Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ivuska.h píše:pomeranca píše:Ale jo, občas mi mimísci kašlinkají, když papáme moc rychleivuska.h píše:A ty s tím máš zkušenosti, když o tom tak hanlivě píšeš?pomeranca píše:To je ale hrůzička takový kašílek u mimíska
rozklikla jsem si novou diskuzi „Jak na kašílek“ a už se těšila, že bude debata o kalichuNo musela jsem se pak držet, abych něco pěkného nenapsala
![]()
![]()
(á bohužel jo… asi zas nepudem plavat
)
![]()
Ivuš já ti nevím, ale možná, že když začnete papinkat, tak nebudete kašlinkat
![]()
zelazuzu píše:Oskárek píše:Stejně funkční jako drahý Manymonths
zelazuzu, jaký je tento extendor ?
A nemá třeba jiné ty druky - myslím tím, že mám ten drahý a nejde to na všechny bodýčka, protože ty mají každé jiné druky.
holky nevite…na veletrhu v pze se i prodava nebo jenom predvadi??se tam chystam, budou tam farmers tak ze bych tam rovnou neco poridila..
lenholka píše:
holky nevite…na veletrhu v pze se i prodava nebo jenom predvadi??se tam chystam, budou tam farmers tak ze bych tam rovnou neco poridila..
Tak v Brně se i prodávalo, zrovna Farmers tam prodávali, takže podle mě budou i v Praze.
Tak jsem tu den nebyla a než to dočtu, už zas abych šla. ![]()
Jsem přemýšlela nad spermíkem, že je to výraz pro spermiogram by mě nenapadlo. Spermii jako takové říkám bičíkovec.
„Můj starej“ je mladší než já a říct mi „moje stará“, tak mu urazím hlavu u ramen. Tomu dvounohému štěněti říkám „díťátko“. Nebyla jsem „těhu“, ale „březí“, já mám zas jinou úchylku. ![]()
Ad mazání zadku: Taky nemažu. Spíš než proč ne bych se zeptala proč jo, když to není potřeba. Myslím, že zbytečně mazat po každém přebalení, to jest cca 10× denně, akorát tu kůži zamastím a nebude moct dýchat.
holky, jste hrozně ukecaný, nestíhám číst těch x stránek.
Ad. extendor. Mám doma dělaný. Měla jsem i kupovaný, ale už jsem ho poslala dál. Doma mám 4 různý s různýma drukama a stejně mám zas nový bodýčko s úplně jiným rozměrem…
Vždycky jak debil stojím v sekáči, v ruce svoje milovaný bodýčko a zkouším, které cvočky na to budou pasovat. Pak to doma střihnu a našiju na gumu. A taky mám normální našívací patentky. Zkoušela jsem si udělat z nových druků, ale hrozně bojuju s tím, aby ty druky byly rovný a držely.
a dorazily vlnacky od anavy
hnedka je lupnu do lanolinu at je muzu vzit zitra na sever juchuuuuuu ![]()
a co me prekvapilo v navodu na impregnaci tak tam je uvedeno, ze v lazni mam vlnacky promackat, vyndat a vysusit, zadny dlouhosahly nakladani
no usetrilo by mi to cas a rychleji by mi uschly…
to asi prubnu ![]()
Příspěvek upraven 30.03.11 v 10:13
Mikro píše:
Milé maminky, mám ještě pár dotazů ohledně mých začátků s látkováním. Na nějaké diskuzi jsem se dočetla, že některé po přebalení nemažete zadek. Má to nějaký konkrétní důvod? Já pokaždém přebalení otřu vodou a přemáznu Rybilkou. Dál jsem četla, že po 2 hodinách začíná být moč agresivní, jak to tedy řešíte v noci? Vím, že jsou i ekologické jednorázovky, ale já bych měla raději malýho i přes noc v plínce (je mu 7 týdnů a nejdýl vydrží 6 hodin). A poslední dotaz: co jsou kapsovky? To je nějaký slang nebo mají nějakou speciální funkci? Dneska jsem se s tím shledala poprvé, tak mě to z čisté zvědavosti zajímá. Díky moc M.
Mazání: pravidelně nee. Když byla malá pidimimi, tak jsem mazala Bepantenem furt…ale zjistila jsem, že to vůbec není třeba. Přes den přebaluji často (látka), a v noci většinou ne(taky látka) a nemažu. Zadeček je pěkný, bez defektů.
Tak proč mazat? ![]()
Mikro ja mazala jak ten blb preventivne a mala se mi ve 3 mesicich zacala desne osypavat, resila jsem to dalsi 3 mesice, bez uspechu, ted mazu jenom na noc anebo kdyz se nekde objevi nejakej pupinek tak jenom ten a lehce a mam klid
snad jsem to nezakrikla (tuk tuk)
Příspěvek upraven 30.03.11 v 10:32
Ahoj děvčata, chtěla sem se zeptat, až se naše prdolka narodí tak bych chtěla začít látkovat čtvercema i kalhotkovými plínkami a zajímalo by mě jak je to s objemností na mimi, abych věděla jestli mám kupovat větší bodýčka nebo se do nich vleze i s látkovými plínkami?
Budu vděčná za každou radu
iiiv
iiiv píše:
Ahoj děvčata, chtěla sem se zeptat, až se naše prdolka narodí tak bych chtěla začít látkovat čtvercema i kalhotkovými plínkami a zajímalo by mě jak je to s objemností na mimi, abych věděla jestli mám kupovat větší bodýčka nebo se do nich vleze i s látkovými plínkami?
Budu vděčná za každou raduiiiv
Já na novoše dávala nejčastěji jen jednu čtvercovku na novosklad (a hodně často jsem přebalovala), to pak bylo dost maličký. Body mu byly, ale prostě z nich rychleji vyrostl, takže těch nejmenších rozhodně nekupuj moc. Od takových 3-4 měsíců už byl dost velkej na jednovelikostní kalhotkové pleny bez zmenšování, tak jsem se teprve rozšoupla
A od té doby nosí body velikosti 80
Iiiv urcite vetsi velikosti, s latkovou plenou pocitam aspon tak o cislo vzdy vetsi bodycko…
Holky, jde poskládat kalhotový sklad z normálního čtverce?
Mě to jde z vícevrtvé anavy, ale ze čtverce to jde nějak blbě, anebo se to dělá jinak, nebo nevím ![]()
lenholka píše:
Mikro ja mazala jak ten blb preventivne a mala se mi ve 3 mesicich zacala desne osypavat, resila jsem to dalsi 3 mesice, bez uspechu, ted mazu jenom na noc anebo kdyz se nekde objevi nejakej pupinek tak jenom ten a lehce a mam klidsnad jsem to nezakrikla (tuk tuk)Příspěvek upraven 30.03.11 v 10:32
a jeste ji chudinku vydrbes srackou do koupelny
bych ji zabila tu tvoji tchyni nebo co to je ![]()