Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
30.3.11 23:02

Jinak AIO vs. SIO - holky díky, fakt jste to rozsekly :lol: Ale OK, aspoň teoreticky chápu rozdíl :palec: Tak já mám AIO jen jednu (nebo dvě, teď nevím :oops: ), jak jsem říkala, chci stejně hlavně čtverce, ale tak na ven, případně když bude balit manžel, tak AIO určitě využiju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
30.3.11 23:07

Pojistku měl, byla tím jištěná hypotéka, nějaký penzijko taky, ale k tomu se dostane až proběhne dědický řízení, ale vzhledem k tomu, že jsme si tímhle podobným prošli ted v rodině, tak vím že se to může táhnout i půl roku :(
Ty důchody mi zjišťuje kamarádka, ale podle všeho by musel mít nárok na starobní nebo invalidní důchod aby ony mohly něco získat, takže v 32 letech asi smůla :( bordel to je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
30.3.11 23:09
mabis píše:
Pojistku měl, byla tím jištěná hypotéka, nějaký penzijko taky, ale k tomu se dostane až proběhne dědický řízení, ale vzhledem k tomu, že jsme si tímhle podobným prošli ted v rodině, tak vím že se to může táhnout i půl roku :(
Ty důchody mi zjišťuje kamarádka, ale podle všeho by musel mít nárok na starobní nebo invalidní důchod aby ony mohly něco získat, takže v 32 letech asi smůla :( bordel to je :(

To je fakt na palici toto, to jsem taky netušila, že škrtnou i tyto důchody :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
31.3.11 08:06
Achdarek píše:
caccorka píše:
Achdárek: jestli nezapomenu, tak ti o víkendu nafotím Marečka.
Díky :palec:

Achdárku a co že to máme vlastně fotit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
31.3.11 08:07
mabis píše:

U nás se táhlo dědictví skoro rok v obou případech (jeden děda měl spolu s babičkou barák, tak tam jsem to ještě trošku chápala, ale druhý neměl nic, pár tisíc na nějaké knížce a taky se to táhlo přes rok a babičky byli „bez peněz“ - jako fakt docela síla). Když ten člověk nemá rodinu která pomůže tak je vlastně třeba půl roku bez peněz :zed:

Super že měl pojistiku, manžel si jí zřizuje už rok a ještě jí nemá :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
31.3.11 08:28

Klasickou AIO mám teda asi Popolini Easy Fix. Z toho nic odepnout nejde, je to celé vcelku. Itti SIO je jasná, tam teda používám vršek i s jinou vycpávkou. A MMT je hybrid od pohledu, sice je to přišité, ale je tam skládací chobot, vzadu kapsa. Tots Bots to samé.

Pojistku jsme si s chlapem udělali když jsem byla těhotná. Životní i úrazovou. Teď tam ještě přidáme dítě na úraz.

• Citovat
  • Upravit
51750
31.3.11 08:30
Brunifid píše:
Klasickou AIO mám teda asi Popolini Easy Fix. Z toho nic odepnout nejde, je to celé vcelku. Itti SIO je jasná, tam teda používám vršek i s jinou vycpávkou. A MMT je hybrid od pohledu, sice je to přišité, ale je tam skládací chobot, vzadu kapsa. Tots Bots to samé.Pojistku jsme si s chlapem udělali když jsem byla těhotná. Životní i úrazovou. Teď tam ještě přidáme dítě na úraz.

Bruni a jakou MMT máš? Jako AIO a ta má i kapsu? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
31.3.11 08:36
Katy2 píše:
Achdarek píše:
caccorka píše:
Achdárek: jestli nezapomenu, tak ti o víkendu nafotím Marečka.
Díky :palec:
Achdárku a co že to máme vlastně fotit?

Díte v plenkách :)

• Citovat
  • Upravit
Brunifid
31.3.11 08:38
Katy2 píše:

Tak kecám, asi z hladu. Chobot a kapsu má Tots Bots. MMT má dlouhou vkládačku přišitou na zádech a k ní na patentky ještě malou vkládačku. :oops:

• Citovat
  • Upravit
51750
31.3.11 08:46
Brunifid píše:
Katy2 píše:
Tak kecám, asi z hladu. Chobot a kapsu má Tots Bots. MMT má dlouhou vkládačku přišitou na zádech a k ní na patentky ještě malou vkládačku. :oops:

NO už jsem se zlekla co to máš doma za hybrida. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
31.3.11 10:35
celestad píše:
první odkaz google je tento: http://www.latkovky.info/…ci-ubrousky/
já bych nedávala žádné parabeny /šampon/

Děkuji moc. Jdu na to, zatím bez esence :-) Aja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
31.3.11 11:36

Tak ja tez nepomuzu,pac mala ma akorat ted dva roky a na jaro a leto sama nakupuju :nevim:
A pojistku ma manza z firmy, v pripade umrti dostanu nehoraznou sumu,ale to se doufam nestane :roll: ale co maj vychytany,ze kdybych ja ci on prisla o ruku ci ocicko,tak dostaneme 100 000£ jako porad premyslim jak tomu druhymu to oko vydloubnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.3.11 11:44

Stejne se mi nezda, ze by ten narok na duchody nebyl jen proto, ze nemel jeste vek na starobni, aspon jak to bylo napsano… bohuzel ve svym okoli znam par holek, kterym se stalo totez, jejich manzelum nebylo jeste 40 a duchody maji. Jen se to teda tahlo :-( Pokud mel zamestnani, platil odvody, socialni pojisteni…to je divny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.3.11 11:45

My pojistky nemame zadny. Mne teda nikdo ani nepojisti a do DH jsem ted zacla hustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.3.11 11:46

Přišel mi email z BIO obchůzdku, jestli chci něco objednat, v úterý bych si pro to jela. Zatím jsem vzala jen mrkev a brambory. S příkrmy úplně začínáme.
Mám vzít něco dalšího z toho seznamu?
Hrušky BIO
Jahody „vanička“ 250g BIO
Citrony BIO
Pomeranče BIO
Grapefruit BIO
Kiwi BIO
Mandarinky BIO
Banány BIO
Mango BIO
Blumy BIO
Avokádo BIO