Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
30.3.11 21:46
Achdarek píše:
caccorka píše:
Achdárek: jestli nezapomenu, tak ti o víkendu nafotím Marečka.
Díky :palec:

Ja mam vsechny plinovy fotky na notasu :cert: Dokdy to chces a jak velky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.3.11 21:50
Achdarek píše:
asha píše:
Ja bych rekla, ze se rozdil mezi SIO a AIO docela stira. Ja mam AIO s chobotama, takze to schne stejne dlouho, jako SIO. Akorat ty choboty nejsou na patentky, ale jsou prisity. No a treba MMT je takovy hybrid, jeden chobot prisity, druhy na patentky :mrgreen: Takze podle mne je rozdil jen v tom odepinani, dovycpat se da oboje cimkoliv.
v podstatě máš pravdu. On to každý výrobce vidí a pojmenovává jinak. Tak jak jsem to popsala, tak to je rozdíl mezi Itti bitti AIO a itti bitti SIO.

No on vpodstatě jediný, kdo používá ten termín SIO, jsou právě Itti Bitti. Jinak američanky používají AIO versus AI2, neboli all in two, kalhotky = jedna část, připínací vkládačky = druhá část. Tím se dá najevo, že to prostě není sešité dohromady. Kapsovka je ještě mimo. No a když je to AIO/AI2 s docpávací kapsou, tak to už je úplný zmatek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.3.11 21:50
asha píše:
Achdarek píše:
asha píše:
Ja bych rekla, ze se rozdil mezi SIO a AIO docela stira. Ja mam AIO s chobotama, takze to schne stejne dlouho, jako SIO. Akorat ty choboty nejsou na patentky, ale jsou prisity. No a treba MMT je takovy hybrid, jeden chobot prisity, druhy na patentky :mrgreen: Takze podle mne je rozdil jen v tom odepinani, dovycpat se da oboje cimkoliv.
v podstatě máš pravdu. On to každý výrobce vidí a pojmenovává jinak. Tak jak jsem to popsala, tak to je rozdíl mezi Itti bitti AIO a itti bitti SIO.
Ja mela jen ty SIO. Ty AIO maji choboty prisity, nebo je jadro vsity cely?

Celé všité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.3.11 21:52
asha píše:
Achdarek píše:
asha píše:

TAdy mají hezký obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.3.11 21:53
asha píše:
Achdarek píše:
caccorka píše:
Achdárek: jestli nezapomenu, tak ti o víkendu nafotím Marečka.
Díky :palec:
Ja mam vsechny plinovy fotky na notasu :cert: Dokdy to chces a jak velky?

TOP je od 16.5, takže do cca konce dubna stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.3.11 21:53

Achdarku a reklas pani ze jedes v latkovych a ze ty se nepujcuji? Ja bych vam tady teda klidne nejakou pujcila ale venku na piskovisti teda jen tak nekomu neeee. To se proste da pujcit jen tem co uznaji tu hodnotu pliny,ale jen tak nekomu kdo pouziva mnohorazovky( mimochodme krasne to slovo co vymyslela tusim Cappy,jeste lepsi nez hnusky :mrgreen: :palec: ) to teda neeee!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.3.11 21:54
ivuska.h píše:
Achdarek píše:
asha píše:
No on vpodstatě jediný, kdo používá ten termín SIO, jsou právě Itti Bitti. Jinak američanky používají AIO versus AI2, neboli all in two, kalhotky = jedna část, připínací vkládačky = druhá část. Tím se dá najevo, že to prostě není sešité dohromady. Kapsovka je ještě mimo. No a když je to AIO/AI2 s docpávací kapsou, tak to už je úplný zmatek :lol:

Látkování je holt věda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.3.11 21:57
Mirii píše:
Achdarku a reklas pani ze jedes v latkovych a ze ty se nepujcuji? Ja bych vam tady teda klidne nejakou pujcila ale venku na piskovisti teda jen tak nekomu neeee. To se proste da pujcit jen tem co uznaji tu hodnotu pliny,ale jen tak nekomu kdo pouziva mnohorazovky( mimochodme krasne to slovo co vymyslela tusim Cappy,jeste lepsi nez hnusky :mrgreen: :palec: ) to teda neeee!

Jasně, že řekla. FAkt se docela divila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.3.11 21:57

Ivus a proc jsou teda anavy easy jako vse v jednom,kdyz jsou to vlastne SIO? Jsem nad tim uz premyslela driv…ja ani zadne AIO nemam, vsechno mam SiO a nebo kapsovky.....jsem pravou AIO videla jen popolinky co mam od Neny na novoska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
30.3.11 21:58

Achdarku a ona je jako chtela pujcit i kdyz si rekla,ze mas jen latkove?!? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.3.11 21:59
Mirii píše:
Achdarku a ona je jako chtela pujcit i kdyz si rekla,ze mas jen latkove?!? 8-o

Ne, nechtěla. Pochopila to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
30.3.11 22:01

KOukám, že už mně to nemyslím. Rychleji píšu než myslím. KOukala na mně nechápavě, že používám látkové plenky.

Jdu pověsit prádlo a spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.3.11 22:03
Mirii píše:
Ivus a proc jsou teda anavy easy jako vse v jednom,kdyz jsou to vlastne SIO? Jsem nad tim uz premyslela driv…ja ani zadne AIO nemam, vsechno mam SiO a nebo kapsovky.....jsem pravou AIO videla jen popolinky co mam od Neny na novoska…

Nejsou to SIO v tom smyslu jako Itti Bitti, nejde měnit jen vnitřky, proto tomu říkám AIO, prostě tak jak to je, to nasadíš a pak celé musíš vyprat.

Příspěvek upraven 30.03.11 v 22:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
30.3.11 22:03
Achdarek píše:
asha píše:
Achdarek píše:
asha píše:
TAdy mají hezký obrázek.

Takze vsity jadro plus prisity chobot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
30.3.11 22:05
asha píše:
Achdarek píše:
asha píše:
Achdarek píše:
asha píše:
TAdy mají hezký obrázek.
Takze vsity jadro plus prisity chobot :mrgreen:

Já jsem teda měla jednu od kamarádky (vel. S) a ta měla jen to všité jádro, chobot žádný a ani patentky na jeho nacvaknutí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure