Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Brunifid
31.3.11 11:48
asha píše:
Stejne se mi nezda, ze by ten narok na duchody nebyl jen proto, ze nemel jeste vek na starobni, aspon jak to bylo napsano… bohuzel ve svym okoli znam par holek, kterym se stalo totez, jejich manzelum nebylo jeste 40 a duchody maji. Jen se to teda tahlo :-( Pokud mel zamestnani, platil odvody, socialni pojisteni…to je divny :think:

To je divný, minimálně sirotčí důchod bych počítala, že dají, ale když jsem na MD s dítětem, tak mám mít soukromou pojistku, na oba dva dospělé, to mi nikdo nevymluví.

• Citovat
  • Upravit
10713
31.3.11 11:48

Tak jsem neodolala a objednala nějaké anavy… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.3.11 11:49

Bruni a pro vas nebo pro malou? Ta si ted dost dlouho vystaci jen s par druhama, do roka jich ma ochutnat kolem 10ti, vcetne priloh, ovoce a masa. No u nas to vzdycky tech deset trochu prelezlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.3.11 11:53
Brunifid píše:
asha píše:
Stejne se mi nezda, ze by ten narok na duchody nebyl jen proto, ze nemel jeste vek na starobni, aspon jak to bylo napsano… bohuzel ve svym okoli znam par holek, kterym se stalo totez, jejich manzelum nebylo jeste 40 a duchody maji. Jen se to teda tahlo :-( Pokud mel zamestnani, platil odvody, socialni pojisteni…to je divny :think:
To je divný, minimálně sirotčí důchod bych počítala, že dají, ale když jsem na MD s dítětem, tak mám mít soukromou pojistku, na oba dva dospělé, to mi nikdo nevymluví.

Jo ja si taky myslim, chci, aby si ji sjednal. Doted to byl docela masakr, meli jsme neco pres dvacku jen provozni naklady (byt, stavebka atd.), ted jedno ubylo a ostatni se snizily… hm a teda jeste to blby auto, pojistka 17 litru jen to hvizdne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
31.3.11 11:54
asha píše:
Bruni a pro vas nebo pro malou? Ta si ted dost dlouho vystaci jen s par druhama, do roka jich ma ochutnat kolem 10ti, vcetne priloh, ovoce a masa. No u nas to vzdycky tech deset trochu prelezlo :think:

Pro malou, na nás kašlu za ty prachy, to nakoupím normálně v Tescu nebo v Plusu, jako obvykle.
Předesílám, že se dá objednat každý týden do pátku a v úterý si pro to půjdu, takže nemusím dělat železné zásoby.
Ovoce zatím asi ne, to tak po 14 dnech? Třeba vzít pastiňák a brokolici? :nevim: Pastiňák ani nevím, jak vypadá :oops: A přidat to k té mrkvi s bramborem?

• Citovat
  • Upravit
15887
31.3.11 11:59
Mirii píše:
ale co maj vychytany,ze kdybych ja ci on prisla o ruku ci ocicko,tak dostaneme 100 000£ jako porad premyslim jak tomu druhymu to oko vydloubnout :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak právě jsem tu dostala fakt záchvat smíchu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.3.11 12:05
Brunifid píše:
asha píše:
Bruni a pro vas nebo pro malou? Ta si ted dost dlouho vystaci jen s par druhama, do roka jich ma ochutnat kolem 10ti, vcetne priloh, ovoce a masa. No u nas to vzdycky tech deset trochu prelezlo :think:
Pro malou, na nás kašlu za ty prachy, to nakoupím normálně v Tescu nebo v Plusu, jako obvykle.
Předesílám, že se dá objednat každý týden do pátku a v úterý si pro to půjdu, takže nemusím dělat železné zásoby.
Ovoce zatím asi ne, to tak po 14 dnech? Třeba vzít pastiňák a brokolici? :nevim: Pastiňák ani nevím, jak vypadá :oops: A přidat to k té mrkvi s bramborem?

No rozmysli si ty veci, co chces do roka dat. Vetsinou se pocitaji jako prilohy brambory, ryze, kukurice, my meli treba jahly a bulgur. Zelenina se dava hlavne mrkev, brokolice, dyne je fajn, dava se spenat, ale bacha na stavelany a dusicnany… a uz mi dosla invence :mrgreen: ,

ovoce jablko, hruska, merunka, dava se banan, ale dala bych fakt jen bio, jinak je to spis chemicky koktejl…ale blby je, ze se sklizi zeleny a vozi pres pul sveta :-? Vsechny decka mi po nem blily. Svestky…
Maso kure, kruta, kralik, hovezi, veprovy… Ono je skoro nemozny se vlizt do tech 10ti, ale o moc vic by jich byt nemelo a vyplati se zacit fakt pomalu, nektery decka si pri velkym mnozstvi muzou vypestovat docela odpor k jidlu, kdyz doted znaly jenom mliko.

Jahody, citrusy, broskve radsi az po roce, jsou to alergeny.
Hlavne ty brambory by mely byt uz letosni, a jinak bych vybirala podle puvodu, cim min cestujou, tim lip. :think:

No ja v podstate dotahla vzdycky hlavne brambory, mrkev, obcas repu, Tyna mela i fenykl. A stacilo bohate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.3.11 12:07

Ja vetsinou pridavala jen k jednomu druhu. Po par dnech…ovoce za mesic a maso za dalsi. Ale my jsme chcipaci :mrgreen: Nicmene decka jsou pazravy, tak jim ten system asi sednul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
31.3.11 12:07

Holky pls muzete hlasovat? Je to zvire od Neny
http://www.farmers.cz/shop/index.php?… a je to ta fotka s napisem- Alfred lamac divcich srdci :srdce: , kliknout na fotku a napsat hodnoceni…staci vyteckovat,nebo tak…jen se tam musi napsat urcity pocet znaku. Soutez konci dnes a on je tam vaaazne nejhezci :huban: ,tak at nevyhraji nejake Jajinky a Sarinky. Potrebuje tusim 7 hlasu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
31.3.11 12:13

bruni já bych vzala ještě brokolici…

asho: těch deset se myslí jako: 1. druh mrkev, 2. druh brambora… a nebo 1. druh zelenina, 2. druh ovoce… :think: Jestli to první, tak už nemusím vymýšlet nic nového… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
31.3.11 12:15

Bruni me se teda na tom ekluje jak nabizeji bio mandarinky,bio pomerance,bio blumy…proste same exoticke veci co tahaj odnekud jeste zeleny apod..... :zed: Ale hlavne ze je to bio :nevim:
Ale jinak ja bych taky vyclenila hlavne mrkev,brambor, petrzel, pak jsem davala i celer…
Maso jsem moc nedavala,nejak male nejelo,za to rybu milovala a miluju do dnes.....a porad jsem na vazkach zda ji davat ci ne- ty nazory jsou ruznorode :nevim:
Jinak teda nase Denca urco ochutnala vic veci, ona se uz kolem 11 mesicu dlabila kde cim i sama - jako ruzne detske suchary apod.....
Iza je spis na sklenickach,ale obavam se ze se mi ta lenost vymsti a nebude zdaleka papat tak pekne jako Deniska :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.3.11 12:17
pomeranca píše:
bruni já bych vzala ještě brokolici…asho: těch deset se myslí jako: 1. druh mrkev, 2. druh brambora… a nebo 1. druh zelenina, 2. druh ovoce… :think: Jestli to první, tak už nemusím vymýšlet nic nového… :mrgreen:

Tech 10 druhu se mysli jako 10 chuti. Aby dite nedostalo najednou milion novych chuti, pro vetsinu je to docela narez po tom, co znaly jen to mliko. No a pak si to tak nejak rozdelis podle vyzivovych kriterii, jakoze nedas deset druhu ovoce jenom :mrgreen: Takze za 1. je spravne, jinak tech deset druhu snad ani neni, to uz by se musel pocitat i chlast :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
31.3.11 12:19
Mirii píše:
Bruni me se teda na tom ekluje jak nabizeji bio mandarinky,bio pomerance,bio blumy…proste same exoticke veci co tahaj odnekud jeste zeleny apod..... :zed: Ale hlavne ze je to bio :nevim:
Ale jinak ja bych taky vyclenila hlavne mrkev,brambor, petrzel, pak jsem davala i celer…
Maso jsem moc nedavala,nejak male nejelo,za to rybu milovala a miluju do dnes.....a porad jsem na vazkach zda ji davat ci ne- ty nazory jsou ruznorode :nevim:
Jinak teda nase Denca urco ochutnala vic veci, ona se uz kolem 11 mesicu dlabila kde cim i sama - jako ruzne detske suchary apod.....
Iza je spis na sklenickach,ale obavam se ze se mi ta lenost vymsti a nebude zdaleka papat tak pekne jako Deniska :think:

Ryby jak kde, narody, co jsou hodne na rybach je davaji a neni problem. Ale to my zrovna moc nejsme. Ja je dala az po tom roce, ono to mas vicemene fuk…
A jinak presne…bio pomerance. Tak furt lepsi nez nebio, pokud uz je nekdo musi mit. Ja tyhle veci moc nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
31.3.11 12:22
asha píše:
pomeranca píše:
bruni já bych vzala ještě brokolici…asho: těch deset se myslí jako: 1. druh mrkev, 2. druh brambora… a nebo 1. druh zelenina, 2. druh ovoce… :think: Jestli to první, tak už nemusím vymýšlet nic nového… :mrgreen:
Tech 10 druhu se mysli jako 10 chuti. Aby dite nedostalo najednou milion novych chuti, pro vetsinu je to docela narez po tom, co znaly jen to mliko. No a pak si to tak nejak rozdelis podle vyzivovych kriterii, jakoze nedas deset druhu ovoce jenom :mrgreen: Takze za 1. je spravne, jinak tech deset druhu snad ani neni, to uz by se musel pocitat i chlast :mrgreen:

no já si říkala že ta druhá možnost je divná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
31.3.11 12:28

Jé, příkrmy je dobré téma, já vám ho tu za několik měsíců obnovím, abych nemusela listovat zpátky jo? Taky budu určitě dumat, co prckovi dát…ale řeknu vám, mám kámošku, není špatná, ráda s ní pokecám, všechno, ale když jsem u nich viděla, jak její malá ještě ani nechodí, ale v puse žmoulá klobásku… :-o 8-o :roll: :nevim:…nic jsem teda neříkala, je to její věc a kecat jí do toho nemůžu, ale teda manžel byl z toho taky na větvi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure