na ten zadek, jak se to vypere, bude po kochani, ted je to takovy jemnoucky heboucky…
A ty ubrousky jsou super…ani jsem nevedela, ze jsou dva druhy, jeden s beranemA jeste k tem vlnakum, jsou ve skopku a voda je ruzova… vim, ze to trochu pousti, ale nepousti to pak i na ty pliny???
ja dostala ty s tim beranem jak rikas, jsou trochu chlupaty z jedny strany a ty jsou fajn ![]()
jancic píše:
Ahoj látkařky,
s dovolením se vecpu sem do diskuse, potřebovala bych poradit. Synkovi (8,5 měsíce, 7,5 kilo) jsem koupila vlňáčky Bundle of Joy http://bundles.bundles.cz/…otky-prouzek s tím že je bude nosit jako denní svrchňáky. Nosí převážně Anavy plenky a zavazovačky. No, moc to nechápu, protože velikost M (9 - 15 kg) je mu na délku (výška sedu) teď tak na doraz. Myslíte, že bych měla vyměnit za L nebo se smířit s tím, že vlňáky prostě nesedí a poohlídnout se po jiných?
Ještě - jakou byste mi doporučili imregnaci na vlnu - Disanu nebo Imse Vimse (mám Ulricha, ale budu nucena asi přesedlat na jinou značku).Všem MOC díky za případné rady
Příspěvek upraven 29.03.11 v 21:00
Tak od Bundles nemam, nejsou to pry moc drzaky… mam Disany, Imse na suchac a ted pleteny z Fleru. Nemaji chybu. Jo a jeste vlastne longies od BI, ale ty jsem snad jako vlnaky ani nepouzila, mame je jako kamase ![]()
S impregnaci neporadim, ja mam Ulricha a holky tady pouzivaji spis lanolin z lekarny ![]()
jsem se vam holky ani nechlubila, ze prisla nova mikinka a piratskej satek od Farmers
jsem nadsena, ta mikinka je uzasna a matros skvelej!! ![]()