Bavlněné plínky

• Fotoalbum (1134)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
30.3.11 07:40
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
ivuska.h píše:
pomeranca píše:
rozklikla jsem si novou diskuzi „Jak na kašílek“ a už se těšila, že bude debata o kalichu :lol: No musela jsem se pak držet, abych něco pěkného nenapsala :twisted:
To je ale hrůzička takový kašílek u mimíska :mrgreen: :mrgreen:
A ty s tím máš zkušenosti, když o tom tak hanlivě píšeš? :mrgreen: :twisted: (á bohužel jo… asi zas nepudem plavat :-( )
Ale jo, občas mi mimísci kašlinkají, když papáme moc rychle :pankac: :mrgreen:

Ivuš já ti nevím, ale možná, že když začnete papinkat, tak nebudete kašlinkat :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.3.11 07:51
zelazuzu píše:
Oskárek píše:
zelazuzu, jaký je tento extendor ?
Stejně funkční jako drahý Manymonths :mrgreen:

A nemá třeba jiné ty druky - myslím tím, že mám ten drahý a nejde to na všechny bodýčka, protože ty mají každé jiné druky.

• Citovat
  • Upravit
4509
30.3.11 08:08

holky nevite…na veletrhu v pze se i prodava nebo jenom predvadi??se tam chystam, budou tam farmers tak ze bych tam rovnou neco poridila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.3.11 08:10
lenholka píše:
holky nevite…na veletrhu v pze se i prodava nebo jenom predvadi??se tam chystam, budou tam farmers tak ze bych tam rovnou neco poridila..

Tak v Brně se i prodávalo, zrovna Farmers tam prodávali, takže podle mě budou i v Praze.

• Citovat
  • Upravit
2064
30.3.11 08:13

Peťko druky má ten extendor bohužel stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.3.11 08:36

Tak jsem tu den nebyla a než to dočtu, už zas abych šla. :roll:
Jsem přemýšlela nad spermíkem, že je to výraz pro spermiogram by mě nenapadlo. Spermii jako takové říkám bičíkovec.
„Můj starej“ je mladší než já a říct mi „moje stará“, tak mu urazím hlavu u ramen. Tomu dvounohému štěněti říkám „díťátko“. Nebyla jsem „těhu“, ale „březí“, já mám zas jinou úchylku. 8-)

Ad mazání zadku: Taky nemažu. Spíš než proč ne bych se zeptala proč jo, když to není potřeba. Myslím, že zbytečně mazat po každém přebalení, to jest cca 10× denně, akorát tu kůži zamastím a nebude moct dýchat.

• Citovat
  • Upravit
5708
30.3.11 09:27

holky, jste hrozně ukecaný, nestíhám číst těch x stránek.

Ad. extendor. Mám doma dělaný. Měla jsem i kupovaný, ale už jsem ho poslala dál. Doma mám 4 různý s různýma drukama a stejně mám zas nový bodýčko s úplně jiným rozměrem… :nevim: Vždycky jak debil stojím v sekáči, v ruce svoje milovaný bodýčko a zkouším, které cvočky na to budou pasovat. Pak to doma střihnu a našiju na gumu. A taky mám normální našívací patentky. Zkoušela jsem si udělat z nových druků, ale hrozně bojuju s tím, aby ty druky byly rovný a držely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.3.11 10:11

a dorazily vlnacky od anavy :dance: hnedka je lupnu do lanolinu at je muzu vzit zitra na sever juchuuuuuu :pankac:

a co me prekvapilo v navodu na impregnaci tak tam je uvedeno, ze v lazni mam vlnacky promackat, vyndat a vysusit, zadny dlouhosahly nakladani :nevim: no usetrilo by mi to cas a rychleji by mi uschly…
to asi prubnu :mrgreen:

Příspěvek upraven 30.03.11 v 10:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
30.3.11 10:11
Mikro píše:
Milé maminky, mám ještě pár dotazů ohledně mých začátků s látkováním. Na nějaké diskuzi jsem se dočetla, že některé po přebalení nemažete zadek. Má to nějaký konkrétní důvod? Já pokaždém přebalení otřu vodou a přemáznu Rybilkou. Dál jsem četla, že po 2 hodinách začíná být moč agresivní, jak to tedy řešíte v noci? Vím, že jsou i ekologické jednorázovky, ale já bych měla raději malýho i přes noc v plínce (je mu 7 týdnů a nejdýl vydrží 6 hodin). A poslední dotaz: co jsou kapsovky? To je nějaký slang nebo mají nějakou speciální funkci? Dneska jsem se s tím shledala poprvé, tak mě to z čisté zvědavosti zajímá. Díky moc M.

Mazání: pravidelně nee. Když byla malá pidimimi, tak jsem mazala Bepantenem furt…ale zjistila jsem, že to vůbec není třeba. Přes den přebaluji často (látka), a v noci většinou ne(taky látka) a nemažu. Zadeček je pěkný, bez defektů. :-) Tak proč mazat? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.3.11 10:15

Mikro ja mazala jak ten blb preventivne a mala se mi ve 3 mesicich zacala desne osypavat, resila jsem to dalsi 3 mesice, bez uspechu, ted mazu jenom na noc anebo kdyz se nekde objevi nejakej pupinek tak jenom ten a lehce a mam klid :pankac: snad jsem to nezakrikla (tuk tuk)

Příspěvek upraven 30.03.11 v 10:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
30.3.11 10:23

Ahoj děvčata, chtěla sem se zeptat, až se naše prdolka narodí tak bych chtěla začít látkovat čtvercema i kalhotkovými plínkami a zajímalo by mě jak je to s objemností na mimi, abych věděla jestli mám kupovat větší bodýčka nebo se do nich vleze i s látkovými plínkami?
Budu vděčná za každou radu :kytka: iiiv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.3.11 10:54
iiiv píše:
Ahoj děvčata, chtěla sem se zeptat, až se naše prdolka narodí tak bych chtěla začít látkovat čtvercema i kalhotkovými plínkami a zajímalo by mě jak je to s objemností na mimi, abych věděla jestli mám kupovat větší bodýčka nebo se do nich vleze i s látkovými plínkami?
Budu vděčná za každou radu :kytka: iiiv

Já na novoše dávala nejčastěji jen jednu čtvercovku na novosklad (a hodně často jsem přebalovala), to pak bylo dost maličký. Body mu byly, ale prostě z nich rychleji vyrostl, takže těch nejmenších rozhodně nekupuj moc. Od takových 3-4 měsíců už byl dost velkej na jednovelikostní kalhotkové pleny bez zmenšování, tak jsem se teprve rozšoupla :-) A od té doby nosí body velikosti 80

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.3.11 10:58

Iiiv urcite vetsi velikosti, s latkovou plenou pocitam aspon tak o cislo vzdy vetsi bodycko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.3.11 11:16

Holky, jde poskládat kalhotový sklad z normálního čtverce?

Mě to jde z vícevrtvé anavy, ale ze čtverce to jde nějak blbě, anebo se to dělá jinak, nebo nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19494
30.3.11 11:22
lenholka píše:
Mikro ja mazala jak ten blb preventivne a mala se mi ve 3 mesicich zacala desne osypavat, resila jsem to dalsi 3 mesice, bez uspechu, ted mazu jenom na noc anebo kdyz se nekde objevi nejakej pupinek tak jenom ten a lehce a mam klid :pankac: snad jsem to nezakrikla (tuk tuk)Příspěvek upraven 30.03.11 v 10:32

a jeste ji chudinku vydrbes srackou do koupelny :-( bych ji zabila tu tvoji tchyni nebo co to je :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure