Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
29.3.11 22:27
M-a-j-a píše:
jj chodili :-( No ale můj muž nerad někam chodil. Vždycky spal :mrgreen: Já jsem se vyblbla a on se vyspal a to prosím na hlučné diskotéce :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.3.11 22:28
pomeranca píše:
careynka píše:
jsem se vam holky ani nechlubila, ze prisla nova mikinka a piratskej satek od Farmers :-) jsem nadsena, ta mikinka je uzasna a matros skvelej!! :palec:
:potlesk: úžasný… (ladí to s anavy easy čokoláda :mrgreen: )

ty maaaam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.3.11 22:29
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
locika píše:
Hlenik? :lol: :lol: :lol:
No tak pařit chodíme taky, to zas jo…teda…chodili jsme :think: :lol:
jj chodili :-( No ale můj muž nerad někam chodil. Vždycky spal :mrgreen: Já jsem se vyblbla a on se vyspal a to prosím na hlučné diskotéce :mrgreen:
Tak to mám asi jeho příbuzného. :mrgreen: Teď už nikam nechodíme - doufám, že ještě někdy budeme. :?: :mrgreen:
Jeden můj známý má narkolepsii - usne kdekoliv. Kdo to nezná, toho taky dokáže šokovat. Ale ten na to má papír. :lol:

Tak asi manžela pošlu někam na vyšetření :think: :mrgreen: :mrgreen:
Jednou jsme ho nechali spát v hospodě. Probudila ho číšnice ať zaplatí a byl mírně vv šoku :mrgreen: :mrgreen: a my jsme se a dveřmi mohli potrhat smíchy :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
29.3.11 22:30
asha píše:
pomeranca píše:
rozklikla jsem si novou diskuzi „Jak na kašílek“ a už se těšila, že bude debata o kalichu :lol: No musela jsem se pak držet, abych něco pěkného nenapsala :twisted:
Jeee ja se nachytala taky, holt stari no, pismenka mi preskakujou :mrgreen:

ja jsem mlada a taky cetla kalisek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.3.11 22:31
locika píše:
M-a-j-a píše:

Ty se směješ, ale víš jak to vypadá :mrgreen: :mrgreen: Vždycky se mě ptali, kde mám chlapa, tak jsem jen ukázala na sedačku :-) Jo a to byl ještě problém ho vzbudit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
29.3.11 22:31
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
locika píše:
Tak to mám asi jeho příbuzného. :mrgreen: Teď už nikam nechodíme - doufám, že ještě někdy budeme. :?: :mrgreen:
Jeden můj známý má narkolepsii - usne kdekoliv. Kdo to nezná, toho taky dokáže šokovat. Ale ten na to má papír. :lol:
Jednou jsme ho nechali spát v hospodě. Probudila ho číšnice ať zaplatí a byl mírně vv šoku :mrgreen: :mrgreen: a my jsme se a dveřmi mohli potrhat smíchy :mrgreen: :oops:

Tenhle můj známý spal v jazzovém klubu. Opřen o reproduktor. :mrgreen: Ale přijde to na něj klidně i při chůzi. To pak musí hledat lavičku. Má to těžké..
Manžel na tom asi tak „špatně“ nebude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.3.11 22:33
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
- bodlinka - píše:
M-a-j-a píše:
locika píše:
Jednou jsme ho nechali spát v hospodě. Probudila ho číšnice ať zaplatí a byl mírně vv šoku :mrgreen: :mrgreen: a my jsme se a dveřmi mohli potrhat smíchy :mrgreen: :oops:
Tenhle můj známý spal v jazzovém klubu. Opřen o reproduktor. :mrgreen: Ale přijde to na něj klidně i při chůzi. To pak musí hledat lavičku. Má to těžké..
Manžel na tom asi tak „špatně“ nebude. :lol:

Tak to naštěstí ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
M-a-j-a píše:
locika píše:
M-a-j-a píše:
Ty se směješ, ale víš jak to vypadá :mrgreen: :mrgree :roll: n: Vždycky se mě ptali, kde mám chlapa, tak jsem jen ukázala na sedačku :-) Jo a to byl ještě problém ho vzbudit :mrgreen:
:mrgreen: :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547

A taky se loučím. Ať se aspoň trochu vyspím, než začne noční „grilování“ - na bříšku řve jako tur a odmítá usnout, ale když ho otočím, během vteřiny je zpátky. A tuto kratochvíli provozuje klidně hodinu. Asi si koupím špunty do uší (manžel u toho spí..) a nechám ho tak. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
29.3.11 22:35

Ahoj,

pěkně debatujete a jí nestíhám dočíst :mrgreen: Kde berete čas? My jsme byli celé odpoledne venku, manžel má pravidlenou úterní hospodu a já ted dopoklidila a připravila věci na zítra.

Takže s toho co jsem zaregistrovala: **
separačky** - mám viskózové popoliny a fleesové. Viskozové dávám ráno, když čekám bobek. Fleesové na spaní. Jinak je bez separačky.

vlňáčky - s bundles neporadím, nemám. I když se mi hrozně moc líbí, ale mám vlňáčků moc. Dlouho jsem měla nejraději přes den SWD a do toho čč narovno.
Ale ted vedou doma šité natahovací vlňáčky ze starých svetrů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
29.3.11 22:37

Tak chvilku nechapacka,pac jsem cetla tez kalisek  :lol:

Jedine co pouzivam je manza,ale jen v psane forme tady na diskuzich
Zdrobnelinecky obecne nesnasim, stejne jako kdyz nekdo predemnou rika sve polovicce broucku,milacku,zlaticko apod…to je neco :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
29.3.11 22:37

achdarku a to jsou jaky vlnacky do kterych davas cc narovno, nejaky zapinaci?? ja mam jenom natahovaci a zrovna jsem dneska resila ze mi vadi ze do nich nemuzu dat ctverec, leda na sklad a to jsem nejak zlenivela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.3.11 22:38
Achdarek píše:
Ahoj,

pěkně debatujete a jí nestíhám dočíst :mrgreen: Kde berete čas? My jsme byli celé odpoledne venku, manžel má pravidlenou úterní hospodu a já ted dopoklidila a připravila věci na zítra.

Takže s toho co jsem zaregistrovala: **
separačky** - mám viskózové popoliny a fleesové. Viskozové dávám ráno, když čekám bobek. Fleesové na spaní. Jinak je bez separačky.

vlňáčky - s bundles neporadím, nemám. I když se mi hrozně moc líbí, ale mám vlňáčků moc. Dlouho jsem měla nejraději přes den SWD a do toho čč narovno.
Ale ted vedou doma šité natahovací vlňáčky ze starých svetrů.

Musíš si to umět zařídit. Já jsem u počítače a manžel umývá nádobí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
29.3.11 22:40
lenholka píše:
achdarku a to jsou jaky vlnacky do kterych davas cc narovno, nejaky zapinaci?? ja mam jenom natahovaci a zrovna jsem dneska resila ze mi vadi ze do nich nemuzu dat ctverec, leda na sklad a to jsem nejak zlenivela…
čč narovno dávám do vlňáčků swaddlebees. Ale už je přestali vyrábět.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2064
29.3.11 22:41
Oskárek píše:
zelazuzu, jaký je tento extendor ?

Stejně funkční jako drahý Manymonths :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek