Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Achdarek píše:caccorka píše:Díky
Achdárek: jestli nezapomenu, tak ti o víkendu nafotím Marečka.
Ja mam vsechny plinovy fotky na notasu
Dokdy to chces a jak velky?
Achdarek píše:asha píše:v podstatě máš pravdu. On to každý výrobce vidí a pojmenovává jinak. Tak jak jsem to popsala, tak to je rozdíl mezi Itti bitti AIO a itti bitti SIO.
Ja bych rekla, ze se rozdil mezi SIO a AIO docela stira. Ja mam AIO s chobotama, takze to schne stejne dlouho, jako SIO. Akorat ty choboty nejsou na patentky, ale jsou prisity. No a treba MMT je takovy hybrid, jeden chobot prisity, druhy na patentkyTakze podle mne je rozdil jen v tom odepinani, dovycpat se da oboje cimkoliv.
No on vpodstatě jediný, kdo používá ten termín SIO, jsou právě Itti Bitti. Jinak američanky používají AIO versus AI2, neboli all in two, kalhotky = jedna část, připínací vkládačky = druhá část. Tím se dá najevo, že to prostě není sešité dohromady. Kapsovka je ještě mimo. No a když je to AIO/AI2 s docpávací kapsou, tak to už je úplný zmatek ![]()
asha píše:Achdarek píše:Ja mela jen ty SIO. Ty AIO maji choboty prisity, nebo je jadro vsity cely?asha píše:v podstatě máš pravdu. On to každý výrobce vidí a pojmenovává jinak. Tak jak jsem to popsala, tak to je rozdíl mezi Itti bitti AIO a itti bitti SIO.
Ja bych rekla, ze se rozdil mezi SIO a AIO docela stira. Ja mam AIO s chobotama, takze to schne stejne dlouho, jako SIO. Akorat ty choboty nejsou na patentky, ale jsou prisity. No a treba MMT je takovy hybrid, jeden chobot prisity, druhy na patentkyTakze podle mne je rozdil jen v tom odepinani, dovycpat se da oboje cimkoliv.
Celé všité.
asha píše:Achdarek píše:Ja mela jen ty SIO. Ty AIO maji choboty prisity, nebo je jadro vsity cely?asha píše:v podstatě máš pravdu. On to každý výrobce vidí a pojmenovává jinak. Tak jak jsem to popsala, tak to je rozdíl mezi Itti bitti AIO a itti bitti SIO.
TAdy mají hezký obrázek.
asha píše:Achdarek píše:Ja mam vsechny plinovy fotky na notasucaccorka píše:Díky
Achdárek: jestli nezapomenu, tak ti o víkendu nafotím Marečka.Dokdy to chces a jak velky?
TOP je od 16.5, takže do cca konce dubna stačí.
Achdarku a reklas pani ze jedes v latkovych a ze ty se nepujcuji? Ja bych vam tady teda klidne nejakou pujcila ale venku na piskovisti teda jen tak nekomu neeee. To se proste da pujcit jen tem co uznaji tu hodnotu pliny,ale jen tak nekomu kdo pouziva mnohorazovky( mimochodme krasne to slovo co vymyslela tusim Cappy,jeste lepsi nez hnusky
) to teda neeee!
ivuska.h píše:Achdarek píše:No on vpodstatě jediný, kdo používá ten termín SIO, jsou právě Itti Bitti. Jinak američanky používají AIO versus AI2, neboli all in two, kalhotky = jedna část, připínací vkládačky = druhá část. Tím se dá najevo, že to prostě není sešité dohromady. Kapsovka je ještě mimo. No a když je to AIO/AI2 s docpávací kapsou, tak to už je úplný zmatekasha píše:v podstatě máš pravdu. On to každý výrobce vidí a pojmenovává jinak. Tak jak jsem to popsala, tak to je rozdíl mezi Itti bitti AIO a itti bitti SIO.
Látkování je holt věda. ![]()
Mirii píše:
Achdarku a reklas pani ze jedes v latkovych a ze ty se nepujcuji? Ja bych vam tady teda klidne nejakou pujcila ale venku na piskovisti teda jen tak nekomu neeee. To se proste da pujcit jen tem co uznaji tu hodnotu pliny,ale jen tak nekomu kdo pouziva mnohorazovky( mimochodme krasne to slovo co vymyslela tusim Cappy,jeste lepsi nez hnusky![]()
) to teda neeee!
Jasně, že řekla. FAkt se docela divila.
Ivus a proc jsou teda anavy easy jako vse v jednom,kdyz jsou to vlastne SIO? Jsem nad tim uz premyslela driv…ja ani zadne AIO nemam, vsechno mam SiO a nebo kapsovky.....jsem pravou AIO videla jen popolinky co mam od Neny na novoska…
Achdarku a ona je jako chtela pujcit i kdyz si rekla,ze mas jen latkove?!? ![]()
Mirii píše:
Achdarku a ona je jako chtela pujcit i kdyz si rekla,ze mas jen latkove?!?
Ne, nechtěla. Pochopila to.
KOukám, že už mně to nemyslím. Rychleji píšu než myslím. KOukala na mně nechápavě, že používám látkové plenky.
Jdu pověsit prádlo a spát.
Mirii píše:
Ivus a proc jsou teda anavy easy jako vse v jednom,kdyz jsou to vlastne SIO? Jsem nad tim uz premyslela driv…ja ani zadne AIO nemam, vsechno mam SiO a nebo kapsovky.....jsem pravou AIO videla jen popolinky co mam od Neny na novoska…
Nejsou to SIO v tom smyslu jako Itti Bitti, nejde měnit jen vnitřky, proto tomu říkám AIO, prostě tak jak to je, to nasadíš a pak celé musíš vyprat.
Příspěvek upraven 30.03.11 v 22:04
Achdarek píše:asha píše:TAdy mají hezký obrázek.Achdarek píše:Ja mela jen ty SIO. Ty AIO maji choboty prisity, nebo je jadro vsity cely?asha píše:v podstatě máš pravdu. On to každý výrobce vidí a pojmenovává jinak. Tak jak jsem to popsala, tak to je rozdíl mezi Itti bitti AIO a itti bitti SIO.
Takze vsity jadro plus prisity chobot ![]()
asha píše:Achdarek píše:Takze vsity jadro plus prisity chobotasha píše:TAdy mají hezký obrázek.Achdarek píše:Ja mela jen ty SIO. Ty AIO maji choboty prisity, nebo je jadro vsity cely?asha píše:v podstatě máš pravdu. On to každý výrobce vidí a pojmenovává jinak. Tak jak jsem to popsala, tak to je rozdíl mezi Itti bitti AIO a itti bitti SIO.
Já jsem teda měla jednu od kamarádky (vel. S) a ta měla jen to všité jádro, chobot žádný a ani patentky na jeho nacvaknutí ![]()