Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
M-a-j-a píše:
jj chodiliNo ale můj muž nerad někam chodil. Vždycky spal
Já jsem se vyblbla a on se vyspal a to prosím na hlučné diskotéce
pomeranca píše:careynka píše:
jsem se vam holky ani nechlubila, ze prisla nova mikinka a piratskej satek od Farmersjsem nadsena, ta mikinka je uzasna a matros skvelej!!
úžasný… (ladí to s anavy easy čokoláda
)
ty maaaam ![]()
- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:Tak to mám asi jeho příbuzného.locika píše:jj chodili
Hlenik?![]()
![]()
No tak pařit chodíme taky, to zas jo…teda…chodili jsme![]()
No ale můj muž nerad někam chodil. Vždycky spal
Teď už nikam nechodíme - doufám, že ještě někdy budeme.
![]()
Jeden můj známý má narkolepsii - usne kdekoliv. Kdo to nezná, toho taky dokáže šokovat. Ale ten na to má papír.
Tak asi manžela pošlu někam na vyšetření
![]()
Jednou jsme ho nechali spát v hospodě. Probudila ho číšnice ať zaplatí a byl mírně vv šoku
a my jsme se a dveřmi mohli potrhat smíchy
![]()
asha píše:pomeranca píše:Jeee ja se nachytala taky, holt stari no, pismenka mi preskakujou
rozklikla jsem si novou diskuzi „Jak na kašílek“ a už se těšila, že bude debata o kalichuNo musela jsem se pak držet, abych něco pěkného nenapsala
ja jsem mlada a taky cetla kalisek ![]()
locika píše:M-a-j-a píše:
![]()
![]()
![]()
Ty se směješ, ale víš jak to vypadá
Vždycky se mě ptali, kde mám chlapa, tak jsem jen ukázala na sedačku
Jo a to byl ještě problém ho vzbudit ![]()
M-a-j-a píše:- bodlinka - píše:Tak asi manžela pošlu někam na vyšetřeníM-a-j-a píše:Tak to mám asi jeho příbuzného.locika píše:jj chodili
Hlenik?![]()
![]()
![]()
Jeden můj známý má narkolepsii - usne kdekoliv. Kdo to nezná, toho taky dokáže šokovat. Ale ten na to má papír.![]()
![]()
Jednou jsme ho nechali spát v hospodě. Probudila ho číšnice ať zaplatí a byl mírně vv šoku![]()
![]()
Tenhle můj známý spal v jazzovém klubu. Opřen o reproduktor.
Ale přijde to na něj klidně i při chůzi. To pak musí hledat lavičku. Má to těžké..
Manžel na tom asi tak „špatně“ nebude. ![]()
- bodlinka - píše:M-a-j-a píše:Tenhle můj známý spal v jazzovém klubu. Opřen o reproduktor.- bodlinka - píše:Tak asi manžela pošlu někam na vyšetřeníM-a-j-a píše:Tak to mám asi jeho příbuzného.locika píše:jj chodili
Hlenik?![]()
![]()
![]()
Jeden můj známý má narkolepsii - usne kdekoliv. Kdo to nezná, toho taky dokáže šokovat. Ale ten na to má papír.![]()
![]()
Jednou jsme ho nechali spát v hospodě. Probudila ho číšnice ať zaplatí a byl mírně vv šoku![]()
![]()
Ale přijde to na něj klidně i při chůzi. To pak musí hledat lavičku. Má to těžké..
Manžel na tom asi tak „špatně“ nebude.
Tak to naštěstí ne.
M-a-j-a píše:locika píše:Ty se směješ, ale víš jak to vypadáM-a-j-a píše:
![]()
![]()
![]()
:mrgree
n: Vždycky se mě ptali, kde mám chlapa, tak jsem jen ukázala na sedačku
Jo a to byl ještě problém ho vzbudit
A taky se loučím. Ať se aspoň trochu vyspím, než začne noční „grilování“ - na bříšku řve jako tur a odmítá usnout, ale když ho otočím, během vteřiny je zpátky. A tuto kratochvíli provozuje klidně hodinu. Asi si koupím špunty do uší (manžel u toho spí..) a nechám ho tak. ![]()
Ahoj,
pěkně debatujete a jí nestíhám dočíst
Kde berete čas? My jsme byli celé odpoledne venku, manžel má pravidlenou úterní hospodu a já ted dopoklidila a připravila věci na zítra.
Takže s toho co jsem zaregistrovala: **
separačky** - mám viskózové popoliny a fleesové. Viskozové dávám ráno, když čekám bobek. Fleesové na spaní. Jinak je bez separačky.
vlňáčky - s bundles neporadím, nemám. I když se mi hrozně moc líbí, ale mám vlňáčků moc. Dlouho jsem měla nejraději přes den SWD a do toho čč narovno.
Ale ted vedou doma šité natahovací vlňáčky ze starých svetrů.
Tak chvilku nechapacka,pac jsem cetla tez kalisek ![]()
Jedine co pouzivam je manza,ale jen v psane forme tady na diskuzich
Zdrobnelinecky obecne nesnasim, stejne jako kdyz nekdo predemnou rika sve polovicce broucku,milacku,zlaticko apod…to je neco ![]()
achdarku a to jsou jaky vlnacky do kterych davas cc narovno, nejaky zapinaci?? ja mam jenom natahovaci a zrovna jsem dneska resila ze mi vadi ze do nich nemuzu dat ctverec, leda na sklad a to jsem nejak zlenivela…
Achdarek píše:
Ahoj,pěkně debatujete a jí nestíhám dočíst
Kde berete čas? My jsme byli celé odpoledne venku, manžel má pravidlenou úterní hospodu a já ted dopoklidila a připravila věci na zítra.
Takže s toho co jsem zaregistrovala: **
vlňáčky - s bundles neporadím, nemám. I když se mi hrozně moc líbí, ale mám vlňáčků moc. Dlouho jsem měla nejraději přes den SWD a do toho čč narovno.
separačky** - mám viskózové popoliny a fleesové. Viskozové dávám ráno, když čekám bobek. Fleesové na spaní. Jinak je bez separačky.
Ale ted vedou doma šité natahovací vlňáčky ze starých svetrů.
Musíš si to umět zařídit. Já jsem u počítače a manžel umývá nádobí ![]()
lenholka píše:čč narovno dávám do vlňáčků swaddlebees. Ale už je přestali vyrábět.
achdarku a to jsou jaky vlnacky do kterych davas cc narovno, nejaky zapinaci?? ja mam jenom natahovaci a zrovna jsem dneska resila ze mi vadi ze do nich nemuzu dat ctverec, leda na sklad a to jsem nejak zlenivela…
Oskárek píše:
zelazuzu, jaký je tento extendor ?
Stejně funkční jako drahý Manymonths ![]()