Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
30.3.11 14:34
- bodlinka - píše:
asha píše:
Rado, tak to je skoda, tady v sirokym okoli snad neni jedina latkarka, nebo o ni aspon nevim (jak taky ze jo).
A jak jste si vyrobili vnouce?
Ja vcera zas sondovala postoj ke 4., tak jsem se dovedela, ze planovat teda uz nic neplanuje, ale jeden nikdy nevi :zed: (takmamtedasakraprodattenkocarahadry????)
Jestli chceš otěhotnět, tak to všechno prodej. 8-) V okolí mám pár příkladů, u kterých to fungovalo. :think: :palec:

Jo taky jich par znam..... Ale u nas uz nejspis nebude problem s tim otehotnenim, jako spis s tim naslednym nezblazenim se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.3.11 14:35

Add vnouče - to je výraz mé spolužačky z gymplu, která má jedno dítě (před maturitou) . Sešly jsme se na srazu 4 -z toho 3 máme děti předškolního věku - tak řekla , že jsme si (my ostatní) vyrobily vnoučata :mrgreen: . Docela se mi to líbilo, tak to používám…
Jinak myslím , že plánovat nemusím , už i tohle třetí nám dalo dost práce .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.3.11 14:35
Brunifid píše:
- bodlinka - píše:
Jestli chceš otěhotnět, tak to všechno prodej. 8-)
Ano, to mi přijde jako logický argument :pankac: :mrgreen:

Že jo? :mrgreen:
Já třeba tak dlouho hledala, komu bych předala malý plíny, a furt nic, tak jsem je prodala. A do týdne přišla skorošvagrová, že její brácha čeká mimčo a chtějí látkovat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.3.11 14:37
asha píše:
- bodlinka - píše:
asha píše:
Rado, tak to je skoda, tady v sirokym okoli snad neni jedina latkarka, nebo o ni aspon nevim (jak taky ze jo).
Ja vcera zas sondovala postoj ke 4., tak jsem se dovedela, ze planovat teda uz nic neplanuje, ale jeden nikdy nevi :zed: (takmamtedasakraprodattenkocarahadry????)
Jestli chceš otěhotnět, tak to všechno prodej. 8-) V okolí mám pár příkladů, u kterých to fungovalo. :think: :palec:
Jo taky jich par znam..... Ale u nas uz nejspis nebude problem s tim otehotnenim, jako spis s tim naslednym nezblazenim se :mrgreen:

Mě by švihlo už ze tří dětí. Dvě mi naprosto dostačují. Vždycky jsem ráda, když jednou za čas vyrazím do práce a užívám si maličkostí, jako třeba záchod bez bušení na dveře (batole zírající jak tlačím už fakt nedávám..). :-)
Obdivuju svou mamku - jsem z pěti dětí (v rozmezí 8 let..).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.3.11 14:39
Ráďa69 píše:
Add vnouče - to je výraz mé spolužačky z gymplu, která má jedno dítě (před maturitou) . Sešly jsme se na srazu 4 -z toho 3 máme děti předškolního věku - tak řekla , že jsme si (my ostatní) vyrobily vnoučata :mrgreen: . Docela se mi to líbilo, tak to používám…
Jinak myslím , že plánovat nemusím , už i tohle třetí nám dalo dost práce .

Tak vnouce je dost dobry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.3.11 14:44
- bodlinka - píše:
asha píše:
- bodlinka - píše:
asha píše:
Jo taky jich par znam..... Ale u nas uz nejspis nebude problem s tim otehotnenim, jako spis s tim naslednym nezblazenim se :mrgreen:
Mě by švihlo už ze tří dětí. Dvě mi naprosto dostačují. Vždycky jsem ráda, když jednou za čas vyrazím do práce a užívám si maličkostí, jako třeba záchod bez bušení na dveře (batole zírající jak tlačím už fakt nedávám..). :-)

Mě to tak hrozný nepřijde…to Asha to má horší. S našim věkovým rozdílem je to brnkačka . Velkej pohlídá - např. v květnu se chystáme s manželem na koncert do Brna. :dance: . (Mám dobrou sousedku, která to pro jistotu jistí - je na telefonu) .
Akorát mi nechce balit do látky - nenutím ho , jsem ráda že přebalí, takže máme na skladě i jednorázovky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.3.11 14:45
- bodlinka - píše:
asha píše:
- bodlinka - píše:
asha píše:

Jo obcas je to na palici…treba ted, B. chrni, pred hodinou jsem se ptala T. jestli nechce spat. Nechce. No a ted mi vytuhla v kresle. Na treti jsme mela jit pro Matyho. Nastesti mi ho vezme kamoska, jinak by nestihal klavir a to by ho desne mrzelo (ironie, furt premysli, jak se tomu vyhnout :mrgreen: ) Ted jsem je mela dva dny doma a fakt jsme meli namale vsichni, mela jsem nervy jak gumu od spodaru, jen rupnout. :cert:

Ale ty miminka jsou taaak sladky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.3.11 14:51

A to vam jeste musim napsat, az mne zavrou, uz se k tomu nedostanu :mrgreen:
Vcera mne oba ukecavali do dalsiho miminka. Tyna zadonila prohlizejic Ottobre, ze chce sestricku. Maty ji vysvetloval, ze to neni nikdy jisty, ze by to byla sestricka… No ale pustili se do mne oba. Tak jsem jim rekla, ze tata uz ale dalsi miminko nechce. Mates se nastval a: „Tak vis co, my si to zaridime sami!“ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.3.11 15:13
Alca99 píše:
AHojky maminky, bylo mi porazeno jít sem pro radu, kterou potřebuji… chtěla bych začít s plenami snap in one, přejít od jednorázovek, co byste mi doporučily? Nechce se mi moc do čtvercovek, přiznávám se..... Jak začít, co koupit, jakou značku a vůbec jak na to? nemám s tím zkušenosti ani nikdo jiný v mém okolí.Děkuji moc a moc za rady…

Koukam ze ti nikdo neodpovedel, priste se klidne nekolikrat pripomen,pac tady je to drbarna nejvetsi :mrgreen:
Ja jsem od jednorazovek presla na fuzzi bunz,tots bots,itti bitti…a velice rychle jsem vsechny AIO,SIO prodala a nechala si jich jen lar na paradu. Na doma jsem se vrhla na kalhotkove pleny a na ne svrchni kalhotky…je to nejprodysnejsi metoda ( samozrejme ctverce a vse podobne taky,jen jsem na to lina)
Ja bych ti doporucila koupit si od kazde SIO ci AIO jednu a vyzkouset, urcite si priber separacni pleny. Muj vyber doma je ted nasledujici- fuzzi bunz kopretina, 2× merinostar, 3 x itti bitti a 2 x anavy easy+ jeste dve na ceste, jedna finska kapsovka. Dalsi znacky mimo tots bots jsem nezkousela,takze ti neporadim… Z tech co mam ja jsem spokojena se vsema,ale urcite bych zkusila jen po jednom kousku a nekupuj celou vybavu, za cas te chytnou i kalhotove pliny apod…a pak budes jako blazen prodavat. Klidne sem hod kazdy odkaz o kterem premyslis a my se ti pokusime poradit. A ptej se na cokoli chces,treba i trikrat dokola.....ja tu holy taky pekne dlouho prudila dotazama :twisted: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.3.11 15:16
asha píše:
Vcera mne oba ukecavali do dalsiho miminka. Tyna zadonila prohlizejic Ottobre, ze chce sestricku. Maty ji vysvetloval, ze to neni nikdy jisty, ze by to byla sestricka… No ale pustili se do mne oba. Tak jsem jim rekla, ze tata uz ale dalsi miminko nechce. Mates se nastval a: „Tak vis co, my si to zaridime sami!“ :jazyk:

Tak abys za chvilu nemela doma vnouce ty :twisted: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
30.3.11 15:42
asha píše:
Vcera mne oba ukecavali do dalsiho miminka. Tyna zadonila prohlizejic Ottobre, ze chce sestricku. Maty ji vysvetloval, ze to neni nikdy jisty, ze by to byla sestricka… No ale pustili se do mne oba. Tak jsem jim rekla, ze tata uz ale dalsi miminko nechce. Mates se nastval a: „Tak vis co, my si to zaridime sami!“ :jazyk:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
30.3.11 15:44
pomeranca píše:
asha píše:
:pankac:

husty decka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
30.3.11 15:53

Jo , Lenholko , to je na těch dětech super , tyhle jejich hlášky. :pankac:
Naše madam včera měla taky pěknej „vejšplecht“ .Byly jsme se u kamarádky podívat v porodnici na miminko a Kristýna pronesla „mimi ručičky nemá“ (bylo zabaleno v zavinovačce s ručičkama podél těla ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.3.11 15:54
Brunifid píše:
careynka píše:
Brunifid píše:
Tak jsme po půlroční kontrole: 6350g a 70cm :pankac:
zase te naseru :-D malej mel ve ctyrech a pul mesicich 70 cm a 7400g a ted ma skoro osm kil :-)
Nenasereš, za půl roku jsem zvyklá na valibuky. Viděla jsem čtyřměsíční dítě s pomalu 9kg váhy. Pozastavuji se jen nad dětmi, co jsou malé, případně s menším poměrem váha/výška 8-)

tak malej je takovej chrtecek, ale je dlouhej, tak ty bucky rozprostre :-) nema zadny faldicky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
30.3.11 17:35
careynka píše:
tak malej je takovej chrtecek, ale je dlouhej, tak ty bucky rozprostre :-) nema zadny faldicky :-(

Co jsou to faldíčky? To malá asi taky nemá :lol:

Ad AIO a SIO: Já nějaké mám (Itti Bitti, Mommy's Touch, Popolini easy fix). Dneska že je dám k doktorce, nakonec jsem to zas dala do šuplíku a dala kalhotkovky a na to vlňáčky, mám to tak nejradši. Třeba těm AIO přijdu na chuť v létě, až začne lozit venku jenom v plíně.
Sestra u doktorky se vlňáčkům děsně divila, že to prý nikdy neviděla, prý jestli to nekouše. No vrtěla hlavou dlouho, pochvala samozřejmě žádná :roll: Ale malá není opruzená, tak výtky taky nebyly, nechtěla bych to ale vidět, kdyby malá měla problémy jao Štěpánka od lenholky, to si myslím, že by první věc bylo, že to dělá plína :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí