Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
30.3.11 22:06
ivuska.h píše:
Mirii píše:
Ivus a proc jsou teda anavy easy jako vse v jednom,kdyz jsou to vlastne SIO? Jsem nad tim uz premyslela driv…ja ani zadne AIO nemam, vsechno mam SiO a nebo kapsovky.....jsem pravou AIO videla jen popolinky co mam od Neny na novoska…

Nejsou to SIO v tom smyslu jako Itti Bitti, nejde měnit jen vnitřky, proto tomu říkám AIO, prostě tak jak to je, to nasadíš a pak celé musíš vyprat.

Příspěvek upraven 30.03.11 v 22:04

No jasne, uz to chapu…Ty AIO maji vsity jadro, ktery je tenky, plus maji ty bud odepinaci nebo prisity choboty. A SIO ma jen ty pripinaci choboty bez toho vsityho jadra… je to v podstate nacvakany na svrchnakach… :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.3.11 22:08
ivuska.h píše:
asha píše:
Achdarek píše:
asha píše:
Achdarek píše:
asha píše:
Ja bych rekla, ze se rozdil mezi SIO a AIO docela stira. Ja mam AIO s chobotama, takze to schne stejne dlouho, jako SIO. Akorat ty choboty nejsou na patentky, ale jsou prisity. No a treba MMT je takovy hybrid, jeden chobot prisity, druhy na patentky :mrgreen: Takze podle mne je rozdil jen v tom odepinani, dovycpat se da oboje cimkoliv.
v podstatě máš pravdu. On to každý výrobce vidí a pojmenovává jinak. Tak jak jsem to popsala, tak to je rozdíl mezi Itti bitti AIO a itti bitti SIO.
Ja mela jen ty SIO. Ty AIO maji choboty prisity, nebo je jadro vsity cely?
TAdy mají hezký obrázek.
Takze vsity jadro plus prisity chobot :mrgreen:
Já jsem teda měla jednu od kamarádky (vel. S) a ta měla jen to všité jádro, chobot žádný a ani patentky na jeho nacvaknutí :nevim:

Tak to je zahada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.3.11 22:11
asha píše:
ivuska.h píše:
asha píše:
Achdarek píše:
asha píše:
Achdarek píše:
asha píše:
Ja bych rekla, ze se rozdil mezi SIO a AIO docela stira. Ja mam AIO s chobotama, takze to schne stejne dlouho, jako SIO. Akorat ty choboty nejsou na patentky, ale jsou prisity. No a treba MMT je takovy hybrid, jeden chobot prisity, druhy na patentky :mrgreen: Takze podle mne je rozdil jen v tom odepinani, dovycpat se da oboje cimkoliv.
v podstatě máš pravdu. On to každý výrobce vidí a pojmenovává jinak. Tak jak jsem to popsala, tak to je rozdíl mezi Itti bitti AIO a itti bitti SIO.
Ja mela jen ty SIO. Ty AIO maji choboty prisity, nebo je jadro vsity cely?
TAdy mají hezký obrázek.
Takze vsity jadro plus prisity chobot :mrgreen:
Já jsem teda měla jednu od kamarádky (vel. S) a ta měla jen to všité jádro, chobot žádný a ani patentky na jeho nacvaknutí :nevim:
Tak to je zahada :mrgreen:

To je jak Tots-bots. Jednou je to na patentky, pak přišité.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.3.11 22:12
asha píše:
ivuska.h píše:
Mirii píše:
Ivus a proc jsou teda anavy easy jako vse v jednom,kdyz jsou to vlastne SIO? Jsem nad tim uz premyslela driv…ja ani zadne AIO nemam, vsechno mam SiO a nebo kapsovky.....jsem pravou AIO videla jen popolinky co mam od Neny na novoska…

Nejsou to SIO v tom smyslu jako Itti Bitti, nejde měnit jen vnitřky, proto tomu říkám AIO, prostě tak jak to je, to nasadíš a pak celé musíš vyprat.

No jasne, uz to chapu…Ty AIO maji vsity jadro, ktery je tenky, plus maji ty bud odepinaci nebo prisity choboty. A SIO ma jen ty pripinaci choboty bez toho vsityho jadra… je to v podstate nacvakany na svrchnakach… :?:

No já nevím, tohle je dost zamotané vysvětlení… Přesně toto se nedávno řešilo na té americké diskuzi, kam chodím, co přesně je AIO a co ne, když je těch typů tolik. Závěr byl takový, že když to celé na dítě nasadíš a pak celé hodíš do prádla, je to AIO. S výjimkou kapsovek, ty fungují taky tak, ale zjevně se něčím liší. No a u AIO je potom potřeba dále rozlišit, jestli je savé jádro všité komplet nebo nějak chytřeji pro lepší praní a schnutí, případně jestli je odepínací.

Těm systémům, kde se mění jen vkládačka (Itti Bitti a Gro Via do jisté míry, ale hlavně pak třeba Flipky), říkají hybridní systém. To je dáno i tím, že třeba do těch Flipek se dají koupit i jednorázové vkládačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.3.11 22:13

Asho tak nejak tomje,ale jako ja vetsinou musela prat i itti bitti,takze za me zadnej rozdil v AIO a SIO neni,sice jedny se daji odepinat a druhe ne,ale vetsinou sem musela vyprat oboji…itti bitti jsem si kdysi koupila nahradni vnitrek,ale skoro nikdy jsem jej nepouzila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.3.11 22:14

A ještě se musím svěřit, jak mě „potopila“ :roll: česká pošta. Nechala jsem si balíček s Anavy flísáčky poslat k mamce. Na své jméno, ale její adresu - bydlí v jiné vesnici.
Hádejte, kam to přišlo?? K nám domů.. :zed: :zed: A ještě jsem zrovna nebyla doma.. Takže mě čekal výraz „zas ti přišel nějaký balík“. :zed: Miluju pošťáky. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.3.11 22:15
- bodlinka - píše:
A ještě se musím svěřit, jak mě „potopila“ :roll: česká pošta. Nechala jsem si balíček s Anavy flísáčky poslat k mamce. Na své jméno, ale její adresu - bydlí v jiné vesnici.
Hádejte, kam to přišlo?? K nám domů.. :zed: :zed: A ještě jsem zrovna nebyla doma.. Takže mě čekal výraz „zas ti přišel nějaký balík“. :zed: Miluju pošťáky. :pocitac:

Ty brdo,tak to je mazec :mrgreen: ,holt postacky znaj vsechno,drbmy jedny :mrgreen: ,kor ty vesnicky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.3.11 22:16
ivuska.h píše:
asha píše:
ivuska.h píše:
Mirii píše:

No jasne, uz to chapu…Ty AIO maji vsity jadro, ktery je tenky, plus maji ty bud odepinaci nebo prisity choboty. A SIO ma jen ty pripinaci choboty bez toho vsityho jadra… je to v podstate nacvakany na svrchnakach… :?:

No já nevím, tohle je dost zamotané vysvětlení… Přesně toto se nedávno řešilo na té americké diskuzi, kam chodím, co přesně je AIO a co ne, když je těch typů tolik. Závěr byl takový, že když to celé na dítě nasadíš a pak celé hodíš do prádla, je to AIO. S výjimkou kapsovek, ty fungují taky tak, ale zjevně se něčím liší. No a u AIO je potom potřeba dále rozlišit, jestli je savé jádro všité komplet nebo nějak chytřeji pro lepší praní a schnutí, případně jestli je odepínací.

Těm systémům, kde se mění jen vkládačka (Itti Bitti a Gro Via do jisté míry, ale hlavně pak třeba Flipky), říkají hybridní systém. To je dáno i tím, že třeba do těch Flipek se dají koupit i jednorázové vkládačky.

Tak ja soudim podle toho, co mam doma, vsechny AIO maji jeste nejakou saci vrstvu na PULu, zatimco Itti SIO nic takovyho nema. Takze teda hybrid…no mam pocit, ze je vic tech hybridu nez ceho jinyho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.3.11 22:17
Mirii píše:
- bodlinka - píše:
Hádejte, kam to přišlo?? K nám domů.. :zed: :zed: A ještě jsem zrovna nebyla doma.. Takže mě čekal výraz „zas ti přišel nějaký balík“. :zed: Miluju pošťáky. :pocitac:
Ty brdo,tak to je mazec :mrgreen: ,holt postacky znaj vsechno,drbmy jedny :mrgreen: ,kor ty vesnicky :cert:

U nás chodí chlap. A asi si mě fakt pamatuje, protože má štěstí a obvykle mu chodím otevřít se řvoucím dítkem v náručí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.3.11 22:18

Ja kdysi koupila Tyne v Mothercare takovy kalhotky se zajimavym vnitrkem z PULu …takova kapsa nasita na koncich. Do ty se davaji bud jednorazovy vlozky, nebo praci. Na mimino si to nedovedu predstavit, ale pro ni na nocni spani to bylo docela fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
30.3.11 22:23

Holky moc se omlouvám, že narušuju smutným tématem a zároveň prosbou ;)
Kamarádce včera zemřel nečekaně manžel (hloupá komplikace obyčejné přecházené chřipky :( ), bohužel se ze dne na den ocitla bez finančních prostředků (účet stát umí zablokovat opravdu rychle :( za to na nějaké dávky má času spousta a díky krizovému balíčku pravděpodobně nemá nárok ani na vdovský ani sirotčí důchod) Kamarádka má dvouletou holčičku a potřebuje nutně oblečky na jaro a léto, bohužel je ráda že z peněz zaplatí jídlo a inkaso :( pokud byste měly doma cokoliv ve slušném stavu, co už nepotřebujete ve velikosti 98 (2 roky) celkem jedno jestli holčičí nebo klučičí ;) Dejte mi do zprávy vědět, pisla bych vám na sebe adresu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.3.11 22:39
mabis píše:
Kamarádce včera zemřel nečekaně manžel (hloupá komplikace obyčejné přecházené chřipky :( ), bohužel se ze dne na den ocitla bez finančních prostředků (účet stát umí zablokovat opravdu rychle :( za to na nějaké dávky má času spousta a díky krizovému balíčku pravděpodobně nemá nárok ani na vdovský ani sirotčí důchod) Kamarádka má dvouletou holčičku a potřebuje nutně oblečky na jaro a léto, bohužel je ráda že z peněz zaplatí jídlo a inkaso :( pokud byste měly doma cokoliv ve slušném stavu, co už nepotřebujete ve velikosti 98 (2 roky) celkem jedno jestli holčičí nebo klučičí ;) Dejte mi do zprávy vědět, pisla bych vám na sebe adresu ;)

To je strasny :cry: Podivam se, jestli mi jeste neco zbylo po Tyne, ale hodne jsem toho prodala :think: Kouknu na to.
On se balicek dotknul i techhle duchodu???? :cert: To je hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
30.3.11 22:43
mabis píše:
Kamarádce včera zemřel nečekaně manžel (hloupá komplikace obyčejné přecházené chřipky :( ), bohužel se ze dne na den ocitla bez finančních prostředků (účet stát umí zablokovat opravdu rychle :( za to na nějaké dávky má času spousta a díky krizovému balíčku pravděpodobně nemá nárok ani na vdovský ani sirotčí důchod) Kamarádka má dvouletou holčičku a potřebuje nutně oblečky na jaro a léto, bohužel je ráda že z peněz zaplatí jídlo a inkaso :( pokud byste měly doma cokoliv ve slušném stavu, co už nepotřebujete ve velikosti 98 (2 roky) celkem jedno jestli holčičí nebo klučičí ;) Dejte mi do zprávy vědět, pisla bych vám na sebe adresu ;)

Ahoj, taky se mrknu na půdu. Něco mají kamarádky, ale snad tam něco najdu. Hrozný.. Měl kamarádčin manžel alespoň životní pojistku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
30.3.11 22:46
mabis píše:
:cry: To je fakt hrozný :( - bohužel sloužit nemůžu, mám dítko menší :(
  • Citovat
  • Upravit
15887
30.3.11 23:00

Je mi líto, že nemůžu ničím přispět, bohužel :-( Tohle je fakt hrozné a vůbec si to nedokážu představit :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure